Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy 5 perc nem érzed nem baj szerintem csak megszoktad, de amúgyis 1 óra után kezdenek hatni
http://www.PasizasiTanacsok.hu/feromon&pid=7399
Ez a parfüm emberi feromonokat tartalmaz szóval a csábítás biztos!
Ez a parfüm emberi feromonokat tartalmaz szóval a csábítás biztos!
Mexx Ice Touch :}
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Most Puma Jamaica van nekem, elég jó illata van, 4e ár.😄 Elõtte givenchy pour homme volt, 5 percig jó illata is volt 10e forintért, lövöldözni támadt kedvem a megvásárlása után.
Thrash \'Till Death
sergio tacchini uomo parfümöt tudna vki szerezni??köszi
sztem nem az... elég gáz ez a ferdén felragasztott matrica😄😄
én is azt hittem... de jó, ez nem kínai utánzat, minõségi, el kell mondjam mi az FM lényege:
A parfümök valóban megfelelnek az eredeti illatoknak, tartósságra is. Összehasonlítottuk mindegyiket az eredetikkel. Minõségre nem összevethetõ a kínai piacon kapható utánzatokkal melyek illata félóra multán már nem érezhetõ. A parfümöket az eredetivel megegyezõ gyárban gyártják www.drom.com , tõlük vásárolja és forgalmazza az FM Group. A parfümök minõsége, paraméterei megfelel az Unios elõírásoknak. Az eddig tapasztalatok alapján nem jött negatív vélemény a termékekrõl.
A parfümök valóban megfelelnek az eredeti illatoknak, tartósságra is. Összehasonlítottuk mindegyiket az eredetikkel. Minõségre nem összevethetõ a kínai piacon kapható utánzatokkal melyek illata félóra multán már nem érezhetõ. A parfümöket az eredetivel megegyezõ gyárban gyártják www.drom.com , tõlük vásárolja és forgalmazza az FM Group. A parfümök minõsége, paraméterei megfelel az Unios elõírásoknak. Az eddig tapasztalatok alapján nem jött negatív vélemény a termékekrõl.
Csak az nem eredeti... Biztos nem is olyan jó. Vagy igen?
ez 50mles, 6500ért, én 100ast tudok 9ért😄 beeeee
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
FM-est tudok, 3 ért, 50 mlest!
Eredetivel megegyezõ illatúak!És tartósak is!
Hugo Boss - Boss külön jó!
Eredetivel megegyezõ illatúak!És tartósak is!
Hugo Boss - Boss külön jó!
Csa ha valaki tud szerezni Hugo Boss vagy Lacoste ffi parfümöt olcsón az szóljon. Nekem van egy eladó nõi Hugo, boltba 8100 én 5ért adom 50ml.
hát ha kell az eredeti 9be akkor szólj, és megbeszéljük!
Vagy van belõle 30 mles 3000ért, az FM-es!
Válassz😊
Válassz😊
Én tudok szerezni újat 9 ezerér! 100mles
Hali! Valaki meg tudná mondani ,hogy gyárták-e még a Naomagic (Naomi Campbell ) nevû parfümöt,ha igen,hol tudnék venni?köszi
nekem -> Carolina Herrera 212 MEN, GIVENCHY Pi, Hugo Boss In Motion
neki -> GIVENCHY extravagance, Trussardi Skin, shiseido féminite du bois
örök kedvencek!!!
neki -> GIVENCHY extravagance, Trussardi Skin, shiseido féminite du bois
örök kedvencek!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Egy srác, akinek olyan orra van, mint senki másnak Magyarországon. Vigyázat, megérzi az érzelmeinket is! http://webcsatorna.hu/filmek/napos070227
csajozós feromon parfüm!!!!!
http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=7320
http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=7320
ha érdekel vkit lacoste pour femme 50ml írjon mailt 

Tegnap vettem Azzaro Chrome EDT parfümöt, az illata az nagyon finom, olyan aqua+gyümölcsök. Csak lehetne kicsit tartóssabb az illata, azért mégis csak 30ml volt 8e.
Thrash \'Till Death
Megértelek, a createt meg a flowingot én is használom csak kékben.<#vigyor2>#vigyor2>
Thrash \'Till Death
Christian Dior - Fahrenheit, tõlem vehetsz, nekünk van...
Sziasztok
A Fahrenheitnek mi a teljes neve?
Mert sehol sem találok online boltokban.
A Fahrenheitnek mi a teljes neve?
Mert sehol sem találok online boltokban.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
De a Beckham, Mexx Pure Life, Puma parfümök is jók a kicsit olcsóbb árkategóriákban
Drágábból Versacce: Man, Dreamer,
Kelvin kline: Euphoria
Ezek nagyon kurv jók.
Kelvin kline: Euphoria
Ezek nagyon kurv jók.
Csábítás hatalma
http://grandmaster.blog.hu/
http://grandmaster.blog.hu/
sziasztok.
tudnátok segíteni? nem nagyon tudok elmenni parfümériába szagolgatni mert a közelbe nincs, neten szeretnék parfümöt rendelni.
elképzeléseim: fûszeres illat legyen... ezekhez hasonlók mert ezeket szeretem: lacoste-ok, bruno banani pure man, armani black code, chanel home allure, sergio tacchnini ozone...
és valami kis könnyed nyári virág-gyümölcs illat olyan mint a Mexx First Sunshine Men. én az escada sunset heat-re gondoltam vagy a ck one summerekre. szerintetek?
elõre is köszönöm segítségeteket
tudnátok segíteni? nem nagyon tudok elmenni parfümériába szagolgatni mert a közelbe nincs, neten szeretnék parfümöt rendelni.
elképzeléseim: fûszeres illat legyen... ezekhez hasonlók mert ezeket szeretem: lacoste-ok, bruno banani pure man, armani black code, chanel home allure, sergio tacchnini ozone...
és valami kis könnyed nyári virág-gyümölcs illat olyan mint a Mexx First Sunshine Men. én az escada sunset heat-re gondoltam vagy a ck one summerekre. szerintetek?
elõre is köszönöm segítségeteket
Sziasztok!Aki tudja,hol lehetne GRANITE parfümöt kapni,lécciléccilécci írjon a [email protected] címre!Sürgõs és fontos lenne!KÖSZI Viki
Es ha jol latom, akkor ez a BOSS #6-os. Merthogy Hugo Boss: BOSS-bol is van egy jo par, nehogy mar egyszeru legyen a helyzet. <#smile>#smile>
Suzuki Swift GL 1.3
Lehet akkor tenyleg kiprobalom majd azt is egyszer. Csak mivel a Hugo Boss-ok is 30-35-be kerulnek (kicsit huzos), ezert jol meggondolom, hogy melyiket veszem.
Suzuki Swift GL 1.3
Ez egy régi parfüm, de mióta nálunk kapható, mindig van belõle 1 a polcomon. Õ lenne az.
Lacika 79: melyik jon be neked nagyon? Hugo Bosstol a Boss? Lehet, en is kiprobalom majd. Kicsit irhatnal rola bovebben pls!
Suzuki Swift GL 1.3
Hi `ya Krisztike! (: En meg nem hasznaltam CK-t, de most rendeltem egyet 29.99-ert. Egesz pontosan egy Calvin Klein Mens Euphoria M EDT Spray 50ml-eset. A 30 font szerintem meg korrekt ar (UK-ban elek, Lincolnshire-ben). Jobb lett volna, ha elotte meg tudom nezni probacsikkal az illatat valamelyik kozeli parfumeriaban, de nem nagyon volt ra idom es energiam. Remelem, be fog jonni! (:
Suzuki Swift GL 1.3
na hello sikerült vennem dieselt a rossmannba<#nyes>#nyes>
köszi az infót hát igen nem nagyon találtam sehol, ezért gondoltam hátha tud vki vmi helyet ahol biztos kapni😞
Tudtommal már nem gyártják, de parfümériákban biztosan van még azért egy pár darab készleten.
hello nem tudja vki hol lehet diesel masculinet venni?
nem mintha rendelnék, de tényleg be van bizonyítva h kamu? ha belegondolsz nyílván az mondjuk...
csábítás hatalma na ez az:
www.odatesz.atw.hu
www.odatesz.atw.hu