FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szóval akkor 3-3-4-re lenne szükségem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az lenne a kérdésem, hogy a játékban nem lehet valahogy saját felállásokat elmenteni?
Mert nekem egy 4-3-4-es lenne jó, de az gondolom nincsen :(
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
De elég kevés sztem.
Amúgy errõl már soxor volt szó az fh-n ott ki is linkelte a napokban.
Egy ismerõsömnek az a gondja a játékkal, hogy átlátszóak a játékosok. Feltetettem vele az update-t hátha az megjavítja. Mint kiderült geforce 2 MX kártyája van. Az lehet a kevés hozzá?
Köszi a segítséget elõre is!
Amúgy anno a 2001-hez marha jók voltak - Apertura2004, FifaExpress patche, emlékszel az 52MB-os vb patchre? :D. Akkor még könnyedén lehetett mindent átszerkeszteni a játékban!
Amógy kb 10 kép van benne effektezve kb 5-10 perc alatt csináltam.
A patchekrõl
úgy látom most mindenki a Wei superpatcheket nyomja
minden nap új jelenik meg szinte
Észrevettétek, hogy a 2004-hez már nincs olyan sok nagy volumenû patch mint anno a 2002-höz vagy a 2001-hez (mondjuk utóbbihoz rengeteg volt)?

(Közben vezet a Depor :-) )

azt hogy negyven gyepet tartalmaz? :-)
Ha van kedved pakold fel nekik a nagy képeket P
(Öcsém segített, õ tanul angolt)
Miért? Nem volt érthetõ?
Lehet, az a bajuk, hogy gyorsan váltakozik, és amikor 4 részre van bontva a kép, túl kicsi...
Szerintem szemüveget nekik!!! PPP
uefa kupa ott még tuti nincs! amúgy én az fa-kupában lenyomtam az arsenalt 2-1re a már említett "kiscsapattal" :)
Azért köszönöm! Ja és mivel tényleg tök kezdõ vagyok azt is megköszönném ha esetleg valamiféle tanácsokkal tudnátok szolgálni, taktikákat meg irányítást illetõen, vagy hogy hol találok ezekrõl infót.
én is nemrég kezdtem angol 3ad osztályban(egész pontosan a 4ikben,mert van ugye FA-premier league,alatta meg még 3 osztály) és most járok a második évemben,persze már 1el magasabb osztályban! a csapatom a SOUTHEND UNITED és megvettem már Defoe-t,Alessandro Costa-t és Redondo-t is..a célom hogy BL-t nyerjek,meg miegymást! :))
alatt P