Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz
hát akkor jegelem addig a gémet 😊

http://www.akciofigura.hu

Szinte minden sarkon van csatornalejárat...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Mr_no_NaMe
Gondoltam rá de úgy igazából 1 helyen nem találtam olyat,aztán már nemis néztem a többi helyen...
Akkor most alaposan megnézek minden utat
Nincs és nem is lez mostanság

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

wedge31
Hogyan lehet behozni a konzolt?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hmuda
Már kérdezték, de azért figyelemfelkeltésböl: hogyan?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cikasz
hi all
Magyarositást csinál már valaki a gémhez?

http://www.akciofigura.hu

Gnome
egy kicsit gondolkozni is kéne néha...hogy juthat le szted valaki a csatornába? Tudod vannak azok a kerek kis fémlapok az utakon...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ez jó játék?, mert most töltöm

nekem magyar xp home + sp2 van, megy gond nélkül, ráadásul csak 3.46os daemonom van...
Akinek cd-t kér: Érdeklõdnék, hogy véletlenül nem magyar XP-tek van?
Mert 4 haverom tolja. Ebbõl 2-nek megy 2-nek nem + nekem megy.
Nekem meg 2 másiknak akiknek megy: angol xp + sp1
Akinek nem megy: magyar xp + sp1

Nekem pl cd-t sem kér. Totál meglepõdtem, hogy cracket magyaráznak mások.

zoli80
nekem a nocdvel sem indul pedig nagyon reménykedtem😞

Óh elfelejtettem beírni, hogy minden low-ra van véve, úgy szaggat ennyire, ráadásul játék betöltésénél, csík pikk pakk felmegy, de utána egy perc míg képet látok, ha kilépek a játékból kb 1 vagy 1.5 perc míg viszont látom a windowst....

Configom:

Intel Pentium 2.4 GHZ, ABIT SR7-8X (Alaplap, SiS Chipsetes), Abit Siluro Gef4Ti4200 64 MB 8X-AGP, 512 DDR (Brand PC2700, 333mhz)

Már akkor is beszaggat, ha megfordulok önmagam körül 😄
Normális dolog ez egy ilyen géppel??!

Mr_no_NaMe
Fasza,asse tom hol van a csatorna...
Egészen megdöbbentû módon ha ez egy hackeres nosferatu mission akkor egy hackeres nosferatu adja 😊
Tehát van 3 nosfi, nem a csaj és nem a fõnök, nevére nem emlékszem.
A másik mission meg jön email-ban

Eye-scream
Á dehogy, egy tisztes, közmegbecsülésnek örvendõ idõs hölgyet...<#alien2>

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Ezt a küldetést hol lehet felvenni? mert én egyszer véletlenül +csináltam 1 részét de inkább nem mentettem el, hogy majd megcsinálom ha fel tudom venni... Szal ki adja?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Én felraktam a 45.23-ast és a 40.72-est és azokkal se ment... te melyiket tettel fel? Még régebbit töltsek le?
Egy kurvát?
Valaki megcsinálta a hackeres nosferatu missionokat? Miután a 4. hubot is aktiválom magyaráz, hogy valahol be van loggolva és keressem meg, de nem figyeltem erre a questek közt sem jelzi. Email-eim közt sincs semmi.

A másik szintén nosfi, mit kell a 3. poszterért szerezni?

Egy csajt is lehet vinni a fickónak és akkor nem kell zombizni

kapok
Ha nem csinálom meg, akkor nem kopok XP-t
Hogyan?
Pont ezzel szívok
Eye-scream
Réggebben írogattatok a zombis küldirõl a temetõben-meg lehet oldani zombiölés nélkül is...egyszerûbb és több xp is.

Thanx!
Majd lecsekkolom.
A kórház a Downtown részen van a rács mögött az elején. Ahol egy kisbusz áll ott hiányos a rács és áttudsz menni.
CarajoEsp
Okokokok😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

"...MINDENKINEK, AKINEK GONDJA VAN A JÁTÉK FUTTATÁSÁVAL..."
Hogy esetleg nekik is elindul rendesen...

Valami fétis cuccost pedig már felszedtem...
CarajoEsp
Kiváncsi vagyok. És mégis mit kell tõle várni? gyorsabb lessz?😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hogy õsznte legyek, ezt én se tudom :|
Nekem ez kimaradt. Melyik az a romos kórház? Ami Santa Monica-ban van az nem romos..

"- A csaj a romos korház alagsorában azt akarja hogy hozzak el neki két tárgyat. Egyik a múzeumban van a másik pedig a giovanni mansionban. Ez eddig ok lenne, de se a muzeumot se ezt a giovanni mansiont nem találom sehol. A gallery noirban is jártam de ott sincs semmi a képeken kivûl ennek a Pisha bigének meg valami fétis kéne..."
Kb. hány óra volt nektek befejezni a játékot?
Voltan
Lehet, hogy van, csak olyan helyen, ahol nem látszik. 😄D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MINDENKINEK, AKINEK GONDJA VAN A JÁTÉK FUTTATÁSÁVAL:

Látogassatok el a GameCopyWorld-re és próbáljatok szerencsét a Vampire - Bloodlines No-CD/Fixed Image -el!

Sok sikert!

hát úgytûnik ezt beszoptam jól 😞 Az a gomb a daginál a monitoron a kamerákat váltogatja csak. A csávo meg csak üvölt velem: "Get Out! I'm warning you." Még szét se kaszabolhatom mert ott nem lehet harcolni. 5-ös lockpickem van ami annyit jelent ennyi volt, ugyanis questek nélkül nem fog feljebb menni márpedig a herceg nélkül nem juthatok tovább. Gondolom a muzeum és a mansion is chinatownban van vagy hollywoodban. Gratulálok hogy ilyen zsákuccát bennehagytak a készítõk😞((
Adott a csatorna egyik ajtajához egy kulcsot. Lemész, megkeresed az ajtót (feltûnõ lesz, kevés lenn az ilyen), és átmész rajt'.
A lába mellett van a gomb, amit meg kell nyomni 😊
Azt tudtam, csak nem élvezed, szóval sok értelme nincs 😛
Mr_no_NaMe
Mit kell csinálni santha monicaban a night club,alsó szintjén mikor megbíz Threeser hogy vmi ocean beach hotelbol hozzak el vmit cumót?
Nem találom sehol azt a hotelt,vagy házat.
Eye-scream
Hmm ezt nem is tudtam, akkor nekem mér' nincs?

Ha tudsz... sorry az elírásért
a tudsz angolul akkor érdeklõdj a bloodlines.dilapidation.com fórumán. Ott jópáran végignyomták már, vagy legalábbis ezt a részt átnyomták
Nem tudtad? Egy bloodpontért cserébe tudsz némi vért nyomatni a bizonyos testrészbe, aztán a bizonyos testrészt a bizonyos testrésbe... LOL<#nevetes1>Ezt a Discipline-t kihagyták sajnos... De egyébként úgy olvastam hogy érdekes hangokat hallat Jeanette... Ezek a mai játékok...tisk..tisk..tisk... <#nevetes1>
Ja ok, leesett... Csak azt mondtat hogy nõvérkét nyirattad ki én meg hirtelen vmi kórházi észlényre gondoltam...
Huha.. Akkor itt lesz a bibi😞 Én ugyanis egy rusnya Nosferatu vagyok és nekem azzal a pasival nem jön fel semmijen párbeszéd dialogus. Csak nézegeti a buta monitorait és magában dünnyög. A 10-es locpick meg még igen távli dolog... Lehet itt a vég?
A Venture Towerben, ha beszélsz a dagadt mókussal, õ kinyitja neked az egyik liftet.
Hi!

Sikerült elakadnom. Pls help. Összes 4 quest van nyitva. Ebbõl 3 még santa monicában.

- Menj el downtownba és keresd meg Prince LaCroix-ot. Na ott a liftek nem mennek és egyetlen ajto van aminek a kinyitásához 10-es locpick kell, ami még közel sincs... Gondolom ez a vége felé megoldható csak?

- Derítsd ki hogy a gyilkosságokkal mi a helyzet. Megnéztem az helyszínt ott vaami változott a questben de azóta semmi továbblépés...

- Felkutattam a magányomozó csókának a fejvadászát, aki közölte hogy levágták az úját ezért nem melózik neki többet. Visszamentem kaptam szért az infoért pénzt. De a quest nyitott maradt és valami olyat vakerál, hogy keresem meg hátha még lesz pénz belõle. Annyit ir hogy downtown apartmant 2A-ban van a csoka egyik szobában. Oda is elmentem lehalggattam az üzenetrögzitõt amin azt karatyolja a csoka (talán néro?), hogy találkozzanak a bár-ban. Semelyik bárban nem történik semmi és a quest nyitva marad..

Downtown: Amit lehetett megcsináltam eddig. egy maradt nyitva:

- A csaj a romos korház alagsorában azt akarja hogy hozzak el neki két tárgyat. Egyik a múzeumban van a másik pedig a giovanni mansionban. Ez eddig ok lenne, de se a muzeumot se ezt a giovanni mansiont nem találom sehol. A gallery noirban is jártam de ott sincs semmi a képeken kivûl ennek a Pisha bigének meg valami fétis kéne...

Szóval van valakinek tippje mit hagytam ki? Remélem ez nem bug. Már 2 orája rohangászok de semmi továbblépési lehetõségem...

Thx