10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Rudee #5496 Egyébként volt még a demohoz 2 Nike labda (fekete és ezüst), azok se voltak csúnyák (csak a fekete) és a textúra szerintem használható a fullhoz is. -
Rudee #5495 Wolf eccer nekiállt egy ilyen labdának, még a fifa04.com fórumába volt róla topic, de mostanába a PESsel foglalkozik. -
#5494 kinézed belőle, hogy tud oroszul? :-)
a labdám tese láttad? -
Rudee #5493 Megnézed (jobb klikk, tulajdonságok) hogy honnan lett berakva a kép és máris megtalálod -
#5492 oks gyere -
#5491 mondjuk ezek a labdák nemtom, hogy fognak tetszeni -
#5490 átraktam holnapról péntekre a vizsgám..király, most már csak rá kell vennem magam a tanulásra,de előtte azért fifázom kicsit :)) -
#5489 ja és legközelebb ne beszélj igy mert eltünik a hozzászólásod -
#5488 most linkeltem be két labdát
de nézz csak el ide :-)
link -
#5487 Már nem is haragudjatok, de ezt hol a p.... lehet ezt letölteni?
Csak azért mert kurvára kéne.
Van egy ball raptorom. azt beáálíthatom akármire de nem rakja be. meg van ball selectorom az meg runtime error-t ir ki amint importálni akarom. régen vhogy beállítottam vmelyiken (amikor még ment) egy vb 2002 lasztit de azt már picit unom.
szal nagyon kéne ez xball importer!! -
#5486 -
#5485 ball viewer -
#5484 hehe én vagyok a labdalink -
#5483 Köszi .
És a válasz az #5482-ben olvasható. -
#5482 Most nincs időm (se sok kedvem ) keresni, de ha adsz egy linket olyan labdához, ami külsősök által készített azt szívesen megnézném...
Ja és egészségedre. -
#5481 karácsony van -
#5480 Creation Centre V2 -
#5479 persze értem,csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat a valódi lasztikról :)
buli van? egy pótszilveszter nekem is jólesne.. -
#5478 te mondcsak labdát nemtudsz csinálni? :-)
amugy a gyep tetszik -
#5477 Ha találok egy jó kamerát akkor persze. De akkor látszanak a hibák is, így meg csak az ami már jó. -
#5476 de én a játékban akajooooooooooooooooooooom :-)
bocsi sok pezsgőt ittam -
#5475 na igen,ezt szívesen szétrúgnám:) legközelebb ilyet veszek,láttam már real madrid-os címerrel is ilyen nike-t,meg sárga színben brazil zászlóval..nem is tudom melyik a jobb ;) -
#5474 Én ilyet szeretnék
-
#5473 az egy nagyon jó laszti ám ;) nekem is van egy ilyen fevernovám (2002es vb lasztija) és eddig jobb mint az összes többi volt..Nem véletlen rúgta be kétszer is Ronaldo a döntőben:)
(tri-colore,bossini,winner:)) -
-
#5471 -
#5470 csak tudnám miért erőltetik ezt a labdát
és miért nem képes valaki egyet csinálni a kedvencemből -
#5469 ezt megnézhetnénk távolibban? -
Rudee #5468 -
Rudee #5467 -
Rudee #5466 Írtam neki de még nem válaszolt, bár ma nem is voltam sokat ICQn. -
#5465 köszi az érdeklődést,de ha jól tudom,csak holnap lesz a vizsgám :) -
#5464 Na vazze ,ma hazajövök mondom nyomok már egy jó kis meccset,erre nem indul a játék,újraindítottam a gépet vagy 3 szor semmi ua.Eljút az első képernyőig aztán nagy semmi.(ctrl+altr +del sem mükszik Mi a ráktól lehet ez?Kb 1 hónapja volt fennt gond nélkül. -
#5463 Hozott anyagból dolgozom, tehát ailyen a csíkos volt olyan ez is, csak körökkel.
Emellett nem csak rajtam múlik a dolog, mert a kapunál a homok sem olyan homokszerű a képeken amikor csinálom, de a program tesz bele egy kis zajt amitől salakosabb, homokosabb kinézete van. Vagy talán pontosabban ettől lesz mélysége és nem egy szimpla világos téglalap lesz. Ugyanezt szerintem a fűvel is megteszi, és ezért tökmindegy én mit csinálok, tuti nem lesz pontosan olyan mint amit elképzelek. Azért szerintem annyira nem rossz. Majd ráfogjuk, hogy kiázott.
v0.94a
-
#5462 és a külső kvilágosabb körnél miért rondább a szin? -
#5461 0.92a
Buglist:
- színhiba középen az illesztésnél, ami a képen nem látszik
- kapunál homok a fű helyett
Előre szólok, hogy a körök vastagsága tuti ekkora marad, mert az nekem a fél januárba telne mire újrarajzolnám az egészet. -
#5460 Barcelona?
Ariel felkelt már? :-) -
#5459 0.92a verzió jelenleg. -
Rudee #5458
-
#5457 megvan?