1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
Phat Smoker #799 neked is buék! ;)
2 fújás max. -
dsoma95 #798 ja.am Boldog Újévett.:D
deegykérdés: Ti háányat szoktazok fújni egy EDT-ből?:P[úgy h nem visszataszitóan erős,és nem is ugy h semmennyire sem érződik -_-"](: -
Phat Smoker #797 Ez most nagyon bejön:
Gucci by Gucci Pour Homme:
-
Narusco #796 én is kerestem chevignont külföldön, de egyik parfümériában sem volt, mert régi. -
ecneb #795 hát nemtom nekem annyira nem jött be viszont a doboza az jól néz ki
nekem most
Calvin Klein - Crave van
-
Chevignon: Best Of
-
Valamelyikőtök próbálta már az új Paco Rabannet, a 1 Milliont? Szerintem nagyon jó illata van (ajánlom figyelmetekbe a reklámfilmjét is). :)
Erősen gondolkozom a megvételén, de előtte tudnom kéne, hogy körülbelül mennyi ideig és milyen intenzíven érződik az illata? -
Phat Smoker #792 nekem ez tetszik tőlük:
-
Shevignon elég felkapott márka. Melyik a legjobb belőle mit érdemes kipróbálni férfi illatok között? -
Köszi :)
Akkor nem válaszottam rosszul :P Nekem is nagyon tetszik, és a kivitelezés is igencsak szimpatikus. -
Bratyómnak van, és sztem is naggyon jó:) -
Én 1 évig használtam Ferrari Blacket, nekem is nagyon tetszik az illata. :) -
Most vettem egy Ferrari Blacket. Marha jó illata van szerintem, de az is mondhatna véleményt aki ismeri.
-
Phat Smoker #786 jobb, mintha "nagymamás" illatod lett volna :))
a parfümök világa már csak ilyenek...vannak kimondottan fiatalabb és idősebb korosztálynak szánt kompozíciók, illetve nyári, téli, nappali és éjszakai viseletre valók. e legutóbbi tipus közül nekem a férfi 'emporio armani' tetszik a legjobban, zseniálisra sikerült. -
ez nevetséges :D -
extramagascsaj #784 na jah
régebben Naomi Campbell parfümöt használtam...és mindenki azzal jött,h "anya" illatom van :/ -
Phat Smoker #783 hát jah..vannak kifejezetten "idősebb" illatok, mint pl. a 'givenchy gentleman' is.
'Christian Dior - Higher'-t szaglászd meg, nekem nagyon bejön, igazi friss , fiatalos, sportos illat, de mégsem tolakodó. -
dsoma95 #782 ja.xD am azért hoztam fel példának h ott többet irnak többször:D szal értitek?XD am luckyboi én pont nlc-n olvastam h illatfelhőn érdemes rendelni mert eredetiek a parfümök és tényleg két napon belül kiszállitják,szal szerintem nyugodddtan megrendelheted;) -
luckyboi #781 Ja és az M7-et is szaglásztam, túl édes. -
luckyboi #780 Hát most néztem a Douglas-ban a Kouros-t és a Body Kouros-t, de fiatal vagyok én még ezekhez a ötvenesmuffmágnes illatokhoz. -
Phat Smoker #779 innen érdemes rendelni! -
luckyboi #778 Amúgy konzervatívabbaknak / hagyományosnemdivatból választó emberkéknek ajánlom még a CK Truth-ot is. Az is egy "szép" illat. Közben ránéztem erre a nőklapjacafé-ra de a " milyen parfümöt viselsz ma" topic színvonala enyhén pi*aszagú. Mellesleg az illatfelho.hu-n néztem YSL perfjűmöket és egész jó áron voltak a klasszikusok: Kouros és Jazz. Dehát netről ilyen drága dolgokat? Valaki rendelt már onnan? Plz írjon vki online tapasztalatról! -
dsoma95 #777 nasziasztook.
megjöttem.megszagoltam a Versace The Dreamerjét és természetesen a csuklómra fújtam.már kb.1 órája h rajtamvan.nekem nemteccik az illat.szerintem túl fűszeres,vagynemtudom.elég furcsa ez az összeállítás.szóval nemteccik.deviszont megvettük anyuum karácsonyi ajándékááát és a Versace Crystal Noirt választottuk.:D nagyonnjó az illlata.szagoltam a lent említett L'Homme parfümöt YSLtől és sokkaljobbanteccik mint a dreamer.a paco rabbane 1million nekem túl tömegparfümnek tűnt,bár 08-as...hát...
-
luckyboi #776 L'Homme alkotók:
Citrom, Gyömbér, Bergamott, Vetiver, Fehér bors, Ibolya, Bazsalikom, Tonkabab, Szantálfa, Cédrus
Amúgy YSL-Kouros-t vagy Jazz-t honnan lehetne olcsón szerezni? Az ilyet szabad egyáltalán online rendelni?
Ez a L'Homme nagyon májer, de napközbenre már túlságosan is az. Ezért kellene valami "általánosabb" illat amit napközben hordhatnék. Konzervatív illatokat szeretem. -
dsoma95 #775 mivel ugyérzem a fórum nem pörög eléggé,fel lehetne éleszteni.a minap néztem az nlcafén a 'milyen parfümöt viselsz ma' fórumot és eléggé mozgalmas ott egy nap.:D
szóval:ma szagoltam a müllerbe a Lancome - Hypnoset,már szagoltam októberben is akkor nemtetszett de most egészjó sztem.
Most a Versace Dreamerre és a D&G The One illatára hajtok.:D mégsajnos csak a theonet szagoltam.de nagyonbejön:P
ííírjaaatoook:D:P;) -
Phat Smoker #774 nem lehet rossz, YSL-től nekem a 'JAZZ' az örök favorit! -
luckyboi #773 Én ilyet és 1 éve alig fogyott, de nagyon markáns, édes-fűszeres illat : -
Phat Smoker #772 'Issey Miyake - L'eau D'issey' koppintása!
jobban is megeröltethette volna magát a chevignon. -
Hogyha hosszan tartó illatra vártok akkor vegyétek meg a Best of Chevignont. Legalább 4-5 óráig aktívan lehet érezni az illatát, utána sem tűnik el mint a többi parfümnél hanem megmarad egy háttérillat. Nagyon jó férfias illat mindenkinek tudom ajánlani!(Faterom is ezt használta egy időbenXD) -
dsoma95 #770 Én most főként az Escada Magnetism illatát használom,szerintem nagyonjóóó illat:P imádom azt a szenvedélyes-fűszeres-pézsmás-borsos illatát:P:P:P -
ironhorses #769 Sziasztok! Van ez a Diesel fuel for life nevezetű parfüm. Én az üzletbe két félét láttam egy barna hálós meg egy fehér hálós nőit. Na most én nem tudom mi a kettő között a különbség. Aztán nézelődtem neten és mindenhol csak 1 fajta nőit és 1 fajta férfit láttam. Meg azt, hogy ezeket lehet öltöztetni! Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez a Diesel fuel for life csak egy női illatba létezik és csak a ruhát cserélik rajtuk???? Aki ért ehhez segítsen már ki! Köszi! -
bigblade #768 Minőségi parfümök elérhető áron!
http://fmgroupszeged.atw.hu
Kattints és ismerd meg az FM parfümök világát! -
Tudtok oylan parfümöt,ami a Hugo Boss-Boss-hoz hasonló? -
Grusi #766 Véletlen egybeesés
És azt akarta, hogy örülj a csokiillatú dezodorodnak, és mesélj róla, hogy ezt kaptad
Olvass a sorok között, töki :D -
Phat Smoker #765 tyűű...barátnőd szegény nagyon kilehet éhezve ;-) -
Igen! A csokis édeskés illat nagyon felizgatja a nőket!Én hétvégén kaptam barátnőmtől axe chocolate dezodort.Először furcsálottam hogy csoki illatú spray, de fújd be magad vele s meglátod egy órán belül olyan hatása lesz! :D
tyűű Barátnőmet alig tudtam leállítani ugy bevolt vadulva..! :S -
érdekes, hogy már a csokinak is illata van manapság, ez a axe, mi lentebb olvasható mindig előrukkolt valami újdonsággal, E.T.
-
tényleg állat kis videó -
mámászítá #761 nekem is nagyon bejön a videóról nem is beszélve:
http://www.indavideo.hu/video/Alexis_randira_var -
haraposlo #760 szerintem is ! fincsi kis illat !