1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
hairdresser #638 ezeket használom napi váltással kedvemtől függöen
de mind állat -
hairdresser #637 legjobb férfiparfümök:black xs,tommy hilfiget-true star,dkny alma (piros)
escada magnetism ezektől dőlnek a lányok amit nem vártam vna hogy a true star és a dkny ennyire bejön nekik:D -
#636 barinőmntől kaptam karácsonyra egy Diesel Masculine-t...nekem teccik az illata és eddig minden hölgyeményt megkérdeztem és nekik is teccik ugyh elég jó lehet...
mondjuk a csajodnak teccen az a lényeg sztm.
ti ismeritek?vélemény?
-
Lacika 79 #635 -
Phat Smoker #634 a Paris Hilton és Madonna által fémjelzett illatok kimaradtak ;-) -
Lacika 79 #633 illatminta merre?
azt emailben kapom? -
kerecszs #632 ÚJ!
Figyelmetekbe ajánlom a következő parfümöket:
Anastacia
Heidi Klum
Sarah Connor
Carmen Electra
Christina Aguilera
Boris Becker
Schumacher
[email protected]
[IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
Lacika 79 #631 Ezt viszont jó, hogy eszembe juttattad. :)
Lehet meglepem magam vele. Remélem még most is jól fog állni ez az illat ;) -
Lacika 79 #630 Volt. Nem szerettem :) -
Phat Smoker #629 talán még próbáld ki ezt: Jil Sander - Sun -
Phat Smoker #628 Estée Lauder - Intuition -
Phat Smoker #627 ha púderes, édes illatok kellenek akkor nézz szét a 'Dolce and Gabbana' kreációi között. -
Bájital #626 ...én is tudok "őrült"lenni...tök király a válasz...a hölgy ettől biztosan elalélna... -
#625 Raid szúnyogriasztó-.-
(no offense) -
NecroGRINDER #624 Melyik férfi parfümöt ajánljátok? Valami olyat szeretnék ami férfias, de gyengéd, romantikus, kellemes, tartósan lehet érezni, de nem túl erős, és nem sportos; inkább titokzatos. -
NecroGRINDER #623 Feromon tartalmú parfüm? :D kamu! -
Bájital #622 Naon sokan szeretik a púdert...én nem használok. -
Lacika 79 #621 Én biztos maradi vagyok, de az Armani: Aqua di Gio, Boss by Hugo Boss, Issey Miyake számomra mindent visz :)
Viszont amit már évek óta nem találok, az a Replaynek egy illata. Ilyen sárgás dobozban volt, és ngyon fincsi édes, picit talán púderes illat volt. -
Bájital #620 Te,az olyan,de olyan,hogy fantasztic...de tényleg:fűszeres virágillat,oké nem kell írnom(francia).Állítólag B.pesten kapható a Westel City Centerben.Nem bájdepesti? -
Puntigamer #619 okés, majd szólj ha kell, megadod az msn címed, és beszélünk:)
La Sarden-ről még nem halottam! -
Bájital #618 Aláírom:La' Sarden...rég kaptam...tartott fél évig...nem tudna nekem valaki Budapestről küldeni utánvéttel?... -
Bájital #617 Aláírom:La Sarden...elég rég tudtam venni...tartott fél évig...Nem küldene nekem valaki Budapestről utánvéttel?... -
#616 lehet h beszállok a businessbe-.- , illetve $.$ -
#615 igazából szerintem pl a Calvin Klein előbb robbantja fel a saját gyárát, mintsemhogy kiadja az illatát. az igaz, h a termék a legtöbbször semmilyen térsen sem számít, csak a marketing, de ettől még nem adja ki, max nagyon jó hamisítvány... -
Puntigamer #614 semmi az ég világon... a cég (FM Group) hálózatos értékesítéssel(MLM) adja el termékeit, és azért hallod sok helyről mert mindenki terjeszi, mivel pént kereshet vele, nem is keveset:)
Mi b.nőmel 1 hete kezdtük el, és 30e +-ba vagyunk, ha hiszed ha nem...
De a parfümök tényleg minőségiek, és tartós illatuk van, másrészt teljesen megfelelnek az eredeti illatoknak, hisz ugyan ott készülnek!
Ha kell küldök tájékoztatókat -
#613 na ebben mi az átbaszás, ezt mostanában nagyon sok helyről hallom. -
Puntigamer #612 jólvan na, bocsánat:)
-
#611 :DDDDDDDdddddddddddddddd -
#610 Basszus mekkora reklámszöveget lenyomott a srác.. el sem hiszem :D:D:D -
#609 reklám -
Puntigamer #608 Hali mindenkinek!
Akit érdekel olcsó, de minőségi parfüm az írjon!
Mondom a paramétereket:
Női 30 ml - 2950FT
Férfi 50ml - 2950FT
Feromonos - 3150FT
Rengeteg illat van...
DJRoli, hátha hasonló is van mint amit te keresel!
Illatmintákat is tudok mutatni, bp-en belül!
De ha gondoljátok postázhatok is tesztercsíkot...
Nemcsak parfüm, hanem sok egyéb termék van, tusfürdő, deo, after shave
stb...
Miért érdemes az FM Group termékeket vásárolni?
Mert a vásárlók azt a minőséget kapják, amit várnak egy parfümtől. A parfümök egységes csomagolásban vannak, ezért sokkal kedvezőbb áron tudjuk kínálni őket. Eredetileg a gyártók a gazdagabb rétegeket célozták meg a parfümökkel, de az FM Group által mindenki számára elérhetővé válnak a kellemes illatok.
Hogyan lehetséges a rendkívül kedvező ár?
Egy parfüm árának csak 10% az illat ára. A többi marketing, reklám, csomagolás, logisztika, stb. és kiskereskedelmi haszonból tevődik össze. Ezekkel a költségekkel nem kell számolni az FM parfümöknél, ezért lehetséges, hogy hozzájussunk a kedvenc illatunkhoz rendkívül alacsony áron.
Elérhetőség: http://fmtermekek.extra.hu
Sok ezer elégedett vásárló, miért ne tartoznál te is közéjük?
Karácsony alkalmából sok akció van...
-
#607 Puma Man
mellé jön 1
Bvlgari Black :)
Amúgy azt mondjátok meg, miért csak kölniket (edt) lehet kapni?
illetve hogy miért lehet Mo-on kapni olyan illatokat, amiket külföldön már nem? -
RGDTempest #606 Tudja valaki, hogy létezik-e még a Denim Fire nevű dezodor vagy parfüm? Ha igen, hol lehet beszerezni? Köszi a segítséget! -
DJRoli #605 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nekem régen a kedvenc parfümöm az Avontól a Modern Balance volt, de sajnos ezt valami oknál fogva kivonták a forgalomból! Nem tudná-e nekem valaki megmondani hogy más gyártó készít szinte teljesen ugyanilyen illatú parfümöt?
Előre is köszönöm!
Itt egy kép az eredeti Modern Balanceról!
-
#604 Nekem is volt Sumatra Rain Women és amikor 2. alkalommal vettem utána az anyukám állítólag véletlenül leverte és eltört ...:( -nagyon szerettem és utána váltottam... -
#603 Nekem van ilyen parfümöm és nem vettem észre semmilyen olyan hatást ,ami irritáló ,allergén és a hormonháztartásomat is megzavarta volna ...igaz ,elég ritkán használom mivel főként Kenzot ,Avon ,Oriflame parfümöket használok alkalom ,időjárás ( nagy melegben nem jó a parfümös illat )éa hangulattól függően ... -
Phat Smoker #602 hát jah...azért a vásárlók is elvárják, hogy ha vesznek egy tizenvalahány ezer forintos márkás illatot, akkor ne valami egészségre ártalmas kutyulék legyen...persze a kókány 1árban levő utánzatok már más tészta ;-) -
Puntigamer #601 annak baromi jó illata van, s ez hülyeség sztem, azért ha valamelyik cég ad erre akkor azért a CK ad!
-
Phat Smoker #600 fúú tökmázli...nem olyan rég ajándékoztam el a Calvin Klein 'One' parfümömet :D
-
EckerRoland #599 nekem van ilyen parfümöm!sztem tök jó az illata igaz télleg elég fura!
most akkor mi lesz?megbolondolok ha használom?