10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#4777 Mondjuk nagyon nem zavar hogy folyton ver a gép, mert megszoktam már. Az NHL-ben is az első 40-50 meccsemen egyátalán nem tudtam gólt lőni. Mostmeg már azért elég jól megy, mondjuk úgy hogy alig kapok gólt és elég sokat ütök. -
#4776 ezeket bill-el lőttem -
#4775 ebben egyetértunk a 2002 NHL nagyon verte a fifa-t -
#4774 Arról fel lettem világosítva, hogy neki sem érdemes állni pad nélkül. Meg valahogy a fantázianevű játékosok sem különösebben hoznak lázba. Jobban tetszik a FIFA licencelt felépítése, és végülis a career mód sem rossz. Meg a játék sem lenne ha tudnék végre gólt lőni. -
#4773 jaja..ez bill-el kicsit nehezebb sztem,de a fifa2002ben profin tudtam csavarni(igaz ott az y-al és c-vel kellett) majd csak itt is belejövök.. -
#4772 Kanada vagy amerika tökmindegy (már ha ezt arra értetted, hogy az EA kanadai cég). Ott a kézi nem biznisz, és jellemező hogy a focis játékuk is sokban elmarad a kedvenc sportjaik szimulátoraitól. Pl. NHL, amiben ugye van pár kanadai team is. -
#4771 sztem próbáld ki
van demója is -
#4770 Tudom, hogy nem lesz patch, úgyértettem, hogy a következő játékokban végre. PES nincs meg. -
#4769 Közben tettem egy újabb próbát a ripléjekkel de ez nekem nem megy. A Userben nincs semmi, csak a mentett careerem, így most az egyiknél bejött egy kép ahol elvileg le tudtam volna játszani, de kapásból mentem is az asztalra. -
#4768 kanadaiak -
#4767 a menure nem lesz patch
énmár megszoktam
amúgy a PES3 tetszik? -
#4766 Ja tényleg! Az még egy sem volt, pedig semmivel nem bonyolultabb mint a kosár, vagy a többi. Csak ugye az nem jó üzlet, mert kéziben kik a legjobbak? Magyarok, koreaiak, franciák, amerika sehol sincs. -
#4765 ezis csavaros nem? -
#4764 a 2002-essel játszottam
sőt NBA-val is szoktam
kár, hogy kézi nincs -
#4763 Ja és arra is iszonyúan kiváncsi leszek, hogy ha egy év alatt ennyit tudtak kihozni a 2k4-ből akkor fél év alatt mi lesz az EURO 2k4-ből? Nagyon remélem, hogy nem a FIFA megjelenése után kezdték el a fejlesztést, bár már pár helyen olvastam, hogy azért nem adnak ki mostanában több patchet, mert az EURO-ra koncentrálnak a FIFA megjelenése óta.
Azért ha egyszer megérem, hogy a menü végre nem ez a rohadt szembántó felbontástól megszabadul akkor már nem leszek elégedetlen. Ez iszonyú gagyi, kb. mintha XT-n nézném. Itt is vacak, de a TCM-ben pláne zavaró mert ott inkább sokat olvas az ember mint játszik. -
#4762 ez a Davids tud vmit! a múltkori csavarós gólt is vele lőtted..erre rámegyek és begyakorlom. minden vágyam,hogy a rövidbe is szórjam a gólokat :D -
#4761 az gáz! régebben nálam is csinált ilyet. kipróbáltad úgy,hogy előtte kitörölted a sajátjaidat a user-ből? bár lehet,hogy ez nem segít.. -
#4760 Engem eléggé meglepett, hogy egy multimilliomos cég termékét egy igencsak távoli országban élő srác tuningolja játszható szintre. Szóval respect neki mindenképpen. Ez nekem most bejön, csak nemártana a lenti mérlegen javítani egy cseppet.
Amúgy hokizni nem szoktál? (Kéretik nem félreérteni a kérdést) -
#4759 Tessék megnézni a #4752-t már belinkeltem. -
#4758 ismerem ugyhogy nem lenne sportszerű
amugy nemtom :-)
linkeld be
a leukoplaszt jó ötlet -
#4757 Valami nem stimmel nálam, mert az elsőt amikor meg akartam nézni visszadobott a menübe, aztán amikor a másodikat akkor meg az asztalra. Szóval újra itt vagyok. -
#4756 Köszi megnézem -
#4755 köszi..mail ment.. -
#4754 Ja és Breki még nem tippeltél, hogy szerinted hol él a srác? -
#4753 Oké és köszi, emailt privátban küldöm azonnal. -
#4752 Itt -
#4751 neked mi a mail címed? elküldjem akkor a replayt? -
#4750 Ez LOL. Nemtom miért kisfiúkkal akarsz "játszani" . Nem tudod, hogy ez büntetendő?
Amúgy ennyire gáz, hogy muszály bevonni némi gumiféle anyaggal?
Tegyél rá egy Leukoplaszt csíkot (nemtom így írják-e). Az végig ragad nincs rajta gézréteg és a nemragadós fele nem csúszik egyátalán. -
#4749 sima beívelés(c+a-val)..mail ment.. -
#4748 linkeld be bár azt hiszem ezt használom másik ai-val -
#4747 azért birom a kiskorúakat
<WotB|forzajuve> valaki game?
<WotB|forzajuve> na valaki egy game?
<Breki> ha ujra belejöttem szivesen
<WotB|forzajuve> és az mikor lesz?
<WotB|forzajuve> na breki akkor játszunk egyet?
<WotB|forzajuve> arra való a meccs hogy belegyere
<WotB|forzajuve> szerintem
<WotB|forzajuve> ez egyértelmű
<Breki> Breki
<Breki> figyi két hét után most kaptam vissza a gamepadot
<WotB|forzajuve> megint a hülye kifogások
na ilyenkor nyilik ki a bicska
ja még mindig várom az ötleteket mit rakjak a bal karra
asszem felcserélem
-
#4746 Remek ötlet, ez nekem sem ártana, bár attól még megcsinálni nem fogom tudni. -
#4745 milyet?
többet küldtem mert nem tudtam pontosan melyik az
ja te a c+d-re gondolsz
küldhetsz de abbol ugyse vesszuk le mit nyomsz -
#4744 A srácot akit csinálta Syed Muhammad Kashif Jamal-nak hívják.
Roppant szép neve van és sosem találnád ki melyik országban él. Bár azért egy próbát tehetsz. -
#4743 thx:) küldjek egy ilyen gólt mélben? -
#4742 melyik gameplay? -
#4741 Na látod ez az! Ezt én akármennyit próbálom, nekem mindig közönséglabda lesz.
Az sem teljesen világos, hogy egyszer a pályához képest viszonyítva kezeli a gép az iránygombokat máskor meg a játékoshoz képest. Hogy tisztább legyen: Tele cam.-nál futok pl balra ehhez ugye nyomom a balra gombot, ha megnyomom a felfelét pl és a passzot többé kevésbé felfelé passzol valakihez, vagy legalább oda rúgja a labdát. Aztán néha meg totál ellenkezőleg értelmezi. Arccal az oldalvonal felé mondjuk lefelé néz a játékosom és ekkor nyomom ugyanazt mint az előbb (felfelé) és erre simán elrúgja mondjuk balra pedig ha logikus lenne akkor mivel lefelé néz én felfelét nyomok sarkaznia kéne. Az nem érdekel hogy eladja vagy ilyesmi de legalább legyen következetes.
A másik ami szerintem billenytűs hülyeség, hogy nem mindig enged váltani a játékosok között, legalábbis néha igencsak sokat gondolkozik. Aztán ha elengedem bármelyik gombot azok közül amit nyomvatartottam simán vált. Ebből gondolom, hogy valami billentyűzet pufferelési hülység lehet. Volt már ilyen régebben is. -
#4740 Nem, nem multiztam. Gép ellen játszottam és az "ember" egy srácra utalt aki csinált egy gameplay patchet, ami pár napja jelent meg. Azt próbáltam ki és szerintem élethűbb mint az original. Ettől függetlenül a fene nagy jókedvem alábbhagyott.
Eddigi mérlegem:
1. 0-1
2. 0-3
3. 1-3
4. 0-2
Szóval nem vagyok túl boldog. Leginkább mert egyelőre a kapuralövésig sem jutok el bár az az egy amit rúgtam szép gól volt. Az első meccsen pedig tizenegyessel kaptam ki, szóval az sem vészes. Pláne hogy tudtam egyet védeni is. -
#4739 na ez nekem se megy
ennek tevagy a mestere P -
#4738 most ez miről szól mert nem értem :-)
Milyen embert?
Multiztál talán?