1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
#759 nagyon jó az új axe !!! -
vftsforever #758 pffff, no comment... -
x333 #757 az axe illata is intenzív, ha agyonfújod magad :D és mindig tömeg van a metrón ha használod -
mirakon #756 nem értem miért kell ilyennek lenni
nem szép dolog -
x333 #755 -
Sissy0 #754 Anyukádnak jó ízlése van :P Az Axe télleg jó :D -
eatmerr #753 nem szeretem az old spicet, túl intenzív az illata -
mirakon #752 ugye hogy nem volt nehéz? -
x333 #751 old spice és axe -
mirakon #750 és azok mik? -
x333 #749 hát van egy white water meg egy dark temption!! -
mirakon #748 most otthon vagy?
igazán elolvashatnád mi van az egyikre írva :) -
x333 #747 változó, a legismertebb márkákat veszi... de mindíg mondom neki hogy a legujjabb típust hozza ha tudja -
mirakon #746 és mit vesz neked anyuci?
Mi van a dobozára írva? -
x333 #745 mármint azt amit nekem -.- -
x333 #744 én azt használok amit anyám vesz :D -
eatmerr #743 Parfümöt nem használok igazán, illatszerekből AXE Click-et használom már egy ideje. A barátnőmtől kaptam 1et régebben, mert tetszett neki az illata, azóta én is azt veszem. :) -
#742 Üdv!
Sok-sok évnyi keresgélés és rengeteg parfüm kipróbálása után, azt hiszem megtaláltam a hozzám leginkább illő, és nekem legjobban tetsző férfi illatot egy régebbi, Givenchy parfümben. Givenchy - Very Irrésistible for Men (zöld-fekete). Fiatalos, némiképp elegáns, édes; pont, mint amilyen én vagyok. :) -
Phat Smoker #741 köszi, eddig csak pralinékért jártam belgiumba ;-)) -
#740 Carolina Herrera : Chic
Nagyon odavág, anyám hozta Belgiumból, ott olcsoak a parfümök, aki arra jár vásároljon :D meg a DUTYi fréébe:D -
Phat Smoker #739 itt olcsón tudsz hozzájutni eredeti parfümökhöz, ha gondolod nézd meg! -
#738 Hello topik! :D
Ma vettem egy ilyet (Dolce & Gabbana utánzat), a neten nehéz találni normális boltot, ahol lehet kapni.
Ezt is nagyon kedvelem ez pedig a Roma utánzata.
Megköszönném ha ajánlanátok egy boltot ahol megvehetném ezeket mondjuk kéthavi rendszereséggel. -
#737 Nagyon jó az új puma jamaica. -
#736 Én jelenleg Banana Republic Classic ( szerintem itthon nem kapható ) illetve Givenchy Very Irresistible parfümöt használok.
Yyossarian !
Avon terméket elvből sem használok. Szerintem még mindig jobban jársz ha dm ben vagy hasonló helyen veszel parfümöt. -
Yyossarian #735 Sziasztok. Pár napja vettem egy Avon Signature "parfümöt", és az árának megfelelően nem sokáig tart, és gyenge az illata, de olyan szinten, h az már túlzás, a fél üveget magamra fújhatom. Az avon termékek mind ennyire szarok, vagy csak átvertek/rossz a szavatossága?
Az előző parfümöm is egy olcsó fajta volt (str8 titanium) de az azért majnem egy napig kitartott, még intenzívebb kocsmázás mellett is.
Amúgy maga az illat nagyon tetszik, tudnátok esetleg tanácsot adni, hogy mi az, ami hasonlíthat erre?
leírás: zöldalma és a lédús grépfrút merész aromája a bambusz és a gyömbér illatával vegyül el és ezt a kompozíciót koronázza meg a pacsuli, a tikfa és a fehér cédrus elegye. -
Orionk #734 Szeritnem ezt hagyd ki! -
Phat Smoker #733 az armani aqua, mint a neve is utal rá egy, aquas jellegű illatt, ne is várj hosszan tartó hatást ezektől az illat tipusoktól.
ellenben az ámbrás, gyantás,pézsmás illatok, sokkalta tovább érződnek a viselőjén.
...ilyen pl. ez:
Armani - Emporio Night
-
#732 Ja még egy kérdés.Valaki próbálta már a Versace új illatát?Azt mondják isteni az illata. -
Ebből 30 ml 4200 ft a parfümcenternél. -
vftsforever #730 előző üezenetemben kicsit túloztam, nem annyira szar mint amit a tescoba adnak, de akkor se maz igazi -
vftsforever #729 már írtam, de váaszt nem kaptam... Azt azért nem mondanám, hogy olyan mint a 2ezer forintosak, de nem az árához méltó a tartósága akkor sem. -
Orionk #728 Ez melyik chevignon? Mármint érben melyik, mert haverom vett, kb. 3500 ft volt,és nagyon rossz nem ajánlom. Inkább 5000 ft-ért vegyél mexx et. Én mexx et szoktam venni a Douglas-ban, mert az jó is, meg arra még van pénzem, sajnos ilyen 12000 ft os parfümökre nincs.
Egyébként melyik az a parfüm, amelyet ha magadra fujod, akkor legalább 10 órán át érezni, hát szinte semelyik.... -
Puntigamer #727 Már írtad...
Én 2 ezer forintért veszek parfümöket, és tartósak... soha semmi gondom nem volt velük.
Többet szerintem hülyeség is kiadni értük...
A legtöbb boltban kapható "parfüm" amúgy Eau De Toilette
Ergo: illatanyag tartalom 8% maximum
Amiket én használok abban 16% -
vftsforever #726 kérdés, vettem 15ezer forintért egy armani aqua parfümöt. Nem találom annyira tartósnak az illatát amennyibe került, meg 15ropiért 50ml miért eu da toilette
, miért nem parfum?? Kb annyira tartós mint a gagyi 2-3ezer forintosak? -
Phat Smoker #725 Ennek a koppintása:
ISSEY MIYAKE - L'EAU D'ISSEY:
..mely illat mellesleg elég jó, elegáns, hűvös darab.
-
#724 A Chevignon - Best of Chevignon-ról mi a véleményetek? -
Orionk #723 Én most a szegedi Douglas boltban vettem MEXX parfümöt. Azon belül meg Pure Life illattal.
NAgyon jó, ajánlom minden férfiátrsamnak. -
Puntigamer #722 Én azt tudom hogy amire tapasztalataim szerint nagyon buknak a nők(onnan tudom hogy árusítom)
Hugo Boss - Boss
Giorgio Armani - Black Code -
Phat Smoker #721 most menőzni szeretnél, vagy az egyéniségedhez leginkább passzoló illatot keresnéd ? nem mindegy ;-) -
#720 Férfi illatban melyik most a legfelkapottab parfüm?Aminek nagyon jó illata van.Azért kérdezem,mert nincs rá lehetőség hogy kiprobáljam ,meg venni meg nem fogom mindet!