6370
Vampire - Bloodlines
-
#2529 Micsináljon szegény árva diáklány (merthogy a szülei meghaltak egy balesetben, amiről nem szeret beszélni), mikor szerelmesdrogos lesz egy vérszívó vámpírba úgy mégis ?!! Sosem volt senkije és most megtörtént vele a "csoda", végre tartozhat valakihez ! Először jön a feltétlen odaadás, szeretet és alázat... Pár évtized alatt azért menő "vámpírt" lehetne belőle faragni. -
#2528 Vandal jó gyerek, csak meg kell tanítani tisztességesen viselkedni ! Az erőből ő is ért. -
haxoror #2527 Hát én nem tudom hogy ez a Heather szál hova fog vezetni de lehet hogy sehova mert én magam fogom hamarosan kinyírni... MERT GYENGE ÉS IDEGESÍT :P
"Yes, Master everything for YOU!"
A nosferatu ghoulja legalább szórakoztatóan hülye, Mercutio meg egyszerűen ÜBER!
Király cuccokat/infókat szerez és inkább partnernek nevezném a bizniszben mint szolgának, kár hogy nem tudom elcserélni ezzel a szerencsétlennel...
(Mentális feljegyzés: Vandalt agyonlőni.
feljegyzés vége.) -
#2526 ó! :( -
#2525 Marad. -
#2524 Valaki esetleg tudja hogy a későbbiekben kapsz e +discipline-okat, vagy végig marad az alap 3? thx -
SG #2523 Köszi. -
#2522 nagyon jó az interjú is de szerintem az űber a Coppola féle Drakula... -
mike369 #2521 ebben -
Zsoldos #2520 Ez nem remlik. Atlagos holywoodi vampiros hentfilm cukor nelkul.
Sajna keves a jo film a temaban. Interju a vampirral rule. -
SG #2519 Ebben van a Hunyadi János is megemlítve ugye? Vagy keverem valami mással? -
Zsoldos #2518 Hat eleg vacak film, de poen a toronybol leugro vampir ahogy a ferenciek teren landol ;) -
SG #2517 Köszi akkor megnézem. Csak azért gondoltam hogy lehet összefüggés mert
valahol olvastam hogy pereskedtek valamin a filmkészítők a white wolf kiadóval. -
#2516 Sztem nézhető, nem rossz a vérfarkas benne. FONTOS felirattal nézd meg, (Raze miatt, isten a hangja). -
#2515 Nemsok, de ott is vámpírkodnak. Amúgy nem is rossz kis filmecske, meg lehet nézni, nekem tetszett. -
SG #2514 Van valami köze a Underworld című filmnek ehez a világhoz? És érdemes megnézni? -
#2513 A fura az, hogy nem hagyják, hoyg utánanézz a ghoul-odnak, mikor követik és figyelik, pedig kiváló csali és leszedhetnéd az ellenfeleid kémeit, kicsit megdolgozni őket. DE nem, csak buta tanácsokat tudsz adni és lelépni, áhhhh... -
#2512 Arról nem beszélve, hoyg egy full elegáns ventrue társa nem lehet egy szakadt útszéli ribi ez világos ! Arra egy jólnevelt, kedves lánykát kell betanítani ! Ez pénzbe és időbe kerül, de nem szabsd hagyni, hogy rossz társaságba keveredjen ügybuzgalma folytán, hogy nekünk segítsen. -
#2511 A gond az, hogy a készítők próbáltak kis szabadságot adni, hogy nyissanak a valódi élő szerepjáték felé, de ugyanakkor még mindig rákényszerítenek idióta klisséket az emberre. -
#2510 Az nem VENTURE, hanem VENTRUE!!!! -
#2509 Jó ötlet, csak kissé alantas stílusban kezdenél hozzá ! -
#2508 Amúgy nagyon nem tetszik, hogy a készítők mindenáron rád akarják húzni, hogy te egy kis önző geci vagy, aki mindenkit kihasznál és totál gerinctelen ! Hiába küzdessz ellene, van mikor nem hagynak neked más választást, csak rosszat !
Nem értem miért kell Hetaher pénzét elvenni, vagy hagyni, hoyg kimaardjona suliból ! Egy jólszituált ventrue nemhogy nem szorul rá a ghoulja dollárkáira, hanem én magam iskolázattnám és öltöztetném, meg adnék neki költőpénzt, mivel egy segghülye ghoul-lal semmit sem érek, de egy tanult, ravasz és elegáns, etiketthez is konyító társ igen hasznos a túlélésben, még akkor is ha csak logikusan is nézzük. Amúgy pedig egy ghoul a vámpír familiárisa, kicsit vér a véréből és a köztük lévő viszony erősebb a szerelemnél is ! Ugyan miért bántaná egy épeszű, magas humanity-vel megáldott vámpír a kedvenc háziállatát és társát ?!! Arról nem beszélve, hogy sok ember és ghoul csak azért szolgálja a vámpírt, hogy egyszer talán maga is vámpírrá válhat és halhatatlanná lesz. Így ha megfeelő pozícióba jut a karakterünk, Heathert magunkhoz emelhetjük, ha kiharcoltuk/alakoskodtuk/zsaroltuk az engedélyt rá !
Ráaádsul nem az a jó egodás, hoyg elzeverjuk, vagy kényszerítjük dominnace-vel, hogy ne jöjjön vissza, hiszen ő már függőségben van tőlünk, "megszelidítettük" és felelőssek vagyunk érte. Ha megvonják tőle vérünket, maximum depressziós öngyilkos lesz egy sikátorban és ki kívánná ezt a sorsot egy ilyen bájos gyermeknek, akit épp most mentett meg ! Most már hozzánk tartozik, nincs visszaút, ezért előre kell terveznünk. Az "igazán" humánus megoldás az lett volna, ha hagytuk volna ott meghalni a kórházban, de ha már nem tettük, után a mi felelősségünk, hogy egyengessük a sorsát ! -
SG #2507 Igazad van! A hétvégén kilátogatok az ecseri piacra, és megpróbálok szerválni egy magnumot vagy egy katanát. Aztán este lemegyek kurvázni a fóti útra és megnézem hányok-e a vérüktől:))) -
#2506 Nevelő célzatú játék ! Jót tesz, csak érezd át és okulj ! :DDD -
#2505 Én azon ügyködödm, hogy Heather-t ne öljék meg, de ahogy elnéztem ez több mint lehetetlen, ha magad mellett tartod, márpedig ez az egyetlen járható út ! -
SG #2504 Ez rettenetes amióta venture karival játszom, elzavarom a hajléktalanokat az utcán. Tegnap a Moszkva téren odajött kéregetni egy csöves, régebben megszántam őket egy cigivel néha, de most majdnem nyomtam rá egy suicide-ot. -
#2503 Az én emberfeletti leányomnak az Elvira nevet adtam, stílusosan... -
SG #2502 Át kéne neveznem a karakteremet Ace-re és így már egész jólenne a venture, már csak egy a kéne a végére. -
#2501 Ezt írják, én nem próbáltam ugyan, mert Tremere karit nem indítottam benne ! -
#2500 Nem lehet egyetlen szégyenfolt SEM egy ventrue makulátlan becsületén ! -
#2499 Még nem vagyok ott, most beszéltem Isaac-el, fura 1 tag. -
haxoror #2498 Még nem tartok ott :( -
#2497 Akkor jól gondoltam, mind meg van (5). A humanity meg 6-os az csak azért kell, hogy ne legyek beast. Ja a zombik tudnak agyat szívni? -
SG #2496 2469-re ha segítene valaki,megköszönném és adnék neki egy alig használt katanát vagy magnumlőszert:)) -
SG #2495 Én is elzavartam a francba, nem tetszett a félnéger csigafrizurás arca, meg is kaptam érte a maskarádés violenciát. -
Zsoldos #2494 Nem kell nagyon centizgetni boven rengeteg ido van lopakodni. A szobaba rogton le lehet rakni, amikor bejossz, a haloszobaba amikor a ficko a furdoszobaban van ,a furdoszobaban amig a ficko telefonal, es oda lehet menni a szamitogephez barmikor mert eltakar a terelvalaszto.
Aztan mar csak ki kell osonkodni.
Gyerekjatek. Ha ellosz egy auspexet akkor egyenesen zero. -
SG #2493 Igen igazad van, egy raktárban van egy csonó bloodpack és kettő belőle a legtutibb fajtából való. -
haxoror #2492 A Malkavian manorban van asszem 3 -
haxoror #2491 Hollywoodban miután először beszéltem a főkrampusszal valami dilis csaj (Samantha?) odarohant az utcán és valami amnéziáról vetített meg hogy majd telefonál jól, otthagytam a francba de mégis megkaptam a masquarade sértést :/
Ki kellet volna nyírnom még mielőtt telefonál vagy ez valami későbbi küldetés része? -
SG #2490 Én találtam valahol csak már nem emlékszem hogy merre, de a vandál nevű csávó is forgalmaz a játék előrehaladtával. Az elején még nincs neki.