FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen, nem akartam folyton itt rontani a levegõt.
A padot nem kell nélkülöznöd egy napig sem, ha ügyesen csinálod. Egyszerûen kérdezz rá szerintem a boltban, majd ha azt mondják megjavítják, vagy ilyesmi, és nincs cserepad éppen náluk, akkor szerintem ha rendes banda akkor hoznak egyet és majd amikor az megérkezik, csak akkor adod át nekik a tiédet, és egyben elhozod tõlük a cseredarabot. Persze ez em egyszerû, de mindenképpen vidd vissza, mert az nem normális ha ennyi idõ alatt szakadt.
Hacsak nem te vagy Ollókezû Edward.
(A kártya: a sajátom egy Geforce 4 Ti4200-8xAGP "volt", most kaptam cserébe helyette egy Radeon 9600PRO-t. Azóta azt használom, de kb. mostanában esedékes hogy nyilatkozzanak a sajáttal kapcsolatban, hogy csere vagy javítás, vagy mittomén...)
A padot nem kell nélkülöznöd egy napig sem, ha ügyesen csinálod. Egyszerûen kérdezz rá szerintem a boltban, majd ha azt mondják megjavítják, vagy ilyesmi, és nincs cserepad éppen náluk, akkor szerintem ha rendes banda akkor hoznak egyet és majd amikor az megérkezik, csak akkor adod át nekik a tiédet, és egyben elhozod tõlük a cseredarabot. Persze ez em egyszerû, de mindenképpen vidd vissza, mert az nem normális ha ennyi idõ alatt szakadt.
Hacsak nem te vagy Ollókezû Edward.
(A kártya: a sajátom egy Geforce 4 Ti4200-8xAGP "volt", most kaptam cserébe helyette egy Radeon 9600PRO-t. Azóta azt használom, de kb. mostanában esedékes hogy nyilatkozzanak a sajáttal kapcsolatban, hogy csere vagy javítás, vagy mittomén...)
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
hm már kezdtelek hiányolni :-)
hát megproszálom csak most nem lenne jo egy hétig nélkülözni
a két analogot lehet felcserélni szerintetek?
milyen karik?
hát megproszálom csak most nem lenne jo egy hétig nélkülözni
a két analogot lehet felcserélni szerintetek?
milyen karik?
Breki tuti, hogy adnak cserepadot, ha visszaviszed. Pláne ha jóban is vagy velük. Másrészrõl meg azért az elég gáz, ha pár hét után megreped a gumírozás rajta. Logitechtõl jobbat várnék, vagy szimplán nem volt szerencséd és gyártási hibás volt ezért szakadt el ilyen gyorsan.
Nekem a videokarim ment gallyra (sajnos, bár garanciális az igaz) és azóta a cserekártyával megy a gépem, bár még mindíg nem tudom mi lesz a sajátommal, de mondjuk ez már nem tartozik ide.
Nekem a videokarim ment gallyra (sajnos, bár garanciális az igaz) és azóta a cserekártyával megy a gépem, bár még mindíg nem tudom mi lesz a sajátommal, de mondjuk ez már nem tartozik ide.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
nincs olyan jó netem, hogy le tudjam szedni a fullt sajnos 😞
nem lehet igaz, hogy sehol máshol senkinek nincsen meg 😞
http://www.filefront.com/?filepath=/socceraccess/2004/commentaries/dat_ger.zip
vagy sikerül valakinek?
vagy sikerül valakinek?
dat_ger.zip <-ez a file kellene nagyon!! (német kommentátorok)
de a socceraccess-en kívül máshonnan nem lehet leszedni 😞
de a socceraccess-en kívül máshonnan nem lehet leszedni 😞
Mondd, hogy biztos te egy selejt peldanyt kaptal, mert gyenge volt ott az anyag 😊 Kotelesek kivizsgalni (es ha asszem egy heten belul nem javithato), akkor cserepeldanyt adni. Ha rinyalnak, gyere elo a fogyasztovedelemmel, meg minden szarral 😊
ja csak ez kis repedés nembiztos gariban javitjak
ujjat biztos nem adnak akkor meg egy honapig mivel nyomom?
ujjat biztos nem adnak akkor meg egy honapig mivel nyomom?
Szerintem vidd vissza, 2 ev garancia van ra 😊 Mondd nekik, hogy soha nem ejtetted le, nem ugraltal a gombon, rendeltetesszeru (de sûrû) hasznalattol megrepedt a pad. Remelhetoleg adnak egy ujat 😊
En epp azt neztem, hogy egesz strapabironak tunik. Persze ovatosan kezelem a joy-t...
En epp azt neztem, hogy egesz strapabironak tunik. Persze ovatosan kezelem a joy-t...
Veteran's Gameplay Patch 1.3
Description : GamePlay Info :
- Real Ball Physics.
- Realistic GoalKeeper skills.
- Improved Lobs.
- Better Through passes.
- Dynamic CPU Gamestyle.
- Increased Difficulty levels.
- CPU Tactics and Substitutions.
- Better Crosses.
- CPU now do Lobs and Crosses.
- GoalKeeper positioned correctly.
- CPU will try to mantain control of the ball.
omments:
Wow...great work !!! better feel the game patch is better AND Luis Miguel discoverd most of your stolen GAMEPLAY.. VOLKS Don't assist that thief !
Description : GamePlay Info :
- Real Ball Physics.
- Realistic GoalKeeper skills.
- Improved Lobs.
- Better Through passes.
- Dynamic CPU Gamestyle.
- Increased Difficulty levels.
- CPU Tactics and Substitutions.
- Better Crosses.
- CPU now do Lobs and Crosses.
- GoalKeeper positioned correctly.
- CPU will try to mantain control of the ball.
omments:
Wow...great work !!! better feel the game patch is better AND Luis Miguel discoverd most of your stolen GAMEPLAY.. VOLKS Don't assist that thief !
hát nemmegmondtam?
es hagytad a beállítást?
Amúgy tegnap este mikor próbálgattam a DelleAllpi-t hülyeségbõl visszaraktam bill-re
mondom játszok igy egyet ha hamar 2-0 volt oda world classon de két berajzolt szögletgóllal egyenlítettem.
De annyira megszoktam már az OTB-t
ja az analogokra vigyázz én kicsit a szélén nyomtam jobb oldalra es tegnap a jobbnál a gumirozás kicsit megrepedt
persze azért használható csak félek nehogy.....
Viszont ha van valakinek ötlete, hogy mivel lehet gumit összeragasztani szívesen venném
es hagytad a beállítást?
Amúgy tegnap este mikor próbálgattam a DelleAllpi-t hülyeségbõl visszaraktam bill-re
mondom játszok igy egyet ha hamar 2-0 volt oda world classon de két berajzolt szögletgóllal egyenlítettem.
De annyira megszoktam már az OTB-t
ja az analogokra vigyázz én kicsit a szélén nyomtam jobb oldalra es tegnap a jobbnál a gumirozás kicsit megrepedt
persze azért használható csak félek nehogy.....
Viszont ha van valakinek ötlete, hogy mivel lehet gumit összeragasztani szívesen venném
Csao Breki!
Mar kezdem megszokni a gamepadot 😊 Persze meg 1000x benabb vagyok, mint billentyuzettel, de sokkal szebb osszjatekkal jatszom. Egeszen mas igy, majdnem, mintha egy masik programmal jatszanek 😊)
Kicsit kicsi a kezembe ez a Logitech pad, ennek ellenere nagyon tetszik! (Neha a huvelyik ujjam kozepevel (tövével) tologatom a thumbpadot 😊
Mar kezdem megszokni a gamepadot 😊 Persze meg 1000x benabb vagyok, mint billentyuzettel, de sokkal szebb osszjatekkal jatszom. Egeszen mas igy, majdnem, mintha egy masik programmal jatszanek 😊)
Kicsit kicsi a kezembe ez a Logitech pad, ennek ellenere nagyon tetszik! (Neha a huvelyik ujjam kozepevel (tövével) tologatom a thumbpadot 😊
Sziasztok! Érdekelne, hogy a Stadio Olimpico patchet honnan lehet letölteni? Elõre is köszi.
Itt van a német crack.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Online matchup-hoz eredeti key kell, azt csak úgy szerezni nem nagyon lehet fifa megvétele nélkül, de direct ip megy ha felrakod az 1.1es update-t.
Szar Bayern, szar Bayern :)
melyik fórumon?
köszi énis így értettem, csak azt hittem le van írva, hogy hogy :-)
amúgy jóhogy jössz lenne egy német fúrumom 7 rövid hozzászólással
amúgy jóhogy jössz lenne egy német fúrumom 7 rövid hozzászólással
megkértem egy kollégámat segítsen lefordítani:
"a zip-bõl "telepítsd" a fájlt a fifa 2004 directory-ba (a giorno.zip a nappali verzió, a notte.zip az éjszakai verzió). FONTOS! ha telepited ezt a stadiont csak ebben tudsz játszani, a meglévõ stadionok használatához törölni kell ezt a stadiont."
hát remélem világos...
"a zip-bõl "telepítsd" a fájlt a fifa 2004 directory-ba (a giorno.zip a nappali verzió, a notte.zip az éjszakai verzió). FONTOS! ha telepited ezt a stadiont csak ebben tudsz játszani, a meglévõ stadionok használatához törölni kell ezt a stadiont."
hát remélem világos...
Volt valakinek itt egy saitek p880-as gamepadja. Van rá megoldás, ha érdekli jelentkezzen.
Ha van olyan, akinek olyan gamepadja van, amir nem támogat a játék, az si jelentkezzen, lehet a problémán javítani.
Ha van olyan, akinek olyan gamepadja van, amir nem támogat a játék, az si jelentkezzen, lehet a problémán javítani.
A hármas módosítva!
3.Üdvözöl titeket majd kihív téged, hogy tanuljon! 😊
3.Üdvözöl titeket majd kihív téged, hogy tanuljon! 😊
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Sziasztik hogy lehet bejutni az irc szobaba????????
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
najó akik nem képesek visszaolvasni az egész újra:
Irányítás billentyûzetrõl:
Támadásban:
Nyílbillentyûk – játékos irányítása
Shift + nyílbillentyûk - cselezés/szabadrúgás csavarás/lökés/passz fogadójának irányítása
A – emelés/ívelés
S - passz (rövid passz),(nyomva tartva ívelés fejre)
D - lövés (nyomva tartva ívelés fejre)
D + C – lapos lövés
W - indítás
Q – játékos futtatása
E - sprint (NYOMVA TARTVA)
Y – passzfogadó irányításának aktiválása/váltás a fogadók között
C – lassú futás
Védekezésben:
A – agresszív szerelés
S - játékosváltás
D – normál szerelés
W – kifutás a kapussal
C – újabb védõ hívása
Y + X+ C – gyors taktikaváltás
Hogyan mûködik az OTB?
Nyomjuk le az Y-t, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, nyomva kell tartani a Shiftet. Ezután az A, W vagy S gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.
Hogyan kell szögletet rúgni?
Szögletrúgás elõtt megjelenik egy menü, melybõl kiválasztható, hogy a labda hová érkezzen, de a demó esetében ez nem mûködik. Ehelyett a menü egy idõ után eltûnik és ki kell választani egy játékost:
Billentyûzetrõl:
D = 1. játékos
A = 2. játékos
W = 3. játékos
Így megadható, hová szálljon a labda. Az 1. játékos kiválasztása esetén a rövid sarokhoz, a 2. játékos esetén középre, a 3. játékos esetén pedig a hosszú sarok felé.
Szabadrúgás:
Elõször nyomjuk le a D-t, ekkor a képernyõ alján lévõ sáv elindul jobbra. Ezzel állítható be a lövés ereje. Ha a sáv elérte a kívánt hosszúságot, nyomjuk le újra a D billentyût, ekkor visszafelé indul el. Ami a pontosságot illeti: a vonalkának pontosan a két zöld sáv közé kell „érkeznie”, ha ekkor nyomjuk le a D-t (és egy kis szerencsénk is van), a labda máris a hálóban van.
Csavarás szabadrúgásnál:
Csavart szabadrúgáshoz le kell nyomni és nyomva is kell tartani a Shiftet, majd a nyílgombokkal megjelölni, hol akarjuk megrúgni a labdát. Ezután engedjük el a Shiftet és a többi ugyanúgy megy, mint egyébként.
Csavart lövés:
Ha ellõttük a labdát a kívánt irányba, kameraállástól függõen nyomjuk le a LEFELÉ nyilat (belsõ rüszt) vagy a FELFELÉ nyilat (külsõ rüszt). Ez minden oldalsó kameraállásra érvényes. Ha a kameraállás hosszában mutatja a pályát, akkor a BALRA és a JOBBRA nyilíkkal érhetjük el ugyanezt.
Cselek:
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel és a labda továbbvitele a megfelelõ irányba
Gyors taktikaváltás:
Billentyûzet:
Y,X és C nyomva tartása (ha nem nálunk van a labda), majd beállítás a nyílbillentyûkkel. A Z + C kombinációval is beállítható a taktika.
IGM-taktikák:
V-védekezés:
1- semleged
2- hátravont
3- letámadás (pressing)
S-középpálya:
1- támadó
2- semleges
3- ívelések
A-támadás:
1- hosszú indítások
2- ívelések
3- labdatartás
Radar:
A radar be- és kikapcsolásához nyomjuk meg a 9 billentyût.
Kamerabeállítás:
A kamera átállítása a 2, 6 vagy 8 gombbal történik.
Technikai problémák
1. Színhibák, textúravillódzás:
Ha homogén színek jelennek meg (barna, zöld stb.) vagy villódzanak a textúrák, netán a teljes kép egyszínû bizonyos képernyõkön:
ATi videókártyák: - távolítsuk el teljes egészében az illesztõprogramot és telepítsünk régebbit, végszükség esetén állítsuk vissza a régi drivert a Rendszer-visszaállítás segédprogrammal! -
NVidia videókártyák: - még nem fordult elõ -
2. A „Csapatválasztás” menübe való belépéskor a billentyûzetet és gamepadet ábrázoló kép villódzik és folyton eltûnik. Mit lehet tenni?
Megoldás: várjunk egy kicsit, majd nyomjuk le a jobbra vagy balra gombot a billentyûzeten, Egy idõ után helyreáll a normál állapot. Néha tovább tart (30 mp.), máskor viszonylag gyorsan. Gõzöm sincs, min múlik.
3. Az Expanderben megadott beállítások egy idõ után nem mûködnek a játékban – mi a megoldás?
El kell távolítani az összes többi Expandert, amit korábban telepítettünk a Fifához. Ezután hibátlanul kell mûködnie mindennek.
4. Túl kevés lemezterület:
A játék telepítése után az alábbi üzenet jelenik meg:
A FIFA 2004 legalább 280 MB lemezterületet igényel a kicsomagoláshoz. Szabadítsa fel a szükséges lemezterületet és indítsa el újra a játékot. Pedig van elegendõ hely.
Ez esetben a következõt tehetjük:
Vezérlõpult -> Rendszer -> Speciális -> Teljesítménybeállítások -> Virtuális memória módosítása
A fájlnak 768 MB méretûnek kell lennie.
5. A játék betöltéskor vagy röviddel azután összeomlik:
Ha ez történik, kicsit lejjebb kell állítani a felbontást.
6. Átlátszó mezek:
Az átlátszó mezek problémája a részletezettség alacsonyra vételével oldható meg.
7. A képernyõ a betöltés után bezöldül:
Ha ez történne, állítsuk át a kameraállást Broadcast-ra az Expanderben. Ezután a játékban a 3, 6 és a 8 gombokkal válthatunk kamerát.
7. Nincs hang:
Ekkor le kell tölteni az illesztõprogramot az alábbi webhelyrõl (csak Creative hangkártyákra vonatkozik):
http://de.europe.creative.com/support/drivers/welcome.asp
A többiektõl bocs
Irányítás billentyûzetrõl:
Támadásban:
Shift + nyílbillentyûk - cselezés/szabadrúgás csavarás/lökés/passz fogadójának irányítása
A – emelés/ívelés
S - passz (rövid passz),(nyomva tartva ívelés fejre)
D - lövés (nyomva tartva ívelés fejre)
D + C – lapos lövés
W - indítás
Q – játékos futtatása
Y – passzfogadó irányításának aktiválása/váltás a fogadók között
C – lassú futás
Védekezésben:
A – agresszív szerelés
S - játékosváltás
D – normál szerelés
W – kifutás a kapussal
C – újabb védõ hívása
Y + X+ C – gyors taktikaváltás
Hogyan mûködik az OTB?
Nyomjuk le az Y-t, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, nyomva kell tartani a Shiftet. Ezután az A, W vagy S gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.
Hogyan kell szögletet rúgni?
Szögletrúgás elõtt megjelenik egy menü, melybõl kiválasztható, hogy a labda hová érkezzen, de a demó esetében ez nem mûködik. Ehelyett a menü egy idõ után eltûnik és ki kell választani egy játékost:
Billentyûzetrõl:
D = 1. játékos
A = 2. játékos
W = 3. játékos
Így megadható, hová szálljon a labda. Az 1. játékos kiválasztása esetén a rövid sarokhoz, a 2. játékos esetén középre, a 3. játékos esetén pedig a hosszú sarok felé.
Szabadrúgás:
Elõször nyomjuk le a D-t, ekkor a képernyõ alján lévõ sáv elindul jobbra. Ezzel állítható be a lövés ereje. Ha a sáv elérte a kívánt hosszúságot, nyomjuk le újra a D billentyût, ekkor visszafelé indul el. Ami a pontosságot illeti: a vonalkának pontosan a két zöld sáv közé kell „érkeznie”, ha ekkor nyomjuk le a D-t (és egy kis szerencsénk is van), a labda máris a hálóban van.
Csavarás szabadrúgásnál:
Csavart szabadrúgáshoz le kell nyomni és nyomva is kell tartani a Shiftet, majd a nyílgombokkal megjelölni, hol akarjuk megrúgni a labdát. Ezután engedjük el a Shiftet és a többi ugyanúgy megy, mint egyébként.
Csavart lövés:
Ha ellõttük a labdát a kívánt irányba, kameraállástól függõen nyomjuk le a LEFELÉ nyilat (belsõ rüszt) vagy a FELFELÉ nyilat (külsõ rüszt). Ez minden oldalsó kameraállásra érvényes. Ha a kameraállás hosszában mutatja a pályát, akkor a BALRA és a JOBBRA nyilíkkal érhetjük el ugyanezt.
Cselek:
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel és a labda továbbvitele a megfelelõ irányba
Gyors taktikaváltás:
Billentyûzet:
Y,X és C nyomva tartása (ha nem nálunk van a labda), majd beállítás a nyílbillentyûkkel. A Z + C kombinációval is beállítható a taktika.
IGM-taktikák:
V-védekezés:
1- semleged
2- hátravont
3- letámadás (pressing)
S-középpálya:
1- támadó
2- semleges
3- ívelések
A-támadás:
1- hosszú indítások
2- ívelések
3- labdatartás
Radar:
A radar be- és kikapcsolásához nyomjuk meg a 9 billentyût.
Kamerabeállítás:
A kamera átállítása a 2, 6 vagy 8 gombbal történik.
Technikai problémák
1. Színhibák, textúravillódzás:
Ha homogén színek jelennek meg (barna, zöld stb.) vagy villódzanak a textúrák, netán a teljes kép egyszínû bizonyos képernyõkön:
ATi videókártyák: - távolítsuk el teljes egészében az illesztõprogramot és telepítsünk régebbit, végszükség esetén állítsuk vissza a régi drivert a Rendszer-visszaállítás segédprogrammal! -
NVidia videókártyák: - még nem fordult elõ -
2. A „Csapatválasztás” menübe való belépéskor a billentyûzetet és gamepadet ábrázoló kép villódzik és folyton eltûnik. Mit lehet tenni?
Megoldás: várjunk egy kicsit, majd nyomjuk le a jobbra vagy balra gombot a billentyûzeten, Egy idõ után helyreáll a normál állapot. Néha tovább tart (30 mp.), máskor viszonylag gyorsan. Gõzöm sincs, min múlik.
3. Az Expanderben megadott beállítások egy idõ után nem mûködnek a játékban – mi a megoldás?
El kell távolítani az összes többi Expandert, amit korábban telepítettünk a Fifához. Ezután hibátlanul kell mûködnie mindennek.
4. Túl kevés lemezterület:
A játék telepítése után az alábbi üzenet jelenik meg:
A FIFA 2004 legalább 280 MB lemezterületet igényel a kicsomagoláshoz. Szabadítsa fel a szükséges lemezterületet és indítsa el újra a játékot. Pedig van elegendõ hely.
Ez esetben a következõt tehetjük:
Vezérlõpult -> Rendszer -> Speciális -> Teljesítménybeállítások -> Virtuális memória módosítása
A fájlnak 768 MB méretûnek kell lennie.
5. A játék betöltéskor vagy röviddel azután összeomlik:
Ha ez történik, kicsit lejjebb kell állítani a felbontást.
6. Átlátszó mezek:
Az átlátszó mezek problémája a részletezettség alacsonyra vételével oldható meg.
7. A képernyõ a betöltés után bezöldül:
Ha ez történne, állítsuk át a kameraállást Broadcast-ra az Expanderben. Ezután a játékban a 3, 6 és a 8 gombokkal válthatunk kamerát.
7. Nincs hang:
Ekkor le kell tölteni az illesztõprogramot az alábbi webhelyrõl (csak Creative hangkártyákra vonatkozik):
http://de.europe.creative.com/support/drivers/welcome.asp
A többiektõl bocs
Igen fejlõdnek a tulajdonságok!
Most töltöm a mezeket és a szurkoló patcheket!
a stadionos
ez az egyeduli ami kifog rajtam
egyik nem sikerul
a másikhoz meg nincs angol readme:
tadio Olimpico fifa2004
-----------------------------------------------------------
INSTALLAZIONE:
estrai i file dello zip che desideri (giorno.zip per la versione di giorno notte.zip per giocare di sera) nella directory di fifa 2004
------------------------------------------------------------------------------
caratteristiche :
Attiva lo stadio olimpico di roma in fifa 2004.
N.B. : installata la patch sarà possibile giocare solo all'olimpico per avere attivi gli altri stadi
bisogna eliminare il file installato dallo zip ( common.ini )
a másikhoz meg nincs angol readme:
tadio Olimpico fifa2004
-----------------------------------------------------------
INSTALLAZIONE:
estrai i file dello zip che desideri (giorno.zip per la versione di giorno notte.zip per giocare di sera) nella directory di fifa 2004
------------------------------------------------------------------------------
caratteristiche :
Attiva lo stadio olimpico di roma in fifa 2004.
N.B. : installata la patch sarà possibile giocare solo all'olimpico per avere attivi gli altri stadi
bisogna eliminare il file installato dallo zip ( common.ini )