6370
Vampire - Bloodlines
  • Hoz_Hun
    Egyébként tetszik ez a hozzá állás :D.
  • Jagi
    Hát ja. Szóval csak óvatosan, jó fiu ként kell viselkedni. Bár ha megkapod a tanátstúl a zengedélyt....

Pl mi 5-en a herceg takarítóbrigádja voltunk. Csináltunk valamit a feljebbvalónknak és nagyon tiszta meló volt. ezután szinte szabadkezet kaptunk mindenben, úgy oldottuk meg ahogy jónak láttuk. (persze ésszerű kereteken belül. Civil tabu, minimális áldozatok, kv. ha hent a feladat)
  • Sir Quno Jedi
    Nem mondtam, hogy az, csak tipikusan jellemzően elmebeteg a viselkedése !
  • Hoz_Hun
    Ne már! Luis nem Malkáv, ahogy Lestat sem az. Az interjú..., bár hasonlít, nem a world of darknesben játszódik. Én úgy tudom.
  • Sir Quno Jedi
    A bárónő pölö tényleg tipikus Malkavian, csak már egy kiemelkedettebb darab ! Vagy az interjú a vámpírban a kislány pölö tipikus malkavianként viselkedik ! Nemcsoda, hiszen gyermekként lett az és beleőrűlt ahogy felnőtt mindenki, ő meg nem öregszik, sosem válhat teljessé, sosem válhat nővé !
  • Sir Quno Jedi
    oké, vili
  • Sir Quno Jedi
    Miért köszönsz, elmész ??? :DDD
  • SG
    Jaj ezt nem neked szántam Sir Quno Jedi.
  • Sir Quno Jedi
    AZ semmi, mivel feudális a felépítés, ezért először a közvetlen feljebbvalód intéz el, ha nem áll jól a szemed, hiszen rá is bajt hozhatsz, mert felelős érted !
  • SG
    Na legközelebb Malkviannal játszok, kiváncsi vagyok a sajátos logikájukra ill. felfogásukra. Köszi a válaszokat.
  • Sir Quno Jedi
    Nem. A vérfarkasok emberi alakja nem teljesen függ össze a farkas alakjukkal. EGy női farkas általában amúgy is törékenyebb, alacsonyabbak a fiziális attribútumai, mint egy hasonló hímneműnek.

Ezért az én karim is harcban inkább mesterlövész, nem szeret bírkózni az ellenfelekkel, csak a barátokkal ! :DDD
  • Jagi
    hát ja, egy csúnyánnézés és a seriff elintéz a herceg kérésére. Szóval minden előtt meg kell kérdezni aput.
  • Jagi
    Akkor a vérfarkas mő, úgy néz ki mint egy NZSK úszőnő?
  • Sir Quno Jedi
    Egy vámpír valójában intrikus karakter, aki a háttérből irányítja a szálakat, így ő sosem kerül "napfényre" :DDD !

Ilyen kommandós, alázós vámpírok nem élnek sokáig, mint amilyet alakítunk a gammában !
  • Jagi
    Mert a vámpirok tapasztaltak, és kerülik a vérfarkasokat. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    werewolf
  • Sir Quno Jedi
    Egy werevolf a lehető legritkábban találkozik tapasztalt vámpírokkal, ennek megvannak az okai.
  • Sir Quno Jedi
    Nemmind, de pl. a werewolf-ban is aregenráció, amkulátlan egészség és a tökéletes izomzat és testfelépítés sokat dob egy nő kinézetén. Avagy egy vámpírnak a delejes vonzereje is sokat dobhat.
  • Jagi
    vamire=vampire
  • Jagi
    Eressze össze egy vamire meg egy werewolf karit, nézd meg meddig bírja a vámpír...
  • Jagi
    meg szebbek is! :)))
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy Werewolf-ban is női karim van (mármint élőben), mivel sokkal jobban be tud illeszkedni a társadalomba. Egy nőt sosem tartanak olían veszélyesnek, alábecsülik és ez a vesztüket okozhatja. Azonkívül egy nő el tud csábítani hetero férfiakat is, ami ugye nem kis előny, mivel patriarchális társadalomban élünk. Egy nőt meg ugyanúgy el lehet csábítani nőként is, hiszen sokuk eleve gondol az ilyesmire, csak gátlásai vannak.

Szal. a nők sokkal használhatóbbak egy sunnyogós, intrikálós, patriarchális világban az tuti.
  • Jagi
    LOL!!!! :DDDD hát én is ezt mondom!
  • Jagi
    "Nincs ebben semmi különös, nyár van."
  • Sir Quno Jedi
    ja, főleg, hoyg az őserő 1xű vámpír disciplinákkal ugyanarra a szintre hozható, tehát nem jelent jelentős előnyt, nade az agya az nem nő ki hirtelen senkinek, semilyen disciplinától ugye ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem, mert a karim nem fexik le lányokkal, csak elcsábítja őket és a vérüket szívja. Ő a vadász és azok az áldozatok, ők alárendelik magukat a felsőbb akaratnak és szerelmesek bellé. EZ több mint szexualitás, vagy szerelem, vagy hasonló marhaságok ! A "legemberibb" érzés ! :DDD
  • Jagi
    Igen, ott a pont, átok nincs?
    a sajátos logika megfogalmazás az tetszik. : DDDD
  • Jagi
    Mert, megátkozták őket(asszem) + beleőrültek az öröklétbe.
  • Joint
    mert az ősatyjuk beleőrült a vámpírlétbe és ezt az őrületet továbbadta a vérvonalának , de nem feltétlenül örültek , csak sajátos logikával rendelkeznek :)
  • SG
    Ezek a Malkavian-ok ezek mitöl gyogyóssak? Úgy értem miért hívja a többi klán öket így?
  • Jagi
    Ja, igen. de egy brujah ne legyen elmebajnok, egy ventrue vagy egy nosferatu meg ne hadonásszon 5-ös őserővel(nem komoly, csak példa)
  • Hoz_Hun
    Előbb a túlélésre gyúrtam, meg számgépre a hackeléshez, lockpickre a betöréshez :D. A műveltségre is nyomtam alapból, de a karizmát nem tartottam most olyan fontosnak mert ott a dominancia a Ventrunak alapból. Nem kellet soha a számat tépnem, rendkívül engedelmesen megtettek-elárultak mindent, amit akartam.
  • Larvin
    Damsel erre azt mondaná, hogy pffff Cammy...
  • Jagi
    Én is lány vagyok, de poszterem még nincs.
  • SG
    Te most lány vámpír vagy ugye? lány a ghoulod és egy lányt ábrázoló posztert ragasztottál a faladra. Akkor te mos leszbi-e vagy?
  • Sir Quno Jedi
    Alacsony seductionnel nem is ajánlanak fel egy csomó quest-et és dialógus lehetőséget, nem különben persuasion nélkül sem ! Így sok quest-et a legnagyobb igyekezttel sem tudsz úgy megcsinálni, mint egy ezekkel magas szinten rendelkező karakter !
  • Sir Quno Jedi
    Ejnye-ejyne, no és alacsony karizmámval és műveltséggel hoygan akrjuk átvenni az alvilág feletti hatalmat ??? A politika, intrika, már bakfitty ?!! Kit fogsz így meggyőzni ugyebár ?!! :DDD Charisma, Appearance, Intelligence az egekbe, hozzá sok scholar, subterfuge, persuasion, meg intimidation ÉS lábad előtt hever LA !
  • Hoz_Hun
    Eh...nekem 1 a karizmám...
  • Sir Quno Jedi
    Abszolúte szinte midnehol ki lehet dumálni dolgokat, csak kell egy minima 6-7-es persuasion (az dúva, én az elejétől 6-tal indítottam, igaz ez dúva volt, mert ráment szinte minden pontom, a charisma-ra és a scholar-ra !), egy csomó tome-hoz meg 6 feletti research kell, szal. arra sem árt gyúrni !
  • Sir Quno Jedi
    magas persuasion nélkül lehet sehogy...