10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Rudee
    Egyébként volt még a demohoz 2 Nike labda (fekete és ezüst), azok se voltak csúnyák (csak a fekete) és a textúra szerintem használható a fullhoz is.
  • Rudee
    Wolf eccer nekiállt egy ilyen labdának, még a fifa04.com fórumába volt róla topic, de mostanába a PESsel foglalkozik.
  • Breki33
    kinézed belőle, hogy tud oroszul? :-)

a labdám tese láttad?
  • Rudee
    Megnézed (jobb klikk, tulajdonságok) hogy honnan lett berakva a kép és máris megtalálod
  • Breki33
    oks gyere
  • Breki33
    mondjuk ezek a labdák nemtom, hogy fognak tetszeni
  • fm
    átraktam holnapról péntekre a vizsgám..király, most már csak rá kell vennem magam a tanulásra,de előtte azért fifázom kicsit :))
  • Breki33
    ja és legközelebb ne beszélj igy mert eltünik a hozzászólásod
  • Breki33
    most linkeltem be két labdát
    de nézz csak el ide :-)

link
  • Cracker-kölyök
    Már nem is haragudjatok, de ezt hol a p.... lehet ezt letölteni?
    Csak azért mert kurvára kéne.
    Van egy ball raptorom. azt beáálíthatom akármire de nem rakja be. meg van ball selectorom az meg runtime error-t ir ki amint importálni akarom. régen vhogy beállítottam vmelyiken (amikor még ment) egy vb 2002 lasztit de azt már picit unom.
    szal nagyon kéne ez xball importer!!
  • Breki33
  • Breki33
    ball viewer
  • Breki33
    hehe én vagyok a labdalink
  • GmorpH
    Köszi .

És a válasz az #5482-ben olvasható.
  • GmorpH
    Most nincs időm (se sok kedvem ) keresni, de ha adsz egy linket olyan labdához, ami külsősök által készített azt szívesen megnézném...

Ja és egészségedre.
  • Breki33
    karácsony van
  • Breki33
    Creation Centre V2
  • fm
    persze értem,csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat a valódi lasztikról :)

buli van? egy pótszilveszter nekem is jólesne..
  • Breki33
    te mondcsak labdát nemtudsz csinálni? :-)

amugy a gyep tetszik
  • GmorpH
    Ha találok egy jó kamerát akkor persze. De akkor látszanak a hibák is, így meg csak az ami már jó.
  • Breki33
    de én a játékban akajooooooooooooooooooooom :-)

bocsi sok pezsgőt ittam
  • fm
    na igen,ezt szívesen szétrúgnám:) legközelebb ilyet veszek,láttam már real madrid-os címerrel is ilyen nike-t,meg sárga színben brazil zászlóval..nem is tudom melyik a jobb ;)
  • Breki33
    Én ilyet szeretnék

• fm
    az egy nagyon jó laszti ám ;) nekem is van egy ilyen fevernovám (2002es vb lasztija) és eddig jobb mint az összes többi volt..Nem véletlen rúgta be kétszer is Ronaldo a döntőben:)
    (tri-colore,bossini,winner:))
  • Breki33

• Breki33
  • Breki33
    csak tudnám miért erőltetik ezt a labdát

és miért nem képes valaki egyet csinálni a kedvencemből
  • Breki33
    ezt megnézhetnénk távolibban?
  • Rudee
  • Rudee
  • Rudee
    Írtam neki de még nem válaszolt, bár ma nem is voltam sokat ICQn.
  • fm
    köszi az érdeklődést,de ha jól tudom,csak holnap lesz a vizsgám :)
  • agba
    Na vazze ,ma hazajövök mondom nyomok már egy jó kis meccset,erre nem indul a játék,újraindítottam a gépet vagy 3 szor semmi ua.Eljút az első képernyőig aztán nagy semmi.(ctrl+altr +del sem mükszik Mi a ráktól lehet ez?Kb 1 hónapja volt fennt gond nélkül.
  • GmorpH
    Hozott anyagból dolgozom, tehát ailyen a csíkos volt olyan ez is, csak körökkel.

Emellett nem csak rajtam múlik a dolog, mert a kapunál a homok sem olyan homokszerű a képeken amikor csinálom, de a program tesz bele egy kis zajt amitől salakosabb, homokosabb kinézete van. Vagy talán pontosabban ettől lesz mélysége és nem egy szimpla világos téglalap lesz. Ugyanezt szerintem a fűvel is megteszi, és ezért tökmindegy én mit csinálok, tuti nem lesz pontosan olyan mint amit elképzelek. Azért szerintem annyira nem rossz. Majd ráfogjuk, hogy kiázott.

v0.94a

• Breki33
    és a külső kvilágosabb körnél miért rondább a szin?
  • GmorpH
    0.92a

Buglist:

- színhiba középen az illesztésnél, ami a képen nem látszik
    - kapunál homok a fű helyett

Előre szólok, hogy a körök vastagsága tuti ekkora marad, mert az nekem a fél januárba telne mire újrarajzolnám az egészet.
  • Breki33
    Barcelona?

Ariel felkelt már? :-)
  • GmorpH
    0.92a verzió jelenleg.
  • Rudee

• Breki33
    megvan?