FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De aki kipróbálta milyen írja már le milyen én most nem vagyok olyan helyzetben :-)
Your file is being prepared
Our free download servers are temporarily offline for upgrades and will be back online again at around 5AM PST. We're sorry for the inconvenience.
Anyjukat!!!

Bazinga!
Török zászló HUN melett is rulz 😊)
Bazinga!

This download replicates the FIFA World Cup in a simple program that allows the user to create a World Cup and play through as if it was actually put into the game. Below are the features:
-Play multiple tournaments at one time
-Play or simulate all 64 games based on team ratings given in the game
-Add new teams when patches come out
-Select any of the 32 teams to participate and the computer will fill in the rest
-Fully customize which team goes into what group before the tournament begins
-Edit Custom Team ratings and create custom flags for your favorite team and import them in (18 x 12 pixels)
-Includes suggestion sheet showing 204 National team names and abbreviations
How to install the download: Extract the FWCCSetup.exe form the zip file and install as any other program.
Size of download: 340 kb
Only real requirement is 1024 x 768 screen resolution
Update #1
-November 8, 2003 (Added Hungary to list of initial teams)
Bazinga!
Kb háromszor már biztos leirtam, hogy kell.
Neked ugyanannyi visszakeresni.
A fifaisola Szilcsi lapján megtalálható
azis már többször be volt linkelve
FIFA 2004 topicban, a #2795 -s hozzászólást törölni, mert nem odaillõ, és zavarja a nyugodt fórumozást. THX!
Bazinga!
Bazinga!
nem befolyásolja a multit.
Ezek nálam fent vannak és szuper hangulatot nyújtanak.
Én szeretem a gameplay-t is azt viszont csak akkor lehet használni ha a másik felrakja.....
Tudom valaski azt terjeszti rólam, hogy azért akarom használni mert nélküle félek, de hát ez akkora hülyeség....
Gameplay-tól nem én javulok fel hanem a játék és eltûnik pár bosszantó hiba.
De hogy kipróbáljam a csoportellenfelemmel játszottam két meccset egyet origi gameplay egyet az 1.1-essel.
Hát asszem mindkét eredményt elfogadnám a bajnokságban (Hisz a srác nagyon jó), de az eredetivel jobb eredmény értem el. És sztem mások is bizonyíthatják, hogy nem vagyok jobb vagy roszabb egy gameplay-tõl.
-WC szint mert sokan semi-ben nyomják így a hostolónak sokkal könnyebb dolga van(esetleg Pro a játék újkelete miatt...)
-Hostolo nem állithat a csapatán a menedzsmentbe,mert a connectáló ezt nem teheti meg(fagy). Csak a cseréket bonyolíthatja le mindkét csapat a meccs elõtt(Hostolónak kötelezõ megvárnia a connectálót). Természetesen ez csak addig amíg napvilágra nem jön egy javítás...
Letezhet ez, vagy csak veletlen egybeeses? Mas tapasztalt ilyet???
A címe a lényeg
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
A passz és egyéb asszisztokról meg azt írja, hogy ha az nem lenne akkor az összes passz és lõvés elzúgna a játékos/kapu mellett. Ezért kell legalább egy minimális segítség a CPU-tól.
amugy igazábol diegocam-ra gondoltam ezekben a muforditásokban õ a profi
Ja aki szerkeszteni akarta ez nem olyan, hogy modositod és egybol látod, ghogy más. Ezért is szálltam ki belõle csak ha pl ini és aicpu volt külön azokat variáltam
de ez 2003.....
Az összehasonlítás nekem sem fekszik, de egyelõre azért mert még nincs full verzió abból a bizonyosból. Utána azért egy összehasonlítást megér, de addig sztem felesleges, pláne nem napokon át.
es aki az egyiket szereti másikat nem
persze lehet csak én látom így
Engem érdekel a PES-is csak az nem tetszik hogy folyton hasonlitgatunk, bezzeg ebben bezzeg abban
Tiszta UT Quke.......
Amúgy tévednek csak úgy teszek mintha értenék PPPPPP
A C+A kombó eddig nekem beadásos szituknál ugyananazt csinálja mint a sima A, szóvel ezen nem segít. Bár tulajdonképpen átadásoknál is hasonlóan veszi le a célzott ember, szóval ha tényleg sok különbség van a kettõ között akkor még van mit gyakorolnom.

(Persze lehet, hogy tévedek
)"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Nekem ez nagy szó mivel két hete fogtam elõször gamepadot a kezembe.
Mondjuk a beadás még mindig nem megy mármint ezt az a+c ki akarom még próbálni csak nem áll rá a kezem.
Ja és engem érdekel és tetszik is mindakét foci ezzel egyedül vagyok?
Amúgy miért tõlem kérdez mindenki mindent? P
Nemazhogynemlehet, de sztem vannak itt nálam profibbak, különösen patch témában :-)
Érthetõ?
. Ha tudom, hogy ilyen sokféle reakciót vált ki, akkor tényleg kihagytam volna azt a bizonyos 2-est a listából. Részemrõl nem vitázom ezen, mert tudom, hogy elõfordul bõven olyan szitu, amikor nem pontosak a számítások és bizonyos "dolgok" ott vannak, ahol nem kéne lenniük.
Annyit még hozzátennék, hogy én nem "szõrszálhasogatni" akartam, szimplán arra gondoltam, hogy a passzolásnál sokszor elakad a labda és ezután nem az ellenfél játékoshoz "tapad" amitõl kezdve õ már rögtön el is indul vele, hanem valamerre elpattan felfelé, vagy jobbra balra, attól függõen, hogy éppen hol találta el az embert.