10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5335 -
#5334 -
#5333 -
#5332 jó étvágyat
-
#5331 elég a Delle Alpi P
amúgy a körös még igyis jö lenne, ha a szélén vizszintes lenne
meg az 5315 görbítés nélküli változata is érdekelne
-
#5330 Viszont a kockás szerintem nem lenne annyira nehéz.
Ez csak próba, majd folytatom, ez könnyebben megy. A köröst félreteszem egyelőre. Meg ennem is kéne valamit... -
#5329 Ja és a másik, hogy kb. 60 stadion van és ha nem akarom, hogy tök egyforma pálya legyen mindegyiken akkor egyenként kell megcsinálni őket, ami kb. egy hét lenne. -
#5328 Továbbra sem akar a körös összejönni, és ha jobban megnézed a lenti képeket kiderül valami. Ugye jól látszik, hogy nem egyelő a csíkok vastagsága a játékban mégis pontosan passzolnak, tehát szvsz más arányban nyújtja meg a képeket amikor kirajzolja a pályát. Így meg marha nehéz eltalálni mit hogyan állítsak be, mivel nem tudom mennyi az arány. -
#5327 najó de spaciel a kockásban az egyik irányban halványabb illettve másszinű kockás
de hagylak dodozni -
#5326 Ezeket sokkal egyszerűbb szerintem megcsinálni, mort ott nincsenek ívek, csak egyenesek és az egyszerűbb...
Tényleg egyszerű lehet, ha egy mondatban kétszer is írom, hogy egyszerű...és egy hozzászólásban négyszer.
Valami ilyesmit hívnak szóismétlésnek azt hiszem. -
#5325 Nemtom, azt hiszem Tele, max zoomal. Fogalmam sincs őszintén szólva. -
#5324 Amúgy ez melyik cam? -
#5323 okés, de egyxenes is érdekelne
meg kockás
lehetne egy pack aztán tényleg kirakjuk
enyim 10% -
#5322 nem kivédtem, fölérúgta -
#5321 hm ez szupi, ha a széle is meglenne beis raknám -
#5320 Ebből a három képből gányolja össze a pályát. Végtelenül egyszerű, csak a körök folytonossága miatt nem könnyű összeilleszteni, de előbb utóbb csak kitalálom.
-
#5319 Hát egyelőre elakadtam...
A széle és a kapuknál lévő rész valahogy nekem nem tiszta még, hogy hogyan is áll össze. Most kipróbáltam de a széle elcsúszott, szóval egyelőre a #5317-nél tartok, és próbálom kitalálni, mit hová tesz a program. -
#5318 nekem már többször is középre rúgta a gép a büntetőt és többször meg is fogtam az ilyet,mert számítottam rá,meg szerencsém volt ;)
én úgy vettem észre,hogy a csapatok egy-egy nagyobb sztárjai próbálkoznak ezzel..mellesleg Te is nyugodtan bevághatod a gépnek középre,nagyvalószínűséggel elugrik a kapus. (én multiban is lőttem már be így) -
#5317 Igen abból, de a fényerőn nem változtattam.
Itt van egy alfa verzió egy másik koncepcióból.
Santiago Bernabeu:
-
#5316 nemrossz
az egyenesből csináltad?
talán lehetne kicsit világosabb :-) -
#5315 Ezt kéretik nem komolyan venni, de íme:
-
#5314 Egy másikat épp most tesztelek, ha sikerül mutatok képet róla. -
#5313 decsakha téged is érdekel -
#5312 énmeg szurkolok :-)
de ha ilyenre megcsinálnád akkor kirakhatnánk pl az sg-ra
(nem supergamez) és mindenki a Gmorph féle szuper gyepet használná. :-) -
#5311 Reggelt.
Utána néztem a dolognak, és szvsz nem lehet könnyen ilyen pályát csinálni idén. A Fifa 2001-ben ui. 30! db képből rajzolta ki a pályát, viszont az utóbbi időben, így idén is, mindössze háromból. Ettől függetlenül nem lehetetlen, csak másképpen kell nekiállni a dolognak, mint ahogy elképzeltem. Szóval most nekiállok másképpen. -
#5310 -
#5309 Itt pedig még fentvan a híres superb turfs
download -
#5308 Ez + az eredeti
-
#5307 Na találtam a turf-ot
link
Ugyan nem körkörös de elég jó és az a típus.
-
#5305 de le tudom már vágni az alját
kérdés mennyire lehet még összenyomni -
#5304 oks de nemtom elküldeni mert frapsal rögzítettem es 197 mega
most csináltam belőle gif-et de egyenlőre 30 mb kb -
#5303 Ha a képek megvannak akkor holnap megcsinálom ha elküldöd őket. Most tényleg megyek aludni. -
#5302 Megvan
Gif Animator kell hozzá
vagy
Animation Shop Pro fizetős program. 30 napig működő próbaváltozata letölthető a http://www.jasc.com oldalról
márcsak az a gond hogy hogy lehet kivágni a vezérlőcsúszkát -
#5301 Ja és jóccakát...
Ha jó Béka leszel én meg türelmes, akkor a pálya is meglesz akár már holnap, de azért mérget ne vegyél rá -
#5300 Ha megvannak a képek szólj és megcsinálom. -
Ha ilyet akarsz akkor fotóznod kell
Utána én szívesen összegányolom neked anim.gif-be. -
#5298 jóccakát :-) -
#5297 igen csak azt kéne kitalálni mivel lehet készíteni
na megyek elugrálok
-
#5296 Ilyenem van nekem:
-
#5295 Hogyvanez grrrrrrrrr