10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5415 Na még a végén ragad rám itt valami hasznos is. Mostmár érdemes benézni tanulás céljából is a FIFA topicba.
Közben gondolom láttátok, de Nr.1 lett a topic a listában. -
#5414 hm? -
#5413 akkor kuldok egyet, hogy miket fogsz kihagyni -
#5412 most a fifa2004 a legnépszerűbb téma az sg-n!!!!!!!! -
#5411 milyen rendezési algoritmust alkalmazzak? azonos név esetén rendezze rendszám szerint? :) amúgy jó feladat,ilyenek voltak érettségin,meg később vizsgán is. bár csak úgy menne nekem a c++ mint a pascal..
a kérdések nem komolyak,nem kell rájuk válaszolni..csak unatkozom:) -
#5410 A program bemenete két típusos állomány; autok1.dat és autok2.dat.
Az állományok rekordformátuma azonos, mindkettő autótulajdonosok neveit (string[30] típusú),
és gépkocsijuk rendszámát (string[6] típusú) tartalmazza. Az állományok rendezetlenek.
A program olvassa be mind a két állomány összes rekordját, fűzze fel őket név szerint rendezetten egyetlen láncolt listára, majd listázza ki a képernyőre a név szerint rendezett rekordokat!
-
#5409 c++ és elméleti kérdések lesznek (def,tulajdonságok,stb) de azért érdekelne a feladat.. -
#5408 ha Pascal tudok mondani feladatot ! -
#5407 igenis, értettem:) -
#5406 TANULNIIIIIIIIIII -
#5405 áá, dehogy. a tanulnivaló tart fel:) utálom,ha csak gépen van meg egy jegyzet,mert akkor vagyok legközelebb a kísértéshez(magához a pc-hez),de sajnos még nincs nyomtatóm.. -
#5404 jajj bocsi én meg feltartalak
akkor nyomás -
#5403 oké,maj próbálkozom. de mos sajna épp a holnap utáni programozás2 kollokviumra gyúrok;) -
#5402 ja és ne lassitva vedd fel -
#5401 ja es a vége lapos lovés
na akkor
Kell valami amivel kiszeded. Én frapsal de lehet pl virtualdub-al is
Utánna megint két program lehet
most ezzel csináltam: Animation Shop Pro
download -
#5400 nekem a 2002 után(abban éreztem igazán,hogy én irányítom a játékosokat,lövést,passzot,ívelést stb) sem a wc2002,sem a 2003 nem tetszett egyáltalán,maradtam is az említett résznél. viszont ami igaz az igaz,az idei rész tele van buggal:( -
#5399 amúgy teccik,jól alkalmaztad a shift-et(bill-en)..csak jobb lenne ha az akció elejét is látnánk..vagy az flipper? :) -
#5398 sztem jó volt
és kevesebb buggal -
#5397 kicsinyiteni egyenlore nem tudtam, a széleiből viszont egy csomót vágtam
de a minőség sztem már eléggé lerontott (a gyepen látszik) -
#5396 sztem a mérete és a minősége lehetne kisebb/rosszab,így a hosszát a replaynek növelni lehetne.. -
goal scored by Breki.. -
#5394 a fifa2003 topic mindössze 1793 hozzászólásig jutott! ez tök jó,hogy a 2004 így lehagyta ilyen téren..nekem nem is tetszett az a rész.. -
#5393 a frap-al csak aviba onnan mással
ha jó lesz elmondom
de ez csak első próbálkozás -
#5392 elindula -
#5391 és fraps-al csináltad? ott lehet állítani minőség/méretet? -
#5390 amúgy nem ez a legszebb gólom P -
#5389 na alig több mint egy mega
de lehet tul kivágtam :-)
mindegy küldöm -
#5388 oké..akkor sztem küld el mind2őt,kilinkelem őket 2 külön hozzászólásban és törlöd amelyik rosszabb. -
#5387 hát lenyomtam még egy gigát
de igy kicsit már ronda lett
amúgy ha elrontod simán kirörlöm -
#5386 akkorát kitudok ám:) de kicsit soknak tűnik. ha kilinkelem képként,az nem lesz gáz a mérete miatt?
mind1..azért küld el lécci mélben.. -
#5385 na kész van 3,5 mega lett
mekkorát tudsz kilinkelni? -
#5384 hát persze ;) -
#5383 hát gif-et is fogok mindjárt csinálni
az gondolom érdekel :-) -
#5382 lehet, hogy kiakasztalak, de úgy nem lehet, hogy bal és jobboldalt függőleges maradjon?
Tehát tulajdonképpen egyre nagyobb téglalapokban van benne a belső kör.
És nem lehetne, hogy a külső kör széle is meglegyen?
Bocs, ha túl igényes vagyok P -
#5381 még mindig füveztek? vigyázzatok vele,lelki függőséget okozhat :)
mint a fifa.. -
#5380 , ha erre jársz akkor itt egy alfa! verzió a körös pályáról:
-
#5379 Remélem a 2005 sokkal jobb lesz!!!!!!!!!!!!! -
#5378 Akinek kell megtalálja egy darabig.
Amúgy most éppen egy install-uninstall kombón vagyok túl PS ügyben, de az előbb kitaláltam egyet az talán nemsokára elkészül, ha sikerül minden ahogy elképzeltem. -
#5377 persze mást lehet -
#5376 ilyesmi nem érdekel
inkább a kör és kocka