Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Daemon Tools-nak ne a *.cue hanem a bin fájlt adjad meg, akkor ki tudod kerülni ha a cue hibás

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

[HUN]Crassus
Skacok! A Zombis küldire van valami trükk??mert egyszerûen képtelen vagyok nem kiengedni õket....annyi jön ,hogy az egyik kapunk mindíg kimennek és bukom a küldit.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Természetesen arra gondoltam, hogy kiszívtam a vérét és úgy halt meg...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

CS@
Tölts vissza egy régebbi állást.

Ha ez nem lehetséges akkor:
Elindítod a játékot a "-console 1" paraméterrel. Amikor a menu és a konzol bejön akkor bezárod a console -t és beloadolod a játékodat. Ha betöltõdött a játék akkor lehívod a konzolt(0-val) és beírod a neked tetszõ parancsokat. Ezután beírod a konzolba "save akarmi" majd azt ,hogy "quit". Betöltöd újra a játékot(paraméterek nélkül) és beloadolod az akarmi -t.

Szevasztok.
a probléma lehet hogy nem ehhez a témához kötõdik de ennél a játéknál lépett fel. naszóval letöltöttem a bloodlinest. cd1-mdf, cd2-3-cue. namost géprõl feltelepítette mindent faszán, ámde mondom kírom én ezt DVD-re image filebe meg mellé írok még valamit. Tesztelem, mondom sikerült -e: cd1 ok, ámde cd2-3nál kiírja "unable to mount image. Cue sheet: line 1-file not accessable". Visszamásolom gépre ott is ez. Havernak kiírtam DVD-RW-re dettó. Mi miatt van ez? ha valaki tud segítsen.
Wask
Szijasztok :)

na szoal en is letoltam ezt a jatekot es az 1cd az mds es amikor ugy teszem fel a jatekot hogy nem irom ki aszondja hogy emulacios gond van kapcsoljam le a gost cd-ket pl deamon meg ijenek...meg tettem ujra fel is tettem akkor meg csak kint marad a kezdo kep es nem megy tovabb....aztan kiirtam ahogy az nfo-fileba levolt irva 4x-en meg valami safe2/3 ba es alcohollal megcsinaltam es amikor elinditanam csak porgeti a cd-t es folyamatosan eg ennyi de semmi nem tortenik..naon kene a help mert irtora szeretnek mar ezzel jatszani.akinek esetleg van valami okos otelete az ide irjon pls [email protected] thx bye

Elõ lehet hozni úgy a konzolt, hogy ne fagyjon le a játék, mert rossz helyen mentettem és mindíg kinyírnak, nem akarom az elejétõl kezdeni?

Ha eljutsz a három nosferatuhoz, írd be légy szíves, hogy tudtál-e beszélni a nosferatu csajjal, vagy elküldött a fenébe (egy meg nem kapott missiont failedként jelez utána)
Eye-scream
Kezdem rohadtul unni ezt a csatornát, fõleg ezekkel a háromtestû miafaszokkal... Mintha elfogyott volna kissé az alkotók fantáziája...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

SPOILER

Ott tartok, ahol meg kell ölni a Kuejin nõcit, aki átalakul Cthulhuvá :) Nos... lehet, hogy én vagyok béna, de 1/3 élete alá még nem sikerült sebeznem :| Valami ügyes kis taktikja van valakinek? :)
PTW
óóó bazz heheh köszi akkor átálítom.... mert nekem is azon van heh..

na midnegy de a fagyás akkor is bosszantó

CS@
A felvillanó papirlapok nekem is bejönnek néha ,de csak akkor ha az egér középsõ gombjával(ide is beállítotam a use-t)használom a tárgyat.
Ha a default "e" -vel akkor minden rendben.

CS@
Mivel ezt az ajtót elvileg csak kintrõl lehet kinyitni valószínûleg bug ,hogy ki tudom nyitni bentrõl is.

Van azért jónéhány poén a játékban.
Mittnick mint nosferatu hacker:)
Ha bemegyek a nosferatu csajhoz a barlangba, és elõször próbálok beszélni vele, miért basz le és lesz failed egy olyan quest, amit fel sem ajánlott még?
Ez valami bug?
Jagi
nálam is ezt csinálja.

PTW
én megõrülök!!!!!!!

nemtom másnál van e ez, de nekem egyfolytában kilép a játék, a másik meg hogy nem tudom megnézni a küönbözõ papírokat.
valamikor igen, de legtöbbször csak így felvillanak és nem maradnak úgy...

bárki help?

Jagi
még van néhhány küldetésem: a 1vérfarkas dolog az a 2Death of carnival vagy mi, mega 3robbantás.
1 Vérfarkas: tudom, hogy volt róla szó de már nem tom megnézni
2 Az mi?
3 majd ha hazamegyek kipróbálom a pultost.

Jagi
Hát igen. De ha megnézed a karlapot, generációra nincs is szükség(pedig lenne...) Kapod az xp-t és osztod.

Sajnos a programban váltják egymást az igen jó ötletek és az egész gagyik. Számomra igen fura, hogy nem került bele a generáció jelzése, mert azért ez (is) adja a vampire sava-borsát. Szal én végigvittem, de nem volt semmi generációváltás. Igaz nem is vadásztam Ninesre.
Amúgy egy darab vámpírból nem tudtam még szívni, lehet ez se került be?

Gnome
Mercutio nem vámpír hanem ghoul...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

nagykispeter
Az is meg és nincs tele minden szeméttel a rendszer!Én általába 3-4 havonként újra telepítem a rendszert ,egész más utánna!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Jagi
de aszongya, hogy igyak vagy haggyam békén. Vagy mit kell neki mondani, hogy leengedjen.

BlackShadow
menny te is a liftel :) ha nem tudsz akkor elöbb beszélj a pultossal

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

válasz, de elszívtad a vérét, vagy csak kinyírtad? (mert csak úgy hat elméletileg, ha úgy ölöd meg)

hát én mostmár végígviszem 256 megával, de akkor szobrot lehet érte emelni nekem :D

Mindenkinel csinalja hogy belassul, csakhat geptol fugg hogy mennyire. Nekem olyan 5fps volt a sok zombi miatt, de bishopnal felment ugy 10-re.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Megosztom veletek kellemes tapasztalatomat a játék futásával kapcsolatban.

Nos amikor feltettem az alig egy éves winfosomra a gámát az idegeimre ment a töltögetésével. Kb 40mp volt mig bejött a fõutca és utána ujabb 5 mp akadozott a hang , ráadásul ha elfordultam szaggatott ujabb 2-3 mp-et... Iszonyat volt... Többektõl olvastam itt hogy ugyanaz a gondjuk vele. Azonban mások meg azt irták neki minden simán megy nem tölt sokat.

Na szombaton összefosta magát a windows-om és muszály volt ujraraknom. Már a tököm tele volt az installal ezért ahogy felkuszott rádobtam egy sp1-et azt egybõl a vámpirt... Na mondom játszom egy kicsit vele lefekvés elõtt.

A meglepetés akkor ért amikor elindult! Hasít mint az állat. Tényleg 10mp alatt tölti be az utcát és kisebb helységeket 4-5 alatt. Felraktam 1280*960-ba bekapcsoltam a lézetõ összes extrát még árnyékokat is bump mappng stb, de meg se érezte! És olyan gyorsan tölt hogy ihaj! Szóval ha valakinek nagyon sokat kerreg a vinyoja vele és van egy szabad particiója rakjon fel egy szûz windozt és próbálja ki a különbséget. Nem tudom mi az oka, bár én a swap file-ra tippelnék. Most a 80Gigás vinyón alig 5 giga foglalt a többi üres és ugyebár töredezés mentes is... Ez lehet a magyarázat valószinûleg.
konfig: 2.4 xp 512 266DDR régi kg7-es lap, ati9600pro 80g barracuda

Újra is kezdtem egy tremere faszival és pár óra alatt majdnem kivégeztem santa monicát. Még robbantok egyet azt irány a downtown...
Nekemis fagy eleg gyakran(2 orankent atlag), mindenhol. De csak toltesnel(mikor kimegyek utcara, vagy be valami epuletbe).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jagi
#1587-re valaki? Plz <#help>

Érdekes én nem vettem észre, hogy sokkal több harc lenne a vége fele. Éppen annyi van, hogy az új skilljeimet kipróbálhassam :)

Nekem eddig csak Mercuriot sikerült elkapnom :) De nem történt semmi változás :-/

Én még a bishop szobájában sem írtottam ki a zombikat, mert döglassúak hozzám sem tudtak érni :D

Jagi
Hali isten a játék, végre elindítottam.
Kérdés:
Vittem péjnkilát(ez kicsit szarul jött össze, kinyirtam 1 õrt, mert nem tudtam elmenni mellette) Mercutio-nak, meg megszeretzem a bombát, stb. Erre azt mondta ez az állat, hogy keressem a clubban Janettet, de õ már nincs ott mert már elõtte beszéltem vele és elment a lifttel.
Most mi van, bukta?

Shep
patch van már/várható a közeljövõben, vagy annyira nem vészesek a bugok fagyások, szóval nyugodtan kezdjem el?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gnome
kössz de nekem annyira akad a zombiházban hogy sztem bishop ellen nemlenne semmi esélyem:(...ezmeg ahogy látom csak nállam fordul elõ szal érdekes dolgokat produkál ez a géjm:)...szerencsére vannak mellékküldetések szal jól elvagyok...

kérdés:
lehet, hogy szemétségnek tûnik, de érdekel, hogy mit lehet nyerni nines levadászásával, na nem azért, hogy kiellégítsem a ventrue törpét a toronyban, hanem mert elméletileg, ha elszívom a vérét, akkor az ereje belém szál, bár nem tudom egyáltalán meg lehet-e találni, vagy, hogy mekkora brawling kell, hogy el tudjam kapni a nyakát :)eddíg még erõsebb vámpírt nem találtam csak a bishopékat, de azok jól védték a nyakukat :) aki elõrébb van, vagy végígvitte:
lesz ilyen, hogy átszál az ereje egy erõsebb vámpírnak belém, és ha igen, akkor az mivel jár a gyakorlatban?
Ja és meg lehet-e találni Ninest ?(esetleg némi segítség hozzá)

Jótanács: a bishopos küldinél ne foglalkozz a zombiekkal csak rohanj elõre, mert szerintem végtelenítve vannak :) bent a bishopnál már csak egy pár lesz azokat kiiktatod és utána közelharcban be kell szorítani a tagot valamelyik sarokba, meg lehet csinálni mert szegényke a puskája nélkül szart se ér és tölteni is kell valamikor :D

Hallottam, hogy egy ido utan fele elegge bunyoorientalt lesz a jatek. Lesz eselyem, ha nem a harci skillekre helyezem a hangsulyt?
CarajoEsp
Senkinek nem fagyogat tök spontán? Csak engem tisztel meg ezzel engem ez a király gém?:D
Mert már kezdek megõrülni:D
Tegnap épp megöltem az elsõ etegséghordozót Downtownban.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ahhh légyszi valaki árulja el merre van a tag Hoolywoodban aki megtudja mondani merre van a Nosferatu primogén?! :\
SPOILER

Ott tartok, ahol meg kell ölni a Kuejin nõcit, aki átalakul Cthulhuvá :) Nos... lehet, hogy én vagyok béna, de 1/3 élete alá még nem sikerült sebeznem :| Valami ügyes kis taktikja van valakinek? :)
Sikerült elindítanom a játékot nekem is! Most tértem vissza az elsõ komolyabb megbízásomból, a kísértetjárta hotelbõl. Hát majd összeszartam magam... :D
Thanx.
Megspóroltál nekem egy csomó keresgélést abban a k*rva dungeonben.

Ha bemegyek a nosferatu csajhoz a barlangba, és elõször próbálok beszélni vele, miért basz le és lesz egy failed egy olyan quest, amit fel sem ajánlott?
Ez valami bug?
[HUN]Crassus
Ugyan fegyverek....minek az??? Vermagia rulez!:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem sokat kell visszabaktatnod, és egy csontváznál lesz...
A nosferatus (csatornás) questnél vagyok. Sikerült elvergõdnöm a kövér takonydobálókon és a császármetszésen frissen átesett hármas sziámiikreken. Eljutottam vmilyen vezérlõterembe (Windows kékhalál rulez:), de nincs kártyám a nagy fedél kinyitásához. Merre van a kártya?
MrDevil
Én azzal toltam végig egy 10 perce!!!! Chinatownban vehetsz majd a komcsi katonától! 8))

kardot honnan szerválhatok?meg új lakást?holywoodba vok,és torreadorral nyomom

psnid HaTeBeKa

Gnome
Nah azért ez a diliház se semmi...meg az a zene ami alatta megy:)....egyébként én odaadtam Jeanettnek a láncot és annak ellenére, hogy failded lett nem töltöttem vissza...vhogy jobban bejön Jeanett mint a Therese "oldala" szal egyértelmû kit mentettem meg:)....egyébként a ghoul jó lesz valamire?...Mert tudom a ruháit cserélgetni meg pénzt is szerez néha ezen kívûl lesz majd szerepe vhol?

MrDevil
Na végig küldtem!!! Az sem igaz hogy ez 60 óra játék élményt nyújtott volna!!! 8((( mondjuk a szarkofágos részt nem kellet volna a végére hagyni!!!!! elvileg van több befejezése is!!