Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Santa Monica... 2nd Street... pontosan szemben az Asylummal. Ennyi 😊 Ott lakik a Nosi, õ fog elkísérni.
Mr_no_NaMe
Hát nemtom vagy én vagyok ennyire hüyle vagy nemtudom...
Magánnyomozó?Kúp alakú épület?
Asszem amnéziám van
beszélned kell egy nosferatuval, aki a magánnyomozótól nem messze, a saroknál, egy kúp alakú épületben lakik, õ fog odavezetni
Mr_no_NaMe
Msot komojan hol van a warehause??
nem értek valamit😞(

telepitéskor...a vége felé amikor registrálna...akkor fogja magát és kilép..!

eltünik minden amit feltelepitett..((

mi ennek az oka...???!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Mr_no_NaMe
Sztem igen😄

De hol van a warehause?😊)
Lehet én vagyok a hülye, de nem a warehouse-ban kell robbanatanod?
Mr_no_NaMe
Hehe,a robbantós küldi már megvan 1 ideje csak azt nem tudom hol van a warehause,azt irja a night club közelében de nem találtam meg...
Amúgy én a Mudd Huntot és a Carnival of Death küldetést (Santa Monica) még nem csináltam meg, mégis átengedett. Asszem valaki sólt még SM-ben, hogy mennyek át a robbantás után és jelentkezzek be a hercegnél. A taxi amúgy a Warehouse-i robbantásod után lesz elérhetõ (ha jól emléxem). Amúgy 12 órányi játék után azt mondom, hogy frankó lett a gém, a küldetések elvannak találva, viszont a harcrendszer szerintem gagyi, illetve a szaggatás tényleg kellemetlen, és sajnos a passzív diszciplínák itt vér által aktivizálódik... (õserõ, gyorsaság, szívósság). De összességében jól meglettek oldva a dolgok, szóval frankó és izgalmas. Az Ocean's Hotel küldetés meg nagyoon ott van!! 😊
Hali!

Elakadtam, ott vagyok, hogy a múzeumba küldött a herceg, ok ott találkoztam Dekketh-el vagy kivel (õ volt aki farkas alakból változott át a Warehousos robbantás végén) hogy ellopták a cuccot. Ok, visszamentem hercegbácsihoz, jó Brujah-san elõadtam a dolgokat, aztán mondta, hogy Saali-t vagy ki a fenét kutassak fel Hoolywoodban, mert õ tudja hol tartózkodik a Nosferatu õsatya. Nem is kellett több, hagytam elõzõ küldetéseket és áttaxiztam Hoolywood-ba... de hol van a srác??? Valami ékszerüzletében, de az hol van? Igaz még csak a térképet néztem meg, de ott nem találtam.

Másik: downtown-ban mikor a bezárt kórházba megyek, ahol a noszi csaj zúz embereket, meg eszik meg ott mondja, hogy küldjem le a TV-riportert. Haverommal arra jutottunk, hogy a TV riporter valszeg az a muki, aki amikor bementem akkor sipítozott, hogy ne mennyek le meg stb stb... de mikor szólt a noszi utána felmegyek vissza és nem találom sehol... Hol keressem a riportert?

Elõre is köszi a segítséget! Hali!
Oké, Fu laborjában elakattam.
Épp vmi forgó ventilátorokkal akar aprítani. Bármit tegyek is, nem nyílik az ajtó.
Asszem nem. Ha jol emlexem LaCorix-hoz(prince) vagy hogyirjak kell ellatogatnod, miutan felrobbantottad a warehouse-t.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

nem értek valamit😞(

telepitéskor...a vége felé amikor registrálna...akkor fogja magát és kilép..!

eltünik minden amit feltelepitett..((

mi ennek az oka...???!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Ne a dramaqueennek add oda hanem akitol a kuldit kaptad(tesojanak). Parbeszedbe mondani kell hatarozottan h nem adod oda neki hiaba dramazik. (bar lehet hogy nem ez a problema, de en igy csinaltam es sikerult a kuldi)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hmuda
Passz, elvileg ha SM-böl akarsz DT-ba átmenni, akkor ott van az Asylum elõtt a taxi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mr_no_NaMe
De ugye a mudd hunt küldibe kell átmenni?Mert taxit nem igazán láttam...
Hmuda
Taxi, de szólnak is hogy vár a taxi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mr_no_NaMe
Hogyan kell átmenni downtwonba??
Sziasztok!

Van egy rész a Nosferatu küldetésben, amikor lejutok egy vezérlõterembe a csatornarendszer mélyén és hatalmas áramkisülések vannak. Bemegyek az Electric szobába és ott kikapcsolom a feszkót, majd a vezérlõpulton található gombbal leállítom a szivattyút, így már a vízvezetékben is tudok közlekedni. Igen ám, de innentõl fogva elakadás, mert nem tudás, hogy merre menés tovább.

Valakinek valami tipp?

Elõre is köszi!
MarkBlade
A gond az hogy mikor odaadom misson fail és ennyi..
james69holden
Segítség kéne, most töltöttem le a Vampiret és nem volt benn egyik cd-be se a crack, milyen nevezetû crack kell hozzá? Esetleg honnan tudnám letölteni? Visszaolvasni nem fogok, mert lusta vagyok, gyors válasz plííz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Gnome
Nah itt jogos a kérdés mert nem létezik ember aki erre segítség nélkül jött volna rá: Képzeld annak kell odaadni aki elküldött a medálért! Húú erre magadtól nemjöttélvolna rá ugye?😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

MarkBlade
Kérdés..
A kisértett házban kinek kell odaadni a nyakláncot? Help...
McHaals
már rég downtownban járok, csak eszembe jutott, hogy nem találtam meg a csajt a vérbankban. Pedig kerestem...

MadWolf#11626

McHaals
Amúgy köszi a választ.

MadWolf#11626

McHaals
szétnéztem, mielõtt ide beírtam... kint pl esik a hó
Miez, hogy megszabod, mikor írok ide?

MadWolf#11626

Eye-scream
Ugyanazon a szinten ahol a kódot is megkaptad...kicsit nézz körül mielõtt beírsz ide pls....

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

McHaals
1 kérdés: a Lily-s küldetésben megvan a kód, de hol van a raktárszoba?

MadWolf#11626

CarajoEsp
Szerintem ez nem akkora probléma ez volt mindét Falloutba ,de érthetõ ,mert miknél közelebb kerülsz a fõ célhoz ,annál nagyobb a kihívás. Persze én még Downtown elött tartok😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Mr_no_NaMe
Nah most vagyok a Mudd Hunt küldetésnél...El kéne ugrani dowtonwba,megkeresni 1 csákót csakhogy azt nem tudom hogyan jussak el downtownba,tán busstopal?😊))
Vampire 1 multiját nem próbáltad?

CS@
Üdv!
Nagyjából átfutottam a fórumot és úgylátom másnak nem volt hasonló gondja ,de azé leírom hátha tud valaki megoldást.
Ocean Houseban lejutottam a konyhába majd fel a liftaknák keresztül az emeletre. Itt van egy ajtó(a 210-es) ami elég furcsa , ha a kilincsre vagy az ajtóra nézek akkor látszólag semmi sincs ,viszont ha pár centivel balra az ajtókeret környékére pillantok akkor bejön a kis ajtónyitó ikon alul. Ezután ha "use"olom akkor az ajtó ki is nyilik de átmenni már nem tudok met olyan mintha egy láthatatlan fal lenne elõttem. Az ajtón túl valami világítótorony lehet a fényekbõl ítélve.
Szóval ez bug vagy micsoda ?
Köszönöm.

[HUN]Crassus
Kene egy Online multis vampire game varosokkal hercegekkel,sabbatal,anarchokkal qrvafasza lenne!Eskuszom meg havonta fizetnem is a lovet.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Voltan
Basszus, a vége felé ez is ellaposodik. Csupa hent az egész egy idõ után. Semmi nyomozgatós, fantáziadús küldetés, csak "Menj, fiam, aztán üssed szét az arcukat" dolog. A sztori mondjuk érdekes, de nem kellett volna "lediablósítani" a játékot... A francba.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

[HUN]Crassus
aZt neztem ,meg harci kepessegeimet nem is noveltem😊

Eye-scream
Kezdd el másik karakterrel, tudd meg a kódot és akkor legalább avégét megkapod a küldinek...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

[HUN]Crassus
Aaaaaaaaaa pedig ott a csaj a frigoban aaaaaaa😊

Eye-scream
Hát akkor nemtom, ha nem vetted fel egyáltalán a küldetést akkor szvsz errõl lemaradtál...

[HUN]Crassus
szal amikor a dadogost elzavartam a tobbi vampirgyerek mar nem volt a biccsen......

[HUN]Crassus
SPOILER!!!

nagyon thx,de ezt kb mikor lehet felvenni,mert en mar Hollywoodban tustenykedek es ez a franya kuldi kimaradt....bar attol tartok mar meg se lesz ,mert a dadogos vampirt mar elzavartam L.A. bol (megbeszeltem vele,hogy mi lesz vele s velem!mondtam neki ha elmegy el lesz menve! es nem lesz olyan ,hogy Te vagy En😊)
Szal remelem a bufesneni odaadja a cuccot,mert szeretnek minden kuldit megcsinalni😊

Eye-scream
SPOILER'S

Én így csináltam meg a küldetést:
Elõször beszélsz a thin blooddal, tõle megtudod, hogy egy bisztróban találkozott Lilyvel
A büfésnéne odaadja neked Lily holmiját ha kéred. Ezek közt van egy kocsikulcs és egy "bail bond" amit a fejvadászokat alkalmazó ürge adott ki.
A fejvadászos ürge számítógépén lenyomozhatod a kártyán szereplõ nevet. Ebbõl kiderül, hogy melyik kocsi volt az övé.
A kocsiban többek között megtalálod Lily naplóját, amelybõl kiderül, hogy a vérbankba ment.
Ezután a vérbankban a számítógépnél ott lesz az administrator, és ki tudod szedni a gépbõl a raktárszoba kódjat. Innét már könnyû.

[HUN]Crassus
Pls HOD!

"Elõbb a kocsit kell megkeresni aminek a kulcsa nálad van és onnan megtudni, hogy a blood bankba ment..."

nincs nalam kulcs😊 ez nalam kene ,hogy legyen??,de honnan??

Amugy generaciot lehet ugrani??,mert az elso reszeben ha jol emlekszem 8v9-re fellehetett tolni magamat........Az lenne az igazi itt is😊,mert a nem sebzo disciplinaknak nagyon ellenallnak az idosebb vampirok megaztan tobb verbol is gazdalkodhatnak.......

CarajoEsp
Áhhh. Fucking elkezdett fagyogatni a Warehousba. És nemtom mitõl lehet. Remélem csak ezen a pályán csinálja.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Tatyla
Nekem bejött!<#nyes>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Eye-scream
Ja, de kell hozzá 4es perude, különben azt mondja, hogy baszik mennia tamatõbe 😛

SPOILER

Úgy, hogy mondod neki segítesz, ha gond van. Erre mondja õ elmegy, addig írtsd a zombikat. Erre te azt mondod ezt nem, de másban biztos tudsz segíteni. Erre mondja kéne neki egy csaj, lehetõleg bögyös 😊 Te mész az elsõ dolgos lányhoz ki utadba kerül és rábeszéled, hogy menjen veled. Visszamentek, ennyi.

Tatyla
Igény 2!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igény 1! 😉

"vessetek a mókusok közé" :)

IMYke2.0.0.0 2004. nov. 15. 18:07 | Privát | Galéria | Válasz | #17805

A Vampire Bloodlines-t nem hinném, hogy azonnal elkezdenénk...
Kicsit nagy falat lenne. Bár, mint azt már korábban jeleztük, ezt is meg fogjuk csinálni, a HalfLife 2-vel egyetemben - amennyiben igény van ill. lesz rá...

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Mr_no_NaMe
Jóvanna akkor vak vagyok😊))

Az ocean bics ház...huh hát nem semmi😊

Amikor leestem és jött ezerrel a szellemcsaj gyorsan villanyt,le hangerõt föl,nesze ott a feeling😄

Nah,megyek aludni korán keltem.

Egyébént tényleg szaggat a game a városban,sztem 5-20 fps...
Leötöltöttem azt a Chacheman-t vagy mit,de nem merek hozzányúlni míg elb*aszok vmit...
Ha valaki leírná pár lépésben hogyan érhetem el hogy kicsit több ramot juttasson el a gémhez és ezáltal kevésbe szaggatna,azt megköszönném(ne essetek neki szegény lámának😄DD)