FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

de miért nem a javitó és utánna az audió
nem mintha ebben az esetben számítana
ja figyí nálad esedékes egy winfos reinstall nem?
a helyedben megturkálnám kicsit a registry-t pl egy regcleanerrel vagy az utódjával, esetleg NU-val

nincs fent csak audio peccs,meg a "hivatalos" javító peccs..(elõször az audio aztán a hivatalos ment fel)
(Már ha jól tudom, nálam így van/volt)
Ettõl függetlenül
csak most valahogy kijött belõlem. (Még jó ez és nem valami más
)"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Nagyot nézett, de sztem jogom van ehhez.
Aztán januárban mikor tanulok államvizsgára- remélem- mehet vissza gariba.
Azon filozok, hogy nemigaz, hogy valami ugyes gumis vagy más kisiparos nem tud ilyen gumit csinálni.
Vagy rárakok egy igazit :.-)
akiket én ismerek kereskedõk hoznának, csak éppen a nagykerben nincs. Deha õket is beleérted akkor aláírom.
mert akkor vannak tipjeim
csak megint kevés info
pl mikor rak ki pontosan, mecsbetöldödésekor, közben felénél stb
jó lenne tudni mik vannak fent.
Nekem meg pont az a problémám, hogy nem tudok szabályosan kilépni a programból
Számítógép alkatrészekkel mindig így szokott lenni karácsony és év vége felé...sajnos hosszasan tudnék errõl mesélni, idén is szívok mint az a bizonyos torkosborz, de nem offolok tovább.
Hát akkor mostmár tényleg úgy néz ki, hogy az egész országban nem lehet már kapni, csak azt nem értem, hogy ez hogyan történhetett meg. Hiszen még csak most jön a karácsony, és szerintem így rengeteg bevételtõl esnek el a boltok, hiszen lehet hogy sokan karácsonyra ezt akartak venni szeretteiknek!!! Egyszerûen nem értem, hogy ez hogy fordulhat elõ a mai modern fogyasztóközpontú társadalomban, de attól tartok, hogy ez MAGYARORSZÁG!!! 😞((
mostanában kilép a játék tök váratlanul,meccs közben,meg bármikor. mi lehet ez?? elég bosszantó,mert persze a jól bevált auto save-et kivették a profi fejlesztõk

Ui:Még jó, hogy 70-es vagyok.
Nos?
Nekem is volt már hasonló esetem, csak más területen, az nem számítógép volt és végül hagytam a fenébe és maradt minden a régiben.

Elõre is köszönöm.
...mennyi kérdés...

MOst vettem egy dual actiont,eddig más tipusúval játszottam.Látom hogy a két analóg kar lenyomva gombként is mûködik.Érdekelne hogy van e valami funkciója ezeknek?MErt én eddig nem vettem észre semmit.Esetleg cselezésnél lehet használni?
bár félek, hogy jövõre nyáron ugyanígy ki leszel akadva...valahogy a vége nálunk mindig így alakul