10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#4693 de azért van, mert eddig oké volt :) Mikor letöröltem a fájlokat, akkor a ligák címerei után kilpett..mikor visszamásoltam azokat, amik a CD-n vanak, akkor el tudtam jutni a csapatválasztásig...de innen máár semmi :-/ -
#4692 az nem azért van mert nincs rajta minden a CD-n szvsz
amúgy mint mondtam érdemes a DATA-t egészben elmenteni
ha ez nem megoldható legalább a zdata-kat hisz akkor nem kell ujra mindent telepiteni
pl az enyémben igy benne van a labda a reklámtáblák, a stadion kinézete, szöglegzászló stb
új telepítéskor csak bemásolom és már mehet is -
#4691 mindent bemásoltam ami a CD-n van, de nem jó...a csapatok kiválasztása után. ha indulna a meccs kidob az asztalra... -
#4690 Persze tudom, és ami ott elérhető azt már olvastam is. Azért köszi. -
#4689 ez müxik -
#4688 sztem ott van
én CD-ről újratelepítés nélkül simán visszaraktam -
#4687 Azt azért jó lenne befirkantani ide, hogy kb. mikorra várható a kezdés és úgy kb. hogy is bonyolódik, mert az oldal egyelőre inkább 404 lelőhely mint EB portál. Amúgy sok sikert az oldalhoz és az EB-hez is.
Ha kellő infokat tudok majd és még lesz szabad hely akkor nevezni is fogok, de így egyelőre különféle okok miatt csak csendes szemlélőként figyelem az eseményeket. -
#4686 nincs ott minden :-( Nekem amúgy is csak az fsh fájlok kellenénk, de mind1, most már újra tudom rakni....:) -
#4684 bármelyik, ha fent van csak akkor megy ha a másiknál is az van
sokat támadtak emiatt -
#4683 Még egy kérdés, kezdek besokallni.
Melyik gameplay, a Kenny féle? -
#4682 Hopp, ez a #4679-re ment. -
#4681 Lehet. Idén könnyebb mert néhányan nem szeretik a 2004-et és azért nem játszanak, de amúgy tényleg szinte lehetetlen, pláne jó csapatot kapni. -
#4680 a mircnek nemtom
vannak más irc kliensek
de nekem a sima van fent és azonkivül, hogy kiirja, hogy lejárt a 30 nap semmi gond vele -
#4679 egyszer pár éve hivtak
akkor hülyeség volt nem elfogadni? :-) -
#4678 1. rakd fel please leszedéssel beüzemeléssel együtt öt perc nélküle elég nehézkes
2. igen van icq-m
3. hát a gameplaynak csak a labdának hálónak reklámtáblának nem kell
de ha valaki össze vissza buherálja és nem tudja miket rak fel lehet elszúrja ezért mondom mindig, hogy előtte mentsék a data-t
De amiket én mondtam azok jók -
#4677 Tök jó saját magamtól kérdezek. -
#4676 mIRC-nek nincs lite verziója ami free és nem 30 napos shareware? -
#4675 Aha. De nem az évek óta folyó IHL, mert oda szinte lehetetlen bekerülni. De ez is ott kezdődött az Indexen és sokan évek óta játszanak az IHL-ben is. Jónak ígérkezik, nekem ez lesz az első bajnokságom és az NHL-el játszottam először neten keresztül, előtte még soha semmivel.
Este benne vagyok, de mirc-em még mindig nincs és ahogy látom Neked viszont van icukád, szóval ha megoldható úgy, hogy most nem rakom fel egy barátságos meccsért a mircet, akkor benne vagyok.
Annyit még, hogy a "muszályegyezniükhogyjólmenjen" tipusú fájlokat please majd írd le nekem kérlek. -
#4674 Az Indexes bajnokság?
sztem is
de játszunk este egy próbát
-
#4673 Igen, pontosan. Ott 82 meccs az alapszakasz, ami ugye nem kevés, és mivel jó lenne nem simm-elni őket, hanem lejátszani amennyire csak lehetséges, nem "merek" belemenni egy másik hosszabb dologba amellett. Kizárt, hogy lenne lehetőség egyeztetni a kettőt. De ha ilyen rövid akkor talán megér egy próbát, mert pár meccse lenne csak. Mondjuk három, mert úgysem jutok tovább a csoportból. Az meg semmiség. -
#4672 gyere este a mircre kezdek belejönni bill-el
amúgy milyen másik bajnokság NHL? -
#4671 Ezt a szervezőktől kell kipuhatolni. -
#4670 huha..a profi sport komoly dolog :) nem lehet félvállról venni. egyébként dopping-teszt van? :P -
#4669 Még a végén rábeszélsz, mert ha ez egy amolyan szüneti vigazság lesz akkor asszem simán jelenkezhetem. Csak azért kell meggondolnom nagyon mert 82 meccs áll előttem egy másik bajnokságban és ezért nem akarok flelőtlenül bejentkezni aztán meg nem tudok egyeztetni... -
#4668 Halmozod az élvezeteket? És ha pont egymás ellen játszanál a kettővel? -
#4667 sztem ez lemegy ünnepek alatt
legfeljebb nevezek mégegy csapattal P -
#4666 Bár most végigolvasva az oldalt, ez max egy egy-két hetes kis móka lesz ha jól látom. Kevertem a bajnoksággal. -
#4665 Ja és még annyi, hogyha kicsit konkrétabban lehetne tudni, hogy milyen rendszer szerint mennek majd a meccsek, és mennyire lehet előre "tervezni" akkor könnyebben tudnék dönteni. Pl. hogy egy játéknapnak le kell mennie max. két nap alatt, vagy ilyesmi, hogy haladjon is az egész és ne kelljen egy ember miatt állni napokig a ligával. De mélyebben tényleg nem vagyok benne ezekben a dolgokban szóval ha valami egész mást írtam mint ami lesz, akkor sorry. Ez csak egy tipp volt, hogy kb hogy bonyolódik le. -
#4664 Ezért is nem jelentkezem olyan bajnokságába aki pl a fifatour-on nem játszik.
De ez csak egy példa -
#4663 nem tétre megy
és vertek már el bénák... -
#4662 És jobban átgondolva az nem is lenne baj, hogy 5-6 is indul mert így sokaknak van esélye játszani. Az mondjuk tényleg gáz, ha jelentkezik és nem veszi komolyan a dolgot valaki, mert így mindig áll a dolog. -
#4661 Igazán rendes Tőled, hogy megkérdezted, de én nagyon béna vagyok ám a FIFA 2k4-ben. Itt ugyan igyekszem néha segíteni, ha tudok, de a játék közelsem megy annyira mint a fórumba pötyögés. -
#4660 nem csak az van, hogy mindenki uj bajnokságot indit
a masikba meg nevez aztán nem játszik
most nem Zeph-re gondolok
mostis kb 5-6 megy illetve menne egyszerre
Te miért nem jelentkezel amúgy? -
#4659 Elég nagy reklámot kap ez a liga és mégsincs még meg a teljes keret? Azt hittem ilyen helyre lehetetlen bekerülni a nagy érdeklődés miatt. Ezek szerint tévedtem. -
#4658 ird be az indexre is -
#4656 A CD-ről simán átmásolható
megha jól tudom a zdata-k nem kicsik -
#4655 Hi all! történt egy kis baleset a fifámmal és a data könyvtárban lévő fájlok (a datában lévő mappák tartalma nem)elvesztek...megkérnék valakit, hogy valahogy jutassa el nekem :) Előre is köcce... -
#4654 Jólvan ez így. Amit csak lehet mindenki kihozza a játékból. -
#4653 Énmár jelentkeztem
de többen azt reklamálták, hogy nincs kész a honlap -
#4652 lehet le kéne venned a hangero-t a windowsban
azért tudtok ám hibákat produkálni P