Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem vennék utánzatot, hamar elmegy az illata és kitudja mit pancsolnak bele.
attól függ ,hogy hol veszed éd ,hogy az utánzatot-e vagy az eredetit ...8-12000-ig már megkapod ...
ennek egész jó az illata, árat nem tudok, de biztos nem olcsó

mibõl vontad le ezt a következtetést? 😛
10.000 felett elég sokjó nõi illat kapható.
hogy mi a legjobb azt egyéne válogatja.
hogy mi a legjobb azt egyéne válogatja.
Mi manapság a legjobb nõi illat 10.000 felett? Blue light? vagy mi?
Tesómnak venném
Tesómnak venném
Kenzo
S.oliver
Hugo Boss
Mex
Givenchi Blue
hát ezek jutottak eszembe!
S.oliver
Hugo Boss
Mex
Givenchi Blue
hát ezek jutottak eszembe!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Szerintem egy jól eltalált parfüm nagyon sokat számít!!
Férfiban a kedvenc:
Dolce Gabbana (tesó illata)
Axe - Africa (tesó illata 2 <#smile>#smile>)
Zsivenzsik (nem tom, hogy kell leírni) ...a Pí már túl vanilliás, akár a Dolce, de egész jó
Nõben meg a Vanillia tetszik nagyon. Nekem mindig édes illatú parfümöm van (de az alapillatom is édeskés).
Férfiban a kedvenc:
Dolce Gabbana (tesó illata)
Axe - Africa (tesó illata 2 <#smile>#smile>)
Zsivenzsik (nem tom, hogy kell leírni) ...a Pí már túl vanilliás, akár a Dolce, de egész jó
Nõben meg a Vanillia tetszik nagyon. Nekem mindig édes illatú parfümöm van (de az alapillatom is édeskés).
Canon 450 D
Mármint a piros STR8
A piros is férfi parfüm? <#zavart1>#zavart1>
Elég nõies az illata <#beka2>#beka2>
Elég nõies az illata <#beka2>#beka2>
NEm ismerem. Az igazat megvallva, a hûvös-sportos illatok valahogy nem az én stílusom.
ha már a beszerezhetetlen kedvencekrõl esett szó, nálam õ volna az:
Etienne Aigner - XXL
uniszex illatról van szó, de nem azokkal a citrusos jegyekkel operál, mint más hasonszõrû társa, hanem egész különleges, kamillára emlékeztetõ egyveleget alkot.
a végeredmény pedig egy hûvös, sportos illat.
Etienne Aigner - XXL
uniszex illatról van szó, de nem azokkal a citrusos jegyekkel operál, mint más hasonszõrû társa, hanem egész különleges, kamillára emlékeztetõ egyveleget alkot.
a végeredmény pedig egy hûvös, sportos illat.
nekem is teccik.
sajnos egy régi nagy kedvencemet nem tudom már beszerezni sehonnan sem. Replay-nek volt egy nagyon jó illata anno, olyan 5 éve kb. de azóta sehool sem találom. sárga doboza volt neki, szürke "kerettel". ha találok képet róla, fellököm
sajnos egy régi nagy kedvencemet nem tudom már beszerezni sehonnan sem. Replay-nek volt egy nagyon jó illata anno, olyan 5 éve kb. de azóta sehool sem találom. sárga doboza volt neki, szürke "kerettel". ha találok képet róla, fellököm
Aha,az nekem is volt...sõt a barátnõm többek között éppen ezt használ most is. Imádom a sárgadinnye aromás illatorgánumát...<#nyes>#nyes>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
igen! sry, nem olvastam vissza <#worship>#worship>
õ lesz az ? #492
nekem is volt, nemrossz!
nekem is volt, nemrossz!
L´Eau D´Issey Pour Homme
ez a neve nekie 😊
ez a neve nekie 😊
Én pedig fickók figyelmébe Issey Miyakee (ööö, nem jut eszembe a neve, mindjárt megnézem) és Armani - Aqua di Gio illatokat.
Nekem teccik, és a leányzók is szeretik 😄
Nekem teccik, és a leányzók is szeretik 😄
Ajánlom minden csajszi figyelmébe az UDV (Ulric de Varens) nevû parfûmöt, a siker garantált.... Õrületes hatást képes kiváltani....<#vigyor2>#vigyor2><#szeret>#szeret>
Az élet szép.....
Ralp Lauren az jó!
Polo Blue
Polo Blue
Én nyáron Ralph Lauren Polo Sport-ot vagy Hugo-t használok,télen pedig Paloma Picasso Minotaure-t (abszolút csúcs,de már nem forgalmazzák,így vadászni kell rá)vagy Ralph Lauren Polo Sport-ot szintén.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Dolce&Gabbana eau de toilette

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
szimatold körbe 😊
jajj bocsi beragadt a biillllentyü azért lett a Chanelbõl Channel <#smile>#smile>amguy nemtudom melyik tipus de majd megkérdezem oszt. társnõm
az 'Chanel' nem 'Channel' :-)
link
1920-ban jelent meg a Chanel No.5, azóta született még jópár illatuk!
melyik az amelyik ennyire bejön ?
link
1920-ban jelent meg a Chanel No.5, azóta született még jópár illatuk!
melyik az amelyik ennyire bejön ?
A Channel a legjobb parfüm egyszerüen imádom, ha valahol megérzem totál be indulok tõle 😄
D&G - Light Blue-ra gondolsz ?
ez tetszeni fog neki: Estée Lauder - Intuition (for women)
virágos-gyümölcsös-sportos-elegáns
virágos-gyümölcsös-sportos-elegáns
van akinek az édes, van akinek a sportos, a másiknak a fûszeres, a harmadiknak a púderes, egy másiknak a pacsuli. nem tudni. próbáld megtudni, neki milyen az ízlése, most mit/miket használ, az alapján jobban tudsz dönteni, ill. egy "szakképzett" eladó tud neked segíteni az ügyben.
nah, ha most mindenki elkezdené sorolni, hogy neki mi teccik, igencsak elfáradnál az olvasásban. Szal go parfüméria, és kiválasztod ami szerinted teccene neki.
😊)
Olyan mint egy cserkópákó laposüvegben. 😄
oks, majd mondd el, hogy tetszett! 😊
igyexem eleget tenni a "kérésednek" 😊
szaglászd meg, remélem tetszeni fog, bár nem annyira légies, könnyed illat mint pl. az aqua di gio, de különleges, nekem bejött!
ez nem az a topic 😛
sajna ezt még nm próbáltam, de mivel csak 2 parfüm van most otthon, lehet hogy megnézem ezt közelebbrõl.
Armaniék egyik legnépszerûbb illata az 'Aqua di Gio' <#eljen>#eljen>
a mai napig töretlen sikerükkel ez illat terén, bevonultak a parfümtörténelembe is!
jó kis nyári illat
apropó Armani: egyik kedvenc illatom tõlük:
Emporio Armani Night
csak rohadt drága, viszont tartós az illata!
a mai napig töretlen sikerükkel ez illat terén, bevonultak a parfümtörténelembe is!
jó kis nyári illat
apropó Armani: egyik kedvenc illatom tõlük:
Emporio Armani Night
csak rohadt drága, viszont tartós az illata!