10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• GmorpH
    Na igen, néha nem ártana a frissítésre nyomnom. Megelőztél. Igen ez az.
  • GmorpH
    Aki tud törökül annak itt az info, aki pedig nem annak a képek a lenti linken:

Winter Patch
    Yaºadığımız soğuk günlere uygun bir patchle karºınızdayız.Winter patch sayesinde FIFA 2004 içindeki tüm zeminleri karlı bir hale getirebilir , saha çizgilerini siyah renk yapabilir , seyircilerin sayısını %50 azaltabilir ve oyun içindeki topun rengini kırmızı yapabilirsiniz yani soğuk kıº günlerinde gerçek maçta ne varsa bu patchin içinde var.Sitemizdeki "Crowd" isimli patch kullanıcıları için bir uyarımız var; Bu patchi yüklemeden önce Crowds.exe üzerinden "FIFA Orginal" seçeneği seçili olmalıdır.Aynı iºlemi Winter Patchten çıktıktan sonrada tekrarlamalısınız.

Képek pedig itt.
  • Breki33
    jah ez?

• GmorpH
    Egy pill.
  • GmorpH
    Itt a kockás pálya, amiről az előbb volt a kép.

Telepítés: mindhárom file-t a Fifa könyvtárába és ott elindítani az imp.bat -ot.

Az hogy melyik stadionban fog működni azt nem tudom, mert egyelőre csak kettőben próbáltam, ott megjelent jól, a többit majd máskor.
  • Breki33
    oks de miez pontosan?
    screenek nincsenek?
  • GmorpH
    Lehet, hogy azért CRC-s mert még nem ért fel amikor te már leszedted. Belinkeltem aztán aztuán kezdtem el tölteni és kb. 1355-re ért fel teljesen.

Most kipróbáltam és hibátlan nekem.
  • GmorpH
    Ez az 5359-re ment, a CRC-t meg megnézem.
  • GmorpH
    Egy pill és csinálok hozzá egy telepítőt.
  • Rudee
    Még semmi nincs vele, Ariel még offline, bár náluk még reggel van.
  • Breki33
    köszi már leszedtem mint irtam :-)
    a kommentárral mi a helyzet?
  • Rudee
    Ezt szerintem a TCM topicba kéne megkérdezni.
  • Rudee
    Menny rá a "Clique aqui para Download (arquivo .rar)"-ra.
  • berczy #5362
    Hi!

Total Club managerhez ért valaki?
    A patch-hez van valahol törés? Mert nem találja a CD-t. Ha kicsrélem a régi tört .exe-re akkor is patch-elt marad?
    Amugy van valami leírás róla?

bErczy
  • Breki33
    crc-s
  • Breki33
    képek vannak erről?
  • Breki33
    és hogy kell berakni?
  • GmorpH
    Ez a brazil oldalról leszedett kocka. De a fényerőt ne erről a képről vedd le, mert nekem nem túl fényes a monitorom (direkt így állítottam be), szóval ki tudja nálad milyen lesz. Sötétíteni amúgy lehet, az nagyon könnyű.
  • GmorpH
    Mondjuk ennél jobb kockásat nem hiszem hogy tudnék csinálni szóval az a project-et leállítom. Rámegyek a körösre, vagy kitalálok valami extravagánsat. Hátha bejön a népnek.

Ja és itt van egy komplett téli változat - nem általam készítve - az összes stadionhoz, labdával, szurkolókkal, indítóprogival, mindennel. Try it!

Winter Patch mindössze 9MB tömörítve.
  • Breki33
    nem lehetne kicsit sötétebbre a csikokat? :-)

igy nem igazán tetszik
    ez most a kiszedett vagy a te kockásod?
  • GmorpH
    Az talán menne, megpróbálom majd.
  • GmorpH
    Így néz ki a játékban, de kezdem elveszíteni a fonalat, mert a Bernabeuban és a Delle Alpiban is simán megjelent a kockás minta. Sebaj itt a kép:

• Breki33
    jajj a kedvenc labdám

mit kerestem
  • Breki33
    a körös is érdekelne ha meg tudod vizszintes széllel
    láttam már olyan pályát
  • GmorpH
    Ha leöltöttem megcsinálom, de sajnos nem cfg. Annál kicsit bonyolultabb.
  • Breki33
    ezis érdekes

2003-as
  • GmorpH
    Az a baj, hogy a minta és a szín együtt van. Eléggé változatos a klf. stadionokban, szóval úgy kell kb. megcsinálni, hogy mindig azt a füvet kell módosítani amelyik stadiont szeretnéd változtatni. Ezért ha a Delle Alpit akarom, akkor annak a textúráit kell módosítgatni, mert ha simán átmásolom a Bernabeu füvét a Delle Alpi-ba akkor a színek minták mind együtt mennek.
  • Breki33
    légyszi légyszi
    mutimeg milyen lenne
    és hogy kell

gondolom a cfg a formája
  • GmorpH
    Azt könnyen át lehet rakni bármelyik stadionba.
  • Breki33
    hm megvan és ahogy nézem ez a delle alpit irja át de elég lenne a gyep csak
  • Breki33
    Hát mostsimán bejön, de hogy hol kell ezt letölteni
  • Breki33
    és ezt a bernabeus mintát nem lehet átrakni a Delle Alpiba az ottani szinével?
  • GmorpH
    Ide próbáltam bejutni tegnap, de olyan lassú volt, hogy majdnem elaludtam, aztán hagytam a francba.
  • Breki33
    csak az egyiknek sötétebbnek kéne lennie
  • GmorpH
    Amíg ennyit füvezünk itt, azt hiszem a Top 3 is simán elérhető cél.
  • GmorpH
    Az görbítés nélkül az eredeti Bernabeu stadion pályája. Azt nem én csináltam én csak görbítettem jó erős mágnessel a pálya alatt.

A kockás pedig a játékban szerintem hasonlóan nézne ki mint amiket belinkeltél. Majd befejezem és lefotózom.
  • Breki33
    ez 2004-es :-)
  • Breki33
    huhh mit találtam

• Breki33
    éshamég téged is érdekelmne a spézizés :-)
  • fm
    a 10 legnépszerűbb téma közt már a 4. a fifa2004!! huhh..jövünk fel mint a talajvíz :)