6370
Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    Ne má' :(
  • SG
    A karakterlapon jobb felső sarokban van egy pár állarc, ha maskarádé pontot vesztesz ott át lesz húzva belőle egy. Ha az összes át lesz húzva akkor nagyon nagy gáz van. Ja mellette van a humánus pontok száma is ott meg minéll több a teli annál jobb.
  • Jagi
    Elder vitae-t hol lehet venni?
  • SG
  • Jagi
    ja hol tudom megnézni a maszkabál pontjaimat?
  • SG
    A farasember vére, a peepshowban lévő muff kicsinálása és még van jópár.
  • Jagi
    :DDDD
  • SG
    De van egy csomó küldi ami visszaadja a maskarádés pontokat, ha a vámpíros szolgálati szabályzatnak megfelelően teljesíted.
  • Sir Quno Jedi
    Akkó má elbasztad, nekem az össes Masquerade pontom megvan és a humanitym 100% !!!
  • Sir Quno Jedi
    Meg az is számít mennyire nyaltad be magad aherceghez és miylen jól tudod magad kidumáni én uyganis 500$ akasztottam le tőle, míg ez alapban max. 300 ! :DDD
  • Jagi
    Én kinyirtam mindenkit, le is b*szott utána, hogy hogy képzeltem.:)))
    Szerintem most vadásznak rám, mert ilyeneket ír ki, hogy Masquerade violation + redemption. a Ghoulom meg sprintel, mint 1 hülye, ha meglát. Szóval mindenki utál.
  • SG
    2469-re ha segítene valaki megköszönném.
  • Sir Quno Jedi
    Nos nekem bejött, de most nézem csak, hogy a Skyline Apartment-ben azért kaptam egy új haven-t a hercegtől, mert egyetlen rendőrt sem öltem meg a hajón és mégis mind a három infót beszereztem a sarchopagus-ról !!! Vaze túl jó vagyok, így nem is tudom mi lett volna, ha bénáznék, áhhhh...

Előre a ranglétrán !
  • Jagi
    Hali, HELP! HELP! HELP!
    ????SPOILER????
    Bishop kill után visszamentem a last roundba, mert beszélnem kellett Skelter-rel Pattyről. Utána meglátogattam a kiccsajt, de "be vót szarva oszt eliszkolt előlem".
    Végig kergettem a városon, most akko' mi van????
  • Sir Quno Jedi
    Most néztem, hogy a Tremere-knek hiába van domination, csak a Vetrue-k tudják használni dialógusok közben !!! Igen !
  • mukika
    áááááá erre nem jöttem rá. htx. :)
  • Sir Quno Jedi
    Mert a Blood Buff megdobja a fizikai attributumaidat, így a dexteritydet is min 5-re és így a lockpicked is 5, vagy a fölé ugrik, akkor is ha nem fejleszted a security-det. Tehát ha ki akarsz nyitni egy gyanús ajtót, blood buff és lockpick. De a dexed ne fejleszd hozzá, inkább a securityt, mivel azt könnyebb, a blodd buff meg úgyis felnyomja dexed (de csak 5-ig).
  • mukika
    még most kezdtem el, s lenne néhány kérdésem. először is a Lockpickelésnél kell valamit csinálni vagy magátol megcsinálja??? :DDD mert 5. szintű ajtót 2. szintű lockpickemmel egyszercsak (elsőre ) kinyitottam, úgy hogy nem csináltam semmit. ez is csak egy bug lett volna? azóta akárhogy próbálkozom egy ajtó sem sikerül.
  • SG
    Úgyértem fixre venni a neked megfelelő frekvenciát a videókártya beállításokban.
  • SG
    Ha jól emlékszem a telepítés utáni első indításkor 640x480-as vagy 800x600-as felbontásban indít a játék. Talán ezért panaszkodik a frissítési frekvencia hibára, mert át kéne állítani.
  • SG
    Srácok, levertem valami herceget az irodaházban, fent az építkezési területen, de merre tovább? Kinyílt egy ajtó, ami mögött lépcső van de ez csak az építkezéshez vezet vissza. Próbáltam lemenni az alsóbb szintre, de ott meg elromlott a lift felfeléjövet, és ezért nem tudok a földszintre lemenni vele. Vagy nem is kell lemenni? Ja ez nem az igazi herceg volt gondolom, bár a hangja meg az alakja hasonlított.
  • Sir Quno Jedi
    Ha meg úgy fordulsz, hogy vérszívás köztben az áldozat a többiek felé legyen, akkor őt fogják megölni, miközben iszogatsz, aztán jöhetnek a többiek.
  • Sir Quno Jedi
    De általában Trance, rárohan, kiszív, levernek róla, következő áldozat taktika pölö bejön ! Meg a lopakodós, betámadós is. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    AMikortól meg már kellenek harci skillek mindenképp, akkor sem érdemes pl. a fizikai attribútumokat növelni, mert arra ott a blodd buff ! Inkább a melee és dodge menjen feljebb, mivel azokat olcsón lehet fejleszteni és így blood buff esteén is hozzájönnek a fizikaiakhoz !
  • Sir Quno Jedi
    Nos afőszörnyek fogósak, de le lehet őket nyomni. Először én is a firearms-ra mentem rá próbaképp (mégiscsak ventrue), de aztán figyelembe véve a tűzsebességeket és a lethality-t, rá kellett jöjjek, hogy ez főszörnyek ellen édeskevés. Úgyhogy marad a gyors vágófegyer, pölö egy kés, meg a blodd buff+fortitude+presence, mind amilyen magas szinten csak lehet. AZtán nekimenni, beszorítani, de midnenképpen nagyon gyorsan elcsalapálni, hoyg ne is nagyon tudjon semmit csinálni. Max. ha nagyon gáz a helyzet, akkor "i" és használni blue blood pack-ot (bár ebből nekem már 6 van nálam mindig és nem szoktam használni, mert jó lesz az később!).
  • Zsoldos
    A netcafeban meg az egyik gepen van egy level, ahol irja a faszi, hogy hogyan kell meghekkelni a vampire bloodlines cimu jatekot, hogy lehessen jatszani vmi chalunka vagy milyen nevu klannal is :)

De a legdurvabb a modell csaj threesome-ja a lamaval.
  • CarajoEsp
    Jaja. Azon énis azthittem beszarok:DD
    És amikor lent a Peep-Showban az egyik számítógépben ott vannak a csajok és a következő:"Sharon-----100$(Szamár Show):DDDDD Ezene is istenit röhögtem:D
  • Zsoldos
    hm, akkor adhatnal 1-2 tippet, mert a torreador harcolni sem tud es skilljei sincsenek :)
  • Takezó
    upsz, továbbolvastam, látom akkor mással is meg lehet oldani :) én ventrueval beszoptam :(
  • Takezó
    SPOILER

Tremererel Blood Strike + Katana... nem okozott semmi gondot... a Sheriff ellen meg Blood Strike + Colt Anaconda... msot megpróbálom egy csak lőfegyveres ventrúval :)
  • haxoror
    Basszák meg ezek a lábfejű kis gecik, majd összeszartam magam amikor először találkoztam velük :D
    Az elsőt a lépcsőn reflexből kitáraztam az autoshottyval, nem is láttam hogy mi volt az csak hogy mozog, éppen a cafatjaiból próbáltam meg rájönni hogy mi a halál lehetett erre a másik a tököm tudja honnan a nyakamba ugrott, belőttem a Celerityt és pofával nekirohantam a falnak :D (a bulettime mozgást szűk terekben még gyakorolnom kell :) Az egész tárat rányomtam a téglákra közben artikulátlanul üvöltöztem is de a szikrázás teljesen elvakított az a szar meg ütötte a hátamat mint állat, amikor meg akartam lógni oldalra meg mindig beleakadtam valami rohadt bútorba végre láttam valami mozgást a sötétben, beleküldtem a harmadik tárat, így utólag valszeg egy odébbrugott szék lehetett :D
    Kezdtem bekattani és randomra lőni kezdtem összevissza, ez már sokszor kihúzott a szarból! Sikerült valahogy beindítanom az Auspectet és akkor megláttam!!! Végig ott volt a lábaimnál a törpegeci de én végig fejmagasságban kerestem!!! Na a negyedik sörétadagot már két centiről kapta a pofájába

Bazze hatalmas ez a game, végig baljós zene és semmi sem történik, minden nyomasztóan nyugis aztán egyre erősödő lábdobogás pont annyi ideig hogy az ember elkezdjen azon filózni hogy a füle csalja-e meg vagy mi a fasz van és kezdje sejteni hogy gáz van és ez az egész valahogy kurvára nem okés de felkészülni már kurvára ne legyen ideje aztán a fejére szakad az olajos pokol ezerrel VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

YESSS imáááádom :D
  • Realist
    Segítséget szeretnék kérni, mert sajnos nem tudom elindítani a játékot. Indítás után a monitor elsötétül a középen pedig ez olvasható: Szinkron helytelen 98.2 khz 150Z NP. A hangokból pedig jól kivehető a játék elindulása(csak éppenséggel kép nincs). Szerintetek mi lehet a gond. Legfrissebb nforce driver fent + xp sp2 + samsung 757mb monitor. Próbáltam több felbontásban is.
    Kösz a segítséget!
  • Jumpy
    aaa..nem megy, ekkor meg akonzol lecsukásánál szépen megmerevedik minden , egérkurzor marad középen az mozoghat, oszt ennyi..brühühühü
    ez meg olyan hamar lecsapja szegény kis vampirkát mint más a legyet..
  • Me0w
    Majd meglatjuk a Nosferatukat orzo vampirnal :))
  • SG
    Na ettől féltem:))
  • Jumpy
    köszi!!!
    Síron tuli hála üldözni fog :-))
  • SG
    god 1 engedi god 0 letiltja
  • Jumpy
    Nem...nem sikerül neki.
    Nincs tartalék bloodpack sem :-(
    Ja Ventrue a kari...és akonzol után?Godmode?Vagy ilyesmi?
  • SG
    Ez Jumpynak ment
  • SG
    Pár sorral alább leírtam hogy én hogyí csináltam ki, hátha neki is sikerül.
    De ha nem akkor:

"C:\Program Files\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console 1

Aztán játék közben ~ billentyűvel lehet lehívni a konzolt