10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5672 Az valami vitamin reklám volt nem? -
#5671 Miért LOL? Nem olvastam, mesélj mit írtak...
Logitech természetesen. -
#5670 énsem
de a reklámban volt ha támad a tél vegyen vmit
de pontosan nem tudom mit kell venni -
#5669 előbb mond meg milyen van
amugy lol a PCGuru PES cikke
ha nem tudnám, hogy nem én írtam :-) -
#5668 Ez nem rossz ötlet, de az sem lenne rossz ha mondjuk kb. 0 fok körül megállna a hőmérséklet és nem süllyedne örökké -10-ig. Nem csípem a túlzott hideget az az igazság. -
#5667 Miért oly' nagy a felelősség? -
#5666 Nincs, de azt egész könnyű összehozni, lehet hogy összedobom rendesen egyszer.
Vagyis megnéztem, mégis megvan, ugyanúgy, azóta nem nyúltam hozzá.
Íme -
#5665 -
#5664 na tudják, hogy most jön a Parma elleni BL meccsem :-)
-
#5663 ja a hivatal lecsap
énis hogy utáltam readme-t irni mikor gameplay-okat irtam és arrol volt szo, hogy Hedge rakja fel a soccergamingra
mindig angol nyelvű readme-ket követelt tölem :-)
mondjuk akkor Tommy még bölcsis volt :-) -
#5662 gamepad tulajnak lenni nagy felelősség ám
amúgy milyen? -
#5661 jön a tél
asszem valami olajat kell venni :-) -
#5660 tényleg az 5506 nincs már meg?
azon filózok, hogy azis elég jól nézne ki felógások nélkül
elküldhetnénk a Nike-nak :-) -
#5659 Hát ezt döntsék el inkább a többiek, hogy jó-e vagy sem.
Én eddig nem teszteltem komolyabban sem a labdát, sem a pályát így nem is tudom milyen lett, lényeg, hogy rossz semmiképp ne kerüljön ki az FH-ra, mert az csak rontja az oldal jó hírét.
Ha mások akik már használták azt mondják jó lett, akkor a readme-t hamar legyártom hozzájuk és elküldöm. De ha gondolod, kipróbálni te is ki tudod az 5628-as post-ban már a jó ladba és jó fű van elvileg, minden szükséges file-al ami a telepítéshez kell..
A telepítés pedig csak annyi, hogy a FIFA főkönyvtárába bemásolni az összes file-t a rar-okból és ott elindítani a megfelelő bat file-t.
Persze előtte nem árt egy mentést csinálni a data\zdata_06.big file-ról, ha esetleg később vissza akarod csinálni a dolgot. -
#5658 GmorpH: ha ugy gondolod, van vmi jó cuccod, küldd el nekem: [email protected] és felrakom
De ha lehet vmi readme-t mellékelj -
#5657 Ja ebből kiderül, hogy közben én is gamepad tulaj lettem.
Szóval akik ezzel jöttek mostmár ezt sem hozhatják fel a FIFA elleni kifogásnak. TV-m is van, szóval nincsen semmi amitől ez rosszabb lenne mint a másik.
Egy gáz van hogy most tisztára fáznak az ujjaim, szóval max. kesztyűben tudnék játszani. Lehet, hogy ez már a vég kezdete? -
#5656 Billenytűzeten nem is nagyon lehet, ahogy tudom, gamepadon meg majdnem 5 meccset már le is játszottam, szóval ott is egyelőre igyekeztem arra futni amerre szereték. -
#5655 Ja és ha már felkerült az FH-ra a rossz labda, szerintem ki lehetne cserélni a jóra és ne a rosszat népszerűsítsük.
Ennél azért mi profibbak vagyunk. Még azt hiszik ilyen amatőrök dolgozgatnak a FIFA kiegészítőkön. És az tényleg gázul nézett ki közelről. -
#5654 jó ám az a foci is, de túlzásnak tartom, hogy verné a fifát ezerrel
de gondolom olvastad, hogy jön az EURO
tényleg te nemis mondtad, használsz-e OTB-t -
#5653 Jahh, oda, de tiszta vicc, hogy itt végignézed az utolsó 5 oldalt és egy szó nem esik arról, ott meg mindig előkerül ez.
De hát ez van, mindig a legjobbhoz hasonlítják az emberek a dolgokat. -
#5652 A PES-esbe?
AZt birom, hogy engem akartak az fh-ra PES-esnek
Termi is ezzel üldöz P -
#5651 Na megint benéztem a "másik" topicba, bár nem kellett volna. A második hozzászólás amibe belefutottam megint a FIFA-ról (is) szól. -
#5650 Játék közben látható, bár replayben, a 5593-ban. Kicsiben távolabbi kamerával is jól néz ki, csak gondolhatod mennyi látszik belőle. Ami látszik az remek.
A 2003-as fsh-ból van a minta, csak azok a modellek nem voltak jók a 2004-hez és ezért kellett a kékes idei másik nike modellje a raptorból és így a kettőt összegányolva, plusz némi PS-ses móka után sikerült összehozni a 2004-es Nike Vapor Red-et. Teccikérteni? Mert ez egy szép hosszú mondatra sikeredett. De lényeg, hogy a labda remek lett.
És mint látod tudásomnál csak szerénységem hatalmasabb. -
#5649 és a labda játékban milyen?
ja és hogy sikerült?
a ball raptorbol vetted a mintát? -
#5648 Aha, persze, a pálya tök jó. És a labda is, mostmár.
Igaz, mert a háló, pláne amit mutattál az messziről botrányos. Közelről nagyon jó. -
#5647 Párat igen mert kezdtem elveszni a sok file között. De remélem neked megvannak még? -
#5646 de tetszik neked is?
amugy a háló sem az igazi még PPPPPPP -
#5645 Ja, nemtom...ráérek és biztos mazochista vagyok...
Amúgy azért, mert ha sikerül akkor az tök jó mert ilyen még nem volt a 2004-hez. -
#5644 ja a regi képeket kiszedted?
pl a zászlókat nem látom -
#5643 Na bazz, mindig kihagyok valamit. Sorry a sok post-ért.
Szóval a lenti stadion kép (5580) az már a Delle Alpi volt amúgy, szóval Play Nownál már akkor is működött a dolog. -
#5642 sztem félreértettél
azt kérdem miért volt neked jo nekem labdát meg füvet készíteni -
#5641 Ja és kipróbáltam, a stadiont és simán körös volt carreerben is bár nem Juveval próbáltam, de Reallal is csíkos volt és ott simán jó lett miután lefuttattam a bat-ot. Play Now-nál próbáltam más csapattal is, ott a Juve stadion is karikás mostmár. Ja és a labda csak azoknál a csapatoknál lesz Nike Vapor Red, amik az 5-ös labdát használják, ui. csak az van módosítva. -
#5640 Hát az hogy mindig mikor változtattam valamit akkor újra el kellett kezdeni a meccset, mert különben nem látszik mit csináltam. A játék nem baj ha fut, de ne 3D módban, hanem csak a menüben. Így változtatni lehet, bár néha kilőtte a neccképet de ez kb. 50-ből egyszer ha előfordult. És hogy miért Real-Barca? Mert a play now-nál kapásból azok jöttek elő és így csak rá kellett tapadni az enterre és ment is a meccs. -
#5639 Na igen, játékokkal tök jó lenne dolgozni, bár a programozáshoz azért elég kevéske vagyok ám. -
#5638 köszi de mi volt ebben neked jo?
a feladat?
remélem azért tetszik a labda -
#5637 a gamehunter.hu-n van egy email-t megér
de ingyen nem adunk P -
#5636 Hát igen, ez nem hangzik rosszul, de tényleg nagyon társadalmi munka szaga van. Azért köszi. -
#5635 Ha tudnék...kb két hete játszottam utoljára a FIFA-val szóval megnézem. Az utóbbi két napban kb. százszor kezdtem el a Real - Barca meccset, de egyszer sem játszottam tovább csak egy bedobásig. -
#5634 ja hátha érdekel
:: Programozókat keresünk ::
Olyan embereket keresünk, akik értenek a programozáshoz és szívesen segítenének, hogy minél több játékhoz készüljön honosítás! A feladat annyi lenne, hogy néha küldünenénk egy egy játék szövegfájlját (ami esetleg kódolva van, vagy ha nem is kódolva, de nem lehet simán szerkeszteni) és ahhoz kellene megpróbálni írni egy visszakódoló programot. Dezzy anno nagy segítségünkre volt, hiszen nélküle nem lenne most Enter The Matrix ill. Project IGI 2 honosítás! A jelentkezéseket a saját (Methos) mailcímemre várom!
bár szocmunkának tűnik
-
#5633 az összes?
semmi másmilyen nem marad benne?
de a kockásra válaszolj please P