10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• GmorpH
    Az #5454-es hozzászólást kéretik szerkeszteni T. házigazda Úr.

A 10% helyett 90% legyen ott. Köszönöm.
  • Breki33
    milenne ha megkérdeznénk az sg forumán?
  • Breki33
    oks még egy órát tudok várni :-)
  • GmorpH
    Már ültetik, de psszt...ezt csak halkan, nehogy a csúnya, gonosz bácsik megtudják és baj legyen belőle.
  • Breki33
    jaja, sikerült a vizsga?
  • fm
    elfogyott :) muszáj lesz drótolni vmi újat..
  • Breki33
    jut eszembe mivan a füvemmel? :-)
  • Breki33
  • fm
    jó8
  • Breki33
    na majdnem megin ugyanaz a 90-ik percig de Totti bevert egyet még
    mindegy 4-2
    jóccakát
  • fm
    ja..vettem észre
  • Breki33
    jó csak nemtom melik a csavarós
    elég hülye mentése van
  • fm
    csak vmi igazán különlegeset! azt szívesen kilinkelem,persze az iménti sem volt rossz,de pl a csavarós 1000x szebb volt. majd én is nyomok be,scak jelenleg a replay betöltés sem működik..azt hiszem ebből kalapács lesz..
  • Breki33
    kezdem azt hinni, hogy én más játékkal játszom mint ti :-)

na animáljak még gólt?
  • fm
    jujj:)

nálam meg nem működik a career mód. nem lehet elmenteni/betölteni. mikor win reinstall volt,elmentettem a user könyvtárat. aztán megpróbáltam visszatenni,de a fifában a load-nál nem látott semmit. aztán kitöröltem,gondoltam sebaj majd újat kezdek(meg szegény bátyám is) de azóta nem lehet csak elmenteni lehet,betölteni nem. üresen áll a lista,pedig ott vannak a career file-ok a user-ban,még az újak is.
  • Breki33
    énis azt tettem, ragyagó játékkal 4-1-re vertem a rómát
    második helyre jöttem fel
    mondom elmentem
    ehelyett betöltöttem
  • GmorpH
    Egyelőre átmegyek elméleti síkra, és a sok próbálkozás helyett inkább gondolokozom hátha rájövök a lényegre.

Nameg játszom is egy keveset.
  • GmorpH
    Ez az amiért a sarkoknál rossz lesz, mert azt a program megnyújtja és hiába a pontos illesztés a nyújtás miatt az elcsúszik.
  • GmorpH
    Hogy érthetőbb legyen csináltam egy képet, amiben össze van illesztve pontos méretben a három file.

• Breki33
    oks
  • GmorpH
    Az a gáz, hogy nem név hanem egy azonosító alapján vannak a stadionok. Így csak sejtem, hogy melyik melyik a kiválasztási sorrend alapján. Én csak a legelsőt változtattam meg a listában az tuti, és a legelső a friendly matchnél a Bernabeu ha minden igaz.
    Én is kicsit meg vagyok keveredve amúgy, de igyekszem rájönni a nyitjára, csak emellett még más dolog is kavarog a fejemben és alig tudok koncentrálni. De ez mondjuk nem FIFA-val kapcsolatos, egész más, és nehezebb is sajnos sokkal.
  • Breki33
    és a delle alpi nem sima volt?
    mert most csíkos
    de tetszik
  • GmorpH
    Amúgy ez leginkább gépelési gyakorlat lesz ha elkészül, rajzolni csak egyszer kell.
  • GmorpH
    Azért mert csak egy sort írtam át és kb. 60-at kell, hogy minden stadionban kockás legyen. Így csak egy kettőben olyan. Ahogy a lenti képen is láttad nekem kockás lett. Az a Real stadion volt, és a kép is onnan van. A többiben elvileg nem is szabad kockásnak lennie, mert az még nincs kész, csak addig nem akartam sokszorosítani, amíg nem biztos jó jó-e így.
  • Breki33
    vagy gyereket :-)
  • GmorpH
    A középsőt kirakja egy az egyben mert az pont olyan az #5380-ban mint kicsiben. De a sarkokat valahogy eltolja mindig hiába illesztettem pontosan össze, mégis elcsúszik a kör a pálya vége felé teljesen. És most hogy nézem a kapunál is jól kerül oda, ott csak színhibák voltak, de az semmiség. A széle a rejtély egyelőre.
  • Breki33
    okés de nekem most miért csikos?
    csináljak még gólokat?
  • Breki33
    babonából P

• GmorpH
    Hát hogyis mondjam. Nem nehéz ez ha rájövök végre milyen rendszer szerint rakja ki a képeket. Egyelőre ez még nem történt meg.
  • fm
    de megkaptam..nehezebb volt kihagyni,mint berúgni :) de sajnos velem is elő szokott fordulni hasonló baklövés.
    csak furán fgalmaztál az #5413-ban..
  • Breki33
    a másikat még nem kaptad meg?
  • Breki33
    azért olyan van, hogy a közepén körkörös és a kaputol kb 30-ra csíkozott

Amúgy beraktam a belinkeltet de nem kockás lett hanem csikos
    ugye nem volt csikozás?
    igazság szerint nem láttam a zdata-bas, hogy beraja de az origi és ennek más a mérete
  • GmorpH
    Szerintem is ezért nincsen csak egyenes csíkozás. Az sokat segít a linesman-eknek. Vagyis miket beszélek, bocsánat asszistenseknek.
  • fm
    Breki rúgta és készítette, én csak linkeltem..
  • fm
    van ugye 1 sarokfű,1 középfű, nomeg 1 oldalfű. a sarkot elforgatva teszi be 4szer a megfelelő helyekre,tehát ha arra "félköröket" rajzolsz,akkor annak stimmelnie kell(persze ha jól van megrajzolva) a középső az sima,az oldalsó fűvel már nagyobb gond lehet,mert nem biztos hogy megfordítja.
    sztem ha beteszed 1 képbe a sarkokat,a közepet meg az oldalakat összeillesztve,megrajzolható lesz a körös gyep.

vagy totál rossz az elképzelésem? nem is így rajzolja ki a gyepet? akkor bocsi,csak 1 ötlet volt

amúgy sztem már nemigen látni manapság az életben ilyen pályákat(az egyenes csíkok segítik a partjelző és a bíró munkáját) vagy ebben is tévedek?
  • GmorpH
    Aha, szép lett.
  • GmorpH
    Ezt nem teljesen értem, de ha megnézed az #5320-ban a harmadik képet akkor ott megvan a három alap kép. A harmadikat pl. a pálya teljes hosszában kinyújtja. Tehát kitesz egyet középre, egyet a két kapu elé és szintén egyet a két szélére a pályának. Szóval ha a pálya szélére körívet rakok akkor az a pálya egész hosszában íves lesz és így elég nehéz összeillesztgetni a csíkokat, hogy mindenhol jó legyen.

Teccikérteni?
  • fm
    sebaj..nézted az #5395-t?
  • GmorpH
    Igen, én meg kb. 30-al lejjebb, hogy ideje lenne gyakrabban nyomkodnom a frissítés gombot.

Ma ez egy ilyen nap.
  • fm
    3al lentebb írtam :)