10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#4818 Breki, adhatnál linket a Bundesliga arc csomagról! Mert szeretném frissíteni a Fifa HGungary-t, de nem csak a 3d-s bigyókat akarom feltenni :) -
#4817 Én is....kár, hogy pangás van :-/ -
#4816 na megjöttem.. -
#4815 -
#4814 -
#4813 -
Rudee #4812
Donlód -
#4811 izé? :-) -
#4810 Hehe. Mostmár csak nevetek magamon.
Ez a FIFA nekem nem fekszik. Valahogy olyan "izé" az egész. Azt hiszem ez a legpontosabb megfogalmazás. -
#4809 sry de én csak később majd :( -
#4808 mert xar ez a rész
szedd le a gamepadot -
#4807 7 körül benézek -
#4805 meddig vagy ma on-lány? nem ígérek semmit,de vmikor későn lehet,hogy megpróbálhatjuk:)
itthon felraktam a másik gépre is a fifát,ugyanis mint említettem eltört a gémpad, rangadókat meg muszáj játszani. így két gépen nyomtuk direct ip-vel és nem akadt..ami jó hír. a net is pörög:) -
#4804 gyere multizni :-) -
#4803 az olasz másodosztályból felhozott Bari-val az első SERIA-A-ban lejátszot idény után (wc-n) megnyertem a bajnokságot és a coppa nazionale-t is. sajnos az efa-kupából kivert egy másodosztályú csapat :(
imádom ezt a játékot -
#4802 indulj professionalon egy gyengébb csapattal.. -
#4801 Grat. Nekem eddig összesen nyolc meccsem volt a FIFA-val idén szóval van oka amiért utolsó vagyok. De sebaj, profon jól megy és élvezem is.
Man. U. special on Eurosport, ha érdekel.
Gondolom most van tv a közelben. -
#4800 köszi viszont mindenkinek
énmost nem tanulok úgysem a dipit leadtam januártol készülök -
#4799 ja tegnap tökjó meccset játszottam a leukoplastal
két gólt és egy támadást is elmentettem
előszőr én vezettem 1-0-ra aztán 11-es és miegymás 2-1 oda
aztán 3-2 ide
végül 3-3
Tényleg fm amiket küldtem nem tudod kilinkelni?
Megköszönném -
#4798 én negyedikvagyok a WC-n :-)
De edzés meg csapatépítés ezekkel nemsokat foglalkoztam.
Inkább a gameplayokat néztem -
#4797 alapot nemtom modosított
most örülök, hogy mindkét irányitásdsal megy már és telik ilyen gólokra
küldjem a félpályást? P -
#4796 Mivel a szeretet ünnepe van azt kell mondjam, hogy én szeretem ezt a játékot.
De nagy dilemmában vagyok. WC-n a én 20. vagyok öt meccs után és a 19. csapattal 1-1-nél többre nem sikerült jutnom, viszont Professional-on 4-2-re megvertem és tök jó meccs volt.
Tehát vagy "szenvedek" tovább a WC-n , vagy inkább élvezem a játékot és van sikerélmény is. Azt hiszem lemegy ez a szezon Profi szinten, aztán ha besokallok a gólokkal akkor mehet a WC is. -
#4795 Ja és:
KELLEMES, TANULÁSMENTES, TARTALMAS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMOZÓNAK!
-
#4794 Ez baromi jóóóóó, tetszett nagyon. :)))
Tisztára karácsonyi hangulatom lett tőle -
#4793 :D -
#4792 Ezt a Silent Storm topicba linkelte be egy srác, nézzétek meg, állati.
A hangszórókat mindenképp bekapcsolni!!
Meglepi -
#4791 na BK, BÚÉK és JÉ mindenkinek :P -
#4790 az alap wc is 10ből 7szer nyer ellened? vagy csak a módosított? -
#4789 Najó, de akkor is szeretnék végre gólt lőni. Lehet, hogy egy szintet vissza kéne lépnem, hogy ne 20.-ként végezzem a bajnokságban. -
#4788 akkor mit panaszkodsz, hogy megver? :-)
WC-n engem is 10-bol 7* ver
igaz multiban meg verek olyanokat akik verik P -
#4787 hu milyen gólt lőttem
a saját kapumtol indult a félpályán a fejesnél jól megfigyelheto az OTB aztan az egész félpályán egy ember vitte végig
azt hiszem ezt nevezik kontrának -
#4786 Ha már közben így átmentünk dec. 24-be akkor boldog karácsonyt kívánok minden SG-t látogató FIFA Fan-nak. -
#4785 WC-n. -
#4784 Tudom, mert sok ember szerepel onnan a ligában ahol én is bentvagyok.
De leginkább az a problémája mindenkinek, hogy a gép ha vesztésre áll, akkor kicsit segít magán, és próbál feljönni. De ha jó vagy és belejössz tökmindegy mit csinál megvered. És ez multiban úgysem jön elő csak CPU ellen. Másik gáz a menürendszere amit a 2003 után sokan szidnak, de mivel én azzal nem játszottam nekem nincs bajom vele.
Ja és eléggé megosztott az Index is, mert akiknek tetszik és bent vannak a ligában azok élvezik és szeretik, és játékélményben tényleg az idei a legjobb (ezt profiktól hallottam akik évek óta nyúzzák), akiknek meg nem volt kedvük vagy türelmük belejönni azok mondják inkább hogy rosszul sikerült. -
#4783 Milyen szinten játszol? :) -
#4782 A játékosok mozgásának kidolgozottsága, a passzrendszer, a változatos lehetőségek, és maga a játékélmény. Emellett mindezt megoldották úgy, hogy azért ötnél nem kell több gombot használni hozzá, hogy menjen rendesen a játék. -
#4781 nemtom P
ajánlom a leukoplasztot P
amugy gyertek má multizni -
#4780 lehet, de az indexesek nagyon szidják az ideit -
#4779 nekem a fifa2002 a kedvenc fifa "epizódom" ... ja bocsi jut eszembe,mostanában billel nyomtad. hogyan csinálod? szándékosan,vagy a lövés irányát húzod és így száll a laszti?
képzeld! tegnap Ste bátyámmal rangadót vívtunk oda-vissza alapon (gémpad,bill) és a h*lye állatja eltörte a kart. letört róla a lényeg,így használhatatlanná vált az ünnepekre :( nincs több rangadó -
#4778 Mivel nagyon jól ismerem az idei NHL-t és lassan már a FIFA-t is, sajnos nem csak 2002-ben hanem idén is.