1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
#598 Calvin Kleins eternity parfüm
A parfümökben található illékony oldószerek idegrendszert károsító hatásúak. Ebben a termékben 41-féle vegyi anyag található, melyek 80%-ának sosem vizsgálták az emberre gyakorolt egészségügyi hatásait. A megvizsgáltak között találhatók idegrendszert károsító, allergén, irritáló és a hormonháztartást megzavaró anyagok is.
forrás:Independent -
Puntigamer #597 hát elég gáz..:( -
qper #596 szomorú ha valaki férfi létére ilyen könyvre szorul ... -
Lacika 79 #595 gratulálok -
Puntigamer #593 heyho!
http://www.jeannearthes.com/product.php?xProd=1579&xSec=8&jssCart=d4b734632ba56c774667416a6912167a
ilyet tud valaki szerezni? szerintem nagyon finom illata van:) -
Reggaeke718 #592 én puma jamaicát+beyoncé legújabb illatát!nekem bejön,naon imááádom:D -
malenkij #591 Sziasztok!
Nem tud valaki segíteni abban, hogy hol találok Laura Biagotti - Venezia Pastello parfümöt?
Köszike
Sanci
-
EckerRoland #590 Nekem van eladó Sumatra Rain(Muelhens 50ml) parfümöm!Ha még kell keress [email protected] -
#589 nekem truth Calvin Klein van és nagyon bejön! de a lényeg h. nem én választottam hanem a csaj akire hajtok -
ancsa612 #588 én mindig ezt használom!eddig még nem csalódtam benne! -
Mirázs #587 Ugyan így vagyok a Dolce & Gabbana nevű csodával. Ez mindenkit megőrjít!:) -
Lacika 79 #586 nem hagytam ki, csak még nem szagoltam :P -
#585 Szerintem nőiben a Chloe Narcisse volt a legdúrvább, szvsz soha nem tudják majd überelni. -
ancsa612 #584 nagy kár!nem tudod mit hagysz ki!!!! -
Lacika 79 #583 sajnos nem ismerem -
ancsa612 #582 a piros puma nagyon finom illatu! -
Lacika 79 #581 én is használom azt is, az Issey Miyakee és az Armani (Gio) mellett -
#580 Nekem most Hugo Boss Boss van
legjobb a világon sztem -
#579 én most ezt használom S8 , nemtudom ismeri-e valaki, eddig azt mondták a környezetemben lévö csajok h jó az illata:) -
#578 A fehér Diesel sok csajnak bejön, de ami mégtöbb csajnak bejon, az az, amit én használok fehér Puma (Puma Man), röviden fapuma :) -
Phat Smoker #577 nézd meg a #453-as hszt! :-) -
KILROY #576 Nekem is sötétkék van, csak arról nem találtam képet :D -
Phat Smoker #575 a BOSS jó..nekem sötétkékben van!
a többit nem ismerem! :( -
KILROY #574 Jelenleg ezeket használom:
-
Phat Smoker #573 öö...tapsvihar a csábítás hatalma
avagy mit szerettél volna kifejezni ? :) -
#572 -
Phat Smoker #571 jó az ízlése kegyednek ;-)
-
#570 Na ezeket használom most,a hangúlatom dönti el:
A legújabb-Therry Mugler-Angel
-Chanel-Madmoiselle
-DKNY-be delicious---Karira kaptam őket nagyon jó az illatuk
Amiket már rég használok:-Armani-Mania
-Gucci II.
-Gucci-Rush
-Empório-Armani-NIGHT-női ennek kull az illata meg az ára is -de nőnapra leptem meg magam vele!!!!Ajánlóm fiuk ha nemtudjátok mien illatot vegyetek a barátnötőknek!!!Na bye
-
#569 Sziasztók csak beköszönők,mert én is imádom az illatókat de nagyon!!!!!!!!
Leginkább a sexi-nőies-gyümis illatokat szeretem,de ez nem kizáró ok,bármien jöhet ha jó az illata és elsőre lenyűgöz engem:-)) -
#568 Bocs azért a bazi nagy képért... -
#567 Sziasztok.
Tudnátok valami infót adni, hogy hol lehet Magyarországon esetleg a neten a Sumatra rain termékcsaládot beszerezni.
Köszi szépen.
-
#566 Hello, lenne egy elég hülye kérdésem, remélem nem fogtok hülyének nézni de nem vok otthon a parfüm témában. Az lenne a kérdésem, hogy melyik az a parfüm aminek kb. injekciós illata van, nem a Hugo Boss dark blue-ra gondoltam. Régóta keresem sztem az issey miyake lehet de ez nem tuti. Van nőiben is, mert éreztem már nőn is csak az természetesen nőiesebb volt almás illattal. Létszi segítsetek hogy melyik lehet ez a parfüm. Ja és nem édes hanem fűszeres jellegű. Segítségeteket előre is köszi.
És bocs a hülye "megnevezésekért". -
Phat Smoker #565 csak after shave és dezodor létezik belőle -
#564 Nem tudja e valaki, hogy van e Denim parfüm ? -
#563 amik most vannak:
hugo boss ( a szurke golyo meg a zold)
Tommy H. Athletics
Kenzo
Chevignon
Fahrenheit
Hummer -
holleanyó #562 -
Phat Smoker #561 hmm.. jó áraik vannak!
Egy 50ml-es 'Armani - Emporio Night'-ra lehet, hogy beruháznék :) -
#560 Itt nézd meg,én is itt találtam meg az enyém. Sehol máshól nem találtam.
http://www.parfumoutlet.hu -
#559 Nagyon kellemesés tartós az illata. Ami tény a nők megőrülnek,oda vannak érte. A tapasztalataim ezt mutatják:) -
Little boy #558 Köszi! Valamelyik külföldi oldalon láttam,hogy árulják. Lehet,hogy onnan kellene beszereznem. Azt hiszem Amerikai oldal...