1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
  • hairdresser
    ezeket használom napi váltással kedvemtől függöen
    de mind állat
  • hairdresser
    legjobb férfiparfümök:black xs,tommy hilfiget-true star,dkny alma (piros)
    escada magnetism ezektől dőlnek a lányok amit nem vártam vna hogy a true star és a dkny ennyire bejön nekik:D
  • ddomi87
    barinőmntől kaptam karácsonyra egy Diesel Masculine-t...nekem teccik az illata és eddig minden hölgyeményt megkérdeztem és nekik is teccik ugyh elég jó lehet...
    mondjuk a csajodnak teccen az a lényeg sztm.
    ti ismeritek?vélemény?

• Lacika 79
  • Phat Smoker
    a Paris Hilton és Madonna által fémjelzett illatok kimaradtak ;-)
  • Lacika 79
    illatminta merre?
    azt emailben kapom?
  • kerecszs
    ÚJ!

Figyelmetekbe ajánlom a következő parfümöket:

Anastacia
    Heidi Klum
    Sarah Connor
    Carmen Electra
    Christina Aguilera
    Boris Becker
    Schumacher

[email protected]

[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
  • Lacika 79
    Ezt viszont jó, hogy eszembe juttattad. :)
    Lehet meglepem magam vele. Remélem még most is jól fog állni ez az illat ;)
  • Lacika 79
    Volt. Nem szerettem :)
  • Phat Smoker
    talán még próbáld ki ezt: Jil Sander - Sun
  • Phat Smoker
    Estée Lauder - Intuition
  • Phat Smoker
    ha púderes, édes illatok kellenek akkor nézz szét a 'Dolce and Gabbana' kreációi között.
  • Bájital
    ...én is tudok "őrült"lenni...tök király a válasz...a hölgy ettől biztosan elalélna...
  • magus
    Raid szúnyogriasztó-.-

(no offense)
  • NecroGRINDER
    Melyik férfi parfümöt ajánljátok? Valami olyat szeretnék ami férfias, de gyengéd, romantikus, kellemes, tartósan lehet érezni, de nem túl erős, és nem sportos; inkább titokzatos.
  • NecroGRINDER
    Feromon tartalmú parfüm? :D kamu!
  • Bájital
    Naon sokan szeretik a púdert...én nem használok.
  • Lacika 79
    Én biztos maradi vagyok, de az Armani: Aqua di Gio, Boss by Hugo Boss, Issey Miyake számomra mindent visz :)
    Viszont amit már évek óta nem találok, az a Replaynek egy illata. Ilyen sárgás dobozban volt, és ngyon fincsi édes, picit talán púderes illat volt.
  • Bájital
    Te,az olyan,de olyan,hogy fantasztic...de tényleg:fűszeres virágillat,oké nem kell írnom(francia).Állítólag B.pesten kapható a Westel City Centerben.Nem bájdepesti?
  • Puntigamer
    okés, majd szólj ha kell, megadod az msn címed, és beszélünk:)
    La Sarden-ről még nem halottam!
  • Bájital
    Aláírom:La' Sarden...rég kaptam...tartott fél évig...nem tudna nekem valaki Budapestről küldeni utánvéttel?...
  • Bájital
    Aláírom:La Sarden...elég rég tudtam venni...tartott fél évig...Nem küldene nekem valaki Budapestről utánvéttel?...
  • magus
    lehet h beszállok a businessbe-.- , illetve $.$
  • magus
    igazából szerintem pl a Calvin Klein előbb robbantja fel a saját gyárát, mintsemhogy kiadja az illatát. az igaz, h a termék a legtöbbször semmilyen térsen sem számít, csak a marketing, de ettől még nem adja ki, max nagyon jó hamisítvány...
  • Puntigamer
    semmi az ég világon... a cég (FM Group) hálózatos értékesítéssel(MLM) adja el termékeit, és azért hallod sok helyről mert mindenki terjeszi, mivel pént kereshet vele, nem is keveset:)
    Mi b.nőmel 1 hete kezdtük el, és 30e +-ba vagyunk, ha hiszed ha nem...
    De a parfümök tényleg minőségiek, és tartós illatuk van, másrészt teljesen megfelelnek az eredeti illatoknak, hisz ugyan ott készülnek!
    Ha kell küldök tájékoztatókat
  • magus
    na ebben mi az átbaszás, ezt mostanában nagyon sok helyről hallom.
  • Puntigamer
    jólvan na, bocsánat:)
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDdddddddddddddddd
  • sz4bolcs
    Basszus mekkora reklámszöveget lenyomott a srác.. el sem hiszem :D:D:D
  • Calver
    reklám
  • Puntigamer
    Hali mindenkinek!
    Akit érdekel olcsó, de minőségi parfüm az írjon!
    Mondom a paramétereket:
    Női 30 ml - 2950FT
    Férfi 50ml - 2950FT
    Feromonos - 3150FT
    Rengeteg illat van...
    DJRoli, hátha hasonló is van mint amit te keresel!
    Illatmintákat is tudok mutatni, bp-en belül!
    De ha gondoljátok postázhatok is tesztercsíkot...
    Nemcsak parfüm, hanem sok egyéb termék van, tusfürdő, deo, after shave
    stb...

Miért érdemes az FM Group termékeket vásárolni?

Mert a vásárlók azt a minőséget kapják, amit várnak egy parfümtől. A parfümök egységes csomagolásban vannak, ezért sokkal kedvezőbb áron tudjuk kínálni őket. Eredetileg a gyártók a gazdagabb rétegeket célozták meg a parfümökkel, de az FM Group által mindenki számára elérhetővé válnak a kellemes illatok.

Hogyan lehetséges a rendkívül kedvező ár?

Egy parfüm árának csak 10% az illat ára. A többi marketing, reklám, csomagolás, logisztika, stb. és kiskereskedelmi haszonból tevődik össze. Ezekkel a költségekkel nem kell számolni az FM parfümöknél, ezért lehetséges, hogy hozzájussunk a kedvenc illatunkhoz rendkívül alacsony áron.

Elérhetőség: http://fmtermekek.extra.hu
    Sok ezer elégedett vásárló, miért ne tartoznál te is közéjük?
    Karácsony alkalmából sok akció van...
  • CzGobe
    Puma Man
    mellé jön 1
    Bvlgari Black :)

Amúgy azt mondjátok meg, miért csak kölniket (edt) lehet kapni?
    illetve hogy miért lehet Mo-on kapni olyan illatokat, amiket külföldön már nem?
  • RGDTempest
    Tudja valaki, hogy létezik-e még a Denim Fire nevű dezodor vagy parfüm? Ha igen, hol lehet beszerezni? Köszi a segítséget!
  • DJRoli
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Nekem régen a kedvenc parfümöm az Avontól a Modern Balance volt, de sajnos ezt valami oknál fogva kivonták a forgalomból! Nem tudná-e nekem valaki megmondani hogy más gyártó készít szinte teljesen ugyanilyen illatú parfümöt?

Előre is köszönöm!

Itt egy kép az eredeti Modern Balanceról!
  • krisztike
    Nekem is volt Sumatra Rain Women és amikor 2. alkalommal vettem utána az anyukám állítólag véletlenül leverte és eltört ...:( -nagyon szerettem és utána váltottam...
  • krisztike
    Nekem van ilyen parfümöm és nem vettem észre semmilyen olyan hatást ,ami irritáló ,allergén és a hormonháztartásomat is megzavarta volna ...igaz ,elég ritkán használom mivel főként Kenzot ,Avon ,Oriflame parfümöket használok alkalom ,időjárás ( nagy melegben nem jó a parfümös illat )éa hangulattól függően ...
  • Phat Smoker
    hát jah...azért a vásárlók is elvárják, hogy ha vesznek egy tizenvalahány ezer forintos márkás illatot, akkor ne valami egészségre ártalmas kutyulék legyen...persze a kókány 1árban levő utánzatok már más tészta ;-)
  • Puntigamer
    annak baromi jó illata van, s ez hülyeség sztem, azért ha valamelyik cég ad erre akkor azért a CK ad!
  • Phat Smoker
    fúú tökmázli...nem olyan rég ajándékoztam el a Calvin Klein 'One' parfümömet :D
  • EckerRoland
    nekem van ilyen parfümöm!sztem tök jó az illata igaz télleg elég fura!
    most akkor mi lesz?megbolondolok ha használom?