Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap elõttig ,minen tökéletesen ment, alig voltak belassulások és a töltés is rövid ideig tartott.
Ekkor feltettem az Avast nevû vírusírtót(legalábbis szerintem ez okozhatta)és ekkor az történt ,hogy elõször a játék folyamán a Warehousban épp robbantás közben kifagyott a játék.
Eddig semmi ilen gondom nem volt, a Szellemes küldetés tökéletesen lement és összessen 8 órát voltam Santa Monicában ,ám ezalatt az idõ alatt nem volt fagyás.
Nah miután megtörtént ez az eset arra gondoltam ,hogy elszarták a Warehoust és rosszul írták meg és emiatt fagyogat.
Fogtam magam és tovább mentem ,ám Downtownban is rengeteg fagyásom volt ,ami roppantul irritált. Namost a ma napot egy Winreinstallal indítottam ,ami után úgytünt ,hogy a játék megjavult. Pusztán ,hogy kiszûrjem mi volt a hunyó ,feltettem azAvastot ,amivel megint hibákat produkált. Természetesen ekkora biztos voltam benne ,hogy ez a hunyó és egy újabb reinstall után meglepetten tapasztaltam, hogy a játék a Downtownban megint kifagy. Azóta akármit csinálok nem javul meg, pedig volt mrá 5 reinstall.
Arra gondoltam ,mivel egy külön partícióra teszem fel a cuccokat ,hogy ez vaami vírust kapott ,ám bármit futtatok le rajta megy tökéletesen. Még az órajelbõl is visszvettem mindhiába. Szerintetek mi lehet a baja? Kezdek megõrülni ,mert bár ígyis végigtudnám vinni elég zavaróan hat az az 5-10perc kiesés amit egy restart okoz. Várom az öteleteket.
Ezzel fagy.: Amd Athlon 3000+, 768mega ram,5.1Soundforge,
op rtendszer: Sp2, majd enélkül. Nforce2 driverbõl legújabb, majd egy köztes😄
SEGÍTSETEK😄DDD
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Hali!
A Malkavita kastélyban tartok, már szerintem mindenkit kicsináltam. A vége felé egy áramos rész után találtam egy kapcsolót, amit meghúztam, kaptam egy XP-t, és kiírta, hogy a fõmalkavita sanctumját ezzel kinyitottam, mutatott is egy képet a nyíló ajtóról. Odamentem, s valóban elsiklottak róla a kis pálcák, amik elvileg zárva tartották, de mikor ráviszem a kurzort, alul zár van, és nem is lehet kinyitni. Ilyenkor mi van, valamit rosszul csináltam?
Komoly bug esetén akár a konzolparancsokkal is kiegyeznék, ha valaki megírja, hogy kell.
Elõre is kösz.
pl: c:\program files\activision\vampire - bloodlines\vampire.exe
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
és most lécci avass be minket tudatlanokat miisaz a .kkel😛P
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
hajó - visszamész az elsõ városrészbe és lemész a dokkhoz ott lesz egy kis csonak
járvány - elöször azt a paul gyereket kell megnézned a skylineban, ill ha ezen már túl vagy akkor a last round bárral szemben van egy sikátor, annak a végén lesz egy csöves akivel beszélhetsz
ázsiai - elöször a rendelõben kell kutakodnod egy holttestnél van egy doboz onnan jön a köv infó h hova kell menned
Hogyan kell eljutni a hajóhoz, vagy mihez amit Lacroix kér elöször a downtownban?
Meg melyik csövessel kell dumálni a downtowban, a járványról? És hogyan kell õket megölni?
Az ázsiai vámpírt hol és hogyan kell megtalálni, szemmeltartani?
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
SPOILERVESZÉLY
Szóval ottan vagyok, hogy menekülnöm kellene a városból, de én azt mondtam, hogy maradok és tisztára mosom a nevem. Ki is dobott chinatownban, meg le is gyaktam szépen mindenkit, de van egy ajtó, amit egy óriási fa retesz véd, de azt nemtom ledobni róla. Hogyan kell bemenni oda? Vagy másfele kell menni?
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Bemész a peep show-ba ( a sin bin szexbolt alagsorában van) Kikapcsolod a kukkolóablakokat erre a kliensek elmennek. Lefizeted az egyik ribancot, hogy húzzon el és már találkozhatsz is magát prostinak álcázó némileg buffy-ra hajazó szõke huntercsajjal.
Egyébként meglepõ és mulatságos, hogy ugyan már honnan rántja elõ a méteres katanáját, lévén hogy egy tanga+egy melltartó az összes ruházata...😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Olyan problemam van, hogy felrobbantottam a raktarat, aztan nem igazan figyeltem, hogy mit kene tovabb csinalni, ezert csinalgattam a kuldeteseket, amiket tudtam. Aztan eszrevettem, hogy a lili-s utan mar minden kuldi a downtown-ba vezet, elkezdtem keresgelni, hogy megis merre van az. Nem talaltam, go forum, latom, asylumnal van a taxi, ami odavisz. A problema ottvan, hogy az asylumnal semmifele taxi nem all, sot, sehol mashol. Valami megoldas ? HTX
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Olyan problemam van, hogy felrobbantottam a raktarat, aztan nem igazan figyeltem, hogy mit kene tovabb csinalni, ezert csinalgattam a kuldeteseket, amiket tudtam. Aztan eszrevettem, hogy a lili-s utan mar minden kuldi a downtown-ba vezet, elkezdtem keresgelni, hogy megis merre van az. Nem talaltam, go forum, latom, asylumnal van a taxi, ami odavisz. A problema ottvan, hogy az asylumnal semmifele taxi nem all, sot, sehol mashol. Valami megoldas ? HTX
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
in module vampire.dll at 001b:04fd58a4.
Read from location 000000c4 caused an access violation.