1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
Phat Smoker #557 ha jól tudom már nem gyártják sajna, bízom benne, hogy valamelyik cég azért megvásárolta a liszenszt, vagy ahogy szokták, lekoppintják :) -
Little boy #556 Sziasztok! Szerintem is jó választás Etienne Aignertől az XXL. Honnan lehetne beszerezni? Tudom nem könnyű... -
#555 enyhén kesernyés és kicsit édeskés illattal ? de lehet ,hogy keveverem a másikkal ... -
Lacika 79 #554 akkor jó :) -
#553 Sziasztok!:) Nekem Zino Davidoff a kedvenc parfümöm,ffi. -
#552 ne reménykedj ...már csak azért sem utálnálak nehogy neked legyen igazad ...:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Puntigamer #551 üdv!
Én most karira kaptam egy David Beckham - Instinct -et:)
Egész jó illata van... -
Lacika 79 #550 kinek a pap, kinek a papné. a jó isten sem tudja sztem, kinek melyik illat teccik. -
#549 Hellsoztok.
Pls kicit segítsetek már.
Tudnátok vmi JÓ férfi parfümöt ajánlani??
Vagy hogy melyik ami tényleg érdems megvenni?Márka? :)
Előre is kössz.
-
Lacika 79 #548 ezt jól gondolod, nem vagyok az a típus. hogy kinek mi a jó, az meg nézőpont kérdése. lehet, hogy ha megismernél, utálnál :P -
Phat Smoker #547 én nem vennék utánzatot, hamar elmegy az illata és kitudja mit pancsolnak bele. -
#546 attól függ ,hogy hol veszed éd ,hogy az utánzatot-e vagy az eredetit ...8-12000-ig már megkapod ... -
#545 nem vagy az a típus és szerintem az jó 1 hapsiban ... -
Phat Smoker #544 ennek egész jó az illata, árat nem tudok, de biztos nem olcsó
-
Lacika 79 #543 miből vontad le ezt a következtetést? :P -
#542 ez bizti ... -
#541 hát azt ténleg nem tudom elképzelni rólad ,hogy hűvös illatot válassz ...:) -
Phat Smoker #540 10.000 felett elég sokjó női illat kapható.
hogy mi a legjobb azt egyéne válogatja. -
mEkLaU #539 Mi manapság a legjobb női illat 10.000 felett? Blue light? vagy mi?
Tesómnak venném -
#538 Kenzo
S.oliver
Hugo Boss
Mex
Givenchi Blue
hát ezek jutottak eszembe! -
#537 férfiban a Mirage tetszik nagyon ... -
#536 Szerintem egy jól eltalált parfüm nagyon sokat számít!!
Férfiban a kedvenc:
Dolce Gabbana (tesó illata)
Axe - Africa (tesó illata 2 )
Zsivenzsik (nem tom, hogy kell leírni) ...a Pí már túl vanilliás, akár a Dolce, de egész jó
Nőben meg a Vanillia tetszik nagyon. Nekem mindig édes illatú parfümöm van (de az alapillatom is édeskés). -
Kovsebi #535 Mármint a piros STR8 -
Kovsebi #534 A piros is férfi parfüm?
Elég nőies az illata -
Lacika 79 #533 NEm ismerem. Az igazat megvallva, a hűvös-sportos illatok valahogy nem az én stílusom. -
Phat Smoker #532 ha már a beszerezhetetlen kedvencekről esett szó, nálam ő volna az:
Etienne Aigner - XXL
uniszex illatról van szó, de nem azokkal a citrusos jegyekkel operál, mint más hasonszőrű társa, hanem egész különleges, kamillára emlékeztető egyveleget alkot.
a végeredmény pedig egy hűvös, sportos illat.
-
Lacika 79 #531 nekem is teccik.
sajnos egy régi nagy kedvencemet nem tudom már beszerezni sehonnan sem. Replay-nek volt egy nagyon jó illata anno, olyan 5 éve kb. de azóta sehool sem találom. sárga doboza volt neki, szürke "kerettel". ha találok képet róla, fellököm -
#530 Aha,az nekem is volt...sőt a barátnőm többek között éppen ezt használ most is. Imádom a sárgadinnye aromás illatorgánumát... -
Lacika 79 #529 igen! sry, nem olvastam vissza -
Phat Smoker #528 ő lesz az ? #492
nekem is volt, nemrossz! -
Lacika 79 #527 L´Eau D´Issey Pour Homme
ez a neve nekie :) -
Lacika 79 #526 Én pedig fickók figyelmébe Issey Miyakee (ööö, nem jut eszembe a neve, mindjárt megnézem) és Armani - Aqua di Gio illatokat.
Nekem teccik, és a leányzók is szeretik :D -
#525 Ajánlom minden csajszi figyelmébe az UDV (Ulric de Varens) nevű parfűmöt, a siker garantált.... Őrületes hatást képes kiváltani.... -
Phat Smoker #524 Ralp Lauren az jó!
Polo Blue [egyik nagy kedvenc] -
#523 Én nyáron Ralph Lauren Polo Sport-ot vagy Hugo-t használok,télen pedig Paloma Picasso Minotaure-t (abszolút csúcs,de már nem forgalmazzák,így vadászni kell rá)vagy Ralph Lauren Polo Sport-ot szintén.
-
qper #522 Dolce&Gabbana eau de toilette
-
#521 ápolt nem túl tömény illat mosollyal -
Phat Smoker #520 szimatold körbe :) -
Sekler #519 jajj bocsi beragadt a biillllentyü azért lett a Chanelből Channel amguy nemtudom melyik tipus de majd megkérdezem oszt. társnőm -
Phat Smoker #518 az 'Chanel' nem 'Channel' :-)
link
1920-ban jelent meg a Chanel No.5, azóta született még jópár illatuk!
melyik az amelyik ennyire bejön ?