Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100% sajnos. Valami konzolparancs képes megoldani az ügyet?

CarajoEsp
Következõ lenne a gondom.(hátha valakinek an valami ötlete).
Tegnap elõttig ,minen tökéletesen ment, alig voltak belassulások és a töltés is rövid ideig tartott.
Ekkor feltettem az Avast nevû vírusírtót(legalábbis szerintem ez okozhatta)és ekkor az történt ,hogy elõször a játék folyamán a Warehousban épp robbantás közben kifagyott a játék.
Eddig semmi ilen gondom nem volt, a Szellemes küldetés tökéletesen lement és összessen 8 órát voltam Santa Monicában ,ám ezalatt az idõ alatt nem volt fagyás.
Nah miután megtörtént ez az eset arra gondoltam ,hogy elszarták a Warehoust és rosszul írták meg és emiatt fagyogat.
Fogtam magam és tovább mentem ,ám Downtownban is rengeteg fagyásom volt ,ami roppantul irritált. Namost a ma napot egy Winreinstallal indítottam ,ami után úgytünt ,hogy a játék megjavult. Pusztán ,hogy kiszûrjem mi volt a hunyó ,feltettem azAvastot ,amivel megint hibákat produkált. Természetesen ekkora biztos voltam benne ,hogy ez a hunyó és egy újabb reinstall után meglepetten tapasztaltam, hogy a játék a Downtownban megint kifagy. Azóta akármit csinálok nem javul meg, pedig volt mrá 5 reinstall.
Arra gondoltam ,mivel egy külön partícióra teszem fel a cuccokat ,hogy ez vaami vírust kapott ,ám bármit futtatok le rajta megy tökéletesen. Még az órajelbõl is visszvettem mindhiába. Szerintetek mi lehet a baja? Kezdek megõrülni ,mert bár ígyis végigtudnám vinni elég zavaróan hat az az 5-10perc kiesés amit egy restart okoz. Várom az öteleteket.
Ezzel fagy.: Amd Athlon 3000+, 768mega ram,5.1Soundforge,
op rtendszer: Sp2, majd enélkül. Nforce2 driverbõl legújabb, majd egy köztes😄
SEGÍTSETEK😄DDD

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

BlackShadow
hmm érdekes pedig akkor télleg annak kéne kinyílnia :\ biztos nem jo?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

SPOILER!
Hali!

A Malkavita kastélyban tartok, már szerintem mindenkit kicsináltam. A vége felé egy áramos rész után találtam egy kapcsolót, amit meghúztam, kaptam egy XP-t, és kiírta, hogy a fõmalkavita sanctumját ezzel kinyitottam, mutatott is egy képet a nyíló ajtóról. Odamentem, s valóban elsiklottak róla a kis pálcák, amik elvileg zárva tartották, de mikor ráviszem a kurzort, alul zár van, és nem is lehet kinyitni. Ilyenkor mi van, valamit rosszul csináltam?
Komoly bug esetén akár a konzolparancsokkal is kiegyeznék, ha valaki megírja, hogy kell.
Elõre is kösz.

BlackShadow
ne pont ugyan azt az elérési utat írd 😊 (feltéve ha neked is pont uott van😄) hanem a sajátodat
pl: c:\program files\activision\vampire - bloodlines\vampire.exe

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ott irtam utána hogy a b és /b csak a forum kivágta mert véletlen helyesen irtam be 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shep
hát akkor legalább kevesebbet kell olvasni 😊, na még alszok rá egyet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Megprobáltam a D:\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console ,de nem müxik.Nem kell valami zárojel vagy hasonló?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gnome
Naná hogy megy....mellesleg ha"pontkákákel"(lel?) írja akkor annak sztem con/con szerû hatása lenne "szeretett" Xpnkre😊

és most lécci avass be minket tudatlanokat miisaz a .kkel😛P

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

szal [ b] és [ /b] -kel csak szóköznélkül a blesejükben 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ha vastagal(vagyis .kkel...) irja a végére akkor is menni fog?? 😛PP

Gnome
szúrd be ezt a shortcutba "D:\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console és itt a -console a lényeg...

Nah eljutottam én is ehhez a rohadt bughoz, az archeologus megmentésénél. Hogy a francba kell lehozni a konzolt, hiába írom át a cfg-t más billentyûre, automatikusan visszaírja a " ' "-ra. Megpróbáltam átváltani a billentzyût angolra, de hiába a konzolt akkor se hozza le😛 Valami ötlet?
traXion
kössz

BlackShadow
SPOILER

hajó - visszamész az elsõ városrészbe és lemész a dokkhoz ott lesz egy kis csonak

járvány - elöször azt a paul gyereket kell megnézned a skylineban, ill ha ezen már túl vagy akkor a last round bárral szemben van egy sikátor, annak a végén lesz egy csöves akivel beszélhetsz

ázsiai - elöször a rendelõben kell kutakodnod egy holttestnél van egy doboz onnan jön a köv infó h hova kell menned

traXion
Van megint pár kérdésem. 😊

Hogyan kell eljutni a hajóhoz, vagy mihez amit Lacroix kér elöször a downtownban?

Meg melyik csövessel kell dumálni a downtowban, a járványról? És hogyan kell õket megölni?

Az ázsiai vámpírt hol és hogyan kell megtalálni, szemmeltartani?

Nah sikerült, csak le kellett mindenkit gyakni vagy 5x, mert mindig újraéledtek...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Gnome
ha te nosferatunak érzed magad akkor az való neked😊..elég rusnyák és mindenki utálja õket...szal beszélgetni nemfogsz sokat

MrDevil
Semmi ördöngõség!!!! csak el kell tolni!!! a baloldaláról!!! 8))

Shep
Srácok behoztam, a kérdésekre válaszolva kaptam karaktert nosferatu lett, jó az nekem, vagy inkább válasszak vmi esztétikusabbat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ok köszi, de egy fickó nem megy el (egy dagi), de megnézem megint és ha nem megy el megölöm 😊

CarajoEsp
Rohadt életbe. Nekem állandóan fagyogat. Ma 4szer tettem fel újra a windowst. Elsõre jó is volt ,lagalább is úgygondolom ,viszont mikor feltettem az Avast vírusírtót, akkor megint kilépett. Azóta hiába hagyok ki mindent és teszem fel csak a játékot , szar marad😞(( És így rohadt szar vele játszani.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CS@
Nah eddig nem vágtam mé sírt mindenki amiatt ,hogy akadozik mikor az én nyamvadt 5600XT -men is egész jól ment ,de most ,hogy feljutottam a hajóra má értem.

wedge31
Hogyan lehet behozni a konzolt?/0-ra nem jön be/

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nah én is megakadtam:
SPOILERVESZÉLY
Szóval ottan vagyok, hogy menekülnöm kellene a városból, de én azt mondtam, hogy maradok és tisztára mosom a nevem. Ki is dobott chinatownban, meg le is gyaktam szépen mindenkit, de van egy ajtó, amit egy óriási fa retesz véd, de azt nemtom ledobni róla. Hogyan kell bemenni oda? Vagy másfele kell menni?

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Eye-scream
SPOILER

Bemész a peep show-ba ( a sin bin szexbolt alagsorában van) Kikapcsolod a kukkolóablakokat erre a kliensek elmennek. Lefizeted az egyik ribancot, hogy húzzon el és már találkozhatsz is magát prostinak álcázó némileg buffy-ra hajazó szõke huntercsajjal.
Egyébként meglepõ és mulatságos, hogy ugyan már honnan rántja elõ a méteres katanáját, lévén hogy egy tanga+egy melltartó az összes ruházata...😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Asylumba be, beszélj a kocsmárossal, õ meg kinyitja neked a liftet.
Vaxi
Hello.

Olyan problemam van, hogy felrobbantottam a raktarat, aztan nem igazan figyeltem, hogy mit kene tovabb csinalni, ezert csinalgattam a kuldeteseket, amiket tudtam. Aztan eszrevettem, hogy a lili-s utan mar minden kuldi a downtown-ba vezet, elkezdtem keresgelni, hogy megis merre van az. Nem talaltam, go forum, latom, asylumnal van a taxi, ami odavisz. A problema ottvan, hogy az asylumnal semmifele taxi nem all, sot, sehol mashol. Valami megoldas ? HTX

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
Hello.

Olyan problemam van, hogy felrobbantottam a raktarat, aztan nem igazan figyeltem, hogy mit kene tovabb csinalni, ezert csinalgattam a kuldeteseket, amiket tudtam. Aztan eszrevettem, hogy a lili-s utan mar minden kuldi a downtown-ba vezet, elkezdtem keresgelni, hogy megis merre van az. Nem talaltam, go forum, latom, asylumnal van a taxi, ami odavisz. A problema ottvan, hogy az asylumnal semmifele taxi nem all, sot, sehol mashol. Valami megoldas ? HTX

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Eye-scream
Hová menti el a game a screenshotokat? Én nem találom õket...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

traXion
ja az úgy jobban összeillene 😄

BlackShadow
lehet h Fosh 😊

traXion
A férjét biztos Sar-nak hívják. 😄

én vele nem találkoztam :| de cica a neve 😛
BlackShadow
jah aranyos 😊 én is nemrég futottam össze szépségünkkel 😄

traXion

loál 😄

Ez a másik baj, hogy azt írja kész és csak a fejvadászcsajszikivégzõ küldetés van ott amit a bárban kaptam a vámpír csajtól, mellesleg ezt sem tudom megcsinálni mert nem találom a csajt 😊

BlackShadow
nézd meg a quest logot h mi a következõ lépés, lehet h vmit még kihagytál

Na sikerült elakadnom, megöltem a King 60X utcai fickót mert azt mondta Isac vagy ki(ékszerbolt), hogy ha megcsinálom ad valami infót egy másik fickóról de hiába megyek hozzá nem mond semmi újat és csak azt tudom válaszolni, huogy kész vagyok az indulásra vagy mi, és nem tudok visszamenni arra a helyre ahol megöltem a fickót mert eltünt a térképrõl, ilyenkor mi van?

Voltan
Lesz késõbb rosszabb is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

CS@
Pedig itt van 4oldallal hátrébb a #1356 ban.

Ezek szerint csak nálam szar
mégis hol? nem talalom.
Olvass vissza korábban ott van a megoldás!

Van, aki tovabb jutott a kuldin, amikor bach-ot, a huntert kell megolni? Amikor ki kell szabaditani az archeologust. Egyszeruen crash-sel, amikor a csonakba ugrok toltes utan. vampire caused an Access Violation (0xc0000005)
in module vampire.dll at 001b:04fd58a4.

Read from location 000000c4 caused an access violation.
[HUN]Crassus
Hód!Thx😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Eye-scream
Ne vállald el, hanem mond azt, hogy segítessz máshogyan inkább, és akkor kereshetsz neki csajt nem kell zombizni...

Eye-scream
Nekem megadta a küldetését...

Köszi közben sikerült, egyébként elég ha beírom amit akarok és ha kész beírom, hogy escape és szépen kilép ahogy és ahova kell.

Az nekem sem ment eddig, majd a játék vége elõtt kicsivel visszanézek 😊