1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
  • Phat Smoker
    neked is buék! ;)
    2 fújás max.
  • dsoma95
    ja.am Boldog Újévett.:D

deegykérdés: Ti háányat szoktazok fújni egy EDT-ből?:P[úgy h nem visszataszitóan erős,és nem is ugy h semmennyire sem érződik -_-"](:
  • Phat Smoker
    Ez most nagyon bejön:

Gucci by Gucci Pour Homme:

• Narusco
    én is kerestem chevignont külföldön, de egyik parfümériában sem volt, mert régi.
  • ecneb
    hát nemtom nekem annyira nem jött be viszont a doboza az jól néz ki

nekem most
    Calvin Klein - Crave van
  • Peter1
    Chevignon: Best Of
  • Csuhai G
    Valamelyikőtök próbálta már az új Paco Rabannet, a 1 Milliont? Szerintem nagyon jó illata van (ajánlom figyelmetekbe a reklámfilmjét is). :)
    Erősen gondolkozom a megvételén, de előtte tudnom kéne, hogy körülbelül mennyi ideig és milyen intenzíven érződik az illata?
  • Phat Smoker
    nekem ez tetszik tőlük:
  • zoliapu
    Shevignon elég felkapott márka. Melyik a legjobb belőle mit érdemes kipróbálni férfi illatok között?
  • Mr_no_NaMe
    Köszi :)
    Akkor nem válaszottam rosszul :P Nekem is nagyon tetszik, és a kivitelezés is igencsak szimpatikus.
  • Zsófy
    Bratyómnak van, és sztem is naggyon jó:)
  • Csuhai G
    Én 1 évig használtam Ferrari Blacket, nekem is nagyon tetszik az illata. :)
  • Mr_no_NaMe
    Most vettem egy Ferrari Blacket. Marha jó illata van szerintem, de az is mondhatna véleményt aki ismeri.

• Phat Smoker
    jobb, mintha "nagymamás" illatod lett volna :))
    a parfümök világa már csak ilyenek...vannak kimondottan fiatalabb és idősebb korosztálynak szánt kompozíciók, illetve nyári, téli, nappali és éjszakai viseletre valók. e legutóbbi tipus közül nekem a férfi 'emporio armani' tetszik a legjobban, zseniálisra sikerült.
  • Csuhai G
    ez nevetséges :D
  • extramagascsaj
    na jah
    régebben Naomi Campbell parfümöt használtam...és mindenki azzal jött,h "anya" illatom van :/
  • Phat Smoker
    hát jah..vannak kifejezetten "idősebb" illatok, mint pl. a 'givenchy gentleman' is.
    'Christian Dior - Higher'-t szaglászd meg, nekem nagyon bejön, igazi friss , fiatalos, sportos illat, de mégsem tolakodó.
  • dsoma95
    ja.xD am azért hoztam fel példának h ott többet irnak többször:D szal értitek?XD am luckyboi én pont nlc-n olvastam h illatfelhőn érdemes rendelni mert eredetiek a parfümök és tényleg két napon belül kiszállitják,szal szerintem nyugodddtan megrendelheted;)
  • luckyboi
    Ja és az M7-et is szaglásztam, túl édes.
  • luckyboi
    Hát most néztem a Douglas-ban a Kouros-t és a Body Kouros-t, de fiatal vagyok én még ezekhez a ötvenesmuffmágnes illatokhoz.
  • Phat Smoker
    innen érdemes rendelni!
  • luckyboi
    Amúgy konzervatívabbaknak / hagyományosnemdivatból választó emberkéknek ajánlom még a CK Truth-ot is. Az is egy "szép" illat. Közben ránéztem erre a nőklapjacafé-ra de a " milyen parfümöt viselsz ma" topic színvonala enyhén pi*aszagú. Mellesleg az illatfelho.hu-n néztem YSL perfjűmöket és egész jó áron voltak a klasszikusok: Kouros és Jazz. Dehát netről ilyen drága dolgokat? Valaki rendelt már onnan? Plz írjon vki online tapasztalatról!
  • dsoma95
    nasziasztook.
    megjöttem.megszagoltam a Versace The Dreamerjét és természetesen a csuklómra fújtam.már kb.1 órája h rajtamvan.nekem nemteccik az illat.szerintem túl fűszeres,vagynemtudom.elég furcsa ez az összeállítás.szóval nemteccik.deviszont megvettük anyuum karácsonyi ajándékááát és a Versace Crystal Noirt választottuk.:D nagyonnjó az illlata.szagoltam a lent említett L'Homme parfümöt YSLtől és sokkaljobbanteccik mint a dreamer.a paco rabbane 1million nekem túl tömegparfümnek tűnt,bár 08-as...hát...
  • luckyboi
    L'Homme alkotók:
    Citrom, Gyömbér, Bergamott, Vetiver, Fehér bors, Ibolya, Bazsalikom, Tonkabab, Szantálfa, Cédrus

Amúgy YSL-Kouros-t vagy Jazz-t honnan lehetne olcsón szerezni? Az ilyet szabad egyáltalán online rendelni?

Ez a L'Homme nagyon májer, de napközbenre már túlságosan is az. Ezért kellene valami "általánosabb" illat amit napközben hordhatnék. Konzervatív illatokat szeretem.
  • dsoma95
    mivel ugyérzem a fórum nem pörög eléggé,fel lehetne éleszteni.a minap néztem az nlcafén a 'milyen parfümöt viselsz ma' fórumot és eléggé mozgalmas ott egy nap.:D
    szóval:ma szagoltam a müllerbe a Lancome - Hypnoset,már szagoltam októberben is akkor nemtetszett de most egészjó sztem.
    Most a Versace Dreamerre és a D&G The One illatára hajtok.:D mégsajnos csak a theonet szagoltam.de nagyonbejön:P
    ííírjaaatoook:D:P;)
  • Phat Smoker
    nem lehet rossz, YSL-től nekem a 'JAZZ' az örök favorit!
  • luckyboi
    Én ilyet és 1 éve alig fogyott, de nagyon markáns, édes-fűszeres illat :
  • Phat Smoker
    'Issey Miyake - L'eau D'issey' koppintása!
    jobban is megeröltethette volna magát a chevignon.
  • Vadmeggy
    Hogyha hosszan tartó illatra vártok akkor vegyétek meg a Best of Chevignont. Legalább 4-5 óráig aktívan lehet érezni az illatát, utána sem tűnik el mint a többi parfümnél hanem megmarad egy háttérillat. Nagyon jó férfias illat mindenkinek tudom ajánlani!(Faterom is ezt használta egy időbenXD)
  • dsoma95
    Én most főként az Escada Magnetism illatát használom,szerintem nagyonjóóó illat:P imádom azt a szenvedélyes-fűszeres-pézsmás-borsos illatát:P:P:P
  • ironhorses
    Sziasztok! Van ez a Diesel fuel for life nevezetű parfüm. Én az üzletbe két félét láttam egy barna hálós meg egy fehér hálós nőit. Na most én nem tudom mi a kettő között a különbség. Aztán nézelődtem neten és mindenhol csak 1 fajta nőit és 1 fajta férfit láttam. Meg azt, hogy ezeket lehet öltöztetni! Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez a Diesel fuel for life csak egy női illatba létezik és csak a ruhát cserélik rajtuk???? Aki ért ehhez segítsen már ki! Köszi!
  • bigblade
    Minőségi parfümök elérhető áron!
    http://fmgroupszeged.atw.hu
    Kattints és ismerd meg az FM parfümök világát!
  • Viktorr
    Tudtok oylan parfümöt,ami a Hugo Boss-Boss-hoz hasonló?
  • Grusi
    Véletlen egybeesés
    És azt akarta, hogy örülj a csokiillatú dezodorodnak, és mesélj róla, hogy ezt kaptad
    Olvass a sorok között, töki :D
  • Phat Smoker
    tyűű...barátnőd szegény nagyon kilehet éhezve ;-)
  • katakpult
    Igen! A csokis édeskés illat nagyon felizgatja a nőket!Én hétvégén kaptam barátnőmtől axe chocolate dezodort.Először furcsálottam hogy csoki illatú spray, de fújd be magad vele s meglátod egy órán belül olyan hatása lesz! :D
    tyűű Barátnőmet alig tudtam leállítani ugy bevolt vadulva..! :S
  • manome
    érdekes, hogy már a csokinak is illata van manapság, ez a axe, mi lentebb olvasható mindig előrukkolt valami újdonsággal, E.T.
  • hellobello
    tényleg állat kis videó
  • mámászítá
    nekem is nagyon bejön a videóról nem is beszélve:
    http://www.indavideo.hu/video/Alexis_randira_var
  • haraposlo
    szerintem is ! fincsi kis illat !