Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Ha ez nem lehetséges akkor:
Elindítod a játékot a "-console 1" paraméterrel. Amikor a menu és a konzol bejön akkor bezárod a console -t és beloadolod a játékodat. Ha betöltõdött a játék akkor lehívod a konzolt(0-val) és beírod a neked tetszõ parancsokat. Ezután beírod a konzolba "save akarmi" majd azt ,hogy "quit". Betöltöd újra a játékot(paraméterek nélkül) és beloadolod az akarmi -t.
a probléma lehet hogy nem ehhez a témához kötõdik de ennél a játéknál lépett fel. naszóval letöltöttem a bloodlinest. cd1-mdf, cd2-3-cue. namost géprõl feltelepítette mindent faszán, ámde mondom kírom én ezt DVD-re image filebe meg mellé írok még valamit. Tesztelem, mondom sikerült -e: cd1 ok, ámde cd2-3nál kiírja "unable to mount image. Cue sheet: line 1-file not accessable". Visszamásolom gépre ott is ez. Havernak kiírtam DVD-RW-re dettó. Mi miatt van ez? ha valaki tud segítsen.
na szoal en is letoltam ezt a jatekot es az 1cd az mds es amikor ugy teszem fel a jatekot hogy nem irom ki aszondja hogy emulacios gond van kapcsoljam le a gost cd-ket pl deamon meg ijenek...meg tettem ujra fel is tettem akkor meg csak kint marad a kezdo kep es nem megy tovabb....aztan kiirtam ahogy az nfo-fileba levolt irva 4x-en meg valami safe2/3 ba es alcohollal megcsinaltam es amikor elinditanam csak porgeti a cd-t es folyamatosan eg ennyi de semmi nem tortenik..naon kene a help mert irtora szeretnek mar ezzel jatszani.akinek esetleg van valami okos otelete az ide irjon pls [email protected] thx bye
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ott tartok, ahol meg kell ölni a Kuejin nõcit, aki átalakul Cthulhuvá :) Nos... lehet, hogy én vagyok béna, de 1/3 élete alá még nem sikerült sebeznem :| Valami ügyes kis taktikja van valakinek? :)
na midnegy de a fagyás akkor is bosszantó
Ha a default "e" -vel akkor minden rendben.
Mittnick mint nosferatu hacker:)
Ez valami bug?
nemtom másnál van e ez, de nekem egyfolytában kilép a játék, a másik meg hogy nem tudom megnézni a küönbözõ papírokat.
valamikor igen, de legtöbbször csak így felvillanak és nem maradnak úgy...
bárki help?
1 Vérfarkas: tudom, hogy volt róla szó de már nem tom megnézni
2 Az mi?
3 majd ha hazamegyek kipróbálom a pultost.
Amúgy egy darab vámpírból nem tudtam még szívni, lehet ez se került be?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
hát én mostmár végígviszem 256 megával, de akkor szobrot lehet érte emelni nekem :D
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nos amikor feltettem az alig egy éves winfosomra a gámát az idegeimre ment a töltögetésével. Kb 40mp volt mig bejött a fõutca és utána ujabb 5 mp akadozott a hang , ráadásul ha elfordultam szaggatott ujabb 2-3 mp-et... Iszonyat volt... Többektõl olvastam itt hogy ugyanaz a gondjuk vele. Azonban mások meg azt irták neki minden simán megy nem tölt sokat.
Na szombaton összefosta magát a windows-om és muszály volt ujraraknom. Már a tököm tele volt az installal ezért ahogy felkuszott rádobtam egy sp1-et azt egybõl a vámpirt... Na mondom játszom egy kicsit vele lefekvés elõtt.
A meglepetés akkor ért amikor elindult! Hasít mint az állat. Tényleg 10mp alatt tölti be az utcát és kisebb helységeket 4-5 alatt. Felraktam 1280*960-ba bekapcsoltam a lézetõ összes extrát még árnyékokat is bump mappng stb, de meg se érezte! És olyan gyorsan tölt hogy ihaj! Szóval ha valakinek nagyon sokat kerreg a vinyoja vele és van egy szabad particiója rakjon fel egy szûz windozt és próbálja ki a különbséget. Nem tudom mi az oka, bár én a swap file-ra tippelnék. Most a 80Gigás vinyón alig 5 giga foglalt a többi üres és ugyebár töredezés mentes is... Ez lehet a magyarázat valószinûleg.
konfig: 2.4 xp 512 266DDR régi kg7-es lap, ati9600pro 80g barracuda
Újra is kezdtem egy tremere faszival és pár óra alatt majdnem kivégeztem santa monicát. Még robbantok egyet azt irány a downtown...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Kérdés:
Vittem péjnkilát(ez kicsit szarul jött össze, kinyirtam 1 õrt, mert nem tudtam elmenni mellette) Mercutio-nak, meg megszeretzem a bombát, stb. Erre azt mondta ez az állat, hogy keressem a clubban Janettet, de õ már nincs ott mert már elõtte beszéltem vele és elment a lifttel.
Most mi van, bukta?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
lehet, hogy szemétségnek tûnik, de érdekel, hogy mit lehet nyerni nines levadászásával, na nem azért, hogy kiellégítsem a ventrue törpét a toronyban, hanem mert elméletileg, ha elszívom a vérét, akkor az ereje belém szál, bár nem tudom egyáltalán meg lehet-e találni, vagy, hogy mekkora brawling kell, hogy el tudjam kapni a nyakát :)eddíg még erõsebb vámpírt nem találtam csak a bishopékat, de azok jól védték a nyakukat :) aki elõrébb van, vagy végígvitte:
lesz ilyen, hogy átszál az ereje egy erõsebb vámpírnak belém, és ha igen, akkor az mivel jár a gyakorlatban?
Ja és meg lehet-e találni Ninest ?(esetleg némi segítség hozzá)
Mert már kezdek megõrülni:D
Tegnap épp megöltem az elsõ etegséghordozót Downtownban.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ott tartok, ahol meg kell ölni a Kuejin nõcit, aki átalakul Cthulhuvá :) Nos... lehet, hogy én vagyok béna, de 1/3 élete alá még nem sikerült sebeznem :| Valami ügyes kis taktikja van valakinek? :)
Megspóroltál nekem egy csomó keresgélést abban a k*rva dungeonben.
Ha bemegyek a nosferatu csajhoz a barlangba, és elõször próbálok beszélni vele, miért basz le és lesz egy failed egy olyan quest, amit fel sem ajánlott?
Ez valami bug?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
psnid HaTeBeKa
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"