10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5294 Nekem ennél régebbi van, vagy legalábbis tök másképpen néz ki emlékeim szerint. De most utánanéztem és elég nagy méretű avikat rögzít, szóval ha itt akarod estleg belinkelni akkor szvsz csak az anim. gif a jó megoldás. -
a harmadik fül az -
#5292 megnéztem ami nekem van aviba rögzít -
#5291 Folyamatosan megy, de akkor amikor te indítod akkor vesz fel ha jól tudom. Még ezt sosem próbáltam vele, de tuti hogy lassít sokat a játékon. Ez utóbbi 100%, de a felbontást és a képkockaszámot amivel el akarsz venni, azt lehet állítani benne. -
#5290 lehet, hogy gólbíró :-)
de megvan a telefonszámuk :-) -
#5289 ja az tudja ezt?
és nem lesz tul nagy?
de akkor folyamatosan mennie kell? -
#5288 És ezen ott a lámpa is, de hogy miért...
De várjunk csak, kimondta hogy az lámpa? Lehet hogy egy kamera csak tetővel van védve az időjárástól. Bár nem értem miért csak ennél a saroknál van...na mindegy. -
#5287 Jól mondod, de nem túl macérás? Fraps-al egyszerűbb lenne. Simán felvennéd azzal és utána ő elmenti neked animált gifbe, vagy amibe akarod, asszem több formátumot is tud. -
#5286 Amúgy ezt a gifes dolgot hogy lehetne megoldani
a mentett golokat képenként be egy gif-be valami gif animátorral és akkor be lehetne linkelni
vágja ezt valaki? -
#5285 Na ez majdnem olyan mint a fifaban -
#5284 -
#5283 Hát igen ezek azért hiányoznak
-
#5282 Na ezekből le tudsz venni? :-)
-
#5281 ja három dolog
1. Az egyik meccsen az ellenfél játékosa középre fölé rúgta a 11-est
2. Asszem egy Ancona elleni mérkőzésen nem mindegyik reflektor égett
csak néztem
3. Ezek a cimerkirajzolások hiányoznak
-
#5280 najó de aztsetudom 2001-ben melyikben volt már :-) -
#5279 Stadio Delle Alpi:
Ezen én nem is látok ott lámpát, de fene tudja mikori ez a kép. -
Rudee #5278 Biztos ki lehet cserélni, csak azt kéne tudni hogy a 2004 melyik big-be tartja a füveket. -
Rudee #5277 Igazából nincsenek
-
#5276 Olyan pizsama szerű. -
#5275 Az a kicsi szerintem amúgy sem látszana jól. Vagyis nem lenne olvasható eredeti fényében sem. Végülis közel 50-60 méterre van a kamerától és azért sokban függ a távoli képek élessége a klf. grafikai beállításoktól is. (Anizotróp filtering ha jól tévedek.) -
#5274 köszi 3-1 lett :-)
Mondjuk eza Trevisto mez gáz -
#5273 huhh akkor keressem az fsh-t?
sztem ezt lehet Rudee tudja
-
#5272 mondjuk ez a lámpatest érdekes, megnézném igazából P -
#5271 Breki közben halkan mondom, hogy szerintem a füves dolog is megoldható, de egyelőre még nem találtam megfelelő megoldást. Még utánajárok pár helyen és meglátom hátha sikerül elintézni. -
#5270 köszi és vélemény?
az enyim az, hogy a baloldali tök jó a melette lévő is
a 27 ugye más tészta alul a 28 is másikból van.
Viszont melette a kicsi alig látható, de szerintem igazából is messziről nem mindegyik látható pontosan -
#5269 És gratula a győzelemhez. -
#5268 én is..de ígérem 1-2nap és a tettek mezejére lépek ;P
-
#5267 Ja és szépek. -
#5266 -
#5265 tőled is várok még :-)
linkelni lusta vagyok -
#5264 -
#5263 sztem 800*600 is belefér.. -
#5262 akkora mint a cipős :-)
úgyse törlöm ki :-) -
#5261 Mekkora kép jöhet ide: 640x480 oder 800x600, hogy ne csesszem szét a topikot? -
#5260 elment asszem -
#5259 oks de ugyanez van a Portugal-al
Azért előtte nézd meg hátha közben kint van :.-)
Amúgy a portugál neked tetszik?
Nekem előszőr nem de aszóta az van P -
Rudee #5258 Biztos elfelejtették kitenni, vagy nemtom. Majd megkérdezem ezt is -
#5257 oks tehát akkor nem nálam van a hiba
de neked nem fura, hogy a kommentarok között kin sincs?
csak a filefronton -
Rudee #5256 Kommentár megin nem lett jó pedig vagy 5 programmal is megpróbáltam kitömöríteni, Ariel meg offline, ha látom majd szólok neki hogy intézkeggyen.
A cipőket meg Boot Toolbox-al vagy Boots Installer-el biztos be lehet élesítani. -
#5255 Amúgy tök jó, hogy bevezették ezt a fiú/lány dolgot az info-ban és most lett egy csomó "ismeretlen" nemű emberke a fórumon.