Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A parton magnó + hordó mellett fiatalok és van ott egy csaj, egész jó bõr õ adott valami Questet elmegyek egy kicsit feljebb, zsaruk faszi felkötve stb. Hol a gyilkos nem aza faszi volt aki egy karral hadonászott nekem. Téleg azzal mit kell csinálni? (a Questlogot most nem tom megnézni, mert dolgozok)
Mivel lassan tölt és csak esténként játszok nem áll össze a story, vannak üres foltok Pl. hol a csávó akit kiszabadítottam elrohant Arthur Kilpatricknál nincs, bár a zsetont megkaptam, ezen agyalok 2 napja.
mikor felrakod az uj wint azonnal allitsd be egy swap file-t fix meretre. Akkor soha nem fog szettoredezni, es nem kell hetente felraknod 😉
Más, ez a játék azért nem szakít úgy mint a HL2, mert állandóan számolja az utcán ténfergõ embereket, a csatornában rohangászó patkányokat, és még ezer dolgot egyszerre online. Tehát ha a mainstreeten bóklászunk santa monicában pl. akkor ezerféle dologra elmegy a gép erõforrás kapacitása. A HL2-nél viszont csak az adott zónákban lévõ szörnyek,társak,stb. mozgását kel figyelnie a proginak.
Ennyire egyszerû az etgész. Pont ezen különbségek miatt nem fog sohasem szakítni ezerrel, még ha agyon optimalizálják egy két javítócsomaggal akkor sem.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Nemtod, a galériába hogy tudok bemenni képetvagdosni? Ott van egy dagadt biztonsági és anyázok ha bármit csinálok.
Pisha ad még jó cuccokat, vagy a Tzimische-tõl harc után vehetsz el, de venni én is csak a katonánál tudtam.
Más valaki adjon ötletet. Kiszabadítom a profot a Leopold szektától, kimenekülök vele, de amikor az új pályát betöltené, kilép. Mindíg.
Egyébként jó lett a hangulata a háznak.😊
A galériába hogy tudok bemenni képetvagdosni? Ott van egy dagadt biztonsági és lõ ha bármit csinálok.
Ja és tudja már valaki mire jó ez a sok ösztrogén??? vagy lesz valami traveszti és az beváltja, vagy mi? <#idiota>#idiota>
meg ez a sok óra..miiiinek??? ja és ti honnét tudjátok, hogy telik az idõ? mondjuk, ha már ennyi óra van a játékban megcsinálhatták volna, hogy le lehessen csekkolni az idõt, ráadásul nincs is nappal, úgy emléxem az elsõ részben kellett aludni...
És azzal megy minden game rendesen neked?
Lehet ki kellene próbálnom hogy uninstalálom majd fölrakom amit alapból ajánl.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Van amikor mondjuk nem szaggat ha éppen szinte semmi nincs a képernyõn csak én és nincsenek mozgó tárgyak, de amint kiérek egy nagyobb térre vagy van ami mozog akkor már beszaggat.Rohadt idegesítõ mivel más progik gyönyörûen mennek.Ne vicceljenek már ott a fejlesztõk hogy komolyabb gép kell hozzá mint a hl2-höz!!<#mf3>#mf3>
Amugy gf4-t nyugodtan rakhatod high-ba, nincs vele semmi sebesseg kulonbseg low-high kozott.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Van megoldás egy olyan problémára hogy ne szaggason olyan írdatlanúl a játék?Olvastam hogy vki egy windows telepítés után már normálisan tudott játszani, de én most tettem föl új windowst és úgy beszaggat 800*600-ban low felbontásban hogy csak na.
Esetleg lehetne vmit kezdeni vele hogy élvezhetõ legyen a játék?
P4 2,4 768 ram Asus geforce 4 Ti 64 ram. Ezen csak mennie kellene nem?
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Error occurred at 11/22/2004 00:18:26.
2 processor(s), type 586.
99% memory in use.
1024 MBytes physical memory.
4 MBytes physical memory free.
2926 MBytes paging file.
1828 MBytes paging file free.
2048 MBytes user address space.
832 MBytes user address space free.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"