FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor még nem kellett agyonpeccselni egy játékot, hogy játszható legyen 😊)))
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
a kérdés arra vonatkozott miért nem cseréled le az áttekinthetõbb és szebb klasszikusra.
De csak kérdés volt.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
De mivel azt sem tudom tulajdonképpen mi is a baj jobb ha itt be is fejezem ezt a hozzászólást.

bla-bla 384k adsl stb
1.mbit kábelmodem
és az ön kapcsolata: 3677.1 kbps ez a leggyorsabb,úgyhogy tutira nem ez a gond.
😞(( mos sok tanulnivalóm van,de jövõhéten reinstall lesz,aztán próba.

amúgy hogy érted ezt a 3gombos cselt? analóg karral,vagy miacsudával több cselt is lehet nyomni?
mindezek ellenére a 3 védõ picit túlzás,csak zavar Mohus hozzáállása. de 2 védõt be lehet csapni. vagy nem?

szintén world classon pedig nem fogsz tudni gólt lõni csak "csak fuss mint bolond...kiugratás (Q)...lõsz" módszerrel. ott passzolgatni kell,tartani a lasztit, és kijátszani a védelmet! megpróbálhatsz nyugodtan cselezni is,ha belejössz, sikerülhet 2-3 védõt is leráznod.
nem annyira árkád játék ez,mint amennyire gondolod a pes3 vakítása alatt...
mi a neve és honnan lehet letölteni?

sztem alapból sehogy...én nem láttam ilyesmit benne...(a tavalyiban sem emlékszem ilyenre?!...)
a szokásos "patchet" keresd😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A FIFA 2000 -BEN
A FIFA 2001 -BEN
A FIFA 2003 -BAN
tudok gólt lõni de
A FIFA 2004 -BEN NEM 😊))) "
mivel automata a célzás a kapus meg egy nagy balfék...már 30-ról is bátran lõhetsz...ott lesz a kapuban
csak fuss mint bolond...kiugratás (Q)...lõsz, azt már ott is van....felesleges leállni "cselezgetni" vagy ilyesmi.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gondolhatod, hogy angol nyelvû topicból szedte