10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5375 Na igen, néha nem ártana a frissítésre nyomnom. Megelőztél. Igen ez az. -
#5374 Aki tud törökül annak itt az info, aki pedig nem annak a képek a lenti linken:
Winter Patch
Yaºadığımız soğuk günlere uygun bir patchle karºınızdayız.Winter patch sayesinde FIFA 2004 içindeki tüm zeminleri karlı bir hale getirebilir , saha çizgilerini siyah renk yapabilir , seyircilerin sayısını %50 azaltabilir ve oyun içindeki topun rengini kırmızı yapabilirsiniz yani soğuk kıº günlerinde gerçek maçta ne varsa bu patchin içinde var.Sitemizdeki "Crowd" isimli patch kullanıcıları için bir uyarımız var; Bu patchi yüklemeden önce Crowds.exe üzerinden "FIFA Orginal" seçeneği seçili olmalıdır.Aynı iºlemi Winter Patchten çıktıktan sonrada tekrarlamalısınız.
Képek pedig itt. -
#5373 jah ez?
-
#5372 Egy pill. -
#5371 Itt a kockás pálya, amiről az előbb volt a kép.
Fű
Telepítés: mindhárom file-t a Fifa könyvtárába és ott elindítani az imp.bat -ot.
Az hogy melyik stadionban fog működni azt nem tudom, mert egyelőre csak kettőben próbáltam, ott megjelent jól, a többit majd máskor. -
#5370 oks de miez pontosan?
screenek nincsenek? -
#5369 Lehet, hogy azért CRC-s mert még nem ért fel amikor te már leszedted. Belinkeltem aztán aztuán kezdtem el tölteni és kb. 1355-re ért fel teljesen.
Most kipróbáltam és hibátlan nekem. -
#5368 Ez az 5359-re ment, a CRC-t meg megnézem. -
#5367 Egy pill és csinálok hozzá egy telepítőt. -
Rudee #5366 Még semmi nincs vele, Ariel még offline, bár náluk még reggel van. -
#5365 köszi már leszedtem mint irtam :-)
a kommentárral mi a helyzet? -
Rudee #5364 Ezt szerintem a TCM topicba kéne megkérdezni. -
Rudee #5363 Menny rá a "Clique aqui para Download (arquivo .rar)"-ra. -
#5362 Hi!
Total Club managerhez ért valaki?
A patch-hez van valahol törés? Mert nem találja a CD-t. Ha kicsrélem a régi tört .exe-re akkor is patch-elt marad?
Amugy van valami leírás róla?
bErczy -
#5361 crc-s -
#5360 képek vannak erről? -
#5359 és hogy kell berakni? -
#5358 Ez a brazil oldalról leszedett kocka. De a fényerőt ne erről a képről vedd le, mert nekem nem túl fényes a monitorom (direkt így állítottam be), szóval ki tudja nálad milyen lesz. Sötétíteni amúgy lehet, az nagyon könnyű. -
#5357 Mondjuk ennél jobb kockásat nem hiszem hogy tudnék csinálni szóval az a project-et leállítom. Rámegyek a körösre, vagy kitalálok valami extravagánsat. Hátha bejön a népnek.
Ja és itt van egy komplett téli változat - nem általam készítve - az összes stadionhoz, labdával, szurkolókkal, indítóprogival, mindennel. Try it!
Winter Patch mindössze 9MB tömörítve. -
#5356 nem lehetne kicsit sötétebbre a csikokat? :-)
igy nem igazán tetszik
ez most a kiszedett vagy a te kockásod? -
#5355 Az talán menne, megpróbálom majd. -
#5354 Így néz ki a játékban, de kezdem elveszíteni a fonalat, mert a Bernabeuban és a Delle Alpiban is simán megjelent a kockás minta. Sebaj itt a kép:
-
#5353 jajj a kedvenc labdám
mit kerestem -
#5352 a körös is érdekelne ha meg tudod vizszintes széllel
láttam már olyan pályát -
#5351 Ha leöltöttem megcsinálom, de sajnos nem cfg. Annál kicsit bonyolultabb. -
#5350 ezis érdekes
2003-as
-
#5349 Az a baj, hogy a minta és a szín együtt van. Eléggé változatos a klf. stadionokban, szóval úgy kell kb. megcsinálni, hogy mindig azt a füvet kell módosítani amelyik stadiont szeretnéd változtatni. Ezért ha a Delle Alpit akarom, akkor annak a textúráit kell módosítgatni, mert ha simán átmásolom a Bernabeu füvét a Delle Alpi-ba akkor a színek minták mind együtt mennek. -
#5348 légyszi légyszi
mutimeg milyen lenne
és hogy kell
gondolom a cfg a formája -
#5347 Azt könnyen át lehet rakni bármelyik stadionba. -
#5346 hm megvan és ahogy nézem ez a delle alpit irja át de elég lenne a gyep csak -
#5345 Hát mostsimán bejön, de hogy hol kell ezt letölteni -
#5344 és ezt a bernabeus mintát nem lehet átrakni a Delle Alpiba az ottani szinével? -
#5343 Ide próbáltam bejutni tegnap, de olyan lassú volt, hogy majdnem elaludtam, aztán hagytam a francba. -
#5342 csak az egyiknek sötétebbnek kéne lennie -
#5341 Amíg ennyit füvezünk itt, azt hiszem a Top 3 is simán elérhető cél. -
#5340 Az görbítés nélkül az eredeti Bernabeu stadion pályája. Azt nem én csináltam én csak görbítettem jó erős mágnessel a pálya alatt.
A kockás pedig a játékban szerintem hasonlóan nézne ki mint amiket belinkeltél. Majd befejezem és lefotózom. -
#5339 ez 2004-es :-) -
#5338 huhh mit találtam
-
#5337 éshamég téged is érdekelmne a spézizés :-) -
#5336 a 10 legnépszerűbb téma közt már a 4. a fifa2004!! huhh..jövünk fel mint a talajvíz :)