6370
Vampire - Bloodlines
-
#2449 de mondom engem se vettek észre oszt mégis aszondja :D -
Jumpy #2448 KHm..khm
szóval a cheateket, hogy lehet előcsalogatni?
Öhm, egy barátomnak kell igen, neki!
Nem bir a csápos Minggel..khm..khm -
SG #2447 Ja azon én is meglepődtem amikor a noszfi csajnál találtam egy fényképet a modelt ábrázolta a háta mögött egy szamárral a hátamögött félreérthetetlen helyzetben:)))) Akkor erre utalt az a kép. -
#2446 SPOILER
Meglehet csinálni totál perfectre is.
Másodpercre pontosan van egy út amikor nem vesznek észre.
Csajszi konyhába megy akkor gyorsan a nappaliban a fotel mögé,kamera 1,pali kijön a wcről gyorsan wc befut,kamera2 lerak ,vissza nappaliba,pali újra ki a wcbe,gyorsan hálószoba,kamera3 szgép és ki.
Ekkor sikerül 100%-ra a küldi,több xp.stb. a csaj akiről a képek készülnek majd kiderül hogy állatszex-el és megírják az újságok mire öngyilkos lesz :) -
SG #2445 Nekem ez sajnos failed lett, mert megijedtem a csaj barátjától aki elkezdet rám lövöldözni és mire észbekaptam hogy nem kéne bántani addigra halott volt. De engem lebaszott a noszfi picsa hogy most így mi lesz a műsorral és kirúgott a francba. Ezek szerint meg lehet ölni a krapekot csak nem mindegy a sorrend. -
#2444 SPOILERt tartalmaz
ez a nosferatu csaj aki adta a küldit h kamerákat nyomassak egy csajszi szobájába bigyó .. ez a küldetés nagyon geci :D megcsináltam sokadjára h ne vegyenek észre, erre visszamegyek elkezd rinyálni h észrevettek és h miért nem öltem meg .. na mondom b+.. visszamentem megöltem vesztettem humanity-t és akkor már elfogadta h mégis jó halottan mint sehogysem :D szemét küldi :P -
SG #2443 Oké köszi szépen, de ez ingyenes? Nincs most kedvem serial után nyomozgatni.
-
Joint #2442 cdex
-
SG #2441 Kalandra fel :))) -
#2440 Tudna valaki egy ingyenes progit ajánlani amivel audiotrack-et lehet faszán átkonvertálni mp3-ba ??.---- Audiograbber vagy Audioconvert pl -
SG #2439 SPOILER !!
Na csak legyürtem azt a randaságot, pedig nem volt könnyű. De kifilóztam a gyenge pontját a tetűjének. Azt vettem észre ha oldalról csapkodom a katanával, akkor egy csomószor beadta a 40-es sebzést, ha pedig szemből támadtam épp hogy csak a 8-asok 10-esek röpködtek. Persze előbb megszórtam távolról autoshotgunnal és magnummal bár ez nem sokat vett le az életerejéből, plussz nagyon hamar odaért és csapkodott agyba föbe a csápjaival. Közben folyamatosan oldalaztam, ugráltam és hánytam magamra a fortitudet meg a presencét. Azért majd lehidaltam mikor megidézte a saját klónját, még szerencse hogy az nagyon gyengus volt. Ja vigyen magával aki tud legalább egyet a legjobb bloodpackból, mert nagyon hamar leveri az életerőt ez a csápos monszter.
-
Tomi13 #2438 Igen-igen a rácson keresztűl láttam,pár rendőr társaságában,akkor megnyugodtam,hogy nem én vagyok béna :)
Akkor irány downtown!!
Köszi -
SG #2437 A halottat aki fel van lógatva, csak a rácsokon keresztül láthatta. Szerintem így értette. -
SG #2436 Nyugi az a küldi még sokáig élő lesz, majd ahogy haladsz tovább a történetben és új városnegyedbe is ellátogatsz, úgy fog szépen sorjában megoldódni. -
ScaN #2435 Wow, ki tudtal jutni a Pierre? Grat, nekem nem jott ossze :) Viszont ennek ellenere sikerult folgongyoliteni az ugyet, annyit elarulok, hogy elhuzodo lesz, tobb varosreszt is erintened kell majd. -
Tomi13 #2434 Köszi,így már egyszerűbb.
Mégvmi Santa Monica Pier-nél történt gyilkosságoknál hogyan kell továbbjutni?Már csak az a küldetés maradt a S.M. közül.A helyszínre kimentem,megnéztem a halottat és ennyi... -
haxoror #2433 Sehogy.
Itt egy kicsit elbaszták mert harci szkill/discipline nélkül NEM lehet végigvinni a gamet :(
Legalább is a főküldik köztött van egy csomó amit csak harccal lehet megoldani :/ -
#2432 nem én is csak neten szereztem meg! -
#2431 kosz, de ezt amugy meglehet tudni hekkelés nélkül is? -
ScaN #2430 Kek - meggyozes
Zold - megfelemlites
Lila - elcsabitas
Ezek az opciok akkor jelennek meg, ha kelloen magas ertekeid vannak charismabol *vagy az appearance?* es tarsaibol. A karakterlap elmagyarazza elvileg, hogy melyik minek az eselyet noveli.
-
#2429 Bang your Head a jelszó!! -
#2428 na vki már válaszolhatna a problémámra..:
nosferatu hub kiépítése hollywoodban, a terminálnál kinyitottam a felső rész ajtaját, bemegyek de nemtom a jelszót a másik géphez, meg lehet szerezni vhonnan v csak akkor tudom ezt a részét megcsinálni ha hekker vagyok? -
Tomi13 #2427 Sziasztok
Vki elmondja hogy párbeszéd néha a válaszadásba van lehetőség olyan válaszra ami színes.Ezek a színek mit jelentenek? -
SG #2426 Aki nem gyurt harci skillre az vajon hogy nyomja majd le te jó ég. Biztos van valami jó disciplina ellene. -
SG #2425 Ez a Ming Xiao szét szopatott rendesen, van valami jó taktika ellene?
Vagy ötször nekifutottam de ennek van vagy 1000 hp-ja. -
Zsoldos #2424 Nagyon sok bug van, nem csoda, hogy sokaig tart. Megneztem a hivatalos bugreport forumot, hat durva. A honapok alatt, amig vartak a megjelenessel, nem csinaltak sok mindent. Az a durva, nem csak hogy nem teszteltek agyon, de a jelek szerint meg vegig sem jatszottak a jatekot, mielott kiadtak. -
#2423 Nem, csak készül elvileg, de még nincs full lista a javított dolgokról. -
SG #2422 Miért van már official peccs ?? Én úgy emlékszem hogy csak valami heggesztett non official van, és az sem működik mindenkinél. Vagy lemaratam valamiről? -
flashX #2421 nekem még ram kéne ehhez a játékhoz -
#2420 Hát ennyit én is tudtam. Remélem hamar kijön egy full lista és abból már le lehet szűrni a dolgokat. Mondjuk szégyen, hogy ennyi várakozási idő után még peccselni kell a gamét. -
haxoror #2419 Blue's News is reporting that two German websites (Gamesweb and PC Games Online) each have word that a patch for Vampire: The Masquerade - Bloodlines is currently being worked on. The patch will apparently address performance issues and other glitches.
Egyelőre csak ennyi -
#2418 Van már lista, hogy miket orvosol a peccs? -
haxoror #2417 Ekkora geciséget a temetős zombikon működik a headshot de a zsarukon már nem
Remélem a patch majd korrigálja ezt... -
SG #2416 Na csak mert gyanús volt a dolog ugyebár -
SG #2415 Ez a kína szentély ez horror, tiszta shaolin 36 chambers. És csak ömlik a sok Jet Li szakadatlanul, a szemetebbje még tüzes számszeríjjal is lövöldöz. Még jó hogy a suicide discipline hatásos ellenük, csak sokat fogyaszt. -
haxoror #2414 Hehe... DE
A hülye eltévesztette a topicot, a BloodRayne-ről írt :D
Én meg a másik hülye
BAZZA NE TÖLTSD MERT VALSZEG NEM MEGY A KARIDDAL SRYX -
haxoror #2413 EZT a topicot csak ajánlani tudom mindenkinek aki a harci skillekkel vacilál -
SG #2412 Ez biztos ?? Nem lehet hogy csak elírta a srác?? -
SG #2411 Az biztos hogy a silent hill 4 sem indult már el mx-es kártyával,de valószinűleg ez sem fog. -
#2410 nah kira, thx!:DD