6370
Vampire - Bloodlines
-
SG #2569 Most látom a legkissebb felbontás csak 800x600 akkor tehát elég onnan kezdeni. -
SG #2568 Fixáld le a frissítést 640x480-tól egésszen 1280x768-ig, természetesen azon az értéken amit tudomásod szerint a monitorod támogat. Ezután próbáld újra. -
SG #2567 A neten azt írják, hogy fixálni kéne a frissítési frekvenciát az ati vagy az nvidia kontroll panelen. -
SG #2566 Ezt a "szinkron helytelen 98.2 khz 150Z NP" fekíratot ezt a samsung monitorod osdje írja ugye? -
Realist #2565 Segítséget szeretnék kérni, mert sajnos nem tudom elindítani a játékot. Indítás után a monitor elsötétül a középen pedig ez olvasható: Szinkron helytelen 98.2 khz 150Z NP. A hangokból pedig jól kivehető a játék elindulása(csak éppenséggel kép nincs). Szerintetek mi lehet a gond. Legfrissebb nforce driver fent + xp sp2 + samsung 757mb monitor. Próbáltam több felbontásban is.
Kösz a segítséget!
A kisebb felbontás sajnos nem oldotta meg a problémát -
#2564 Mikor elakarom indítani a játékot akkor ezt írja ki"Please eject and re-insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK restart application" mi lehet a gond pedig mindent úgy csináltam ahogy írva volt SafeDisk 2/3 4-szeresen írva! -
SG #2563 Na végigvittem, jó kis játék volt csak kár hogy ennyire rövid. Ha kijön hozzá végre egy patch, érdemes lesz mégegyszer végigtolni.
Valamelyik befejezésben kinyitják azért a szarkofágot?? -
SG #2562 Ez nem a red faction :))) De jó volt abban a railgun, simán átlőtt a falon. -
Zsoldos #2561 Semmilyen fegyver nincs, ami atlo a falon? -
#2560 Nem sniper az, csak sima puska. És sz*r. -
haxoror #2559 SPOILER:
You can also kinda cheat the quest by going down behind the ginger swan mausoleum after the timer starts. Aparently you're far enough away from the gates that the zombies that would go for it never spawn. I discovered this accidently, because during the lull the first couple of minutes my first time through, I went down to her tomb for the tape and ended up lasting almost to the end. Then I failed it horribly the next half dozen times I tried to win it straight. So I came up with and succesfully tested my hide-in-the-corner tactic. Cheap, but effective.
-
haxoror #2558 :)
Hollywood vége felé járok de még mindig csak azt mondja hogy rajta van az ügyön :)
SPOILER:
Banshee fórumon írták hogy a graveyardos zombihent jutalma egy sniperrifle, de később a boltokban is kapható lesz. -
haxoror #2557 Az a borostyán monochrom monitor hihetetlenül ott van
Játékra, munkára alkalmatlan de GYÖNYÖRŰ!!! -
haxoror #2556 Még egy ok hogy újra végigtoljam :) -
Takezó #2555 Hmm, hidd el,h ogy beszélgetéssel is meg lehet őket oldani (kivéve a dzsovannis zombikat) -
#2554 De asszem egy Belga csinált belőle vámcsit ! Egy francia meg egy belga, khmmm.... :DDD -
#2553 Heather drága a kis topjában jól mutat az új luxuslakásomban ! :DDD PlazmaTV, nagy hifi, TFT-s moncsi+computer, nagy ágy, buzi nagy amcsi hűtő, dúva fürdő és külön wc, plafonig érő akvárium...stb... -
#2552 Szerintem igen, de ki tudja, én nem bénázok... -
#2551 Vannak olyan titksoajtók, amit magas investigation nélkül észre sem lehet venni és úgy sem mindig. Egész zónákat lehet így elkerülni, pl. a halott elder házában, asszem Grout ! -
Hoz_Hun #2550 A kínai csajhoz akarok pártolni csak vele még nem futottam össze. Egyébként már buktam az apartmenemet (a múzeumban ügyes voltam)? -
#2549 Nem a jóban levés, hanem kapsz egy fasza egész emeletes apartman luxus lakást !!! Hogy mást ne mondjak.
AMúgy még ha az Anarch-okhoz húz is aszved, ők maguk kérnek meg rá, hogy maradj a herceg mellett és légy a bizalmasa, mivel ezzel tudsz a legnagyobb hasznukra lenni !!! Így vanegy belső emberük és tudod őket informálni stb. -
Hoz_Hun #2548 Egyébként a hajón ott csesztem el, hogy azt hittem észre se vehetnek, és azt gondoltam a silent kill még okés. A herceg másként gonolta. egyébként nem értem mit parádézott, beindítottam a hajómotort ami szépen felrobbant, szóval senki semit nem vett észre (benne volt a TV-ben :D), na mindegy.... -
Zsoldos #2547 Mondjuk lehet lopakodni, de a lopakodos resz nem sikerult tul jol, ezeken a mapokon meg a szereplokkel valo interakcio teljesen kihunyt, a bujocskat leszamitva 1-2 kart kell csak meghuzogatni es mehetsz tovabb a nyilegyenes uton.. Ami tetszett, a hegyrol a nagy sziklat raguritani az orokre :) -
Hoz_Hun #2546 Gondolod?! Már elég régen volt.
Na meg nem is akarok annyira jóban lenni a herceggel, nehogy végül nála kössek ki. Anarhokat is vérző szívvel építettem le, mert megmentették a búrámat, de ők nem az én világom. A herceg...nem túl szimpatikus. Azért megkérdeztem volna tőle milyen ember is volt Napóleon valójában, ha már egyszer a seregében szolgált :) -
Zsoldos #2545 Muzeumban felduhitettek es lemeszaroltam mindent ami mozgott egyszer elunk alapon :) (plane hogy nem is elunk) De a fonoknek egy rossz szava sem volt.
Most nyomtam le a giovannikat, meg az inkvizitorokat, ilyen uncsi linearis hent palyakat minek kellett belerakni egyaltalan a gameba? -
#2544 Csináld meg újra hajót, de most már hibátlanul ! Megéri ! -
Hoz_Hun #2543 Jah, Ő lesz az! -
Takezó #2542 ming zsao gondolom -
SG #2541 Melyik kínai csajra gondolsz? -
Hoz_Hun #2540 haxoror: király leírás volt ez a lábfejű megnyúvasztása, szét röhögtem magam. Regényt kéne írnod! :D
Kérdés akárkitől: az a Mercutió vagy hogy hívják a Santa Monicai ghoult, tényleg be tudja szerezni a snipert vagy csak vetített (nem mintha lenne értelme használni a játékban csak kérdem).
Egyébként Ventrueval nyomom; kicsit gáz hogy a hajón kinyírtam pár őrt (de a többi nem vett észre semmit :)), a herceg le is baszott érte. Na minegy, a múzeumban már nagyon kíméletes voltam. A kínai csajjal mikor futok már össze :)? Érzem, hogy ő hozzá fogok csatlakozni ;). -
haxoror #2539 Nincs pár évtizedem, lassan a játék végére érek -
haxoror #2538 Késő, a srác kifogyott a holnapokból... -
#2537 Van már valami magyarositás vagy végigjátszás ehhez a gémhez? Mert nekem nagyon angol :(
-
SG #2536 Na akkor ez bug lesz, mert ott ugyan nem volt semmi. Pedig kezdtem reménykedni hogy megúszom bugok nélkü. Eddig a csónakoson kívül nem is volt más, de akkor ez már a második:(( -
Takezó #2535 SPOILER
A megölt "herceg" mellett van elvileg... -
SG #2534 Na ez baj, mert én nem találtam astrolite-ot, pedig végigbóklásztam már az egész szintet többször is. Na sebaj, átvizslatok újra minden egyes zugot. -
#2533 Én szemtől-szembe szoktam őket szeretni ! -
Takezó #2532 SPOILER
Elfelejtettem mondani, hogy esetleg felküldheted az ott talált Astroliteot (Miután élesítetted persze), és akkor bealszanak fenti katonák :) -
SG #2531 Köszi szépen. -
Takezó #2530 Az szerintem is a herceg volt, aki megszállt egy kommandóst... khmm... no mind1, szóval ott van 6 db. lift, ha szembeállsz velük, akkor jobbról az elsőbe be lehet szállni, és fel lehet menni 2 szintet