1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
  • oliwwer
    hali
    nekem olyan parfüm kellene, aminek nagyon jó és tartós illata van. azért annyira ne legyen drága. max 6k. ha valaki tud ilyet ajánlani...
    köszi
  • vftsforever
    armani
  • vftsforever
    egy kérdés, vettem 15ezer forintért egy armani aqua parfümöt. Nem találom annyira tartósnak az illatát amennyibe került, meg 15ropiért 50ml miért eu da toilette, miért nem parfum?? Kb annyira tartós mint a gagyi 2-3ezer forintosak
  • vftsforever
    Üdv! Armani black code-ról mi a vélemény? 18éves sportos öltüzködésű, bulizós srácnak jó választás lehetne?
  • jamekka
    sziasztok!valaki tudja mi alapján itélhető meg egy parfűm erőssége?van pár dolog írva a doboz-ra is:)
    pl ezt találtam:

Töménységben az esszencia után a parfüm következik, az aromákat 90 százalékos alkoholban oldják. A parfüm is elég sokáig, akár egész napon át érezhető. A parfüm hígításából állítják elő az eau-t, vagyis a vizet. Az esszencia töménységét tekintve csökkenő sorrendben: az Eau de Parfum, az Eau de Toilette, az Eau de Cologne (vagyis a kölni) és a Splash Cologne következik.
    A népszerű Eau de Toilette tehát már egy nagyobb arányú hígítás eredménye. Az Eau de Cologne a legkisebb olyan illatkoncentráció, amely még jellegzetes és hosszan tartó illatosítást biztosít.
  • Miguel125
    Nekemizs ilyenem vanik. Meg ilyen.
  • toretto r34
    azt vágom hogy relativ de nem nagyon tok dönteni melyik lehet a faszább
    az izadság az üvegben elég morbid lenne nem is tudnám megcsinálni :D
  • ecneb
    izaddj bele egy üvegbe n1 :D

am relatív
  • toretto r34
    Mondjatok valami jó féle parfümőt ami bejön a legtöbb csajnak
  • Viktorr
    Hello
    Nem parfüm,hanem spray-ről szeretnék kérdezni,méghozzá a Rexona Cobalt-ról.Miért van az,ha magamra fújom akkor fehér port hagy maga után?Lehet ezzel csinálni valamit?
  • babapofe
    Ez naonnagy!!! Ez meg mégnagyobb!! Mekkora szíííváááás mááár
  • mahalo
    BÜDÖS FIUK:D
  • Molnibalage
    Ezt jó tudni.
  • Phat Smoker
    gondolom 'Carolina Herrera 212 Men' koppintása lehet...nézz szét nagyobb hipermarketek kozmetikai részlegén, ott szoktak lenni ilyenek.
  • Molnibalage
    121 Men parfümöt hol lehet beszerezni? Szülinapomra kaptam, de elfogyott...
  • Mr Hyde
    Nem tudjátok, lehet ezt még kapni valahol? Imádom az illatát, de úgy hallottam már megszűnt.

Route 66 - Eau de Toilette
  • Puntigamer
    a Gucci - Rush, alapból női illat, szóval nemnagyon fogsz találni férfiben...
  • Lacika 79
    reklám miatt ban-amákra is lehet menni nyaralni :)
  • grotto
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e abban segíteni hogy honnan szerezhetnék GUCCI RUSH FÉRFI PARFÜMÖT?? Mert hiába nyaltam át a netet, egyszerűen sehol sem találok, sehol nincsen! :( Tudom, nagyon régi, de nekem mindenképp kellene :) Nagyon fontos lenne.

Előlre is köszönöm! :)Piercing Varázs, minden ami testékszer
  • Phat Smoker
    ..de amúgyis 1 óra után kezdenek hatni..

ez alatt mit értesz konkrétan ?
  • mate317
    Az hogy 5 perc nem érzed nem baj szerintem csak megszoktad, de amúgyis 1 óra után kezdenek hatni
  • Amyke
    http://www.PasizasiTanacsok.hu/feromon&pid=7399
    Ez a parfüm emberi feromonokat tartalmaz szóval a csábítás biztos!
  • kretyás
    Mexx Ice Touch :}
  • FlyHigh
    Most Puma Jamaica van nekem, elég jó illata van, 4e ár.:D Előtte givenchy pour homme volt, 5 percig jó illata is volt 10e forintért, lövöldözni támadt kedvem a megvásárlása után.
  • n3whous3
    [URL=http://www.99perfume.com/Gianni_Versace/VERSACE_MAN_EAU_FRAICHE_Cologne.html]Sajádt. Ez visz mindent ^^[/URL]
  • oreg21
    sergio tacchini uomo parfümöt tudna vki szerezni??köszi
  • Puntigamer
    sztem nem az... elég gáz ez a ferdén felragasztott matrica:D:D
  • Viktorr
    75 ml 4500 ft elvileg féláron adja el!
  • Viktorr
    Hello
    Szerintetek ez eredeti parfüm?:

• Puntigamer
    én is azt hittem... de jó, ez nem kínai utánzat, minőségi, el kell mondjam mi az FM lényege:
    A parfümök valóban megfelelnek az eredeti illatoknak, tartósságra is. Összehasonlítottuk mindegyiket az eredetikkel. Minőségre nem összevethető a kínai piacon kapható utánzatokkal melyek illata félóra multán már nem érezhető. A parfümöket az eredetivel megegyező gyárban gyártják www.drom.com , tőlük vásárolja és forgalmazza az FM Group. A parfümök minősége, paraméterei megfelel az Unios előírásoknak. Az eddig tapasztalatok alapján nem jött negatív vélemény a termékekről.
  • mate317
    Csak az nem eredeti... Biztos nem is olyan jó. Vagy igen?
  • Puntigamer
    ez 50mles, 6500ért, én 100ast tudok 9ért:D beeeee
  • lemongrass
    naomagic
  • Puntigamer
    FM-est tudok, 3 ért, 50 mlest!
    Eredetivel megegyező illatúak!És tartósak is!
    Hugo Boss - Boss külön jó!
  • mate317
    Csa ha valaki tud szerezni Hugo Boss vagy Lacoste ffi parfümöt olcsón az szóljon. Nekem van egy eladó női Hugo, boltba 8100 én 5ért adom 50ml.
  • Puntigamer
    hát ha kell az eredeti 9be akkor szólj, és megbeszéljük!
  • cukorborso18
    FM-es kizárt...csak eredeti érdekelne:P
  • Puntigamer
    Vagy van belőle 30 mles 3000ért, az FM-es!
    Válassz:)
  • Puntigamer
    Én tudok szerezni újat 9 ezerér! 100mles
  • cukorborso18
    Hali! Valaki meg tudná mondani ,hogy gyárták-e még a Naomagic (Naomi Campbell ) nevű parfümöt,ha igen,hol tudnék venni?köszi