NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak akkor megyek,ha nem beszélnek már hozzád a hangok!
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
ez a hdc a legolcsobb!Vannak gamek,Filmek 200ft a sms,és 10 nap!király kössz zaki
na jön valaki neten gamelni?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
akkor kérdezem harmadjára is. szerintetek az eredeti játékhoz adnak olyan contollert mint amit a videókban mutattak?
na, én megkóstoltam a gamet, nagyon király, olyan amire számítottam, csak az irányítás nagyon gáz, majd meg kell szokni,de úgy néz ki, a közeljövõben veszek egy gamepadot, majd azzal biztos kicsit egyszerûbb lesz a game 😊
Az én voltam... :-) szaki... (nem tom pontosan a nevét)-nál fönt van a game...
nekem már tegnap 11 óta megvan 😄
MEGY A KETTES CD LETÖLTÉSE!!!!!!!!!!MÁR CSAK 4 ÓRA!!
Gondolom dc++-ról...
A kurva anyját a geci uw-nek!!! Nem tom csinálni a fan site-ot!!! Faszomat!!!
Üdvözöl a phpMyAdmin 2.4.0
Hiba
MySQL jelzi:
Too many connections
Üdvözöl a phpMyAdmin 2.4.0
Hiba
MySQL jelzi:
Too many connections
hát ha te eddig ezt játszottad, akkor most koppanni fogsz, mert lecsapnak majd a palánk alatt, mint a legyet

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szasztok! Nekem még 6 fájl van hátra! Azt szeretném kérezni, hogy be lehet-e gaykorolni összjátékokat a practoceben? Mert eddgi nem volt túl real az NBAkben, hogy megfogtad egy emberre,l sprinteltél egy emberrel össze-vissza, aztán rádobtad...
mert most a hdc-rõl szedem, mert a dc-n megszakadt csomószor a kapcsolat, és cerkáám tele vót már
a bin több megát foglala
1,23 gb
1,23 gb
miért nem binben szeded?
engem az érdekelne már hogy mekkora hely kell a telepítéskor :-))
szval mennyit foglal
engem az érdekelne már hogy mekkora hely kell a telepítéskor :-))
szval mennyit foglal
nektek nem fura 1 picit az irányítás.
a rajzal nem igazán vagyok megelégedve(játékosok rajza)
jön valaki neten nyomulne elenem?
a rajzal nem igazán vagyok megelégedve(játékosok rajza)
jön valaki neten nyomulne elenem?
Itt egy félidei screen:
Ja, és ha kimész meccs közben a menübe, akkor esc-el vissza lehet menni a játékba, nem kell egérrel...
Ja, és ha kimész meccs közben a menübe, akkor esc-el vissza lehet menni a játékba, nem kell egérrel...
Bazinga!
Fõmenü: (azért "Lakers-ös", mert az elején azt választottam, hogy a favorite csapatom a lakers)

Bazinga!
hát éppenséggel van értelme szerintem, de lehet hogy csak azért nem volt elõszezon mert 28 meccses szezont indítottam. vagy mittomén 😊
hát fõleg hogy a stealt nincs sok értelme nyomogatni mert ha leduplázol egy embert anélkül is elveszed ha szerencséd van. ha meg nyomogatod akkor befújják a faltot..
nemértem még mindig ezt a nem shoot/rebound-block ot... miért nem tudták egy gombra rakni.... 95 tõl kezdve normális volt.. erre elcseszik asszem a 2003 ban.. áááááááááááááááááááááá... na jólvan nem sírok tovább..
nemértem még mindig ezt a nem shoot/rebound-block ot... miért nem tudták egy gombra rakni.... 95 tõl kezdve normális volt.. erre elcseszik asszem a 2003 ban.. áááááááááááááááááááááá... na jólvan nem sírok tovább..
komoly bazz.. steal és a dunk/lay-up egy gombon.. én tök nemértem ezeket az EA tesztereket... 😞
shoot-take charge... nem normálisak...
2005 be külön billt akarok mindenre!!!!
shoot-take charge... nem normálisak...
2005 be külön billt akarok mindenre!!!!
Nekem most így van bekonfigolva a bill:
Ja és vki kérdezte, hogy hogyan kell spin move-t csinálni:

Ja és vki kérdezte, hogy hogyan kell spin move-t csinálni:

Bazinga!
nebassz 😊 tényleg ki lehet használni? 😊
érkezõ embereknek alley oop, legalábbis nekem a bulls al nagyon bejön. van egy 7"1 es meg egy 6"11 es érkezõ emberem aranyos kis cipõ ikonnal a nevük mellett 😉
egyébként a 2004 ben a direct pass-t is átírták csak hoyg újra kelljen tanulni.. az addig ok, hogy shoot az sg nek, pass a sf nek adja.. de a többi nemstimmel.. :/
érkezõ embereknek alley oop, legalábbis nekem a bulls al nagyon bejön. van egy 7"1 es meg egy 6"11 es érkezõ emberem aranyos kis cipõ ikonnal a nevük mellett 😉
egyébként a 2004 ben a direct pass-t is átírták csak hoyg újra kelljen tanulni.. az addig ok, hogy shoot az sg nek, pass a sf nek adja.. de a többi nemstimmel.. :/
ja az nekem is teccett a 2003 ban.. itt a 2004 ben használhatatlan.. leduplázzák szegényt és már ugrott is a labda.. az viszont hogy egy qrva lefordulást se tudok csinálni még egy rohadt irányítóval se, az szánalmas.. (lehet hogy csak én vagyok béna)
Hmm...nehéz lenne szétnézni azon a cd-n??? Van egy deviance könyvtár abban keresgélj...:-)
Bazinga!
ja a space nekem is beválik a zsákolás / ziccer re idén 😊
eddig sose használtam még nba live ban 😊
eddig sose használtam még nba live ban 😊
nemtom kinek mi a bevett szokása, de én a ziccert idén a SPACE-el nyomom, már kezdek hozzászokni😊 Agressziv mozgás/ lepattanó bal SHIFT, cselek A, passz S, turbó W, dobás D, pöci zsák bal CTRL, center pozíciózás bal ALT (ezt sosem használom) többi nem annyira fontos sztem.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600