FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából úgy nem tudom csavarni hogy most direkt csavarom, csak ha pont úgy nyomom lövés után írányba az analógot abból érdekes dolgok szoktak kijönni.
Dual-od van amúgy?
Én passzolásra amúgy szinte nemis használom az s-t csak most mikor bill-el szenvedek
Amúgy hétfõre igérték a dual-t

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Nekem azért fura az "s" passz mert idén megszoktam az NHL-ben a passzok erõsségének szabályozását is és itt is néha görcsösen rátapadok az "s"-re, aztán persze kapcsolok, hogy nem kéne nyomni mert úgysem csinál mást akkor sem, ha sokáig nyomom.

Arra gondoltam, hogy mielõtt elpasszolom pl. nyomom az - a játékos szemszögébõl nézve - elõre gombot plusz a felfelét és így elvileg átlósan adná át a labdát. Régebben picit egyértelmûbb volt, most viszont eléggé esetleges, hogy az a játékos kapja-e meg akinek szántam. Nyilván én vagyok béna még benne, de ez az irányzék dolog valahogy nekem szokatlan. A kapunál is próbáltam ugyanezt, de eddig leginkább amerre állt arra lõtte el minimális helyezést sikerült csak megoldani. Na mindegy. Most úgysem tudok hokizni, így bõven van idõm gyakorolni.
de a kérdés:Te tudod csavarni eredményesen és észrevehetõen? és legfõképpen hatásosan?
már keverem kinek van és kinek nincs
a bill-es le volt írva a hosszú help-ben
ha passzolsz s-el és a fogadó játékos várja a lasztit egy helyben állva,elvileg y-al lehet ráváltani a fogadóra,és akkor oda tudsz sprintelni. ezt próbáltad? nekem sajna még nem igazán esik kezemre az y..amúgy sokat fejlõdtem,talán ha kedden levizsgázom újrapakolom a win-t és nyomhatnánk multit.
a kulcs abban rejlik,hogy merre lövöd el..
Rugtam 4 szg gólt(a negyediket védök ellen)kiírt valami szöveget(hálószaggatók voltak a góljaim,stb.....)és ennyi!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mert én egyelõre nem sok logikát találtam benne. Az mondjuk tény, hogy alig játszottam vele mostanában, de valamiért kicsit idegennek tûnik.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fantastico editor per il database di Fifa 2004, permette di stravolgere completamente i rosters con numerose opzioni.
Világos

csak a mircen asszem egy creative-snek segítettem és így megoldotta nem kellett állítgatni
És még most sem, pedig így összesen már 5 percet gondoloztam rajta.

De ajánlatos más progikhoz visszaállítani fullra, mert az a "normális" beállítás és akkor megy a teljes hardwergyorsítás.
Fifa Web Portal
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szar Bayern, szar Bayern :)