10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5795 Naná, aki elküldi, esetleg tereszti, van sok ismerőse, stb. Az ő neve ugyanúgy ott van a readme-ben szóval annyi elismerése megvan mindig mint a creatornak. -
#5794 Jaaa...jól félreértettem. Én komolyan egy törpére gondoltam. Amúgy azért kék, mert játszottam a white balance-al a fényképezőgépen. A szobában csak a monitor világított és ebből a kombinációból hozta össze ezt a gép. Egész jó lett szerintem. Bár sok nem látszik, de végülis ez nem igazolványkép.
És most kb. ugyanezt látná ha valaki ide ülne az asztalomra ahol a gép volt. Bár remélem ez nem fog megtörténni, mert akkor összetörne pár kedves holmit ami eléggé a szívemhez nőtt már. -
#5793 dealer?
kéne egy Prewiev is -
#5792 Hát nemtom, hogy annyira jó-e, de aki úgy látja tőlem reklámozhatja bátran. Én maradok a készítésnél, a marketinget pedig szívesen átadom másnak, akinek kedve van hozzá.
Írunk egy readme-t amiben bent van a dealer és a creator is. ez szerintem nem rossz business lenne. -
#5791 linkelje be
amugy a trefin a szobimban szoktak lenni -
#5790 csak a kék lux miatt irtam
ez a mobilod világítása? :-) -
#5789 oks akkor a 2. lehetőséghez mit szólsz? -
#5788 Amúgy persze jöhet, ha gondolod és akkor ha miden igaz mindenki látott mindenkit.
Ejj...tényleg már csak a lányok hiányoznak... -
#5787 Képet! -
#5786 Köszi a kedvező kritikát és végülis annyira nem nehéz vastagabbra csinálni, de mint tudjuk nem a méret a lényeg.
A vastagabb minta azzal járna szvsz, hogy kevésbé jönne ki a minta szerintem, de ráérős perceimben majd megpróbálkozom egyel. Ez most elvileg pont akkora mint a kékes (vagy szürke), mert annak a modeljét használja. -
#5785 :D -
#5784 jajj kaptam egy mátrixos beütésű hupikék törpikét :-) -
#5783 thx a képet. nyomjak én is? van 1 amin focizom..
..de azér télleg kéne csajokat hívni a topicba,vagy nyissunk egy képcseretopicot lányok és köztünk ;P persze csak ők küldenek.. -
#5782 pont akartam mondani P
amúgfy tökjó a labda
talán egy picit lehetne vastagabb a minta, hogy jobban látszódjék de gondolom ez nem olyan egyszeru
el kéne kuldened a soccergamingra biztos kiraknák -
#5781 Hát jó...
Adok priviben egy linket az egyszerűbb mint a mail.
Tök állat. Képcseretopik, csak kár hogy lányok nincsenek. -
#5780 ja:) -
#5779 Nr.1 - FIFA 2004 topic...és ismét... -
#5778 Nemtom...kapjál? -
#5777 én nem kapok? :P -
#5776 Aha. -
#5775 legalább megtudom miaza Gmorph :-)
Amúgy a gólom tetszett? -
#5774 Rendicsek, tavalyi, de megy. -
#5773 hát pont kéznél volt
oks jöhet -
#5772 közben megjött a levél. Ha gondolod viszonzom én is egy sztárfotóval, ha már így alakult és magadat is csatoltad a levélhez. -
#5771 -
#5770 -
#5769 Breki ez a magyar felirat + a Sport1 logo szerintem már egész jó párosítás lenne nem? -
#5768 Igen, bár nem használom. -
#5767 nem ezt a logo miatt kuldtem
Mondjuk jól látszik milyen jó flagokat csináltak nekem P
Amúgy ezt ismeritek?:
Képfeltöltő -
#5766 hát nem hittem hogy számít a kiterjesztésben a kis/nagybetű,de sikerült:P -
Breki Juve stadionja.. -
#5764 ja télleg a pént!! hihi,totál elfelejtettem szegényt :) -
#5763 Akkor nem tudom...most hogy lehúzta már az egészet elég gyors ahhoz hogy meg lehessen rendesen figyelni. -
#5762 a hülye fejem bocsi
a paint tudja -
#5761 de ez
távolabbi?
ez nemaz amit anno kuldtem -
#5760 Paint? -
#5759 sry de még nincs fenn semmilyen képkonvert progi,a kép amit küldtél meg bmp. át kék tenni jpegbe.. -
#5758 Nemigazán. A távolabbi részeken elég fura. Közelebb nem rossz. -
#5757 Gondolom nem az 5752 készült a WC-n.
Amúgy láttam az 5752-t pont azért írtam, hogy házzom még nem ért ide. -
#5756 amúgy a csavarás miatt küldtem
nemtommmennyire látszik
a háló tetszik nektek?