10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• GmorpH
    @echo off

impbig /i data\zdata_06.big indicatorstexobj.texobj0386962890625_static.fsh indicatorstexobj.texobj0386962890625_static.fsh
  • GmorpH
    A sor végéről a /c -t vedd ki és menni fog.
  • GmorpH
    Nem, ez így nem jó.
  • GmorpH
    Nem próbáltam ki, de most utánajárok. Sorry, de azért Have Fun!
  • Breki33
    lehet berakta csak nem tudja összenyomni
  • GmorpH
    Ja igen, mondjuk olasz bajnoksághoz az pont ideális.
  • Breki33
    TV Logos
    by
    stefan.k

A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .

ECHO kikapcsolva

info: Compressing indicatorstexobj.texobj0386962890625_static.fsh
    error: Error while compressing indicatorstexobj.texobj0386962890625_static.fsh

Have fun!
  • GmorpH
    Most az sincs mert újra lett telepítve pár hete aztán nem raktam fel semmit. Azt lehet hogy visszateszem.

Azért nem rossz. Néha mikor egy időben futunk be ide akkor a topic elkezd szárnyalni felfelé a toplistán.
  • Breki33
    és a cornerflag
  • Breki33
    a középső aza Rai

régen EUrosport volt a sláger
  • GmorpH
    De ennyi erővel lehetne Sport 1, vagy mtv felirat is nem? Miért legyen francia mikor őket amúgy sem komálom.
  • GmorpH
    Ja meg hálót raktam fel de messziről nagyon kiábrándító volt szóval azt visszacseréltem eredetire.
  • GmorpH
    Nekem pedig magyar bajnokság...hú de nagy élmény volt...
    Idén most csak a pályát és a labdát buheráltam, de azért egész más, ha én hozom össze mintha csak feltelepítem...Így jobb érzés.
    Pláne ha sikerül jól megcsinálni, bár nem tudom sikerült-e.
  • Breki33
    végre valaki így látja

egyszer megkaptuk, hogy Hedgevel mi többet buheráljuk mint játszunk vele :-)

Nekem a 98-hoz volt BL patch 15 floppyn hoztam haza :-)
  • GmorpH
    Semmi baja nincs csak az, hogy a bat file egy az egyben hibás.

Így szerintem menni fog:
    ---------
    @echo off

impbig /i data\zdata_06.big indicatorstexobj.texobj0386962890625_static.fsh indicatorstexobj.texobj0386962890625_static.fsh /c

---------

A tv-k könyvtárában lévő indicatorstexobj.texobj0386962890625_static.fsh file-t másold a fifa főkönyvtárába és csinálj hozzá egy ilyen bat-ot ami a csíkok között van és mennie kell. De ez szintén a zdata_06-ot variálja szóval nem árt előtte menteni.

Have Fun!
  • GmorpH
    Ennek már megtaláltam a baját, csak az 5699-et írtam éppen és azért nem közöltem. De mindjárt beírom helyesen.

Please wait...writing...
  • GmorpH
    Sok ilyen játék van és azért maradtak fenn sokáig mert bele lehetett nyúlni. Egy agyonkódolt titkosított játék addig jó amíg végigviszed és ott vége, lehet kukázni. Ezeket viszont ha frissül a roster, új a mez meg lehet változtatni és mindig up to date a dolog.
  • Breki33
    data/gui/stad/indicatorstexobj.texobj0386962890625_static.fsh is packed an
    d will be unpacked to C:\DOCUME~1\Breki\LOCALS~1\Temp\big4.tmp
    error: C:\DOCUME~1\Breki\LOCALS~1\Temp\big4.tmp has a invalid header

Have fun!
  • Breki33
    "A fifa amikor jó volt akkor is lehetett buherálni és buherálták is... 98 óta rendszeresen."

Pont erre gondoltam

a TV logokról annyit hogy valami invalid headert ir a tempbe
  • GmorpH
    De én pont. 24 pont. Nem titok, sőt lehet hogy be is jelölöm ha már van rá lehetőség. Végülis egy nap reklám a fórum főoldalán. Jót tesz a szerénységemnek.

5692 pedig nem csak ezt az egyet...ez nem fáradtság, meg különben is most ráérek.
  • GmorpH
    Hát ez a topic LOL komolyan...nem is írom oda, inkább ide aztán Breki tőlem ki is írthatod, de miért is olyan baj, hogy a játék olyan hogy a játékosok tudják módosítani? Ha a HL vagy a többi FPS és bármi más stílusú game nem olyan lett volna, rég eltűntek volna a süllyesztőben így meg évek óta a top-on vannak. Példának okádék A.S.K. Buggy...elég jelentősen bevonják a leendő játékosokat a fejlesztésbe.

Szvsz ez nevetséges. vagy inkább szánalmas, hogy csak ezt tudják felhozni folyton. A fifa amikor jó volt akkor is lehetett buherálni és buherálták is... 98 óta rendszeresen.

Na kérem olvassa el és tőlem törölhető. Thanx.
  • Breki33
    pont

amennyi a nevem után van anyi még nem P
  • Breki33
    readmeja grrrrrrrrrrrrr
  • Breki33
    egyet még megtennél nekem?

ezeket egyszerűen nem tudom berakni

download

Copy complete importdata and your favorite TV Logo in your fifa2004 main folder and use "tvlogos.bat" to import.

Ennyi a readmeja de nekem nem muxik
  • GmorpH
  • GmorpH
    Nem tudom engem mennyinek néznek de majd kiderül, kb. másfél hét múlva elvileg én papíron pont annyi leszek.
  • GmorpH
    Akkor nem tudok mit mondani.
  • Breki33
    mert senkise hinné el

kinézetre mindig 24-nek néznek
    de én vagyok az elnök a mircen -)
  • GmorpH
    OFF

Amúgy ha már a szülinapnál tartunk...az hogy van, hogy a csillagjegyed ottvan de az életkor ismeretlen? Csak az év, hó, van beállítva de a nap nem?

ON
  • GmorpH
    Így van, de nem az ami baltával van kifaragva, hanem a cordless. Isteni jó fogása van, jó kezelni, halál egyszerű a cselezés, bár sok értelme eddig nem volt mert mindig eladom a labdát.

Nameg mivel új, és féltem is még rendesen, mindig tisztára izzad a tenyerem mikor használom. Marha jó játszani vele csak gyökeresen más mint a gombokkal billen és ezért nem is megy még igazán, és pláne fura a tv-n nézni, mert ugye azt is kipróbálam ha már cordless.
    Tisztára olyan vagyok mint egy kisfiú mikor először fog kést és villát a kezébe, pedig némileg túlvagyok már a második ikszen is. Basszus, tényleg, most így belegondolva hogy öregszem...csak jönnek sorban a szülinapok...
  • GmorpH
    Hát nemtom. Azért a körkörös fűnyírás nem könnyű mulatság, nem tudom japán kertész barátaink is tudnak-e ilyet, és azért a bordó Nike Vapor is ultrabrutál.
    Szerintem berakom a TCM-be is ha lesz egy csepp időm.
  • Breki33
    ja a Rumble?
  • GmorpH
    Persze tudom, a gumira mindig vigyázni kell, mert elég drága mulatság a következmények orvoslása és nem utolsó sorban egyészségre is elég ártalmas tud lenni egy ilyen beavatkozás.

Amúgy az enyémen nincs gumi, másik tipus, kaptam, tehát nem tudom mennyi volt, de gondolom nem volt olcsó.
  • Breki33
    igen ez igy van nekunk jo, hogy kettő van

mert ha idén a fifát rendesen megírták volna no bugs és ugy nézne ki mint most nekem pl mindenki odalenne
  • GmorpH
    Ehhez meg csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy szerencse, hogy nem egyforma a kettő és eléggé különböznek egymástól. Ez így van jól.
    Ezzel részemről le is zárom a témát, mert megint betéved ide egy ember a "odaát"-ról és másról sem fog szólni a topic mint hasonlítgatásról.

Tehát, kérem kaccsolja ki...
  • Breki33
    hát fontos dolgokban sose hazudok

figyi a logitech-et hol vetted és mennyiért?
    a gumira vigyázz
  • GmorpH
    Ez igaz, tényleg ilyesmiket írtál.
  • Breki33
    ja és amivel még nagyon egyetértek:

Remélem a jövő évi verzióhoz ellopják az EA féle Freestyle cselezést, no meg a forradalmi Off The Ball irányítást-azok ugyanis nagyon hiányoznak innen.

Persze a Fifanak is lenne mit ellopnia.
  • Breki33
    Lehet holnap bescannelem

89%-ot kapott (Fifa 94)

PRO: Ez a labdarúgás szimulációja
    KONTRA: Átirat minősége csapnivaló

Kihagyott ziccerről és a Lan mód hiányáról beszél.

Egy mondat: "Ahogy azt a Konamitól megszokhattuk, a japán fejlesztőknek ismét gondjai akadtak a különféle videokártyákkal. Kicsit már javult a helyzet ugyanis patch nélkül is elindul Ati kártyán (ez lehet röhejesen hangzik de sem a Metal Gear Solid 2, sem a Silent Hill 3 nem tudta ezt a "feature-t" felmutatni.), ezúttal ugyanis NVidián makrancoskodik. MX-eken néhe lefagy az intró után, és úgy általában nem érzi jól magát a legújabb detonátorok mellett, a régieket jobban szereti. Ezért aztán, ha gyanúsan durván szaggatna nem tehetünk sokat, az első hivatalos patch ugyanis nem sokat javít ezen a téren.
    Nagyon kár ezekért a bakikért - ezek miatt kellett ennyivel a Fifa alá értékelnem.

Csak azért tetszik mert szinte szórol szóra ezeket írtam a múltkor még talán a ziccer szót is használtam.........
  • GmorpH
    Amúgy állati jó a béka a "másik" topicban.