6370
Vampire - Bloodlines
-
Hoz_Hun #2609 Patsyt nem akartam megnyikkantani, de egy idő után csak azt a párbeszédet adta be, hogy menjen ki a sikátorba. Ott meg már nem lehetett mást tenni.
Őt hogy kell megkíméni, hogy a feladatot is teljesítsük? -
#2608 Fontos, hogy csak méltó ellenfelkkel szemben légy könyörtelen. A vámpírok közt is vannak "jófiúk", ha nagyon elkezdessz sodródni a klasszikus pávörvempájer és mindenkit lealázok sztájl felé akkor gyorsan eljuthatsz a sabbathoz....
Bármilyen fura egy vámpírnak is tisztelnije kell a humanoidok életét egy bizonyos szintig persze. A papíros szerepjátékban azért is humanity veszteség jár, ha egy rosszfiút, vagy unnatural beeing-et ölsz meg, mert szabdjára engedted a beast-et ami benned él ! Szal. azt végképp nem vérpistikéknek találták ki. -
#2607 Valahogy úgy. :DDDD -
Hoz_Hun #2606 Anarhokat csípem, de nem tetszik a hozzá állásuk a rendszerhez. Ha valakikkel jóban akarok lenni azok a Nosfik. Szerintem a leghasznosabb szövetségesek a vámpírtársadalomban. Egy okos herceg építene rájuk. -
#2605 Jól beszélsz, a FŐMUFTIK előtt ! Kegyetlennek és kérlelhetelennek kell látszanunk ez így van. LÁTSZANUNK ! :DDD
A felesleges vérengzés elkerüléséért amúgy is busás XP hegyekkel jutalmaz a proggi ! A vámpír legjobb barátja a törvény és a rend. Minél inkább emberi tudsz maradni és minél inkább embernek tudod magad álcázni, annál tovább élsz ! -
#2604 Én meg pont azért nem. A kishalak nem számítanak, sőt jók velük jóban lenni. Na meg az elenségeinkkel is jó jóban lenni, SŐT közéjük tartozni :DDD ! Úgy lehet csak igazán nagyot ütni, belülről !
A herceggel meg terveim vanak, az ő hátán kapaszkodom fel, aztán egy szép napon eltűnik a süllyesztőben, de EHHEZ szükségem van az anarchok támogatására is, hogy mást ne mondjak ! Ellenségem van elég, kellenek szövetségesek is, még ha csak ideiglenesek is. -
Hoz_Hun #2603 Végül is nem kell vitatkoznunk :)
Mindketten belátásunk szerint döntöttünk.
Én úgy gondoltam, hogy ha meg akarok meradni egy vámpír társadalomban, akkor újszülöttként nem kezdhetem azzal, hogy mindenkin megkönyörülök és gyengének mutatkozom a főmuftik előtt. -
#2602 Amúgy sem lehetsz egy tipikus ventrue, mert szépszerével kivágnak a sikátorba egy utolsó kis senkinek, hogy patkányokon tangődjél ! De velem nem csesznek ki, felkúszom ameddig csak kell, alakoskodom, ahol csak kell, szövetségeseket szerzek ahol cska lehet és 1x... Na de az már egy másik játék lesz valszeg. ! :DDD
Szal. egy ventrue tervei lehetnek látszólag (!) nem ventrue-sak, sőt nem Camarillához méltóak, sosem tudhatod mit lép legközelebb, mégis tökéletesen elhiteti veled, hogy megbízhatsz benne, aztán egy szép napon ugye... :DDD -
Hoz_Hun #2601 Én őt is kinyírtam, le is vontak egy emberség pontot. Kivételesen őt nem akartam kinyírni, de nem adott ki más opciót vagy nem vártam eleget, vagy valamit elcsesztem, na mindegy...megmakkantotam szegényt. -
Hoz_Hun #2600 Na hát igen. A terveim megvannak nekem is, és nem az hogy a jelenlegi herceg mellé álok, mert szerintem rendkívül gyenge egy alak, nem fizikálisan, hanem irányítás szempontjából.
Én pont a karakterem kijátszása miatt nyartam ki Juliust :). -
#2599 Nézd, ott még a készítők szerint sem (márha érdekelne) veszítessz masquarade pontot, szal...
Patsyt sem öltem meg pölö. -
#2598 Dehogynem tehet. Nem tökéletes senki sem. -
#2597 Én alaposan kiérdeztem és nekem meggyőző volt, szívesen felajánlottam volna neki, hogy mellém állhat, hiszen volt benne spiritusz és végtelen düh, arról nem beszélve, hogy nem egy gyengus szövetséges, nade ez egy ilyen singlefight-os játék !
A helyes döntés nem mindig a jó döntés és fordítva. Hidegen hagy a készítők szerint mi "lett volna" a helyes megoldás, saját belátásom szerint cselekszem (azaz a karim belátása szerint), ez a lényeg. Épp ezért dolgozok be az Anarchoknak is ventrue-ként (!), mert megvannak a saját terveim. -
Hoz_Hun #2596 Azt te csak hiszed. A Nosferatuk mindent látnak. Csak nem gondolod, hogy titokban marad, később ha más nem megzsarolnának vele (bár erre a játék nemhiszem hogy kitér), de egy Ventrue nem tehet lekiismeret alapján kivételeket, főleg ha a maskarádéról van szó. -
Hoz_Hun #2595 Engem ez a szöveg nem hatott meg, azt se hittem el neki amit kerdez. -
#2594 Julius meg kishal és jól befosattam (persusion erre is jó olykor, még intimidation sem kellett, nemhogy domination). Semmi konkrét kapcsolat nincs közöttünk, nekünk nem eshet bajunk, ha vissza is jönne, az már nem a mi gondunk, bár azért megígértem neki, hogy magam nyírom ki ha meglátom ! A helyiek csak azt akarták, hogy errefelé ne zavarogjon, majd máshol az ottani herceg "gondját viseli" ! -
#2593 Vaze, a serial killer azokat vadászta le akik brutális módon megölték a családját ! Muddy volt az utolsó ! A fickó punishernek képzelte magát, joggal. Aztán mikor folytatni akarta másokon is a rendrakást, akkor leállítottam ! Nem ártan először beszélgetni, nyomozni, aztán gyilkolni ! -
Hoz_Hun #2592 Ja, a sorozatgyílkosért is kaptam maszkarádé pontot, bár mindegy mert még sosem veszítettem egyet sem. -
Hoz_Hun #2591 Eheh, én Juliust sem engedtem el. Ez ilyen típus úgy is vissza kullogot volna LA-ba és akkor én szopok mint a torkosborz, de csak a saját véremet a földről. Juliust meg nem is ismertem, miért kockáztattam volna miatta, egyébként is egy hígvérű senkiházi, gyenge egyed, jobb neki így mintha a Sabbat kezére kerül, vagy vannak rosszab dolgok a halálnál (pl.: Tzimisce testszobrász, juj). Ráadásul mit menőzik egy halandónak. Kaptam is érte Maskarádé pontot (nem értem emberség pontot miért nem :).
A sorozat gyilkost meg elvből nem engedtem el. Mindig is rüheltem, azokat, akik másokon bosszulják meg saját nyomorúságukat. Nála még kis lekiismeretfurdalásom se volt eheh...de ő legalább küzdött az életéért, csak hát addigra olyan skilles harcos voltam, hogy puszta kézezzel lepofoztam félig...szorakozásból meg megküldtem Magnummal, na azt nem bírta már annyira...eheheheheheh -
#2590 Én megdumcsiztam a serial killert, hogy nem kéne ezt tovább csinálni, mert gondoljon csak bele, vajon a családja szeretné, hogy így éljen(haljon) stb.-stb. Végül úgy megdumáltam szegényt (ezé jó a persuasion), hogy már nem volt szívem megölni, végülis sikerült leállítani és eztán igyexik nem megsérteni a masquaradet és végre kiteljesíti a halál utáni életét, úgyhogy elngedtem ! A quest complete, de kaptam egy mocsok masquarade violationt !!! Grrrrr ! Előtte 5 perccel engedtem el Julius-t aki egy forgatókönyv megírásásban segédkezett és kiadta a vámpírokat, NA azért nem járt ilyen, ezért meg igen... ki érti ezt...
Nekem nagyon szimpi voilt a soroztagyilkos és meg tudom érteni a helyzetét, sőt valamilyen szinten még egyet is értek és együtt is érzek vele, ezért én úgy döntöttem, hogy adok neki egy új esélyt, hogy a "helyes" úton járjon ! Hasonló helyzetben én még nála is SOKKAL kegyetlenebb és megszállottabb lettem volna tán... -
#2589 Ja bocs, nem dicsekvésképpen nyomom, csak a vámpírlánya büszke arra amit elért önerőből ! :DDD Sry ! -
Hoz_Hun #2588 ARRGH, még mond el párszol milyen fasza haven-t kaptál, had szívjam a fogam....
Azért VV poszere jelentősen dobni fog a az én kis tróger havenemen is...:p -
#2587 VV küldd egy posztert magáról a haven-edbe, nekem jól mutat a számgépasztalom felett jobbra a falon ! :DDD Még Heather sem féltékenykedik rá ! -
#2586 És mikor belépsz a szobába, minden elsötétül, villámlik, elvakulsz, megsüketülsz, minden rádesik, rádtámad, aztán világos lesz és szemben az ágy fölé bevésve, hogy "GET OUT !", ott ahol előbb csak tapéta volt ?!! :DDD -
#2585 Mindenki fél, hacsak nem őrült ! -
SG #2584 NAGYON SPOILER !!!!!
Valamelyik befejezésben kinyitják majd a szarkofágot?? Mert nekem bebaszták a régensék egy nagy raktárba, a többi limlom közé, ugyanúgy mint az indiános jónás végén a frigyládát. -
SG #2583 Ki beszélt itt falbontásról? A red faction-ba volt az egyik fegyver ami railgun névre halgatott, és a másodlagos funciója pont azt tudta amit te szerettél volna. Vagyis ha a falhoz közel álltál, akkor egy kis hőkamera kirajzolta az ellenséges pacákot a fal túloldalán. És kényelmesen lelőhetted ezáltal, annélkül hogy szerencsétlen tudta volna honnan jön az áldás. Mondanom se kell ez volt a multipartik egyik überfegyvere. A falbontás,amért igazságtalanul lebasztál pedig a másik nagy móka volt. -
#2582 Az, de ha megijesztik az is hátrafordul, hogy mi a f*szvolt ez. Meg a lányok alapból ijedősek. :))) -
Hoz_Hun #2581 Amikor egy félelmetes lény fél..ez iróniku nem :)?
Egyébként elkaptam a sorozatgyilkost. Nem igazán bírta a Magnumlőszert. Nem mondom jó erőben volt, ugy dobálta a kocsikat ide oda mintha papírból lennének. Tényleg volt olyan aki futni hagyta? -
#2580 A játék hangulatával kapcsolatban:
____________________________KISÉRTETHÁZSPOILER?gyanú____________________________
A Kísértetház nagyon über volt. Lehet azért tetszik ennyire mert ez volt az első stresszes dolog
bemegyek sehol semmi, csak némi moraj,+ "ikszaktákzene", de azonkívül semmi. Ugye én barom, még nem sejtem, hogy egy kopogó szellem szerű valami fog sziatni. Szóval elindulok. ÁÁÁÁ újság elolvasom megyek az asztalhoz, 5 m-en mi történik? A nyakamba esik egy csillár. Jó kis trükk. Flasheltem rajta, mekkora jó, rozoga volt. Még mindíg nem sejtem mi van. Aztán amikor már a 10. váza repül el előttem, kb. olyan vagyok mint 1 egér akit körberaktak sajttal,azzal a különbséggel, hogy ő nem lövi szarrá a bútorokat. Forgolódok mint hülye, szóval para 1000-rel. Aztán jön a lámpás dolog, a végére ideggyenge vámpírt kapsz, mert mindenhol azt nézed, mi az a dolog, ami esetleg még megtámadhat. A másik a HELP ME! Nem elég nekem a váza + a lámpa, még ez a hülye hang.
Konyha: Na ott a frász jött rám. nem kis hangerőn szoktam játszani, hogy mindent halljak (2 mélynyomó) A repülő edények, nagy cucc láttam ár ilyet, felcsapó gázláng, hűűű tüzijáték! De ezek is ebeznek. Akkor dobtam hátast, mikor kirobbant mögülem az ajtó. Háááá bazzeg, nincs töltényem.
Alagsor: elszalad előttem egy üvöltő skító nő, bazzze ez a hely kész... megyek utána lövök, mint hülye, sehol. Anyád szivatsd.
aztán a lift. BÁZZZE. Eljutottam arra a szintre, hogy már mindenhol csapdát keresek.
De a legjobb az emelet. Deszkákon fel stb., folyosó. Sehol egy Item se, de gyanús. Lyukak a padlón, ugrálós, érmegyűjtős, ügyeskedős játék. :))) Hmm, nagyon gyenge, de a biztonság kedvéért celerity.
Ugrás oldalról agybavág egy gázcső, kiráy tudtam hogy nem megy simán.
A másik malkávék:
felmegyek egy ház tetejére, kinyírok mindenkit csk azért, hogy megtudjam, hogy akit keresek már halott, aztán egy félőrült rámgyujtja a házat, oszt meneküjjj.
Bishopos zomizás...
Na ez a nem mindegy. A nyomozós játékok egynéhánya példát vehetne róla.
-
Hoz_Hun #2579 Egyéként buktam a fulos apartmentet. Így jártam, majd legközelebb, mert már nagyon elhaladtam onnan.
Bíztam benne, hogy a ghoulomnak sikerül valami szemüveget vagy valamit felvennie, de eddig még nem. Olyan csúnya szegény, hogy sírni tudnék. Erről jut eszembe: VV a nightklub tulaja adott nekem egy dedikált fényképet magáról. Lehet is használni valamire, vagy csak arra verhetem vagy mi? Jó poén. Meg irogatja a hülye verseit e-mailben,..lol.
Mercutiótól vettem egy nagyonállat puskát. Ugy néz ki mint egy géppuska, de shotgun lőszert lő ki. Állítható automata, vagy egyeslövésre. Király! Majdnem sikerült lekevernem vele a zombikat, de tul sokan voltak (ezt a mauzóleumos trükköt majd kipróbálom).
Ettöl függetlenül a Magnum a kedvencem és most nem a jégkrémre gondolok. -
#2578 Maskarádé rulz :)))) -
Zsoldos #2577 Nem a falat akarom bontani te eszkombajn
csak az embereket a tuloldalon -
Realist #2576 Köszönöm most már ok! -
Takezó #2575 igen... hmm... én nem találkoztam ezzel, nem tok segíteni, szorri .| -
#2574 milyen postaladabol? a csaj adta ide a havenukben, a spawning poolok melletti szobajaban, ahol a megbizast adta. -
Takezó #2573 nem lehet, hoyg csak egy kamerát vettél fel a postaládából? -
#2572 egy jo darabig visszaolvastam, de nem lattam orvoslatot, bocs, ha ismetlek.
arrol a kuldirol van szo, amikor a nosferatu kleopatra hollywoodban megbiz, hogy a nehai rivalis lakasaba rakjak kamerakat. mivel en nosfi vagyok (istenem de csodalatos nosfival jatszani), nincs gondom a lopozassal :P viszont nekem csak az elso helyre rak le kamerat, mindegy, hogy melyikkel kezdem, es a kovetkezo kettore nem hajlando az istennek se lepakolni, hiaba nyomogatom neki. igy aztan nemtom megcsinalni ezt a kuldit. ha valakinek volt ilyen gondja, kerem irja le, hogyan oldotta meg. koszi. -
haxoror #2571 Puska + zoom = sniperpuska
Legalább is nálam :P -
steweee #2570 még nem volt időm kipróbálni. jó ? nekem a masquarade nagyon bejött, kivéve a végét