FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ezmár kezd uncsi lenni
Breki33
Hát énis onnan szedtem
De aki kipróbálta milyen írja már le milyen én most nem vagyok olyan helyzetben :-)
Breki33
2808 update1

figyelmesebben kéne olvasni :-)
precision
Ja, én is töltenék, de nem lehet:

Your file is being prepared

Our free download servers are temporarily offline for upgrades and will be back online again at around 5AM PST. We're sorry for the inconvenience.

Anyjukat!!!

Bazinga!

precision
Lehet, hogy vak vagyok, de én egyik képen sem látom Braziliát...😞
Török zászló HUN melett is rulz 😊)

Bazinga!

Az F csoportban érdekes a HUN felirat török zászlóval
Breki33
Breki33
Én már leszedtem :-)

Fifa World CUp Creator 2004
Breki33
FIFA 2004: FIFA World Cup Creator
This download replicates the FIFA World Cup in a simple program that allows the user to create a World Cup and play through as if it was actually put into the game. Below are the features:

-Play multiple tournaments at one time

-Play or simulate all 64 games based on team ratings given in the game

-Add new teams when patches come out

-Select any of the 32 teams to participate and the computer will fill in the rest

-Fully customize which team goes into what group before the tournament begins

-Edit Custom Team ratings and create custom flags for your favorite team and import them in (18 x 12 pixels)

-Includes suggestion sheet showing 204 National team names and abbreviations

How to install the download: Extract the FWCCSetup.exe form the zip file and install as any other program.

Size of download: 340 kb

Only real requirement is 1024 x 768 screen resolution

Update #1
-November 8, 2003 (Added Hungary to list of initial teams)

precision
A kommentár-csúszásra még nincs semmilyen megoldás? Vmi patch esetleg ami kijavítja. Nem akarom leszeni az olasz kommentárt!

Bazinga!

Breki33
ennek még nem néztem utánna, de sztem megoldhato
Breki33
Ezt nézzétek meg World CUp 2004 :-)
Breki33
Jony te mindig csak követelõdzõl és sosem vagy képes visszaolvasni.

Kb háromszor már biztos leirtam, hogy kell.
Neked ugyanannyi visszakeresni.

A fifaisola Szilcsi lapján megtalálható
azis már többször be volt linkelve

precision
Hupsz ezt nem ide akartam 😊))

Bazinga!

precision
Hi!

FIFA 2004 topicban, a #2795 -s hozzászólást törölni, mert nem odaillõ, és zavarja a nyugodt fórumozást. THX!

Bazinga!

precision
Sztem meg nem is olyan nehéz! Beállítod a keresztet vmi jó helyre, hogy hova rúgja. Aztán shiftel beállítod, hogy hogyan csavarja. Azután D ---> csík megy felfelé, ez az erõsséget jelenti. Nyomj D-t, ha már úgy gondolod, hogy elég erõs lesz. Ekkor elkezd visszafelé jönni a csík, és nyomj D-t úgy, hogy a zöld sávban álljon meg. Ha minden jó, akkor be kell mennie. Sok sikert!

Bazinga!

Az hagyján hogy ideirta de ez überel egy bármilyen reklámplakátot ezekkel a rikitó hatalmas kék betükkel. Szóval nem kispályás az emberünk, ez a kép meg inkább valami ürfórumba kéne. Hiába aki pofátlanabb a mai életben az tud érvényesülni, és ez sajnos ide a játékok közé is befurakodott úgy néz ki.

Köszi majd betesztelem, de azt hiszem értem. Szóval egyébként is rohadtul nehéz berugni. Hát igen egyre valósághübb.

Barni
és ezt miért ide kelllll?!!!!!!

Avanti Italia!

Nem én vagyok a láma mert rajtam kivül még három vendégem nem találta ki eddig. Csak addig jutottam, hogy két másik gombot kell egymás után nyomnom és akkor nem csúszik ki a jelölésbõl. De sajna igy is mindig felé megy úgyhogy nagyon szépen kérek valakit irja már le.

A fifaiskola az pedig hol van? Na de tényleg leesne a kezetek ha valaki beirná ide a fifa fórumba faszán, hogy hogyan kell szabadrúgást végezni?

Én a szabályokra tettem javaslatokat, te a kiegészítõkre. Mindenki úgy díszíti a fifáját ahogy akarja, de az egyenlõ esélyekhez ezek a tényezõk úgy gondolom elmaradhatatlanok. Ha valakinek ezekkel kapcsolatban van még 5lete, jelezze...
Barni
😊))

Avanti Italia!

Barni
hi all! hát kegyetlen, én most itthon ülök, mert beteg vagyok. valaki fifa? 😊

Avanti Italia!

Breki33
természetesen ez nem a Raptor
Breki33
Sokan kerestek rajtam KIT Raptor-t

Soccer Gamez Kit Tools
Breki33
Ja kiderült a spanyol kommentár itt van
Spanish commanteries for 2003

DE EZ A 2003-as!!!!!
Breki33
a kisbrekit lehet :-)

engem korábban keljél fel :-)
Breki33
Ehhez még hozzátenném, hogy a reklámtáblák, labda, kommentár
nem befolyásolja a multit.

Ezek nálam fent vannak és szuper hangulatot nyújtanak.

Én szeretem a gameplay-t is azt viszont csak akkor lehet használni ha a másik felrakja.....

Tudom valaski azt terjeszti rólam, hogy azért akarom használni mert nélküle félek, de hát ez akkora hülyeség....

Gameplay-tól nem én javulok fel hanem a játék és eltûnik pár bosszantó hiba.

De hogy kipróbáljam a csoportellenfelemmel játszottam két meccset egyet origi gameplay egyet az 1.1-essel.
Hát asszem mindkét eredményt elfogadnám a bajnokságban (Hisz a srác nagyon jó), de az eredetivel jobb eredmény értem el. És sztem mások is bizonyíthatják, hogy nem vagyok jobb vagy roszabb egy gameplay-tõl.
Breki33
Nem szerencsére, de tegnap meglógtálk a meccs elõl. P
Követnivaló szabályok multihoz a javaslatom szerint (ajánlom minden induló bajnokságba):
-WC szint mert sokan semi-ben nyomják így a hostolónak sokkal könnyebb dolga van(esetleg Pro a játék újkelete miatt...)
-Hostolo nem állithat a csapatán a menedzsmentbe,mert a connectáló ezt nem teheti meg(fagy). Csak a cseréket bonyolíthatja le mindkét csapat a meccs elõtt(Hostolónak kötelezõ megvárnia a connectálót). Természetesen ez csak addig amíg napvilágra nem jön egy javítás...
Marcell
Felek, hogy nalam az a nagy budos helyzet, hogy, amikor frissen uninstallalom a fifat, majd felrakom, es ugyebar ra deviance peccset (a leirasoknak megfeleloen), akkor utana kivaloan tudok multizni, tobb emberrel, tobb meccset is... VISZONT, ha restartolok egyet, akkor altalaban nem is csatlakozik es nem tudok multizni... Telepithetek mindent ujra.
Letezhet ez, vagy csak veletlen egybeeses? Mas tapasztalt ilyet???

GmorpH
Amúgy a srác szerintem szimplán elkezdte hasogatni a szõrt, és kritizálta Kenny-t, mert rajta kívül senkitõl nem olvastam még negatív kritikát, sõt van egy tök poén topic is itt:

A címe a lényeg

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

GmorpH
Tulajdonképpen ami fel van sorolva, hogy mit módosít Kenny, abba mindegyikbe belekötött, hogy kb olyan szinten, hogy "hol van én nem látok változást". A lényege ennyi, és a válasz Kenny-tõl, hogy ne gondolja senki, hogy fejbõl egy komplett beállítást csinál az EA helyett, mindig csak apróbb dolgokat módosít benne, hogy élvezetesebb legyen a játék. És nem szórakozásból írja oda azt, hogy mit változtat, hanem azért mert ott valóban belenyúlt a játékba.
A passz és egyéb asszisztokról meg azt írja, hogy ha az nem lenne akkor az összes passz és lõvés elzúgna a játékos/kapu mellett. Ezért kell legalább egy minimális segítség a CPU-tól.

Breki33
igen arra mert érdekelne mi tetszik benne másnak és mi nem

amugy igazábol diegocam-ra gondoltam ezekben a muforditásokban õ a profi

Ja aki szerkeszteni akarta ez nem olyan, hogy modositod és egybol látod, ghogy más. Ezért is szálltam ki belõle csak ha pl ini és aicpu volt külön azokat variáltam
de ez 2003.....
GmorpH
A német kevésbé megy, de azért értem nagyjából. A fenti hosszú hozzászólásra gondoltál? Mert az így átolvasva leginkább amolyan kritizálásnak tûnik. Érdekesebb Kenny válasza ennek a srácnak kicsivel lejjebb.

GmorpH
Nembajaz. Legalább elhiszik, hogy érted, szóval jól csinálod ezek szerint.

Az összehasonlítás nekem sem fekszik, de egyelõre azért mert még nincs full verzió abból a bizonyosból. Utána azért egy összehasonlítást megér, de addig sztem felesleges, pláne nem napokon át.

Breki33
Nemtudom kérhetnék-e német fordítást

Fifa 2004 fórum

Breki33
sztem fm-tõl be kéne szereznünk oktatófilmeket :-)
Breki33
jó csak úgy veszem két tábor kezd kialakulni
es aki az egyiket szereti másikat nem

persze lehet csak én látom így

Engem érdekel a PES-is csak az nem tetszik hogy folyton hasonlitgatunk, bezzeg ebben bezzeg abban

Tiszta UT Quke.......

Amúgy tévednek csak úgy teszek mintha értenék PPPPPP
GmorpH
Namégegyet. Látom te leglább megérted mire gondoltam. Ilyesmik voltak a fejemben amikor írtam a 2-es pontot. Levágódó lövés és passz.

A C+A kombó eddig nekem beadásos szituknál ugyananazt csinálja mint a sima A, szóvel ezen nem segít. Bár tulajdonképpen átadásoknál is hasonlóan veszi le a célzott ember, szóval ha tényleg sok különbség van a kettõ között akkor még van mit gyakorolnom.

GmorpH
A másik kérdés. Nekem is tetszik a FIFA. A másikról a képeken kívül semmit nem tudok, de amig nincs kész verzió nem is erõltetem. Ha megjelenik kipróbálom és alkotok véleményt is az tuti.

GmorpH
Azért kérdez mindenki téged, mert tudják mennyire benne vagy a témában, ezért felnéznek rád és úgy gondolják, hogy te biztos tudsz válaszolni a kérdésekre.

(Persze lehet, hogy tévedek )

Breki33
nemtudom átmegy-e de az nagyon tetszik ahogy pl levágódott a lövésem, és hogy már világklasszison is tudok gólokat lni.

Nekem ez nagy szó mivel két hete fogtam elõször gamepadot a kezembe.

Mondjuk a beadás még mindig nem megy mármint ezt az a+c ki akarom még próbálni csak nem áll rá a kezem.

Ja és engem érdekel és tetszik is mindakét foci ezzel egyedül vagyok?

Amúgy miért tõlem kérdez mindenki mindent? P
Nemazhogynemlehet, de sztem vannak itt nálam profibbak, különösen patch témában :-)
Breki33
nem multis volt
Uninstall elõtt egymás után játszottam a Regensburg (kupa), illetve a Bayern München (bajnoki) ellen (azért nem egy súlycsoport a kettõ), és nem vagyok se vak, se hülye, láttam, amit láttam, és két gólt kaptam a Regensburg ellen olyan letámadásból, ami a Regensburg saját 16-osától indult, egyérintõs passzokkal fel a középpályára, aztán 30 méter sprint, majd egy kiugratás, és gól. Ezután hajszálpontosan ugyanilyen gólt kaptam a Bayern ellen is. (És hogy lásd, nem én vagyok béna, mindkét meccset megnyertem végül.)

Érthetõ?

GmorpH
Ez eddig csak akkor jött elõ, ha valaki rosszul rakta fel a patch-et.

Hali tömeg! Van/volt másnak is problémája a controller setuppal? Mert nekem van 😞 Beasja az ablakot, de nem tudok állítani semmit.
GmorpH
Wow . Ha tudom, hogy ilyen sokféle reakciót vált ki, akkor tényleg kihagytam volna azt a bizonyos 2-est a listából. Részemrõl nem vitázom ezen, mert tudom, hogy elõfordul bõven olyan szitu, amikor nem pontosak a számítások és bizonyos "dolgok" ott vannak, ahol nem kéne lenniük.
Annyit még hozzátennék, hogy én nem "szõrszálhasogatni" akartam, szimplán arra gondoltam, hogy a passzolásnál sokszor elakad a labda és ezután nem az ellenfél játékoshoz "tapad" amitõl kezdve õ már rögtön el is indul vele, hanem valamerre elpattan felfelé, vagy jobbra balra, attól függõen, hogy éppen hol találta el az embert.

mohus
"de a Weather-t még mindig nem lehet állítani- vagycsak nem látom..."

azt én sem láttam 😞(((

Brekiiii segíts

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]