5237
-
#2099 Mos má lenyugodtam de amiko 20-adszor látom ugyanazt és sehogy se jo akko idegesitö... -
#2098 na mind1... -
#2097 Dede érdekel
ÖÖÖ Payton-garnett efektusra azt tudom mondani h FInley olowokandi volt és nem 1-szer!!!! én is nyomom a labdaszerzést finley-vel probálom blokkolni és belehuzza tuloldalt persze blokk -
#2096 látom már qrvára nem érdekel mit pofázok itten, csak elmondom az én szemszögemből a dolgokat, hogy én hogy látom ezeket -
#2095 az meg, hogy a gyűrűre zúzza a ladbát megesik, nekem is volt ilyen, az már teljesen a véletlenen múlik, hogy mikor van ilyen, pl O'Neal-lal soxor van ilyen, ha feldobod neki a zsugát messziről,, de bárkinél így van ez -
#2094 az is marha egyszerű. a 3 pontos vonalánál van a ladba az irányítónál, kitolod a segged, bent a centernek meg feldobod a labdát. persze nem mind1, hogy melyik pillanatban dobod neki, mert lehet, hogy nem lesz belőle semmi -
#2093 mi a lol benne? én végig nyomogatom a q-t (labdaszerzést), ott avgyok mindig annál az embernél, akinél a zsuga van, és ha a palánk alatt vagy, akkor eminens, hogy a magas emberre váltok, hogy tudjon blokkolni, mert mondjuk egy Payton-tól ne is várd, hogy Garnett-et levédekezi -
#2092 1szerűen vannak jobbak nálam, ennyi, nem kell ezen kiakadni, meg "csalással" vádolni a gépet, mert ez úgy hangzik, monsom, mintha egy ovódás mondaná -
#2091 azon röhögtem miko 4 alley up-ot csináltál 2 percen belül üresre feladtam és gyürüre huzta:D -
#2090 Lofaszt:D De ez a védekezés szitu ez nagyon LOL:D -
#2089 én ha kikapok vkitől, elismerem, hogy jobb volt, persze én is dühö szoktam lenni, ha 20-30 ponttal kapok ki, de nem azt mondom, hogy csalt a gép... -
#2088 csalását.... na ettől vagyok kész.... sztem meg egyszerűen gyenge vagy, ennyi -
#2087 az volt jó a játékban, hogy sikerült egy kicsit felhoznunk megint a topicot, mert nem nagyon szól már a játékhoz senki sem -
#2086 Zaki...te is láttad 15-röl átvettem a vezetést...Utána meg elkezdte a szokásos csalását -
#2085 nem akarok bunkóságot mondani, de nem lehet, hogy egyszerűen te játszol szarul? :) -
#2084 Dehogynem játszok...kiváncsi vagyok ellenük mit lehet nyujtani..mer ennél csak jobb lehet hát ez LOl volt:D -
#2083 én még egy "mezei" játékos vagyok, sztem ne is játssz ebben a fórumból mással, mert szétszednek -
#2082 na jó van bazzeg, örülj neki egyáltalán, hogy szóba állok veled ezek után... -
#2081 Majd játszunk máskor most ez elég volt pár napra -
#2080 vazze ne legyél már ilyen... mint egy kis ovodás, hogy ez így nem ér... na gyere vissza, ha mondom, már megy a szerver :) ha mexakad újra (feltehetőleg magától), akkor hagyjuk a bulába az egészet -
#2079 Mindennek van határa... -
#2078 Nem Zaki...ennek igy nincs értelme...hát állandoan mindent kihagy üresen is direkt kivárok mig elugrik akkor is blokkol te meg két emberröl miko nyomom a blokkot bedobod még faltal is -
#2077 na, gyere vissza megint :) -
#2076 mondom, ne lépj ki egyből, ha megáll a játék... nálam is volt egyszer ilyen 1ik meccs közben és nem sokkal később visszajött a kapcsolat, és ment tovább a meccs -
#2075 nézzmá meg zsákolást hagy ki üresen....te meg két emberröl zsákolsz -
#2074 AMugy meg ez a 32:16 ez nem volt komoly ugye???Ugyanugy védekezek mint te és mégis.... -
#2073 -
#2072 neked is kilépett vagy csak nekem??Most biztos nem gáz az fsb -
#2071 Mi van ezzel???? -
#2070 de ha legközelebb is ilyen van, ne léépj ki, várj egy percet, hátha újra elindul a emccs -
#2069 ok -
#2068 bazz, megint mexakadt... gyere vissza, megy a szerver megint -
#2067 ok, akkor gyere. ip-m az előbbi :) -
#2066 Legyen dehát ez komolyan csalás...na mind1 -
#2065 Egyszer probáltam alley-opot természetesen nem ment be neked ugy 10 volt!!Ez undorio például... -
#2064 na, akkó lesz visszavágó? -
#2063 hááát, ez van, minnesotával azért szeretek lenni, mert jól védekeznek -
#2062 Folyton belehuzta nekem meg leblokkolta zsákolást..neked nem lehetett mer félre lökte... -
#2061 most miért is? :P -
#2060 AZé Zaki öszintén nézd má meg a mutatokat te folyton blokkoltál én 3 blokkot tudtam csinálni holott ugyanazt cisnáltam mint te...