10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    volt egy hosszú lefordított help soxor be volt másolva

Igazából úgy nem tudom csavarni hogy most direkt csavarom, csak ha pont úgy nyomom lövés után írányba az analógot abból érdekes dolgok szoktak kijönni.

Dual-od van amúgy?
    Én passzolásra amúgy szinte nemis használom az s-t csak most mikor bill-el szenvedek
    Amúgy hétfőre igérték a dual-t
  • GmorpH
    Breki ha gépközelben vagy küldenék egy privit. Aztán kérlek mondj róla véleményt, aztán utána cselekszem.
  • GmorpH
    Tudtam én hogy érted mit akarok kihámozni a dologból.
    Nekem azért fura az "s" passz mert idén megszoktam az NHL-ben a passzok erősségének szabályozását is és itt is néha görcsösen rátapadok az "s"-re, aztán persze kapcsolok, hogy nem kéne nyomni mert úgysem csinál mást akkor sem, ha sokáig nyomom.
  • fm
    :) értem..a w(trough pass) úgy működik,mint pl a fifa2002ben a gépi segítség nélküli sima s passz. tehát arra megy amerre nyomod. a 2004ben viszont az s passz szinte használhatatlan a támadásban a kapu előtt kiugratásra,mert általában hosszan ellövi előre,hiába nyomod az irányt. ez azért lehet,mert az erősségén nem lehet állítani. én ezért szinte mindig a w-t használom..nagyon hatásos tud lenni..
  • GmorpH
    Persze hogy lövés után nem tudom. Az lenne ám a jó móka.
    Arra gondoltam, hogy mielőtt elpasszolom pl. nyomom az - a játékos szemszögéből nézve - előre gombot plusz a felfelét és így elvileg átlósan adná át a labdát. Régebben picit egyértelműbb volt, most viszont eléggé esetleges, hogy az a játékos kapja-e meg akinek szántam. Nyilván én vagyok béna még benne, de ez az irányzék dolog valahogy nekem szokatlan. A kapunál is próbáltam ugyanezt, de eddig leginkább amerre állt arra lőtte el minimális helyezést sikerült csak megoldani. Na mindegy. Most úgysem tudok hokizni, így bőven van időm gyakorolni.
  • fm
    hosszú hlp? lemaradtam..én bill es és gémpados is vagyok,biztos ezért kevered :)
    de a kérdés:Te tudod csavarni eredményesen és észrevehetően? és legfőképpen hatásosan?
  • Breki33
    ja a multi ok
    remélem már gamepaddal
  • Breki33
    most gamepaddal kérded?
    már keverem kinek van és kinek nincs

a bill-es le volt írva a hosszú help-ben
  • fm
    te tudod is csavarni? írd le lécci,hogy kell.olvastam róla,de nem vágom:(
    ha passzolsz s-el és a fogadó játékos várja a lasztit egy helyben állva,elvileg y-al lehet ráváltani a fogadóra,és akkor oda tudsz sprintelni. ezt próbáltad? nekem sajna még nem igazán esik kezemre az y..amúgy sokat fejlődtem,talán ha kedden levizsgázom újrapakolom a win-t és nyomhatnánk multit.
  • Breki33
  • Breki33
    a passz sokmindentől függ, pl OTB-s -e

lövést lehet csavarni
  • fm
    oké,így gondoltam..
  • fm
    miután előtted már nemigen fog irányt változtatni a laszti :D
    a kulcs abban rejlik,hogy merre lövöd el..
  • Magic Boy
    Hogyértve?
    Rugtam 4 szg gólt(a negyediket védök ellen)kiírt valami szöveget(hálószaggatók voltak a góljaim,stb.....)és ennyi!
  • GmorpH
    Van arról valahol info, hogy mitől függ az, hogy egy passz vagy lövés merre fog menni miután ellőttem?
    Mert én egyelőre nem sok logikát találtam benne. Az mondjuk tény, hogy alig játszottam vele mostanában, de valamiért kicsit idegennek tűnik.
  • fm
    végigvitted??
  • Magic Boy
    Nyertem(4-böl 4) mit kapok?
  • Breki33
    hali aranyembör P
  • mosley
    Hali
  • GmorpH
    Köszi láttam, de nem jobb csengése van ennek a szép olasz mondatnak?
  • Breki33
    alul az angol cím
  • GmorpH
    Áhhááá...már értem.

Fantastico editor per il database di Fifa 2004, permette di stravolgere completamente i rosters con numerose opzioni.

Világos
  • GmorpH
    Hű, de komplexnek tűnik. Ez amolyan All-in-One progi?
  • Breki33
  • GmorpH
  • Breki33
    Szabadrúgás gyakorlás
  • GmorpH
    Ezt nem tudtam, de végülis nem is muszály állítgatni, mert egyszer véletlenül basic-en felejtettem, de nem vettem észre semmi változást.
  • Breki33
    persze mivel több embernél működött
    csak a mircen asszem egy creative-snek segítettem és így megoldotta nem kellett állítgatni
  • GmorpH
    Milyen fordításra is gondolsz pontosan, mert erre most így hirtelen nem emlékszem?

És még most sem, pedig így összesen már 5 percet gondoloztam rajta.
  • GmorpH
    Látod ezt nem tudom. De utánanéztem és a CT4750 tulképpen egy "Creative Sound Blaster CT4750 PCI128 128 bit Sound Card". De talán ezzel is megy a DirectX buhera. Gondolom szólt volna már ha nem menne. Bár ki tudja. Mindenesetre mi jól eldumálunk erről a témáról.
  • Breki33
    ezt most a Creative kártyára mondom
    asszem erről volt szó abban amit fordítottunk
  • GmorpH
    Majd kiderül, eddig nem reagált. Ezért az egy progiért mondjuk cserélni...na mindegy erről már ezerszer volt szó. Lerágott csont. Süllyed az EA hajója.
  • Breki33
    lehet, hogy elég egy új driver
  • GmorpH
    DxDiag.exe-ben állítsd be így és menni fog.

De ajánlatos más progikhoz visszaállítani fullra, mert az a "normális" beállítás és akkor megy a teljes hardwergyorsítás.
  • Breki33
  • Breki33
    Ajax Home Kit 2GK, Arsenal Away Kit 2GK, Charlton Home Kit 2GK, England Home Kit 2GK, Leicester Home Kit 2GK, Juventus Home kit 2GK, Argentina Home Kit 2GK, Galatasaray Home Kit 2GK, Italy Home Kit 2GK, Real Madrid Home Kit 2GK

Fifa Web Portal
  • Breki33
    új háló:
  • reaper4
    625D-P5AF-JNAU-T8E2-QDEV
  • Breki33
    Olasz csapattal jelentkeznék
    Ha nincs Angollal
  • Breki33
    ez csak előzetes egy hamarosan megjelenő patchról