Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak még akkor annyit, hogy a Hoolywoodban hol van a tag akihez a herceg küld? (elsõ küldi, a Nosi primogén ellopta a múzeumból a cuccot,Nines ellen megy a vérvadászat... ezt tudo meg a hercegtõl és ezután küld el Hoolywoodba, hogy keress egy tagot aki talán tudja hol van a nosi primogén)
Ötlet? Térképen nem találtam, elméletileg ékszerüzletében van :\
TV riporter downtownban van a motelben, az 1. emeleten.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
1. Az ékszerüzlet Halivúd egyik szélén van a 2 közül 😊 Oldalt egy sikátorból kell bemenni.
/SPOILERRRRR
Amúgy a helyes sorrend: A fõbejárattal szembe fordulsz és jobbra a piros kép az elsõ, 2. az elsõvel szemben, 3. a 2.tól balra, 4. a 3.al szemben.
Amit meg nekem kéne segíteni:
Hali!
Elakadtam, ott vagyok, hogy a múzeumba küldött a herceg, ok ott találkoztam Dekketh-el vagy kivel (õ volt aki farkas alakból változott át a Warehousos robbantás végén) hogy ellopták a cuccot. Ok, visszamentem hercegbácsihoz, jó Brujah-san elõadtam a dolgokat, aztán mondta, hogy Saali-t vagy ki a fenét kutassak fel Hoolywoodban, mert õ tudja hol tartózkodik a Nosferatu õsatya. Nem is kellett több, hagytam elõzõ küldetéseket és áttaxiztam Hoolywood-ba... de hol van a srác??? Valami ékszerüzletében, de az hol van? Igaz még csak a térképet néztem meg, de ott nem találtam.
Másik: downtown-ban mikor a bezárt kórházba megyek, ahol a noszi csaj zúz embereket, meg eszik meg ott mondja, hogy küldjem le a TV-riportert. Haverommal arra jutottunk, hogy a TV riporter valszeg az a muki, aki amikor bementem akkor sipítozott, hogy ne mennyek le meg stb stb... de mikor szólt a noszi utána felmegyek vissza és nem találom sehol... Hol keressem a riportert?
Elõre is köszi a segítséget! Csáó!
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Help segitsen valaki Crack kellene
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
1. A megfelelõ sorrendben (A képen látható történések idõrendjében, ha nem tudod próbálgass)
2. Majd Downtownban lesz róla több info
3.A nyakláncot vidd el de csak Therese-nek add oda Jeanette-nek ne.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
van egy pár kérdésem.
Szóval,
Hogyan kell szétvágni a gallériában a festményeket?
Mit, hol, hogyan kell megtudni a sorozatgyilkosról (aki a parton gyilkolt)?
A szellemkastélyban hogy szabadítsam ki a csajszit? Vagy ott egyáltalán mit kell csinálni a nyaklánc megtalálásán kívül?
Ez borzasztó.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ha megcsinálod az Ocean House (kísértetes) küldetést, megszerzed az Asylumos csajnak, amit kell, és visszaviszed, azt tapasztalhatod, hogy nincs ott a csaj, csak a testvére 😊 Neki vagy odaadod, vagy nem, a küldetés szempontjából mindegy. Ad õ is egy küldetést, hogy hasogasd össze a képeket a galériában. Ha azt is megcsináltad, akkor elárulják, hol találod a Nosferatut. Õ elvisz a warehouse-ba, amit fel kell robbantanod. Ha ez megvan, megjön a taxid.
-S P O I L E R V É G E-
remélem érthetõ volt.
MadWolf#11626
Valakinek sikerült cd-rõl elindítani a vampire-bloodlines-t??
Pontosan olyan írási paraméterekkel írtam ki ezt a gamet, ahogy az nfo-ban le volt írva. (safdisc2/3 és 4x-es írás)
Le ellenörzi a cd-t és amikor a játékot indítani akkor kijön egy hülye windows hiba hogy a vampire.exe hibát észlelt és leáll...
De olyan hiba üzenetet nem kapok hogy a cd corrupt vagy hasonló.
Viszont érdekes hogy képfájlból egybõl elindul hibamentesen.
Ha valaki tud segíteni ebben akkor írjon
amugy azt a srácot hol lehet megtalálni akii a skyline apartman 2. emeletén lakik (még az elsõ városban kaptam a küldit) az üzirögzi aszondja h a bár környékén lesz vhol egy találka, hol?
Odáig már fel tudtam úszni, de mi a szöszt csináljak abban a két kis vacak lukban?
Saint of Underworld N/Me
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Az Ocean house felsõ részébõl a tovább jutás a világítótorony felé történik?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Van egy rész a Nosferatu küldetésben, amikor lejutok egy vezérlõterembe a csatornarendszer mélyén és hatalmas áramkisülések vannak. Bemegyek az Electric szobába és ott kikapcsolom a feszkót, majd a vezérlõpulton található gombbal leállítom a szivattyút, így már a vízvezetékben is tudok közlekedni. Igen ám, de innentõl fogva elakadás, mert nem tudás, hogy merre menés tovább.
Valakinek valami tipp?
Elõre is köszi!
Az utcai lányokat kéne meggyõzni, de kell hozzá 4-es Persuade asszem
/SPOILER
Szóval az a lényeg hogy én azt értettem hogy vmi középiskolai jóga hülyesége votl, szvsz akkor rosszul fordítottam, na köszi mégegyszer.
Na, õ már elmondja, hogy egy halivúdi sztár vót egykoron 😊 A kis hölgyet amúgy a temetõben, a halivúd mauzóleumban keresd...
--- /SPOILER ---
Most komolyan: lusta vagy, vagy hülye? 😛
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"