10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• FH ToMmY
    Breki, adhatnál linket a Bundesliga arc csomagról! Mert szeretném frissíteni a Fifa HGungary-t, de nem csak a 3d-s bigyókat akarom feltenni :)
  • Terminátor14
    Én is....kár, hogy pangás van :-/
  • fm
    na megjöttem..
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Rudee

Donlód
  • Breki33
    izé? :-)
  • GmorpH
    Hehe. Mostmár csak nevetek magamon.
    Ez a FIFA nekem nem fekszik. Valahogy olyan "izé" az egész. Azt hiszem ez a legpontosabb megfogalmazás.
  • fm
    sry de én csak később majd :(
  • Breki33
    mert xar ez a rész
    szedd le a gamepadot
  • Breki33
    7 körül benézek
  • fm
    meddig vagy ma on-lány? nem ígérek semmit,de vmikor későn lehet,hogy megpróbálhatjuk:)

itthon felraktam a másik gépre is a fifát,ugyanis mint említettem eltört a gémpad, rangadókat meg muszáj játszani. így két gépen nyomtuk direct ip-vel és nem akadt..ami jó hír. a net is pörög:)
  • Breki33
    gyere multizni :-)
  • fm
    az olasz másodosztályból felhozott Bari-val az első SERIA-A-ban lejátszot idény után (wc-n) megnyertem a bajnokságot és a coppa nazionale-t is. sajnos az efa-kupából kivert egy másodosztályú csapat :(
    imádom ezt a játékot
  • fm
    indulj professionalon egy gyengébb csapattal..
  • GmorpH
    Grat. Nekem eddig összesen nyolc meccsem volt a FIFA-val idén szóval van oka amiért utolsó vagyok. De sebaj, profon jól megy és élvezem is.

Man. U. special on Eurosport, ha érdekel.

Gondolom most van tv a közelben.
  • Breki33
    köszi viszont mindenkinek
    énmost nem tanulok úgysem a dipit leadtam januártol készülök
  • Breki33
    ja tegnap tökjó meccset játszottam a leukoplastal

két gólt és egy támadást is elmentettem

előszőr én vezettem 1-0-ra aztán 11-es és miegymás 2-1 oda
    aztán 3-2 ide
    végül 3-3

Tényleg fm amiket küldtem nem tudod kilinkelni?
    Megköszönném
  • Breki33
    én negyedikvagyok a WC-n :-)

De edzés meg csapatépítés ezekkel nemsokat foglalkoztam.
    Inkább a gameplayokat néztem
  • Breki33
    alapot nemtom modosított
    most örülök, hogy mindkét irányitásdsal megy már és telik ilyen gólokra
    küldjem a félpályást? P
  • GmorpH
    Mivel a szeretet ünnepe van azt kell mondjam, hogy én szeretem ezt a játékot.
    De nagy dilemmában vagyok. WC-n a én 20. vagyok öt meccs után és a 19. csapattal 1-1-nél többre nem sikerült jutnom, viszont Professional-on 4-2-re megvertem és tök jó meccs volt.
    Tehát vagy "szenvedek" tovább a WC-n , vagy inkább élvezem a játékot és van sikerélmény is. Azt hiszem lemegy ez a szezon Profi szinten, aztán ha besokallok a gólokkal akkor mehet a WC is.
  • LezLee
    Ja és:
    KELLEMES, TANULÁSMENTES, TARTALMAS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMOZÓNAK!

• LezLee
    Ez baromi jóóóóó, tetszett nagyon. :)))
    Tisztára karácsonyi hangulatom lett tőle
  • fm
    :D
  • GmorpH
    Ezt a Silent Storm topicba linkelte be egy srác, nézzétek meg, állati.
    A hangszórókat mindenképp bekapcsolni!!

Meglepi
  • fm
    na BK, BÚÉK és JÉ mindenkinek :P
  • fm
    az alap wc is 10ből 7szer nyer ellened? vagy csak a módosított?
  • GmorpH
    Najó, de akkor is szeretnék végre gólt lőni. Lehet, hogy egy szintet vissza kéne lépnem, hogy ne 20.-ként végezzem a bajnokságban.
  • Breki33
    akkor mit panaszkodsz, hogy megver? :-)
    WC-n engem is 10-bol 7* ver
    igaz multiban meg verek olyanokat akik verik P
  • Breki33
    hu milyen gólt lőttem
    a saját kapumtol indult a félpályán a fejesnél jól megfigyelheto az OTB aztan az egész félpályán egy ember vitte végig

azt hiszem ezt nevezik kontrának
  • GmorpH
    Ha már közben így átmentünk dec. 24-be akkor boldog karácsonyt kívánok minden SG-t látogató FIFA Fan-nak.
  • GmorpH
    WC-n.
  • GmorpH
    Tudom, mert sok ember szerepel onnan a ligában ahol én is bentvagyok.
    De leginkább az a problémája mindenkinek, hogy a gép ha vesztésre áll, akkor kicsit segít magán, és próbál feljönni. De ha jó vagy és belejössz tökmindegy mit csinál megvered. És ez multiban úgysem jön elő csak CPU ellen. Másik gáz a menürendszere amit a 2003 után sokan szidnak, de mivel én azzal nem játszottam nekem nincs bajom vele.

Ja és eléggé megosztott az Index is, mert akiknek tetszik és bent vannak a ligában azok élvezik és szeretik, és játékélményben tényleg az idei a legjobb (ezt profiktól hallottam akik évek óta nyúzzák), akiknek meg nem volt kedvük vagy türelmük belejönni azok mondják inkább hogy rosszul sikerült.
  • Terminátor14
    Milyen szinten játszol? :)
  • GmorpH
    A játékosok mozgásának kidolgozottsága, a passzrendszer, a változatos lehetőségek, és maga a játékélmény. Emellett mindezt megoldották úgy, hogy azért ötnél nem kell több gombot használni hozzá, hogy menjen rendesen a játék.
  • Breki33
    nemtom P
    ajánlom a leukoplasztot P

amugy gyertek má multizni
  • Breki33
    lehet, de az indexesek nagyon szidják az ideit
  • fm
    nekem a fifa2002 a kedvenc fifa "epizódom" ... ja bocsi jut eszembe,mostanában billel nyomtad. hogyan csinálod? szándékosan,vagy a lövés irányát húzod és így száll a laszti?

képzeld! tegnap Ste bátyámmal rangadót vívtunk oda-vissza alapon (gémpad,bill) és a h*lye állatja eltörte a kart. letört róla a lényeg,így használhatatlanná vált az ünnepekre :( nincs több rangadó
  • GmorpH
    Mivel nagyon jól ismerem az idei NHL-t és lassan már a FIFA-t is, sajnos nem csak 2002-ben hanem idén is.