FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Jól van már lebeszéltem Rudeeval,azt mondta meg tudja csinálni.(a Sienaét alakítja át)

valakit érdekelne fifa lan kupa ?
Breki33
tudnám minek neked tavalyi mez
Breki33
pl azokat akik az fh-n a mezkészitõ topicba írnak
Breki33
gercse
és kit kérdezzek a #9931 el kapcsolatban

Breki33
Breki33
Én nem készítek mezeket.
Lehet te nem tudod de sokmindenhez nem értek.
Meg mostanában inkább WEi-ben utazok
Csabesz6
Leszedtem a progit!Még egyszer THX

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
asszem már volt
gercse
és nem tudnád a siena mezét átalakítani?

gercse
boccs:megnézném

gercse
az se lehet rossz de ha nike és már volt a topicban akkor ne rakd ki még1x,ha nem volt akkor megnézem

gercse
ja boccs,küldtem,egy privit

Breki33
olyat tudok amit jövõre fognak
gercse
ja és ha igen akkor honnan tudnám leszedni?

gercse
Ez a kérés legfõképp Brekihez szól:Tudsz olyan juventus mezt amelyiket tavaly hordtak?(szóval a lotto-s érdekelne)

Csabesz6
Kapisgálom örök hála

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Szerezd meg a daemon tools nevû programot, ami csinál neked egy virtuális meghajtót, és azzal úgy fogod látni azt az iso fájlt, mintha CD-n lenne.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Csabesz6
Mindegy soha nem fogom megértenide azé kösz.

De akár ki is írhatja, ha akarja.

(Brekk! Ez nem neked szól, mert tudom, hogy te tudod, viszont nem tudom, hogy tudod-e, hogy õ tudja-e 😛PP)

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
megvolt pár része
Breki33
ez elég tág kérdés

röviden daemon toolsal szimulálsz egy CD-t
és akkor nem kell kiirnod
Csabesz6
Ismeritek az Uefa Challenget?(Infogrames)

Csabesz6
Breki légyszi segíts ha tudsz a Colin 4 topik #1544-e!

Breki33
akkor énse P
én sem 😊

Csabesz6
Megvan a minimezek helye>data/gui/kits.Azé kösz a helpet!

AdaKiller
kár

Steam Nick: adakiller

Rudee
Én nem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

AdaKiller
Hi.

Tudom, hogy ez a 2004-nek a fórumja, de szokott még vki a 2002-vel játszani multiba?

Steam Nick: adakiller

fm
mi is az a hall of kits? villogott a menüben,hogy new,de semmit nem látok,minden lakat alatt..

Nem vettem észre ott de majd megnézem

Thx 😊

Rudee

Rudee

FH ToMmY
FHn fentvan

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

gercse
Kössz már nem kell,találtam, de ha meg találjátok az új nike-s mezt akkor linkeljétek ki légyszi

gercse
Megtudja valaki nekem mondani honnan tudnék Horvát válogatott mezt letölteni?

Rudee
A 4-es roster update-be is benne vannak, asszem Kína helyett.

Breki33
klikk

de van egy ilyen is

Holland patch linkjét tudja valaki (ami beteszi a holland válogatottat)?

Csabesz6
kösz megnézem

Breki33
érdekes mindenki a 99-el jön közben sztem az volt az egyik legroszabb
fõleg a world cup 98 után

passzoláshoz próbáld meg használni az OTB-t

Ha jó focit akarsz akkor meg ajánlom a Wei-t (lásd fóruma)
Asszem a zdata_05.big-ben, de nem biztos.

Csabesz6
Csak 1 kérdés:Nem tudjátok véletlenül,hogy melyik fájlban vannak a minimezek?Elõre is kössz.

3P
Köszi! Felraktam az 1.1-es patch-et. Sikerült átállítanom a billentyûzetet.
Kipróbáltam 2-3 órára a játékot.
Nem rossz, de eddig a Fifa 99-et meg sem közelíti. Nem akarok elhamarkodottan nyilatkozni, de egy picit vontatott a játék és elég töketlenül viselkednek a csapattársak. A passzolás is kicsit idétlen, de majd csak belejövök, vagy szimplán ráunok. :-/

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Breki33
sokan dicsérték? :-)
hm biztos én voltam

a billentyûzetet az 1.1-es patch felrakása után konfigurálhatod, de nemtudom érdemes-e a 2003-ban is így volt és sztem az EB-sben is így lesz.
Egyszer úgyis meg kell szokni, és ez még semmi az OTB billes kezeléséhez képest.

A második kérdésedre az OTB-b játék lehet a válasz.
Sztem olvasd el az fh fifa iskoláját

Tehát az 1.1-es patch letöltése után options
3P
A Fifa 99 volt az utolsó Fifa, amibe mélyebben belekóstóltam, abban egész jól ment a foci, még világklasszis szinten is.
Azóta egyik fifa sem tetszett igazán, ezt viszont sokan dícsérték nekem.
Egy NAGY GONDOM azonban van, hol lehet átállítani a billentyûzetkiosztást? Egyáltalán hol lehet megnézni a gombokhoz rendelt funkciót? AZ "E"-vel való futás nekem nem áll kézre, azt a "W"-re illene visszatennem, így még az amatõrben is szenvedek...

Még egy, ez még a gyakorlatlanságom hiánya lehet...
A Fifa 99-ben nagyon jól ment a psszolgatós kevés cselezõs játék, itt egész bénának tünnek a játékosok passzolásnál, vagy csak én vagyok béna? 😊

Tehát hol tudom átállítani a billentyûzetkiosztást?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Taranov
Nem sajnos, a "legtámadóbb" felállás a 2-3-5, de a 3-4-3-nál nem lehet 3 csatárnál több. Azért köszi a helpet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.