Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, mert haverommal együtt játszunk amikor nyomjuk, akkor viszont egyben 4-5 órát, vagy elfáradtunk és azért nem találtuk, vagy tényleg kell hozzá... Mindenesetre hálás vgayok, nagyon köszi! 😊

Csak még akkor annyit, hogy a Hoolywoodban hol van a tag akihez a herceg küld? (elsõ küldi, a Nosi primogén ellopta a múzeumból a cuccot,Nines ellen megy a vérvadászat... ezt tudo meg a hercegtõl és ezután küld el Hoolywoodba, hogy keress egy tagot aki talán tudja hol van a nosi primogén)

Ötlet? Térképen nem találtam, elméletileg ékszerüzletében van :\
A riporter hagy maga után egy névjegyet, azon írja hol lakik. Ott van a földön a bejárattól jobbra lévõ szobában. Persze lehet, hogy ehhez kell inspection

Eye-scream
SPOILER

TV riporter downtownban van a motelben, az 1. emeleten.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

SPOILERRRRRR

1. Az ékszerüzlet Halivúd egyik szélén van a 2 közül 😊 Oldalt egy sikátorból kell bemenni.

/SPOILERRRRR
hm... esetleg ha tudtok, nekem is segíthetnétek...
Amúgy a helyes sorrend: A fõbejárattal szembe fordulsz és jobbra a piros kép az elsõ, 2. az elsõvel szemben, 3. a 2.tól balra, 4. a 3.al szemben.

Amit meg nekem kéne segíteni:

Hali!

Elakadtam, ott vagyok, hogy a múzeumba küldött a herceg, ok ott találkoztam Dekketh-el vagy kivel (õ volt aki farkas alakból változott át a Warehousos robbantás végén) hogy ellopták a cuccot. Ok, visszamentem hercegbácsihoz, jó Brujah-san elõadtam a dolgokat, aztán mondta, hogy Saali-t vagy ki a fenét kutassak fel Hoolywoodban, mert õ tudja hol tartózkodik a Nosferatu õsatya. Nem is kellett több, hagytam elõzõ küldetéseket és áttaxiztam Hoolywood-ba... de hol van a srác??? Valami ékszerüzletében, de az hol van? Igaz még csak a térképet néztem meg, de ott nem találtam.

Másik: downtown-ban mikor a bezárt kórházba megyek, ahol a noszi csaj zúz embereket, meg eszik meg ott mondja, hogy küldjem le a TV-riportert. Haverommal arra jutottunk, hogy a TV riporter valszeg az a muki, aki amikor bementem akkor sipítozott, hogy ne mennyek le meg stb stb... de mikor szólt a noszi utána felmegyek vissza és nem találom sehol... Hol keressem a riportert?

Elõre is köszi a segítséget! Csáó!

A gamecopyworld oldalt isemrem, azt néztem meg elöször, de sajna ott nincs crack, csak egy kisméretü képfájl amit a daemonba kell be illeszteni.

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

BlackShadow
mármint crack

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
gamecopywolrd on tuti van

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ja de jo nekem is az kellene!!

Help segitsen valaki Crack kellene

Eye-scream
Énnekem nem kellett, úgyhogy nem tudom hol található de lejjebb van link, ha jól emléxem gamecopyworld-ös...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Cracket nem találtam hozzá. esetleg tudsz adni hozzá egy linket? Megköszönném

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

traXion
htx

Eye-scream
Krekket próbáltad?

Eye-scream
Én is unarmeddel nyomulok-a fenevad karmait nem szerette nálam...

Eye-scream
SPOILER'S

1. A megfelelõ sorrendben (A képen látható történések idõrendjében, ha nem tudod próbálgass)
2. Majd Downtownban lesz róla több info
3.A nyakláncot vidd el de csak Therese-nek add oda Jeanette-nek ne.

BlackShadow
hát nemtom.. én unarmedes vagyok és hát a shotgunt nem bírom annyira mint õ az ütéseimet 😄

traXion
Csá,
van egy pár kérdésem.

Szóval,
Hogyan kell szétvágni a gallériában a festményeket?
Mit, hol, hogyan kell megtudni a sorozatgyilkosról (aki a parton gyilkolt)?
A szellemkastélyban hogy szabadítsam ki a csajszit? Vagy ott egyáltalán mit kell csinálni a nyaklánc megtalálásán kívül?

zoli80
hm,nekem forditva van.

CarajoEsp
Basszus kulcs.Folyamatosan fagyogat a játék. Eddig nem csinálta ,de a Raktár óta ez folyamatos lett. Már a memóriára is gyanakodtam ,de csak Downtownban és a Warehouseban csinálja😞((
Ez borzasztó.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

McHaals
-S P O I L E R- következik Mr No_Name kérdésére:

Ha megcsinálod az Ocean House (kísértetes) küldetést, megszerzed az Asylumos csajnak, amit kell, és visszaviszed, azt tapasztalhatod, hogy nincs ott a csaj, csak a testvére 😊 Neki vagy odaadod, vagy nem, a küldetés szempontjából mindegy. Ad õ is egy küldetést, hogy hasogasd össze a képeket a galériában. Ha azt is megcsináltad, akkor elárulják, hol találod a Nosferatut. Õ elvisz a warehouse-ba, amit fel kell robbantanod. Ha ez megvan, megjön a taxid.

-S P O I L E R V É G E-

remélem érthetõ volt.

MadWolf#11626

HI
Valakinek sikerült cd-rõl elindítani a vampire-bloodlines-t??
Pontosan olyan írási paraméterekkel írtam ki ezt a gamet, ahogy az nfo-ban le volt írva. (safdisc2/3 és 4x-es írás)
Le ellenörzi a cd-t és amikor a játékot indítani akkor kijön egy hülye windows hiba hogy a vampire.exe hibát észlelt és leáll...
De olyan hiba üzenetet nem kapok hogy a cd corrupt vagy hasonló.
Viszont érdekes hogy képfájlból egybõl elindul hibamentesen.
Ha valaki tud segíteni ebben akkor írjon

Eye-scream
Énnekem az sokkal könnyebben ment mint a másik 2 plauge bearer...

BlackShadow
én is ott járok 😊 amikor meg megtalálod bishopot akkor is tele lesz zombival 😛 ráadásul a kis köcsög shotgunnal lövöldöz, ki is nyirt rendesen 😞

amugy azt a srácot hol lehet megtalálni akii a skyline apartman 2. emeletén lakik (még az elsõ városban kaptam a küldit) az üzirögzi aszondja h a bár környékén lesz vhol egy találka, hol?

Köszi! 😊

Odáig már fel tudtam úszni, de mi a szöszt csináljak abban a két kis vacak lukban?
Vki tudja hogy kell lehívni a console-t?

mikorra várható a peccs?

Saint of Underworld N/Me

Gnome
hát ilyen nincs...most tartok ott, hogy fel kéne mennem a Bishop házába(downtown) és vagy 30 zombi mászkál össze vissza..ez még nem is lenne olyan rossz de annyira beakadt mint még soha...lehet vagy 5FPS vagy rosszabb...se ütni nemtudok a lag miatt se lõni..már ott tartottam, hogy beírom a god mode-t de akkor meg lefagy az egész...szal asszem én visszatöltök egy korábbi quicksavet és meghagyom ezt a questet a patchnek mert ez így lehetetlen...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Nem, nem megy. Már azt is próbáltam 😊

CS@
Egyszerübben is megkérdezem a #1488 :
Az Ocean house felsõ részébõl a tovább jutás a világítótorony felé történik?

[HUN]Crassus
#1539 Buffold fel a fizikai tulajdonságaidat és menni fog sztem......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Igen, de erre nem reagál semmit. Használni is próbáltam, de nem megy. A lényeg már máshol is láttam ezt az ikont és akkor normálisan el is tolta az adott dolgot. Itt nem. Beszoptam?

Hogy érted hogy "bármit csinálok" ? A testeddel kell eltolni, odaálsz a deszkából kiálló izéhez és mész elõre igy eltolod a deszkát.

fel kell pörgetni a ventit, akkor fel tudsz úszni az 1-es, v. 2-es teremben a lyukig...
Sziasztok!

Van egy rész a Nosferatu küldetésben, amikor lejutok egy vezérlõterembe a csatornarendszer mélyén és hatalmas áramkisülések vannak. Bemegyek az Electric szobába és ott kikapcsolom a feszkót, majd a vezérlõpulton található gombbal leállítom a szivattyút, így már a vízvezetékben is tudok közlekedni. Igen ám, de innentõl fogva elakadás, mert nem tudás, hogy merre menés tovább.

Valakinek valami tipp?

Elõre is köszi!
Amúgy ez a bugos szar teljes kikészít. Bejutottam a keleti vámpírokhoz. Oké, eljutok egy ajtóig aminek keresztbe van tolva egy deszka. Nyílván el kéne oldalra tolni majd az ajtót kinyitni. Meg is jelenik az ikon min egy figura tol valamit, de bármit csinálok az a szar nem mozdul meg. A noclip parancsra meg ledermed a játék. Nem egy csöppet sem vagyok ideges. Valaki nyugtasson meg, hogy én vagyok a hülye és valamiegyszerû megoldás létezik

Síneken mozognak és a sínek végén a falon van egy rács. Illetve 3. Oda belõsz és leállnak

SPOILER

Az utcai lányokat kéne meggyõzni, de kell hozzá 4-es Persuade asszem

/SPOILER
Megint help egy kicsit, a temetõben a fazonnak, akivel vagy zombizok, vagy lányt viszek neki, hol találok lányt? Az utcai kurvákat már próbáltam, de odaig nem jönnek el. a Vesuviusban sem jártam sikerrel, vki talált már olyan lányt aki odaig elment?

Krinyo
smoke 😄
neked pedig tudnod kéne angolul... 😄

Hmmm, értem... én általában lusta vagyok 😊
http://show.hwsms.net/show.html

Köszi szépen, nem vagyok se lusta se hülye, csak nem túl sokat tudok angolul, rengeteget szótárazok a játék közben 😄
Szóval az a lényeg hogy én azt értettem hogy vmi középiskolai jóga hülyesége votl, szvsz akkor rosszul fordítottam, na köszi mégegyszer.

Krinyo
tudna valaki egy jó smswarezt ahonnan lehúzható a gém?

--- SPOILER ---

Na, õ már elmondja, hogy egy halivúdi sztár vót egykoron 😊 A kis hölgyet amúgy a temetõben, a halivúd mauzóleumban keresd...

--- /SPOILER ---

Most komolyan: lusta vagy, vagy hülye? 😛
Ha megcsinálod a többi küldit downtownban, találkozni fogsz a mukival még egyszer.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Vki tudna nekem segíteni, elakadtam Hollywoodban, vmi Ginger Swan-t kell megtalálni vagy legalábbis infot gyûjteni róla, már az egész várost végig jártam (nemcsak hollywood) és sehol semmi, ha vki tudja a megoldást pls jelezze. Ja még vmi eddig egyedül a peep showban volt hajlandó feltenni a kérdést a boltosnak.

Nem tudom, nekem nem jelez ki verziószámot (fura pedig kéne) arról a CD-rõl kaptam fel amit a kártyához kaptam, próbáld meg azzal, ha nincs meg akkor írj mailt ide [email protected], és megpróbálom neked mailba elküldeni az enyémet.

Hmmm, lehet, hogy másik warehouseról beszélünk, ezért is mondtam, hogy ez a santa monicai 😊
Mr_no_NaMe
Köszike,de most télleg ennyire nem lennék benne a játékban?😊

No mek robbantani!