10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5456 Az #5454-es hozzászólást kéretik szerkeszteni T. házigazda Úr.
A 10% helyett 90% legyen ott. Köszönöm. -
#5455 milenne ha megkérdeznénk az sg forumán? -
#5453 oks még egy órát tudok várni :-) -
#5452 Már ültetik, de psszt...ezt csak halkan, nehogy a csúnya, gonosz bácsik megtudják és baj legyen belőle. -
#5451 jaja, sikerült a vizsga? -
#5450 elfogyott :) muszáj lesz drótolni vmi újat.. -
#5449 jut eszembe mivan a füvemmel? :-) -
#5448 -
#5447 jó8 -
#5446 na majdnem megin ugyanaz a 90-ik percig de Totti bevert egyet még
mindegy 4-2
jóccakát -
#5445 ja..vettem észre -
#5444 jó csak nemtom melik a csavarós
elég hülye mentése van -
#5443 csak vmi igazán különlegeset! azt szívesen kilinkelem,persze az iménti sem volt rossz,de pl a csavarós 1000x szebb volt. majd én is nyomok be,scak jelenleg a replay betöltés sem működik..azt hiszem ebből kalapács lesz.. -
#5442 kezdem azt hinni, hogy én más játékkal játszom mint ti :-)
na animáljak még gólt? -
#5441 jujj:)
nálam meg nem működik a career mód. nem lehet elmenteni/betölteni. mikor win reinstall volt,elmentettem a user könyvtárat. aztán megpróbáltam visszatenni,de a fifában a load-nál nem látott semmit. aztán kitöröltem,gondoltam sebaj majd újat kezdek(meg szegény bátyám is) de azóta nem lehet csak elmenteni lehet,betölteni nem. üresen áll a lista,pedig ott vannak a career file-ok a user-ban,még az újak is. -
#5440 énis azt tettem, ragyagó játékkal 4-1-re vertem a rómát
második helyre jöttem fel
mondom elmentem
ehelyett betöltöttem -
#5439 Egyelőre átmegyek elméleti síkra, és a sok próbálkozás helyett inkább gondolokozom hátha rájövök a lényegre.
Nameg játszom is egy keveset. -
#5438 Ez az amiért a sarkoknál rossz lesz, mert azt a program megnyújtja és hiába a pontos illesztés a nyújtás miatt az elcsúszik. -
#5437 Hogy érthetőbb legyen csináltam egy képet, amiben össze van illesztve pontos méretben a három file.
-
#5436 oks -
#5435 Az a gáz, hogy nem név hanem egy azonosító alapján vannak a stadionok. Így csak sejtem, hogy melyik melyik a kiválasztási sorrend alapján. Én csak a legelsőt változtattam meg a listában az tuti, és a legelső a friendly matchnél a Bernabeu ha minden igaz.
Én is kicsit meg vagyok keveredve amúgy, de igyekszem rájönni a nyitjára, csak emellett még más dolog is kavarog a fejemben és alig tudok koncentrálni. De ez mondjuk nem FIFA-val kapcsolatos, egész más, és nehezebb is sajnos sokkal. -
#5434 és a delle alpi nem sima volt?
mert most csíkos
de tetszik -
#5433 Amúgy ez leginkább gépelési gyakorlat lesz ha elkészül, rajzolni csak egyszer kell. -
#5432 Azért mert csak egy sort írtam át és kb. 60-at kell, hogy minden stadionban kockás legyen. Így csak egy kettőben olyan. Ahogy a lenti képen is láttad nekem kockás lett. Az a Real stadion volt, és a kép is onnan van. A többiben elvileg nem is szabad kockásnak lennie, mert az még nincs kész, csak addig nem akartam sokszorosítani, amíg nem biztos jó jó-e így. -
#5431 vagy gyereket :-) -
#5430 A középsőt kirakja egy az egyben mert az pont olyan az #5380-ban mint kicsiben. De a sarkokat valahogy eltolja mindig hiába illesztettem pontosan össze, mégis elcsúszik a kör a pálya vége felé teljesen. És most hogy nézem a kapunál is jól kerül oda, ott csak színhibák voltak, de az semmiség. A széle a rejtély egyelőre. -
#5429 okés de nekem most miért csikos?
csináljak még gólokat? -
#5428 babonából P
-
#5427 Hát hogyis mondjam. Nem nehéz ez ha rájövök végre milyen rendszer szerint rakja ki a képeket. Egyelőre ez még nem történt meg. -
#5426 de megkaptam..nehezebb volt kihagyni,mint berúgni :) de sajnos velem is elő szokott fordulni hasonló baklövés.
csak furán fgalmaztál az #5413-ban.. -
#5425 a másikat még nem kaptad meg? -
#5424 azért olyan van, hogy a közepén körkörös és a kaputol kb 30-ra csíkozott
Amúgy beraktam a belinkeltet de nem kockás lett hanem csikos
ugye nem volt csikozás?
igazság szerint nem láttam a zdata-bas, hogy beraja de az origi és ennek más a mérete -
#5423 Szerintem is ezért nincsen csak egyenes csíkozás. Az sokat segít a linesman-eknek. Vagyis miket beszélek, bocsánat asszistenseknek. -
#5422 Breki rúgta és készítette, én csak linkeltem.. -
#5421 van ugye 1 sarokfű,1 középfű, nomeg 1 oldalfű. a sarkot elforgatva teszi be 4szer a megfelelő helyekre,tehát ha arra "félköröket" rajzolsz,akkor annak stimmelnie kell(persze ha jól van megrajzolva) a középső az sima,az oldalsó fűvel már nagyobb gond lehet,mert nem biztos hogy megfordítja.
sztem ha beteszed 1 képbe a sarkokat,a közepet meg az oldalakat összeillesztve,megrajzolható lesz a körös gyep.
vagy totál rossz az elképzelésem? nem is így rajzolja ki a gyepet? akkor bocsi,csak 1 ötlet volt
amúgy sztem már nemigen látni manapság az életben ilyen pályákat(az egyenes csíkok segítik a partjelző és a bíró munkáját) vagy ebben is tévedek? -
#5420 Aha, szép lett. -
#5419 Ezt nem teljesen értem, de ha megnézed az #5320-ban a harmadik képet akkor ott megvan a három alap kép. A harmadikat pl. a pálya teljes hosszában kinyújtja. Tehát kitesz egyet középre, egyet a két kapu elé és szintén egyet a két szélére a pályának. Szóval ha a pálya szélére körívet rakok akkor az a pálya egész hosszában íves lesz és így elég nehéz összeillesztgetni a csíkokat, hogy mindenhol jó legyen.
Teccikérteni? -
#5418 sebaj..nézted az #5395-t? -
#5417 Igen, én meg kb. 30-al lejjebb, hogy ideje lenne gyakrabban nyomkodnom a frissítés gombot.
Ma ez egy ilyen nap. -
#5416 3al lentebb írtam :)