10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5538 tudtommal játékosokat, csak átigazolási időszakban léehet vásárolni
on -line-t el kell kuloniteni eredeti vagy biztonsági
az utobbihoz kell a 22 megás patch és akkor direct-ip-n lehet -
#5536 The latest version of the 'Ball Raptor' includes the first 2GB balls (textures made by Wolf) for your FIFA 2004. This tool will allow you to choose between 7 different balls and assign them easily to your favourite teams in the game. 2GB balls use bigger textures (256x256 instead original 128x128 pixels). You select a team, then a ball and finally click on apply changes and ready! Download it now!
-
#5535 van -
#5534 namostmár énis
ebben
download
sztem benne val a modell
csak sztem szürke helyett bordó minta kéne -
#5533 Na most kipróbáltam valamit és mostmár tuti amit az #5532-ben írtam. Sajna nem elég csak grafikát rajzolni ahhoz, hogy jó legyen a labda, vagy találni kéne hozzá egy megfelelő modelt, vagy nemtudom...Kicsit elvesztettem a fonalat. -
#5532 Amúgy csak azt nem értem miért kerül oda ugyanaz a grafika a bal alsó részen a hatszögbe, amikor annak nem kéne ott lennie. Gondolom ez az ami a modellben van meghatározva, mert ahogy az #5530-ban is látszik alég változatos formákat lehet összehozni. Csak mivel most először próbálkozom így elég nehéz mindenre csak úgy rájönni. Használható info-t meg eddig nem találtam erről. Mondjuk sokat nem is kerestem az igaz. -
#5531 Az alul lévő minta jó csak bordóban kéne -
#5530 Ez segít?
-
#5529 Akkor munka nélkül maradok ezek szerint...ajjajj... -
#5528 neménvoltam -
#5527 okés de aki alőléptet az finanszíroz -
#5526 modellt tudok mutatni
illetve mondani
Nike labda van a 2004-hez csak nem bordó -
#5525 előléptettünk,hogy tudj alkalmazottakat foglalkoztatni :P -
#5524 /me felfele néz -
#5523 Én nem vagyok főnök csak házigazda P -
#5522 Amúgy csak, hogy nehogy valami egyszerű legyen, a labda sem megy olyan könnyen. Nem elég a grafikát módosítani a model-t is kéne, hogy a képek jó helyre kerüljenek, azt meg egyelőre nem tudom mivel és hogy lehet. Bár ha átrajzolom akkor ezzel a modellel is jó, de egyelőre így hagyom amíg nem látta. Jelenleg így néz ki:
-
#5521 Ez csak attól függ, hogy a Főnök, mit szól hozzá és hogy mennyire lesz "bőkezű". -
#5520 ja és guten morgen mindegykinek -
#5519 felkérünk a Fifa topic "hivatalos" grafikusának :P
feladat:labdakészítés, linkelés, füvezés :)
elfogadod? bár a főnökkel, Brekivel még egyeztetni kell.. -
#5518 "Neme: ismeretlen"
Amúgy reggelt.
Annyit szöszmötöltem mostanság grafikákkal, hogy igazán felfedezhetne már valaki és felajánlhatna egy jó kis állást. Szerintem megfontolnám. -
#5517 ne beszélj már úgy mint egy nő P -
#5516 Mindegy, kiakadtam :D -
#5515 Akinek esetleg túl könnyű a FIFA WC fokozaton is
Invisible Ball:
Jó8 -
#5514 Mondjuk ez a labda dolog elég érdekes, mert játék közben mikor nincs állás alig látni belőle valamit...de így kézben nekem még az #5506-os tetszik. Sok-sok kicsi Nike. -
#5513 Köszi. -
Rudee #5512 2004es ball template:
-
#5511 Tudom, de már dolgozom tovább. Most pl. sikerült egy láthatatlan labdát csinálnom. Érdekel esetleg valakit?
Árnyéka van csak. -
#5510 hmmmmm? -
#5509 jo a minta csak 4* ekkorának kéne lennie -
Rudee #5508 Ma az XBall Importer mellé kiadtak egy tutorialt a labda készítésről, nézd meg azt, hátha ír vmi fontosabb dolgot. -
#5507 Hogy lehet a mez hátuljára ráírni, h juventus.com?
Mekkora f***ság már? -
#5506 Namost én ezt hoztam össze kb. két perc alatt eddig. Ez amolyan small design, szóval kéretik óvatosan kritizálni.
-
#5505 lehet hogy csak innen megy
link -
Rudee #5504 Nekem ez megvan még a 2003hoz:
-
#5503 download -
#5502 ja és vettem gémpadot!! de nyomi 1500huf-os genius-t:) mert tesóval már muszáj volt lejátszani a rangadót..ha kijön az euro2004,majd veszek dualt..
most sry,de inkább gép ellen nyomom. néhány dolgot gyakorolnom kell -
#5501 5353 -
#5500 igen 2003-asban volt
beislinkeltem pár napja
amugy a Nike minta megvan csak a szín nincs -
Rudee #5498 2003hoz szintén Wolf megcsinálta. -
#5497 , láttad már másik FIFA-ban ezt a labdát? Mert az nagyban megkönnyíteni a dolgomat, bár így is megoldható, csak komplikáltabb.