1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
notcha #839 Lesznek folyamatosan, mundas más belinkelte, az axe partykat
(828-as poszt) -
Mundas #838 ahogy nézem a képeket,már én is sajnálkozom... -
#837 Látom elrontottam:P
Amúgy én inkább Axe-ot használok. -
#836 nagyon jók a képek, jó kis buli lehetett kár, hogy lemaradtam róla :( -
Wolfenti #835 Én is láttam a képeket. Nagyon ott vannak. Majd a következőre elmegyek:) -
notcha #834 néztem axe party képeket, hát azok magukért beszélnek.
Szóval Rubenvagyok te az "öreg kémekre" esküdsz? :P:P -
Wolfenti #833 Nem csak az Axe os hosstesek jók de általában a reklámok is:)
A tv-ben már rég láttam de a neten van egy pár jó:) -
#832 Hát ebből a megközelítésből teljesen igazad van! Nagyon meg lehet így utálni. Szóval ha AXE-os promos csajjal akarsz kezdeni akkor használj Olds Spyce-t de ha normálissal akkor AXE-ot. Hogy ez eddig nem jutott eszembe. -
Mundas #831 de ők már biztosan unhatták az Axe illatát...Elég fárasztó lehet hosszútávon,hogy minden bulin azt szagolják....:) -
#830 Az axe-os csajoknak az a feladata hogy mosolyogjon rád. De az hogy egy csajnak mi a kedvence az érdekes, mivel én nem tudom megmondani hogy egy csajon milyen parfüm vagy deo áll jól. Ők miért tudnák, csak azt mondhatják meg hogy jó vagy sem. -
IcEnergy #829 Egyszer összefutottam egy gólyabálon ilyen axos hostess csajokat :) Nagyon kedvesek voltak nagyon szépek és nagyon nem bírták a tequilát :)
Nekem ott bevallották, hogy nekik nem az axe a kedvencük :) Bár az nem volt feromonos... -
Mundas #828 Axe bulikban otthon vagyok valamennyire,mert már voltam olyanon.Ezek mindig jók szoktak lenni.Az Instinct party-n még nem voltam sajnos,de régebben voltam a "Cilck-bulin" (kaptam olyan clickelőt vagy mit):)
Itt a mostani buli lista és ugye a link;)
http://axe.hu/#/party/ -
Wolfenti #827 Ebben van valami:)
Amúgy most rákerestem az Axe nak erre az új illatára és nem találtam róla semmit még a hivatalos oldalon sem viszont van rajta egy csomó vicces és hasznos dolog.
Csajozós szövegek meg buli lista. Egyszer elmennék egy ilyen Axe-os buliba,biztos sok szép hosstes lány van:) A linket meg ha valaki megkereste és lesz kedve szúrja be mert nekem még nem lehet. -
notcha #826 :D:D:D
Max befújsz utána egy kicsit, és keverednek az illatok -
Mundas #825 Egyébként lehet benne valami(most ,hogy mondod),hogy az illat keveredés,gyengítheti a hatását... -
Mundas #824 Ez teljesen íííígy van:D -
IcEnergy #823 A feromont ha jól tudom a szaglószerved érzékeli.. az küld ingereket az agynak. Szóval ha a szaglószerved a feromon mellett más szagokat is küld az agynak akkor már nem érzékeli annyira. Tehát el is lehet nyomni.
Bár tudok ellenpéldát is mondani. Hiába fingik büdöset a jócsaj akkor is lesz sok pasija :) -
Mundas #822 Értem a lényeget.Szerintem nem számít az ha ráfújsz egy másik dezodort,vagy parfümöt.Ha valójában hat a feromon,akkor annak hatnia kell így is -
Wolfenti #821 Ebben is van valami,de ha az állatokat veszem példának ők elég büdösek(úgymond nekik az a Dezodorjuk) de mégis megérzik a másik feromonját...! Összességében hülyén hangzik de a lényeget remélem értitek... -
IcEnergy #820 A feromon akkor hat a legjobban, ha nem fújsz magadra semmit sem. Bármilyen illatanyag ami rajtad van csak elnyomja. Ettől függetlenül lehet kellemes a hölgy számára az illat, de ott már rég nem a feromon játszik. -
Wolfenti #819 Amúgy IceEnergy-nek részben igaza lehet még akkor is ha írónikusan mondta hogy csak a drágák érnek valami ha érnek egyáltalán. -
notcha #818 De a te sajátos illatod valakinek vonzó, valakinek nem, vagy tudja valaki hogyan működik ez pontosan? -
Mundas #817 Én azt hallottam egyébként ,hogy nincs rossz illata az új Axe-nak.De nem igazán vágom,hogy ez hogy pároztatható össze egy férfi "sajátos illatával".Mert szerintem nem hasonlít...:D -
IcEnergy #816 A feromonos parfümök közül csak a méregdrágák érnek valamit. 30ezer felett kezdődnek. Olcsó gagyikkal csak elijeszted a nőket :) Szóval mindenki gyűjtsön rengeteg pénzt és fújkálja magát méregdrága feromonnal.. az majd biztos segít :))))
(Vigyázat! A hozzászólás 100%-ig irónia! Hehe! :) ) -
Wolfenti #815 Én régebben használktam Axe-t de ahogy idősebb lettem inkább áttértem az Old Spice-ra viszont ez az új illat elég jó. Nekem volt feromonos parfümöm de az nem nagyon használt,ez lehet hogy jobb,nem tudom. Elvileg úgy segít hogy felerősíti a te sajátos illatodat amire elvileg a lányok felfigyelnek.... -
Mundas #814 Az én barátnőm is imádja az Axe termékeket rajtam.Bár én nem hiszek ebben a feromonos dologban.Miből gondoljátok ,hogy ez segít az ismerkedésben,csajozásban...stb? -
Phat Smoker #813 hülye vagy, de próbáld ki és majd számolj be az eredmémyekről! ;)) -
Accera #812 Jó lehet benne valami. Nem akarok makacsnak, meggyőzhetetlennek tűnni. Én barátnőm is imádja. :) De ezt a típust még nem próbáltam még. -
#811 JA hát jó, de csak nmem azért fejlesztették ki, h önbizalmad legyen:P Csajok amúgy is buknak az axe-ra, nekem bnőm mindig azt mondja, h mindegy nagyjából milyet veszek, csak axe legyen...:) -
Accera #810 Rád van placebo hatással, mert nagyobb lezs az önbizalmad tőle.. -
#809 Nem hinném, h placebo, mert a csajok nem tudják, h azzal vagy befújva, nem? -
Accera #808 Hát lehhet én vagyok szkeptikus, de szerintem a legtöbb iylen termék inkább "placebo". Amúgy igen van kémiai háttere. De minden embernek mások a feromonjai. Létezik nők számára általánosan vonzó férfi feromon?? -
en2 #807 Egy tökéletes leírás: http://szabadforum.com/node/182#comment-4255 -
#806 Miből gondolod? Elvileg az egész dolog kémia, mármint a párválasztás. A csajok megkapják azt az illatot, amitől beindulnak, és ennyi. Nem? Vagy csak simán emberszagúak a cuccok?:D -
Accera #805 Ilyet még nem láttam, én eddig feromon tartalmú parfümökről hallottam még csak. De a hatásosságuk azoknak is megkérdőjelezhető. -
#804 Az új axe-ról vki tud mondani véleményt? Konkrétan arra gondolok, hogy elvielg az emberi bőr illatát erősíti fel. Elvileg ez hatást gyakorol a nőkre, nem? vagy hülye vagyok?:D -
Phat Smoker #803 szagold meg, ha neked tetszik mit számít más véleménye ? :) -
tonyqa23 #802 Bruno Banani - Magic(férfi)-ről vélemények?
Ismeri valaki? -
Gospel #801 Parfüm VÉGkiárusítás
www.illatszer.mindenkilapja.hu
-
Kechoo #800 Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség a Givenchy Ange ou Démon, és az Ange ou Étrange között? Doboz, üveg ugyanaz, csak a név más. Vannak honlapok, ahol csak az egyiket, és vannak olyanok, ahol csak a másikat lehet rendelni. És olyanok is vannak, ahol így szerepel: Ange ou Démon (Étrange). Ha ugyanaz, akkor viszont miért van 2 neve?