FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GmorpH
Nedved tényleg elég élethûre sikerült.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
a játékban is szépek P
GmorpH
Szép képek.

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
érdekes ezt inkább 2GK mezek felrakása után szokta

de miért nem a javitó és utánna az audió
nem mintha ebben az esetben számítana

ja figyí nálad esedékes egy winfos reinstall nem?
a helyedben megturkálnám kicsit a registry-t pl egy regcleanerrel vagy az utódjával, esetleg NU-val
Breki33
próbáltam, sztem olasz jobb
Breki33
hm?

ez nekem spanyolul van :-)
fm
Breki! a spanyol kommentárt próbáltad(ha van ilyen) vagy csak az olaszt? muszáj lesz feltennem vmelyiket,mert most kommentár nélkül játszom,nehogy elaludjak a John Mocconon

fm
szó nélkül kidob a játékba..elõfordult mikor meccs alatt visszajátszást akartam nézni,vagy mikor vége lett 1 meccsnek,de még a meccs utáni menüben voltam(continue,match facts,stb...) elég bosszantó!

nincs fent csak audio peccs,meg a "hivatalos" javító peccs..(elõször az audio aztán a hivatalos ment fel)

GmorpH
Szerintem simán kérheted ezt és igazából még az lett volna a legjobb ha úgy sikerül elintézned, hogy akkor adod oda neki a rosszat amikor tud azonnal adni cserébe másikat. Csak gondolom garanciánál ez úgy van, hogy elõbb elviszik, megvizsgálják, próbálják javítani, és legvégül ha nincs lehetõség megcsinálni, akkor adnak csak zsír új készüléket cserébe.
(Már ha jól tudom, nálam így van/volt)

GmorpH
Persze általánosítottam és van rendes kereskedõ is ugyanúgy ahogy minden más szakmában itt is van jóindulatú és seggarc is. Nem bántani akarom õket, de évrõl évre megszívom valamivel ezért voltam kicsit túlzó amikor a #4480-at pötyögtem. Ja és természetesen a nagykerekre is gondoltam. Jelenleg õk csinálnak hülyét belõlem az utóbbi másfél hétben kb. naponta egyszer.
Ettõl függetlenül csak most valahogy kijött belõlem. (Még jó ez és nem valami más )

Breki33
Amúgy én megmondtam az enyimeknek, hogyha csütörtökig nincs váltótárs hozzák vissza
Nagyot nézett, de sztem jogom van ehhez.
Aztán januárban mikor tanulok államvizsgára- remélem- mehet vissza gariba.

Azon filozok, hogy nemigaz, hogy valami ugyes gumis vagy más kisiparos nem tud ilyen gumit csinálni.
Vagy rárakok egy igazit :.-)
Breki33
egy kicsit vitatkoznék veled

akiket én ismerek kereskedõk hoznának, csak éppen a nagykerben nincs. Deha õket is beleérted akkor aláírom.
Breki33
simán kirak a játékból szó nélkül?
mert akkor vannak tipjeim

csak megint kevés info
pl mikor rak ki pontosan, mecsbetöldödésekor, közben felénél stb

jó lenne tudni mik vannak fent.

Nekem meg pont az a problémám, hogy nem tudok szabályosan kilépni a programból
GmorpH
Ez nem az ország hibája, hanem a sok bal*** kereskedõé. Attól tartanak, hogy nem tudják eladni ezért nem rendelnek és így nincs áru nincs gond sem, egyszerûbb a leltár is stb. Nem utolsó sorban tudják, hogy amit most valaki meg akar venni, azt úgyis megveszi max. vár januárig, mivel most nem kapja meg, aztán januárban árat emelnek, így mégjobban járnak. Ki van ez találva rendesen.
Számítógép alkatrészekkel mindig így szokott lenni karácsony és év vége felé...sajnos hosszasan tudnék errõl mesélni, idén is szívok mint az a bizonyos torkosborz, de nem offolok tovább.

fm
up und hlp pls

LezLee
Rossz hír, nagyon rossz... 😞((
Hát akkor mostmár tényleg úgy néz ki, hogy az egész országban nem lehet már kapni, csak azt nem értem, hogy ez hogyan történhetett meg. Hiszen még csak most jön a karácsony, és szerintem így rengeteg bevételtõl esnek el a boltok, hiszen lehet hogy sokan karácsonyra ezt akartak venni szeretteiknek!!! Egyszerûen nem értem, hogy ez hogy fordulhat elõ a mai modern fogyasztóközpontú társadalomban, de attól tartok, hogy ez MAGYARORSZÁG!!! 😞((
fm
fel biza'...a rohadék!

mostanában kilép a játék tök váratlanul,meccs közben,meg bármikor. mi lehet ez?? elég bosszantó,mert persze a jól bevált auto save-et kivették a profi fejlesztõk

Gascoigne
Na, megkérdeztem és ott sincs és persze idén már nem is lessz.

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
a kapus felrúg?
fm
én csak 1 dolog miatt raknám fel vmelyik gameplayt most: az eredeti gémpléjjel hiába rúg fel az ellen kapusa a 16oson belül,nincs büntetõ..a Kenny gémpléjjel viszont,ha szabálytalan a kapus, a bíró nem kegyelmez,meg én se!

LezLee
Kösz az infót, de esetleg egy webcímet tudnál mondani? Pontosan mi ennek az üzletnek a neve???
Te akartad! Nyugdíjas! 😊)
Ui:Még jó, hogy 70-es vagyok.

Breki33
jóhogynem õsember P

Én inkább multizom mostanában
De a 4413-m egész jó lett sztem
Breki:Hozzá, mint õsfifáshoz szólok. Melyik gameplay patch-et érdemes leszedni, mert jól tudjuk, hogy az alap FIFA game abszolut nem realisztikus. Mivel nemrég jött ki a 2003-hoz a legjobb/legnehezebb patch, én így azt nyomom még mindig. A 2004-et addig nem telepítem fel, amíg ki nem jön egy elfogadtható patch.
Nos?

LezLee
Na most ezt egy kicsit bõvebben ki tudnád fejteni, tudod lassú a felfogásom 😊)) Esetleg a bolt nevét meg tudnád mondani, és a pontos címet, mert egyátalán nem vagyok ismerõs Pesten. Vagy webcím is jó, köszi szépen. És ott biztos van ilyen gamepad???
GmorpH
Akkor viszont simán az a "gond", hogy egyszerûbb nekik kompletten cserélni, mint egy új gumit húzni a botra. Hogy miért azt persze nem tudom.

Nekem is volt már hasonló esetem, csak más területen, az nem számítógép volt és végül hagytam a fenébe és maradt minden a régiben.

Breki33
nem simán le tudnám szedni
GmorpH
Értem én, de a gumi szerintem gyáriag rá van integrálva a botra szóval nemhiszem, hogy külön cserélhetõ. Ahhoz szerintem a botot is cserélni kell.

Breki33
nekem csak egy gumi kéne P

ilyen is csak magyarországon van
GmorpH
Pedig szerintem, ha nincs raktáron, akkor garanciában sincs raktáron...

Breki33
remélem ez a garira nem vonatkozik, mert botrányt csapok
LezLee
Na fölhívtam, az idén már sehol sem lesz ilyen gamepad, szinte az egész országban már nem kapható, csak jövõre 😞(((
LezLee
CHS-t? Most hívom mindjárt.
Breki33
felhívtad amit mondtam?
LezLee
FELHÍVÁS: ha valaki Pesten tud olyan boltról (bárhol), ahol még biztosan árulnak Logitech Dual Action gamepadot, az ossza meg velem.
Elõre is köszönöm.
Breki33
a másik fociban van funkciója na
Breki33:Elmagyaráznád ezt a mondatot?

Breki33
nincs funkciója a másiknál viszont van
GmorpH
...mennyi kérdés...

LezLee
De! Töltsd le a javító patchet, és majd akkor be tudod állítani. De ezt már kb. 1000-szer leírták itt a topicban. Csak pár oldalt kéne elolvasni!!!
Hali!
MOst vettem egy dual actiont,eddig más tipusúval játszottam.Látom hogy a két analóg kar lenyomva gombként is mûködik.Érdekelne hogy van e valami funkciója ezeknek?MErt én eddig nem vettem észre semmit.Esetleg cselezésnél lehet használni?

GmorpH
Ugyan már...sembaj...

bár félek, hogy jövõre nyáron ugyanígy ki leszel akadva...valahogy a vége nálunk mindig így alakul

Breki33
bocsi kicsit kiakadtam a kézi miatt

DE AKKOR IS MIÉNK A LEGNAGYOBB CSAPAT
AZ OLIMPIAN MUTASSÁTOK MEG CSAJOK
ÉS KÖSZI