6370
Vampire - Bloodlines
  • BlackShadow
    de mondom engem se vettek észre oszt mégis aszondja :D
  • Jumpy
    KHm..khm
    szóval a cheateket, hogy lehet előcsalogatni?
    Öhm, egy barátomnak kell igen, neki!
    Nem bir a csápos Minggel..khm..khm
  • SG
    Ja azon én is meglepődtem amikor a noszfi csajnál találtam egy fényképet a modelt ábrázolta a háta mögött egy szamárral a hátamögött félreérthetetlen helyzetben:)))) Akkor erre utalt az a kép.
  • EndreMan
    SPOILER
    Meglehet csinálni totál perfectre is.
    Másodpercre pontosan van egy út amikor nem vesznek észre.
    Csajszi konyhába megy akkor gyorsan a nappaliban a fotel mögé,kamera 1,pali kijön a wcről gyorsan wc befut,kamera2 lerak ,vissza nappaliba,pali újra ki a wcbe,gyorsan hálószoba,kamera3 szgép és ki.
    Ekkor sikerül 100%-ra a küldi,több xp.stb. a csaj akiről a képek készülnek majd kiderül hogy állatszex-el és megírják az újságok mire öngyilkos lesz :)
  • SG
    Nekem ez sajnos failed lett, mert megijedtem a csaj barátjától aki elkezdet rám lövöldözni és mire észbekaptam hogy nem kéne bántani addigra halott volt. De engem lebaszott a noszfi picsa hogy most így mi lesz a műsorral és kirúgott a francba. Ezek szerint meg lehet ölni a krapekot csak nem mindegy a sorrend.
  • BlackShadow
    SPOILERt tartalmaz

ez a nosferatu csaj aki adta a küldit h kamerákat nyomassak egy csajszi szobájába bigyó .. ez a küldetés nagyon geci :D megcsináltam sokadjára h ne vegyenek észre, erre visszamegyek elkezd rinyálni h észrevettek és h miért nem öltem meg .. na mondom b+.. visszamentem megöltem vesztettem humanity-t és akkor már elfogadta h mégis jó halottan mint sehogysem :D szemét küldi :P
  • SG
    Oké köszi szépen, de ez ingyenes? Nincs most kedvem serial után nyomozgatni.
  • Joint
    cdex
  • SG
    Kalandra fel :)))
  • Panjabi Mc
    Tudna valaki egy ingyenes progit ajánlani amivel audiotrack-et lehet faszán átkonvertálni mp3-ba ??.---- Audiograbber vagy Audioconvert pl
  • SG
    SPOILER !!

Na csak legyürtem azt a randaságot, pedig nem volt könnyű. De kifilóztam a gyenge pontját a tetűjének. Azt vettem észre ha oldalról csapkodom a katanával, akkor egy csomószor beadta a 40-es sebzést, ha pedig szemből támadtam épp hogy csak a 8-asok 10-esek röpködtek. Persze előbb megszórtam távolról autoshotgunnal és magnummal bár ez nem sokat vett le az életerejéből, plussz nagyon hamar odaért és csapkodott agyba föbe a csápjaival. Közben folyamatosan oldalaztam, ugráltam és hánytam magamra a fortitudet meg a presencét. Azért majd lehidaltam mikor megidézte a saját klónját, még szerencse hogy az nagyon gyengus volt. Ja vigyen magával aki tud legalább egyet a legjobb bloodpackból, mert nagyon hamar leveri az életerőt ez a csápos monszter.
  • Tomi13
    Igen-igen a rácson keresztűl láttam,pár rendőr társaságában,akkor megnyugodtam,hogy nem én vagyok béna :)
    Akkor irány downtown!!
    Köszi
  • SG
    A halottat aki fel van lógatva, csak a rácsokon keresztül láthatta. Szerintem így értette.
  • SG
    Nyugi az a küldi még sokáig élő lesz, majd ahogy haladsz tovább a történetben és új városnegyedbe is ellátogatsz, úgy fog szépen sorjában megoldódni.
  • ScaN
    Wow, ki tudtal jutni a Pierre? Grat, nekem nem jott ossze :) Viszont ennek ellenere sikerult folgongyoliteni az ugyet, annyit elarulok, hogy elhuzodo lesz, tobb varosreszt is erintened kell majd.
  • Tomi13
    Köszi,így már egyszerűbb.
    Mégvmi Santa Monica Pier-nél történt gyilkosságoknál hogyan kell továbbjutni?Már csak az a küldetés maradt a S.M. közül.A helyszínre kimentem,megnéztem a halottat és ennyi...
  • haxoror
    Sehogy.
    Itt egy kicsit elbaszták mert harci szkill/discipline nélkül NEM lehet végigvinni a gamet :(
    Legalább is a főküldik köztött van egy csomó amit csak harccal lehet megoldani :/
  • MrDevil
    nem én is csak neten szereztem meg!
  • BlackShadow
    kosz, de ezt amugy meglehet tudni hekkelés nélkül is?
  • ScaN
    Kek - meggyozes
    Zold - megfelemlites
    Lila - elcsabitas

Ezek az opciok akkor jelennek meg, ha kelloen magas ertekeid vannak charismabol *vagy az appearance?* es tarsaibol. A karakterlap elmagyarazza elvileg, hogy melyik minek az eselyet noveli.
  • MrDevil
    Bang your Head a jelszó!!
  • BlackShadow
    na vki már válaszolhatna a problémámra..:
    nosferatu hub kiépítése hollywoodban, a terminálnál kinyitottam a felső rész ajtaját, bemegyek de nemtom a jelszót a másik géphez, meg lehet szerezni vhonnan v csak akkor tudom ezt a részét megcsinálni ha hekker vagyok?
  • Tomi13
    Sziasztok

Vki elmondja hogy párbeszéd néha a válaszadásba van lehetőség olyan válaszra ami színes.Ezek a színek mit jelentenek?
  • SG
    Aki nem gyurt harci skillre az vajon hogy nyomja majd le te jó ég. Biztos van valami jó disciplina ellene.
  • SG
    Ez a Ming Xiao szét szopatott rendesen, van valami jó taktika ellene?
    Vagy ötször nekifutottam de ennek van vagy 1000 hp-ja.
  • Zsoldos
    Nagyon sok bug van, nem csoda, hogy sokaig tart. Megneztem a hivatalos bugreport forumot, hat durva. A honapok alatt, amig vartak a megjelenessel, nem csinaltak sok mindent. Az a durva, nem csak hogy nem teszteltek agyon, de a jelek szerint meg vegig sem jatszottak a jatekot, mielott kiadtak.
  • Hmuda
    Nem, csak készül elvileg, de még nincs full lista a javított dolgokról.
  • SG
    Miért van már official peccs ?? Én úgy emlékszem hogy csak valami heggesztett non official van, és az sem működik mindenkinél. Vagy lemaratam valamiről?
  • flashX
    nekem még ram kéne ehhez a játékhoz
  • Hmuda
    Hát ennyit én is tudtam. Remélem hamar kijön egy full lista és abból már le lehet szűrni a dolgokat. Mondjuk szégyen, hogy ennyi várakozási idő után még peccselni kell a gamét.
  • haxoror
    Blue's News is reporting that two German websites (Gamesweb and PC Games Online) each have word that a patch for Vampire: The Masquerade - Bloodlines is currently being worked on. The patch will apparently address performance issues and other glitches.

Egyelőre csak ennyi
  • Hmuda
    Van már lista, hogy miket orvosol a peccs?
  • haxoror
    Ekkora geciséget a temetős zombikon működik a headshot de a zsarukon már nem
    Remélem a patch majd korrigálja ezt...
  • SG
    Na csak mert gyanús volt a dolog ugyebár
  • SG
    Ez a kína szentély ez horror, tiszta shaolin 36 chambers. És csak ömlik a sok Jet Li szakadatlanul, a szemetebbje még tüzes számszeríjjal is lövöldöz. Még jó hogy a suicide discipline hatásos ellenük, csak sokat fogyaszt.
  • haxoror
    Hehe... DE
    A hülye eltévesztette a topicot, a BloodRayne-ről írt :D
    Én meg a másik hülye

BAZZA NE TÖLTSD MERT VALSZEG NEM MEGY A KARIDDAL SRYX
  • haxoror
    EZT a topicot csak ajánlani tudom mindenkinek aki a harci skillekkel vacilál
  • SG
    Ez biztos ?? Nem lehet hogy csak elírta a srác??
  • SG
    Az biztos hogy a silent hill 4 sem indult már el mx-es kártyával,de valószinűleg ez sem fog.
  • bazza
    nah kira, thx!:DD