NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel nem tudok angolul ezért kérdezem meg, hogy melyiket állítsam be?

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Most pedig probáljatok Ruffinak segíteni de elõtte ezt mondjátok el 😄
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Elõre is köszi. 😊
nem acd-vel van a gond mer minden másik gép át tud menni ezeken a kurva hlp-ken csak az én gépem nem milyen különös
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
mi lehet a gond??????????
lécci segitsetek mer kikészit😞
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Bazinga!
vmi hibát ír
akurva anynyát
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Api: megyek
Bazinga!
G. Freeman: neked milyen neted van? Nekem kábel, remélem nem lesz vele gond.
Valakinek utolsónak is kell lennie 😊)))
Elõször practice-t nyomtam, aztán 1-1, aztán egy sima meccset, aztán dinasty módba belenéztem. Nagyon jó a játék. A zenék kegyetlen jók. Az irányítás nem az igazi, de nem olyan vészes. Egy pár meccset le kell nyomni, és lazán meg lehet szokni. Nagyon jó újítások vannak benne. Ami még tetszett, hogy van egy új gomb, ez a power vmi...már nem jut eszembe a neve. Amint már elõttem is leírták, sokkal realisztikusabb lett a játék, nem is olyan könnyû! Elsõ meccsen dallas legyalázott, én a lakersel voltam ofkóz! A büntetõzés tényleg jól lett megoldva, nagyon dizájnos. Így kb. egy óra játék után ennyit tudok elmondani...amint további tapasztalatokat szerzek azokat is leírom.
Ja és még az is tetszik, hogy megsérülnek a játékosok. O'Neal-el zsákoltam, blokkolt az egyik manus, de szegény nem vette figyelembe, hogy nem 10 deka az O'Neal, úgyhogy szegény egy picit megütötte a kezét, és le kellett, hogy üljön 😄DDDD
Szal eddig csupa jó tapasztalat, király game! 😊
Bazinga!
És ezen belül @@@FLASH@@@ és
tud valaki 1 ftp címet adni ami ingyenes vagy pedig valam oldalt PLS
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Mert amikor rakeresek, akkor nem talalja meg!
Szedem most e-donkey-rol, de nagyon lassu!!