6370
Vampire - Bloodlines
-
#2689 telepítő
-
Hoz_Hun #2688 Végül is igaz... -
#2687 Mér' témába vág! -
Hoz_Hun #2686 Huha, most nézem csak, nagyon szét OFFoltuk a topikot. -
#2685 Egy magányos vámpír aki játszana egykicsit, mer a karlapja már poros. -
#2684 Beton-szarkofág ! AZ még a zoxigént is.... -
#2683 a bőrödte meg króm, v hőálló ezüst alapozó -
#2682 AZ attól függ ki kérdezi, mikor, hol, kitől és minek ! -
SG #2681 Azbeszt ruha kombinálva fényvisszaverő festékkel plusz uv-s napszemcsi? -
#2680 hmmm...
Neked amúgy hol van a "rejtekhelyed"? -
Hoz_Hun #2679 Köszi, live long and prosper neked is, meg az erő is legyen veled. -
#2678 Az attól függ. HA veszned kell, megtörténne, ne aggódj. Csak tudod a végleges megsemmisüléséből igen kevés ember tanul... -
#2677 oksa, megdumáltuk. én azonban nem foglak keresni, live long and prosper ! -
Hoz_Hun #2676 Akkor én jól járnék ha veled találkoznék.
.
Kikönyörögném magam -
#2675 meg le -
#2674 Nem jó, akkor is elég! -
#2673 De mivel az ilyen darkos jellegű karijaimmal a saját értékrendem kivetüléseként játszom (magyarán, mintha én kerültem volna az ő képességeikkel, az ő helyzetükbe), ezért valószínű nagyon hasonlóképpen zajlanának a dolgok, én legalábbis igyekeznék ! A morális és erkölcsi normákat nagyon fontosnak tartom, fontosabbnak tartom a helyest, a jónál, de olykor mágis áthágom a jóért. A boldogságot meg sosem kerestem, emberként sem. -
#2672 Akkor már csak 19 maradt. :)) -
Hoz_Hun #2671 Bármi lehet. -
Hoz_Hun #2670 OK ha osakerülök élesben én is megírom neked,....vagy inkáb felkereslek élőben, hogy együtt derítsük ki. :[.......:D -
SG #2669 80 faktoros:)) -
SG #2668 A francba tényleg, de lehet hogy nappal csak egy alteregóját láthajuk. -
Hoz_Hun #2667 Egyébként a csicska politikusok csak bábemberek, legalábbis a többség. -
#2666 NAPVÉDŐKRÉM ! -
#2665 Jó kérdés. Még nem tudom, mivel nem tudom a játékszabályokat, az mindig akkor derül ki, ha kiderül, amikor odakerülsz élesben ! -
Hoz_Hun #2664 Ő max ghoul, mert jár kell nappal is :( -
SG #2663 A Demszky tuti hogy az:))) -
Hoz_Hun #2662 És veled mi a helyzet, te mit kezdenél a hatalommal. -
Hoz_Hun #2661 Igen valóban ez a szám. Én is csodálkoztam, hogy pl Győrben ezek szerint egy max 2 vámpír van....:D (BPesten ellenben vagy 20). -
#2660 A herceg is csak egy grunt az elder-ek játszmájában. -
Hoz_Hun #2659 Nehéz megmondani. Nem akarnék herceg vagy valami hasonló magasrangú kirakatember lenni. Jobban fekszik nekem, a háttérben való ténykedés, esetleg egy két fogdmeg akció beleférne, apróbb nyomozások. -
SG #2658 A vámpírvadászokról hol lehet többet megtudni? Motivációikról, a szervezetük felépítéséről, stb. -
#2657 Mondani mondta, de az az igazság, hogy van annál több is, márha a thin blood-ok is számítanak. -
#2656 Ha jól emlékszem, 100000 emberre jut 1 vámpír. Berthram Thung is mondta, hogy Santa Monicában például csak 4-5 vámpír van. Nem sok. -
SG #2655 -
Hoz_Hun #2654 Most hirtelen nem emlékszem, de van egy szám, hogy hány ember jut egy vámpírra. na azt a számot nem lépheti túl egyik terület sem. Így könyen kiszámítható, hány vámpír van európában. Csak a viszonyszámra nem emlékszem....otthon majd megnézem, ha még aktuális lesz. -
#2653 Ja, de igazán egy nőt csak egy okos/ravasz/fárasztó nő tud kijátszani ! AZonban ők meg nem tudnak mit kezdeni a szjúpernécsürel pávőrszökkel, nem tudnak felnőni a feladathoz (többnyire). Nem könnyű emberfelettiként gondolkodni, vagy legalább emulálni. Vajon TE mit kezdenél ezzel a hatalommal ?!! Hmmm ? -
#2652 Vesz 1 vérfürdőt. -
#2651 Be kell menni az ojjektumba, oszt osszeszámoltatni a Zárpival, mert úgy is jó munkásember. :DDD -
SG #2650 És hány vámpír lehet vajon eruópában 300000 v. 30000