10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
pilfer #9951 A daemon tools-t a tálcáról tudod "megnyitni", és az alsó részre tudod tenni az ISO és egyéb hasonló képfájlokat, amit ezután (pl.) a total commander-rel úgy tudsz kezelni, mintha egy CD-t "kezelnél". -
#9950 Ezt a Daemon Tools-t mié' nem tudom megnyitni?(amúgy tényleg lett egy ál cd meghajtó)vagy csak akkor tudom megnyitni ha már töltöttem le egy ISO fájlt???????????? -
#9949 Köszi. Elolvastam a SG-es cikked, illetve jártam a FH-n (rájöttem, közben, hogy www.fifahungary.com -ot akar jelenteni ez az FH :) ). Felkötöm azt a bizonyos alsónemüt és nekiállok ennek az OTB-s dolognak.
A forumot nem olvasom végig, sajnos időhiány nagy úr... :-/ -
#9948 Off The Ball Control rövidítése (labda nélküli mozgás)
A Fifa egyik nagy újítása, főleg gamepaddal használható ki.
Billentyűzettel szerintem nehézkes.
Az itteni cikkemben vagy az FH-n a fifasuliban olvashatsz róla bővebben, esetleg a fórumban is. -
#9947 figyi te kipróbáltad?
sztem akkor teis Weiznél P -
#9946 Breamster-> -
#9945 Hááát nemtudom, nekem tényleg a 99 tetszett eddig a legjobban, bár izlések és pofonok... :)
Most nagyon-nagyon láma kérdést teszek fel (valószínűleg). Mi az az OTB? Illetve miként tudom azt használni?
-
#9944 jó csak vicceltem,de tényleg elég sokat nyomhatja a Wei-t -
#9943 Kár hogy Breki mostanában 2 havonta egyszer néz be,és akkor is csak elsüt valami poént esetleg berak egy mezt és megy tovább Weizni -
#9942 eddigi legjobb 2gk ManU mez ami a FIFA 2004-hez készült... ide vele :D -
#9941 Jól van már lebeszéltem Rudeeval,azt mondta meg tudja csinálni.(a Sienaét alakítja át) -
:) #9940 valakit érdekelne fifa lan kupa ? -
#9939 tudnám minek neked tavalyi mez -
#9938 pl azokat akik az fh-n a mezkészitő topicba írnak -
#9937 -
#9936 és kit kérdezzek a #9931 el kapcsolatban -
#9935 -
#9934 Én nem készítek mezeket.
Lehet te nem tudod de sokmindenhez nem értek.
Meg mostanában inkább WEi-ben utazok -
#9933 Leszedtem a progit!Még egyszer THX -
#9932 asszem már volt -
#9931 és nem tudnád a siena mezét átalakítani? -
#9930 boccs:megnézném -
#9929 az se lehet rossz de ha nike és már volt a topicban akkor ne rakd ki még1x,ha nem volt akkor megnézem -
#9928 ja boccs,küldtem,egy privit
-
#9927 olyat tudok amit jövőre fognak -
#9926 ja és ha igen akkor honnan tudnám leszedni? -
#9925 Ez a kérés legfőképp Brekihez szól:Tudsz olyan juventus mezt amelyiket tavaly hordtak?(szóval a lotto-s érdekelne) -
#9924 Kapisgálom örök hála -
pilfer #9923 Szerezd meg a daemon tools nevű programot, ami csinál neked egy virtuális meghajtót, és azzal úgy fogod látni azt az iso fájlt, mintha CD-n lenne. -
#9922 Mindegy soha nem fogom megértenide azé kösz.
-
pilfer #9921 De akár ki is írhatja, ha akarja.
(Brekk! Ez nem neked szól, mert tudom, hogy te tudod, viszont nem tudom, hogy tudod-e, hogy ő tudja-e :PPP)
-
#9920 megvolt pár része -
#9919 ez elég tág kérdés
röviden daemon toolsal szimulálsz egy CD-t
és akkor nem kell kiirnod -
#9918 Ismeritek az Uefa Challenget?(Infogrames) -
#9917 Breki légyszi segíts ha tudsz a Colin 4 topik #1544-e! -
#9916 akkor énse P -
Takigabi #9915 én sem :) -
#9914 Megvan a minimezek helye>data/gui/kits.Azé kösz a helpet! -
#9913 kár -
Rudee #9912 Én nem.