1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
#678 nekem -> Carolina Herrera 212 MEN, GIVENCHY Pi, Hugo Boss In Motion
neki -> GIVENCHY extravagance, Trussardi Skin, shiseido féminite du bois
örök kedvencek!!! -
WebCsatorna #677 Egy srác, akinek olyan orra van, mint senki másnak Magyarországon. Vigyázat, megérzi az érzelmeinket is! http://webcsatorna.hu/filmek/napos070227 -
Norbee15 #676 csajozós feromon parfüm!!!!!
http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=7320 -
#675 Ő nem csak a parfümjével csábít.. :)
-
YuleK #674 ha érdekel vkit lacoste pour femme 50ml írjon mailt -
#673 Tegnap vettem Azzaro Chrome EDT parfümöt, az illata az nagyon finom, olyan aqua+gyümölcsök. Csak lehetne kicsit tartóssabb az illata, azért mégis csak 30ml volt 8e. -
#672 Na akkor oké;-) -
#671 Megértelek, a createt meg a flowingot én is használom csak kékben. -
Puntigamer #670 Christian Dior - Fahrenheit, tőlem vehetsz, nekünk van... -
#669 Sziasztok
A Fahrenheitnek mi a teljes neve?
Mert sehol sem találok online boltokban. -
saimonsed #668 De a Beckham, Mexx Pure Life, Puma parfümök is jók a kicsit olcsóbb árkategóriákban -
saimonsed #667 Drágábból Versacce: Man, Dreamer,
Kelvin kline: Euphoria
Ezek nagyon kurv jók.
-
saimonsed #666 Csábítás hatalma
http://grandmaster.blog.hu/ -
#665 -
djmagyar #664 sziasztok.
tudnátok segíteni? nem nagyon tudok elmenni parfümériába szagolgatni mert a közelbe nincs, neten szeretnék parfümöt rendelni.
elképzeléseim: fűszeres illat legyen... ezekhez hasonlók mert ezeket szeretem: lacoste-ok, bruno banani pure man, armani black code, chanel home allure, sergio tacchnini ozone...
és valami kis könnyed nyári virág-gyümölcs illat olyan mint a Mexx First Sunshine Men. én az escada sunset heat-re gondoltam vagy a ck one summerekre. szerintetek?
előre is köszönöm segítségeteket -
KicsiViki86 #663 Sziasztok!Aki tudja,hol lehetne GRANITE parfümöt kapni,lécciléccilécci írjon a [email protected] címre!Sürgős és fontos lenne!KÖSZI Viki -
#662 Es ha jol latom, akkor ez a BOSS #6-os. Merthogy Hugo Boss: BOSS-bol is van egy jo par, nehogy mar egyszeru legyen a helyzet. -
#661 Lehet akkor tenyleg kiprobalom majd azt is egyszer. Csak mivel a Hugo Boss-ok is 30-35-be kerulnek (kicsit huzos), ezert jol meggondolom, hogy melyiket veszem. -
Lacika 79 #660 Ez egy régi parfüm, de mióta nálunk kapható, mindig van belőle 1 a polcomon. Ő lenne az. -
#659 Lacika 79: melyik jon be neked nagyon? Hugo Bosstol a Boss? Lehet, en is kiprobalom majd. Kicsit irhatnal rola bovebben pls! -
#658 Hi `ya Krisztike! (: En meg nem hasznaltam CK-t, de most rendeltem egyet 29.99-ert. Egesz pontosan egy Calvin Klein Mens Euphoria M EDT Spray 50ml-eset. A 30 font szerintem meg korrekt ar (UK-ban elek, Lincolnshire-ben). Jobb lett volna, ha elotte meg tudom nezni probacsikkal az illatat valamelyik kozeli parfumeriaban, de nem nagyon volt ra idom es energiam. Remelem, be fog jonni! (: -
adus #657 na hello sikerült vennem dieselt a rossmannba -
#656 Az új Azarro-t használja valaki?
DM-ben nincs P
Mondjuk a VIsite sem rossz -
Lacika 79 #655 PL ez talán. -
adus #654 köszi az infót hát igen nem nagyon találtam sehol, ezért gondoltam hátha tud vki vmi helyet ahol biztos kapni:( -
Lacika 79 #653 Tudtommal már nem gyártják, de parfümériákban biztosan van még azért egy pár darab készleten. -
adus #652 hello nem tudja vki hol lehet diesel masculinet venni? -
#651 nem mintha rendelnék, de tényleg be van bizonyítva h kamu? ha belegondolsz nyílván az mondjuk... -
klexa2 #650 csábítás hatalma na ez az:
www.odatesz.atw.hu -
#649 Mondjuk a moderálási elvekben, és mellesleg általában a legtöbb fórumon alapból tilos.Floodolás formájában meg aztán pláne. -
xxPettxx #648 na mind1, jó8 mindenkinek! -
xxPettxx #647 amúgy nemis tudtam h tilos a reklám :|
hol van leírva?:D -
xxPettxx #646 1 próbát megér:P -
#645 1.be van bizonyítva, hogy szart sem érnek
2.tilos a reklám, főleg ebben a formában, hogy telehajigálod az összes topikot
3.úgyis törölve lesznek/törölve leszel
4.gondolod, hogy egy fillért is kapsz a klikkelésekért? -
xxPettxx #644 mi a bajod velük? -
Phat Smoker #643 már megint ezek a nyomi feromonos xarok ? -
xxPettxx #642 Sziasztok!
Próbáljátok ki a Feromon Parfümöt!