Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Akkor most alaposan megnézek minden utat
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Mert 4 haverom tolja. Ebbõl 2-nek megy 2-nek nem + nekem megy.
Nekem meg 2 másiknak akiknek megy: angol xp + sp1
Akinek nem megy: magyar xp + sp1
Nekem pl cd-t sem kér. Totál meglepõdtem, hogy cracket magyaráznak mások.
Intel Pentium 2.4 GHZ, ABIT SR7-8X (Alaplap, SiS Chipsetes), Abit Siluro Gef4Ti4200 64 MB 8X-AGP, 512 DDR (Brand PC2700, 333mhz)
Már akkor is beszaggat, ha megfordulok önmagam körül 😄
Normális dolog ez egy ilyen géppel??!
Tehát van 3 nosfi, nem a csaj és nem a fõnök, nevére nem emlékszem.
A másik mission meg jön email-ban
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A másik szintén nosfi, mit kell a 3. poszterért szerezni?
Pont ezzel szívok
Majd lecsekkolom.
Hogy esetleg nekik is elindul rendesen...
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
"- A csaj a romos korház alagsorában azt akarja hogy hozzak el neki két tárgyat. Egyik a múzeumban van a másik pedig a giovanni mansionban. Ez eddig ok lenne, de se a muzeumot se ezt a giovanni mansiont nem találom sehol. A gallery noirban is jártam de ott sincs semmi a képeken kivûl ennek a Pisha bigének meg valami fétis kéne..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Látogassatok el a GameCopyWorld-re és próbáljatok szerencsét a Vampire - Bloodlines
Sok sikert!
Nem találom sehol azt a hotelt,vagy házat.
Sikerült elakadnom. Pls help. Összes 4 quest van nyitva. Ebbõl 3 még santa monicában.
- Menj el downtownba és keresd meg Prince LaCroix-ot. Na ott a liftek nem mennek és egyetlen ajto van aminek a kinyitásához 10-es locpick kell, ami még közel sincs... Gondolom ez a vége felé megoldható csak?
- Derítsd ki hogy a gyilkosságokkal mi a helyzet. Megnéztem az helyszínt ott vaami változott a questben de azóta semmi továbblépés...
- Felkutattam a magányomozó csókának a fejvadászát, aki közölte hogy levágták az úját ezért nem melózik neki többet. Visszamentem kaptam szért az infoért pénzt. De a quest nyitott maradt és valami olyat vakerál, hogy keresem meg hátha még lesz pénz belõle. Annyit ir hogy downtown apartmant 2A-ban van a csoka egyik szobában. Oda is elmentem lehalggattam az üzenetrögzitõt amin azt karatyolja a csoka (talán néro?), hogy találkozzanak a bár-ban. Semelyik bárban nem történik semmi és a quest nyitva marad..
Downtown: Amit lehetett megcsináltam eddig. egy maradt nyitva:
- A csaj a romos korház alagsorában azt akarja hogy hozzak el neki két tárgyat. Egyik a múzeumban van a másik pedig a giovanni mansionban. Ez eddig ok lenne, de se a muzeumot se ezt a giovanni mansiont nem találom sehol. A gallery noirban is jártam de ott sincs semmi a képeken kivûl ennek a Pisha bigének meg valami fétis kéne...
Szóval van valakinek tippje mit hagytam ki? Remélem ez nem bug. Már 2 orája rohangászok de semmi továbblépési lehetõségem...
Thx