Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Már szinte mindehová betörtem ahová tudtam 😊))

A parton magnó + hordó mellett fiatalok és van ott egy csaj, egész jó bõr õ adott valami Questet elmegyek egy kicsit feljebb, zsaruk faszi felkötve stb. Hol a gyilkos nem aza faszi volt aki egy karral hadonászott nekem. Téleg azzal mit kell csinálni? (a Questlogot most nem tom megnézni, mert dolgozok)

Mivel lassan tölt és csak esténként játszok nem áll össze a story, vannak üres foltok Pl. hol a csávó akit kiszabadítottam elrohant Arthur Kilpatricknál nincs, bár a zsetont megkaptam, ezen agyalok 2 napja.

Amugy ilyet barmikor lehet nyomatni, persze defrag utan.
Jagi
Nagy. Nem feltétlenül behatárolható.

egy tipp:

mikor felrakod az uj wint azonnal allitsd be egy swap file-t fix meretre. Akkor soha nem fog szettoredezni, es nem kell hetente felraknod 😉
Milyen a gépigénye a játéknak?
Jagi
Az elsõ rész sem volt éppen egyszerû, de ez nagyon isten. Sokakkal ellentétben nekem tetszett at 1.

Jagi
Monjuk amúgy is.

Jagi
Nem tudok rajta átjutni, mindig rámlõ, hasunyulok akkor is, de már elõzõleg feltörtem. 😊 Nyírjam ki? Vagy használjak jelenlétet, de akkor a város összes zsaruja a nyakamban lesz.

Én megbûbájoltam a dagi biztonsági õrt, és simán kinyitotta az ajtót, aztám szóltam neki hogy ne tébláboljon itt hanem menjen el táncolni a diszkóba. És tényleg elment, majd szét röhögtem az agyam rajta, mikor legközelebbi diszkólátogatásomkor ott ropta a táncot a parketten.

Más, ez a játék azért nem szakít úgy mint a HL2, mert állandóan számolja az utcán ténfergõ embereket, a csatornában rohangászó patkányokat, és még ezer dolgot egyszerre online. Tehát ha a mainstreeten bóklászunk santa monicában pl. akkor ezerféle dologra elmegy a gép erõforrás kapacitása. A HL2-nél viszont csak az adott zónákban lévõ szörnyek,társak,stb. mozgását kel figyelnie a proginak.
Ennyire egyszerû az etgész. Pont ezen különbségek miatt nem fog sohasem szakítni ezerrel, még ha agyon optimalizálják egy két javítócsomaggal akkor sem.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Ha megnézed a questlogot minden kiderül. De csak az amulett kell. Az õr mögött van a bejárat a kis sikátorba, értelemszerûen az ajtóval szemben a rácsok.

Jagi
A ház az király volt, csillár meg lift, isten volt hajnal 2-kor. Csak az amulet van ott vagya a szellemet is meg kell találni? Ha igen akkor hol van?<#help>

Jagi
Parkoló az ahol az a fekete chrysler szerû verda áll?

Jagi
Brujahval vagyok hanyas persuade kell hozzá sztem nekem elég kics, de tudok nagyot ütni. 😊

Malkavitával dementation, erre elejti a kulcsot, Ventruval gondolom domination, másokkal magas persuade, esetleg a parkolóban kifeszíted a rácsokat és a hátsó bejáratot használod

#1356 asszem

Jagi
Mer' lõ.

Jagi
Én ezt úgy oldottam meg, hogy keresek egy másik ajtót bemegyek, kijövök (tölt) aztán irányba állok és go! nekem még mindíg bejött.
Nemtod, a galériába hogy tudok bemenni képetvagdosni? Ott van egy dagadt biztonsági és anyázok ha bármit csinálok.

mad mind
Ösztrogén eladható, az óra szintén, az autórádiók is stb.
Pisha ad még jó cuccokat, vagy a Tzimische-tõl harc után vehetsz el, de venni én is csak a katonánál tudtam.
Más valaki adjon ötletet. Kiszabadítom a profot a Leopold szektától, kimenekülök vele, de amikor az új pályát betöltené, kilép. Mindíg.

Jagi
Vagy próbáld meg az FTP-jérõl.

Jagi
Én most is onnan töltök, de volt már szar nekem is.

Krinyo
a pénzt bezzeg leszívják...

Jagi
Akkor nemtom. 😞(

Krinyo
az egész 5ös szekció szar

Krinyo
a többi is szar, csak 1-2 jó

Jagi
Nézd meg a többi szekciót is.

Jagi
Voltam a kisértetházba, csak egy nyakláncot találtam, vagycsak annyi kell, a szellemmel mi van, negtalálni + semlegesíteni?
Egyébként jó lett a hangulata a háznak.😊

A galériába hogy tudok bemenni képetvagdosni? Ott van egy dagadt biztonsági és lõ ha bármit csinálok.

Krinyo
mia picsa van wanadooval?
nincs semmi a vampen belül

Valaki árulja el hol lehet végre venni valami értelmes dolgot, például normális ruhát ami nem szed le a dexbõl, vagy tome-t amibõl tanulni lehet, mert felvet a pénz és nem tudom mire költeni egy normálisnak montható hely volt eddíg egész játékban ahol vettem egy katanát meg pár totem szerû izét, (katonánál) na ilyenek kellenének mert a többi bolt ... nyugtassatok meg, hogy azért lesznek még húzós tárgyak.
Ja és tudja már valaki mire jó ez a sok ösztrogén??? vagy lesz valami traveszti és az beváltja, vagy mi? <#idiota>
meg ez a sok óra..miiiinek??? ja és ti honnét tudjátok, hogy telik az idõ? mondjuk, ha már ennyi óra van a játékban megcsinálhatták volna, hogy le lehessen csekkolni az idõt, ráadásul nincs is nappal, úgy emléxem az elsõ részben kellett aludni...

Milyen a gépigénye a játéknak?
szokott menni minden..
Tehát amit alapból az xp fölrak magának?
És azzal megy minden game rendesen neked?
Lehet ki kellene próbálnom hogy uninstalálom majd fölrakom amit alapból ajánl.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

alap májkroszoftos és highon van a gém
Milyen videó kari driver van fönnt neked?

Igencsak szaggat a game!
Van amikor mondjuk nem szaggat ha éppen szinte semmi nincs a képernyõn csak én és nincsenek mozgó tárgyak, de amint kiérek egy nagyobb térre vagy van ami mozog akkor már beszaggat.Rohadt idegesítõ mivel más progik gyönyörûen mennek.Ne vicceljenek már ott a fejlesztõk hogy komolyabb gép kell hozzá mint a hl2-höz!!<#mf3>

Hmm, én pont ezzel a konfiggal nyomom és tökéjletes...
Neha siman fut, es idoszakosan rangat be nagyon, vagy 1 pillanatra sem megy rendesen? Mas jatekokkal mi a helyzet?

Amugy gf4-t nyugodtan rakhatod high-ba, nincs vele semmi sebesseg kulonbseg low-high kozott.
Gnome
sztem kártya és memóriafüggõ...1G memóriával + 9800 kártyának megfelelõ/jobb szintû kártyával simán megy a játék..csak optimalizálniuk kellett volna de elsiették...nah megyek aludni..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

nem semmi , hogy 5x reinstallalod a rendszered egy jatek miatt.. Ha csak a virusirto aldatlan hatasat akartad kiszurni, eleg lett volna kiloni a taskmanagerben jatek elott 😊
Sziasztok!

Van megoldás egy olyan problémára hogy ne szaggason olyan írdatlanúl a játék?Olvastam hogy vki egy windows telepítés után már normálisan tudott játszani, de én most tettem föl új windowst és úgy beszaggat 800*600-ban low felbontásban hogy csak na.
Esetleg lehetne vmit kezdeni vele hogy élvezhetõ legyen a játék?
P4 2,4 768 ram Asus geforce 4 Ti 64 ram. Ezen csak mennie kellene nem?

Ja a hang Audigy2 ha ez esetleg számítana

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Nekem megy tökéletesen, még egyszer sem fagyott(lekopogom,kopp,kopp elég babonás vagyok ugyanis). A gépem 3200 barton,MSI6800GT,1 giga ram,magyar-xp+sp2, és a legutolso daemon-tools-al mountolva. A programokra vonatkozó kérdést nem értem, részletezd miféle programokra gondoltál.

CarajoEsp
Hát ez a gondom ,hogy fagy azzal is és anélkül is. Namost Santa Monicaában(Még annó😄) azza együtt is ment és a nékül is😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

A mini-image-el próbálkoztál már? Esetleg pont anélkül?

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Jah, nekem meg annyi hozzamjon, hogy a game teljesen elb*szta a rendszerem a fagyogatasaival. Hibauzenettel bootol a windows, meg csinal erdekes dolgokat.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

CarajoEsp
Apropó akinek megy tökéetesen leírná milyen géppel játszik? Pusztán a viszonyítás miatt. Programok érdekelnének fõleg.

CarajoEsp
Hát mitmondjak ez egyrészt megnyugtat, másrészt elszomorít. Ugyanis így még kisértetiesebb ,hogy miért csinálja mostés Santa Monicaban 1-2 napja ,miért volt tökjó😊

Ez a jatek hibaja sztem hogy bizonyos kurolmenyek kozott(konfigoracio foleg) fagy. Gondolom a clonecd miatt, vagy szarul tortek fel, neadjisten az eredeti jatek is ugyan igy fagy. Nincs mit tenni, nalamis kifagy tolteseknel(kb 30 percenkent).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

CarajoEsp
Nemtom. Az az igazság ,hogy már tényleg semmire nem tudok gondolni. Ráadásul az egészben a legbetegebb dolog az ,hogy még Santa Monicában nem csinálta, ám mostmár ott is😄

Egyébként a Cacheman-nel már használ egy kevés virtuális memóriát, az utóbbi crashlogom (hozzátenném, hogy önhibámból fagyott ki 😊):

Error occurred at 11/22/2004 00:18:26.
2 processor(s), type 586.
99% memory in use.
1024 MBytes physical memory.
4 MBytes physical memory free.
2926 MBytes paging file.
1828 MBytes paging file free.
2048 MBytes user address space.
832 MBytes user address space free.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Csak ez a program fagyogat? Biztos nem lehet valami más driver probléma? (vidkari, hangkari, hálókari (<-nah jó ez talán mégse 😊) Egyébként nálam SP2vel semmi gond, sõt a végére még gyorsult is a progi 😊, csak a mentések tartanak már fél percig is néha...