FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A www.fifahungary.on.hu-ról leszedtem a patchet, de valami miatt csak áll és nem teszi fel. Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond?
A medve nem játék.
Erre már a FIFA 2003-ban sem figyeltek, de ennyire durva még ott sem volt. Ott néha azért lehetett más nemzetbeli csapattal is játszani:)
Nem igaz hogy egy pár kbyte-os fájl elküldésére senki nem veszi a fáradtságot! :((((
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
ez gááz. a madriddal bent vagyok a bl-ben,de a csoportban 3 ellenfélbõl 2 spanyol volt,tovamentem,ott is spanyol csapat ellen mentem,onnan is tovább,na tippeljetek kivel "sorsoltak" össze? hát a Barcával. ez egy vicc.
(persze közben pont ugyanezekkel az ellenfelekkel kell játszani a hazai bajnokságban is,két Barcár bl meccs közt,egy Barca-real meccs a hazai bajnokságban)
a rövidre milyen gyakran rúgtok góólt?
(persze közben pont ugyanezekkel az ellenfelekkel kell játszani a hazai bajnokságban is,két Barcár bl meccs közt,egy Barca-real meccs a hazai bajnokságban)
a rövidre milyen gyakran rúgtok góólt?
Juj. Véletlenül felütöttem egy oldalt az 1700. hozzászólás körül. Ott írják, hogy a patchben.
A medve nem játék.
uhh ezért megfognak kövezni :))
leljebb levan irva :) mindját megnézem hol is
leljebb levan irva :) mindját megnézem hol is
Át lehet állítani az irányítást? Ha igen, hogy?
PLS help!
Ha nem, akkor miért ekkora gyíkok, hogy ezt kihagyják? Sosem értem meg, hogy ami eddig mindig bennevolt, az miért marad ki ...
PLS help!
Ha nem, akkor miért ekkora gyíkok, hogy ezt kihagyják? Sosem értem meg, hogy ami eddig mindig bennevolt, az miért marad ki ...
A medve nem játék.
Kösz Breki, de mircem nincs :). Másvalaki nem tudná mailben átdobni? Vagy dcn???
Aell=annyi kell
Hát ezen behalok.
Aell csak a kis kedvesnek, hogy fifa indítás után egy kihúz-bedug akciót eszközöljek és müxik is. de miért?????
Aell csak a kis kedvesnek, hogy fifa indítás után egy kihúz-bedug akciót eszközöljek és müxik is. de miért?????
jo de nekem dual gamepad-om van
amúgy majd érdekel milyenek a hálók
és sztem ments el patch elott a config.dat-ot es nezd meg mit ir át benne
Ezzel kapcsolatos hozzászólás az index-en
"En ugy tudtam atkonfiguralni, h a patch felrakasa utan (start menu:update) a data/system config.dat-ban atirtam a gamepadom utani szamot vmelyikre az utana kovetkezokbol:
"WingMan Precision USB" 6 "WingMan Precision USB" 10 3 1 2 5 4 6
Ezek sztm alapbeallitasok, nekem ez jott be igazan, de shift funkcio nincs sajnos.
Breki, ezt a padot en sem tudom siman konfiguralni a windozban, nyilvan gamepad fuggo.
Eccercsak ugyis kijon az a patch, amivel meg lehet ezt a progiban is oldani. Addig csak igy verem 0:8-ra az ellenfelet. :o) Najo, amatoron, semiproban kikapok mint gep.
"
nemhiszem, hogy ez segít de hátha
amúgy majd érdekel milyenek a hálók
és sztem ments el patch elott a config.dat-ot es nezd meg mit ir át benne
Ezzel kapcsolatos hozzászólás az index-en
"En ugy tudtam atkonfiguralni, h a patch felrakasa utan (start menu:update) a data/system config.dat-ban atirtam a gamepadom utani szamot vmelyikre az utana kovetkezokbol:
"WingMan Precision USB" 6 "WingMan Precision USB" 10 3 1 2 5 4 6
Ezek sztm alapbeallitasok, nekem ez jott be igazan, de shift funkcio nincs sajnos.
Breki, ezt a padot en sem tudom siman konfiguralni a windozban, nyilvan gamepad fuggo.
Eccercsak ugyis kijon az a patch, amivel meg lehet ezt a progiban is oldani. Addig csak igy verem 0:8-ra az ellenfelet. :o) Najo, amatoron, semiproban kikapok mint gep.
"
nemhiszem, hogy ez segít de hátha
Valaki!! Mailcímem privátban megadom!! Nem nagy fájl, sõõõt, de nagyon fontos lenne!!!
Köszi kereslek majd, mert a Rumble extender sem javított sanyarú sorsomon.
nemtom szerencsére nekem nincs ilyen gondom
az index foruman irta valaki, hogy a patch felrakása után megváltozott a gombkiosztása
meg ma beszéltem valakivel akinek ugyanilyen gamepadja van
Én a helyedben megnézném van-e különbség a config.dat-ban a patch felrakása elõtt és után
remélem tudtam segíteni.
Jés rumblera volt egy átállító petch anno képpel belinkeltem
lehet hogy azis megoldja.
Ha semikép nem megy estefelé ha megkeresel icq-n vagy mircen átküldhetem az én config.dat-om
az index foruman irta valaki, hogy a patch felrakása után megváltozott a gombkiosztása
meg ma beszéltem valakivel akinek ugyanilyen gamepadja van
Én a helyedben megnézném van-e különbség a config.dat-ban a patch felrakása elõtt és után
remélem tudtam segíteni.
Jés rumblera volt egy átállító petch anno képpel belinkeltem
lehet hogy azis megoldja.
Ha semikép nem megy estefelé ha megkeresel icq-n vagy mircen átküldhetem az én config.dat-om
!!!SEGÍTSÉG!!! Valaki lenne olyan szíves hogy elküldi nekem mailben a pbp_eng.evt fájlt?! Légyszii!!!
köszi szépen.
Még egy bajom van...
Fifa reinstall és pecselés után (1.1) nem akarja látni ez a tetü a gamepadom (Logitech rumble). Illetve a ringyóz érzékeli az összes funkciót, de a Fifaban csak a bal karra, a start gombra és a 4-6ig gombokra reagál. Mi lehet ez? Az alapverzióval gond nélkül ment minden.
Még egy bajom van...
Fifa reinstall és pecselés után (1.1) nem akarja látni ez a tetü a gamepadom (Logitech rumble). Illetve a ringyóz érzékeli az összes funkciót, de a Fifaban csak a bal karra, a start gombra és a 4-6ig gombokra reagál. Mi lehet ez? Az alapverzióval gond nélkül ment minden.
Breki, ment mailben a vége is.
hogy medell-e nemtudom de még képet is beszúrtam:
http://www.fifapoland.22.pl/2003/LP2004/Abla/netpackm.jpg[/img]
Az a gond vele, hogy kva lassan jön le
Sound Track Exporter (FIXED VERSION)
Ball managerdownload[img]
http://www.fifapoland.22.pl/2003/LP2004/Abla/netpackm.jpg[/img]
Az a gond vele, hogy kva lassan jön le
Sound Track Exporter (FIXED VERSION)
Ball managerdownload[img]
Low PC Ini Patch
This is new Ini patch for low PC. It deletes some animations including goal nets, corner flag, crowd flags. In this result, you can feel more soft graphics for FIFA2004. (Extract to "data\cmn" folder.)
High PC Ini Patch
This is a new Ini patch for high PC. It brings more high quality graphics including crowd flags.
This is new Ini patch for low PC. It deletes some animations including goal nets, corner flag, crowd flags. In this result, you can feel more soft graphics for FIFA2004. (Extract to "data\cmn" folder.)
High PC Ini Patch
This is a new Ini patch for high PC. It brings more high quality graphics including crowd flags.
Hali!
A hol találok az alapnál "kicsit" realisztikusabb háló modellt?
Becs szóra visszaolvastam vagy 8 oldalt, de nem láttam belinkelve sehol.
A hol találok az alapnál "kicsit" realisztikusabb háló modellt?
Becs szóra visszaolvastam vagy 8 oldalt, de nem láttam belinkelve sehol.
még nem próbáltam
de rejtett arcok vannak :-))))
más
Ball Manager v1.0 - A utility for Ball Management within the full version of FIFA 2004. With Ball Manager you will be able to play with any of the 5 balls in FIFA 2004, here is list of balls : EA Ball, Adidas Fevernova, Adidas Classic, Puma, and Mitre.

de rejtett arcok vannak :-))))
más
Ball Manager v1.0 - A utility for Ball Management within the full version of FIFA 2004. With Ball Manager you will be able to play with any of the 5 balls in FIFA 2004, here is list of balls : EA Ball, Adidas Fevernova, Adidas Classic, Puma, and Mitre.

a shift nekem a gyors futás alatt van közvetlen elöl
de nem nagyon kell használni mert a jobb analog karral egy mozgással megcsinálja
Hidd el énis két hete használok gamepad-et
Elötte mindent bill-el illetve egy éve kormánnyal.
De minden megbecsülésem tied, ha bill-el jó vagy
de nem nagyon kell használni mert a jobb analog karral egy mozgással megcsinálja
Hidd el énis két hete használok gamepad-et
Elötte mindent bill-el illetve egy éve kormánnyal.
De minden megbecsülésem tied, ha bill-el jó vagy
ezt én írtam :-)
de ezek tények
a játék elsõsorban gamepadra iródott és azzal jobban játszató.
Elég csak az OTB-re gondolni ahol mindegyik analóg kar egy játékos
nem kell shiftezni csak simán Y
Amúgy énis bill-es voltam és még mindig szokom de egyre jobb leszek. Márcsak védekezni kellene megtanulni :-))))
de ezek tények
a játék elsõsorban gamepadra iródott és azzal jobban játszató.
Elég csak az OTB-re gondolni ahol mindegyik analóg kar egy játékos
nem kell shiftezni csak simán Y
Amúgy énis bill-es voltam és még mindig szokom de egyre jobb leszek. Márcsak védekezni kellene megtanulni :-))))
A játék elején cserélj játékost,s mensd el..(player swaps)-így azzal játszol akivel akarsz...
Ti nyeretes meccs után kaptok pontokat ? Vagy csak egy szezon végén???Nem a 3 vagy 1 pontra gondolok...
Akkor elég nagy bajban vagyok, mert ezzel a játékoskerettel jó uton haladok az ötödosztály felé. Köszi az infót.
Még egy kérdés: miért van az, hogy csak posztra lehet cserélni? Vagy csak nálam van ez így?
Még egy kérdés: miért van az, hogy csak posztra lehet cserélni? Vagy csak nálam van ez így?
Sziasztok!
Elkezdtem az angol legalsó osztályban egy 5 éves karriert profi szinten, hát mit mondjak, elég nagy kihívás. Az egy dolog, hogy gólt szökõévente lövök (billentyûzettel nyomom) de igazolni sem tudok senkit, sem eladni, mert ha el akarok adni akkor kiírja, hogy nem megy mert túl kevés játékosom marad, venni meg nincsen elég pénzem, ördögi kör.
Azért is az, mert ha nem nyerek akkor nem kapok pontokat. A transfer market ugye nem minden héten van nyitva? Azért kérdezem, mert amikor rámegyek a más csapatok átadólistára tett játékosaira, akkor azt írja ki, hogy transfer window closed. Tud valaki ebben segíteni? Köszi
Elkezdtem az angol legalsó osztályban egy 5 éves karriert profi szinten, hát mit mondjak, elég nagy kihívás. Az egy dolog, hogy gólt szökõévente lövök (billentyûzettel nyomom) de igazolni sem tudok senkit, sem eladni, mert ha el akarok adni akkor kiírja, hogy nem megy mert túl kevés játékosom marad, venni meg nincsen elég pénzem, ördögi kör.
Azért is az, mert ha nem nyerek akkor nem kapok pontokat. A transfer market ugye nem minden héten van nyitva? Azért kérdezem, mert amikor rámegyek a más csapatok átadólistára tett játékosaira, akkor azt írja ki, hogy transfer window closed. Tud valaki ebben segíteni? Köszi
fm!
Neked eredeti a játék??, hogy kapsz pontot?
Neked eredeti a játék??, hogy kapsz pontot?
Köszi énis így gondolom
Amúgy akkikel tegnap játszottam sztem tanúsítják, hogy tudok passzolni. :-)
De én nem akarok rábeszélni senkit aki vállalja azzal így játszom aki nem meri azzal az eredetivel.
Nekem nem gond átállni mivel a gameplay-os nehezebb így a másikkal csak könyebb játszani utánna.
Csak azont tudok kiakadni tényleg amikor valaki ki se próbálja csak írkál hülyeségeket.
Tipikus párbeszéd (rövidítve persze csak a summa :-)
Valaki: Játszunk?
Én: Ok, vállalod a gameplay-el?
Valaki: Nem mert xar
Én: Kipróbáltad és nem tetszett?
Valaki: Nem de szar azt mondják és én nem akarom tuningolni a gépem (variánsok: újra kell telepíteni miatta, nélküle nem tudsz játszani?, nem szabad azt mondják ......)
Szval aki nem meri nem kell bevállalni, de hülyeségeket ne terjesszünk már...
Amúgy akkikel tegnap játszottam sztem tanúsítják, hogy tudok passzolni. :-)
De én nem akarok rábeszélni senkit aki vállalja azzal így játszom aki nem meri azzal az eredetivel.
Nekem nem gond átállni mivel a gameplay-os nehezebb így a másikkal csak könyebb játszani utánna.
Csak azont tudok kiakadni tényleg amikor valaki ki se próbálja csak írkál hülyeségeket.
Tipikus párbeszéd (rövidítve persze csak a summa :-)
Valaki: Játszunk?
Én: Ok, vállalod a gameplay-el?
Valaki: Nem mert xar
Én: Kipróbáltad és nem tetszett?
Valaki: Nem de szar azt mondják és én nem akarom tuningolni a gépem (variánsok: újra kell telepíteni miatta, nélküle nem tudsz játszani?, nem szabad azt mondják ......)
Szval aki nem meri nem kell bevállalni, de hülyeségeket ne terjesszünk már...
Ja igen ez így van és vhol láttam a teljes Tracklistet,
de az az Isaurás szám nekem is egyre jobban bejön :-)
de az az Isaurás szám nekem is egyre jobban bejön :-)
elolvastam :-)
csak azért nem írtam mert nem tudok belekötni PPPP
Na komolyan nagyjából ez a véleményem
Két gondolat csak
>a sima futás nagyon lassú(inkább séta) a sprint pedig néha >túl sok. pl. ha kiugrok egy csatárral,nem akarom hogy >utolérjen a védõ sprintelnem kell,de így a kapus kivetõdik >rám. miért nem lehet közepesen sprintelni? rövidebben >megtolni a lasztit.
Én gamepaddel egyik ujammal majdnem folyamatosan nyomom a W-t (illetve bill-en az hiszem most E). És ha kiugrok általában jobb analogot begtolom jobbra vagy balra erre csinál jobbra vagy balra beindulásokat amik be szoktak jönni.
Hasonlóan cselezek ekkor mint Gera Zoli csak az a gáz ha a végén rossz irányba húzom volt olyan, hogy gólhelyzetbõl kikanyarodtam. :-) De bill-el elég nehéz lehet ez a része bár már bill-es is szorongatott meg P
-a játékosok állva várják a lasztit(bár ez a c+a-val illetve a w-vel elkerülhetõ)
>a játékosok állva várják a lasztit(bár ez a c+a-val >illetve a w-vel elkerülhetõ)
Errõl a c+a-ról írhatnál bõvebben érdekel P
csak azért nem írtam mert nem tudok belekötni PPPP
Na komolyan nagyjából ez a véleményem
Két gondolat csak
>a sima futás nagyon lassú(inkább séta) a sprint pedig néha >túl sok. pl. ha kiugrok egy csatárral,nem akarom hogy >utolérjen a védõ sprintelnem kell,de így a kapus kivetõdik >rám. miért nem lehet közepesen sprintelni? rövidebben >megtolni a lasztit.
Én gamepaddel egyik ujammal majdnem folyamatosan nyomom a W-t (illetve bill-en az hiszem most E). És ha kiugrok általában jobb analogot begtolom jobbra vagy balra erre csinál jobbra vagy balra beindulásokat amik be szoktak jönni.
Hasonlóan cselezek ekkor mint Gera Zoli csak az a gáz ha a végén rossz irányba húzom volt olyan, hogy gólhelyzetbõl kikanyarodtam. :-) De bill-el elég nehéz lehet ez a része bár már bill-es is szorongatott meg P
-a játékosok állva várják a lasztit(bár ez a c+a-val illetve a w-vel elkerülhetõ)
>a játékosok állva várják a lasztit(bár ez a c+a-val >illetve a w-vel elkerülhetõ)
Errõl a c+a-ról írhatnál bõvebben érdekel P
ezt nem kell nagyon komolyan venni,ezektõl a hibáktól eltekintve nagyn-nagyon élvezetes a játék...
én kipróbáltam a kenny féle 1.1es és 1.2es gameplayt is,sztem az 1.1es SOKKAL JOBB! már ha van kül...
én kipróbáltam a kenny féle 1.1es és 1.2es gameplayt is,sztem az 1.1es SOKKAL JOBB! már ha van kül...
Ezt meg csak úgy, mert bizony nehéz egyetlen oldalt visszalapozni #3055-ig.
FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE
FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Amúgy élmény olvasni ahogy folyik a vita egy olyan dologról, amit még ki sem próbál valaki csak "hallott" róla.(Gameplay Patch) Aki próbálta a FIFA 2003-at "eredeti" és különbözõ gameplay patchekkel az tudja, hogy mekkora a különbség. A gameplayekkel sokszorosára nõtt a játék nehézsége és ezáltal sokkal jobb is lett, és eltûntek a 8-0-ás meccsek world class fokozaton. Ez közelsem számít cheatnek. A cheat csak nekem segít, tehát csalás, de ez egyszerûen olyan mintha egy egész másik játékkal játszanék, mert megváltozik az AI és ezáltal az egész játékmenet. Nem mellékesen hozzátartozik, hogy minden egyes beállítás a legapróbbtól elkezdve a legnagyobbig minden human vagy AI játékosra ugyanúgy! vonatkozik. Tehát ne írjunk már hülyeségeket, mert ennek semmi köze a cheatekhez. Aki egyikkel tud játszani a másikkal is ugyanolyan jól tud.
Még mielõtt én is célkeresztbe kerülnék elõre leírom, hogy nem fertõzött meg Breki elvtárs, mivel be vagyok oltva a gameplay vírus ellen.
Ja, és ha már a bugoknál tartunk: ha elvtárs akkor nem Úr ha Úr akkor pedig nem elvtárs. A kettõ együtt kicsit sok lenne.
Még mielõtt én is célkeresztbe kerülnék elõre leírom, hogy nem fertõzött meg Breki elvtárs, mivel be vagyok oltva a gameplay vírus ellen.
Ja, és ha már a bugoknál tartunk: ha elvtárs akkor nem Úr ha Úr akkor pedig nem elvtárs. A kettõ együtt kicsit sok lenne.

Szerintem sok értelme nincsen, mert nem teljes hosszukban vannak bent a játékban. Ha neten megpróbálod letölteni õket a címük alapján sokkal jobb minõségben és teljes változatban megtalálod õket.
sok-sok játék után leírtam a véleményem a gaméról a 3152ben..ha érdekel olvasd lécci el,õszintén írtam..
ja most jut eszembe valaki kérdezte a spanyol kommentárt
háát sztem nem olyan jó
idén szvsz az olasz jobb
háát sztem nem olyan jó
idén szvsz az olasz jobb
kicsit nézz szét jobban..ha bajnokságot mész,a more options->stats-nál találod a tabella állását vmint egyéb adatokat. bl-t csak karrier módban tudsz menni,ha bejutsz az elsõ év végén..
a válogatottal pedig lehet,hogy csak friendly meccset tudsz menni,de ebben nem vagyok biztos..
a válogatottal pedig lehet,hogy csak friendly meccset tudsz menni,de ebben nem vagyok biztos..
[/img]