6370
Vampire - Bloodlines
  • Sir Quno Jedi
    Ja. Bár sztem. másodszorra már megtudtam volna csinálni a zombihentet, mivel már tudom mire kell vigyázni. DE egy jó dugást még mindig többre értékel a karim, mint egy zombihentelős szutykolódóst ! :DDD
  • Hoz_Hun
    Jah csak sajnos nem lehet a patkányokat becsókolni, mert nem tölt tőle a Ventrue, így hamar kifogyok a naftából...
  • Hoz_Hun
    Szvsz a zombis küldi megcsinálásához legalább egy Brujah vagy Gangler kell.
    Én vittem Romeonak egy kurvát, és emelt a célzás skillemen
    Végül is vagy zombi irtás vagy kurvázás, mindenki maga döntse el mi a jobb neki....:)
  • Sir Quno Jedi
    Azt is kipróbálta a fun mián, de olyankor Romeo nem tanít firearmsot, igaz simán a vérét szívhatod utána bármikor, ha ezt kéred cserébe a másodiknál, mert teljesen belédesik. Ez olcsó buli, mert a strip dancer-ek drágák, a bárban lévő szöszit meg nehéz elcsábítani (5-ös seduction nem elég hozzá !!!).
  • Sir Quno Jedi
    Mozogni kell, de ha nagy a gáz, akkor fortitude és alig sebeznek, meg presence, akkor el sem találnak nagyon, nameg jó páncél és magas dodge ! Még blood buff sem kell, nem érdemes rá pazarolni a naftát !

AMúyg elég kiszámítható taktikájuk van, egy idő után pontsoan fel lehet ismerni melyik mikor és hogy fog támadni. Ha meg hirtelen rádugranak valahonnan akkor elflikkflakkolni olyan terepre, ahol jól látod őket és van elég hely a pengeharchoz.
  • Hoz_Hun
    Feküdtél volna le vele inkább...:D (női karival vagy nem?)
  • Hoz_Hun
    Én is akkor kezdtem puffogtatni amikor egyszerre jött a terhes pók, lábgecik 1000L, na meg a dagadt cammogos a zöld hányadékával.
  • Sir Quno Jedi
    Kipróbáltam a zombihentelős részt is, én végig harcoltam velük közelharcba (mer ügyes), de az utsó pár másodpercben kidöntötték a hátsó kaput, míg az elsőnél szorítottam visza őket ! Erre Romeo iszonyú pipa lett, dehát ez van. :DDD
  • Hoz_Hun
    Na és ha jön vagy 5, hogy vitézkedsz. Egyébként a legjobban az automata pisztoly jött be náluk, alig sebzett kevesebbet a magnumnál, viszont volt hozzá vagy 200 lőszerem.
  • Sir Quno Jedi
    Ja, csak ha észrevesznek lövöldöznek és gyakran egymást is lepuffantják (nálam), szal. óvatosnak kell lenni !
  • Sir Quno Jedi
    Sehogy, nem kell vele foglalkozni, arra ott van Romeo, ő a mesetrlövész, épp ez a lényeg, hogy nem neked kell zombipátyolgatni helyette !
  • Hoz_Hun
    Ugy értem: Trance-t nyomtam el eheheheh
  • Sir Quno Jedi
    Én nem is használtam lőfegyvert ott ! Csak meg kell tanulni elegánsan vívni ugyebár. Meg sem tudnak már értinteni, csak gyorsnak és pontosnak kell lenni. Helyezkedni, aztán mikor ugranak elkapni a levegőben egy mestervágással, már hátra is vágtad messzire !
  • Hoz_Hun
    A múzeumot meg simán meg lehet csinálni kill nélkül. A végén a lézereken átrohantam az őrre meg rögtön nyomtam agy Tacet. Kártyát elejtette és már mentem is tovább, lazán kill nélkül (a hajóval több gondom volt...GRRRRR...most olvastam, hogy kamerával is megnézhettem volna, hogy elopták és nem kellet volna végikommandóznom a hajót, ráadásul tudtommal, csak Ventrue kap apartmentet...GRRRR)
  • Hoz_Hun
    A csatornába annyi lőszerrel mentem, hogy járni is alig tudtam tőle. Alig maradt pár töltényem a végére...rohadt kis láb gecik.
  • Hoz_Hun
    Egyébként a lentebb írt trük a zombis küldetésre; nevezetesen be Ginger mauzoleumába a legtávolab és kivárni az 5 percet; nem mxik. Illetve félig. Save/reload kilehet húzni hogy csak kb 1 1/2 perc legyen hátra, de aztán el kell kezdeni hentelni, és az a legnehezebb időszak....

Egyébként a Ventrue-mal ittam a zombiból...és nem hánytam... lol (kurvától meg igen,...)
  • Hoz_Hun
    És a zombikat hogyan vetted rá diplomáciával, hogy maradjanak a temetőben?!?
  • Sir Quno Jedi
    Pedig sok lúd disznót győz sajna, ezért kell a disznóknak nagyon óvatosnak lenni és más lúdakkal körülvenni magukat, hogy azok fogják fel a rohamozó ellenséges lúdak kontingenseit ! Ezvan sajna, a SuperManek ideje lejárt...
  • Sir Quno Jedi
    A Gargoyle már húzósabb volt, de sikerült szövetségessé tenni !
  • Sir Quno Jedi
    Az mondjuk vicczes, hogy simán le lehet feküdni Romeoval, ha nagyon dödgös csajszi a karink ! :DDD De inkább kihagytam, mert olyankor nem tanít firearmsot, inkább hoztam neki egy prostit.
  • Sir Quno Jedi
    Nos nem tudom mit tart a diplomáciáról, de pölö a gargoylet és a temetőt is tegnap ésszel csináltam meg, semmi hent !
  • NiGhTM4R3
    Ez a jelenet a Spartacus-ban volt nem? (2004-es változat)
  • Jumpy
    Haxoror monologja nagyon ott van :-)
    Hé pajtás,csak ne sétálj ki az erdőbe holdas éjszakán, a hatalmadon meregeni :-))
    Na befejeztem..hát ez a vég...hm.
    Na remélem mégiscsak kiadják a Werewolfot...ennyi év után :-)
    Ja és lesz benne egy pálya, ahol egy égő erdőben egy Rodriguez nevű faszi kószál..
  • SG
    Ja az ravenloft-os, akkor összetévesztettem valakivel kegyelmedet.
  • SG
    Véletlenül nem Strahd Von Zarovitch-nak teccik lenni???
  • Zsoldos
    Eleinte enis a meggyozesre mentem, mert erdekesebbnek tartom, es nem tudtam, hogy ilyen szar hent palyakkal, meg bossokkal van tele az egesz jatek..
  • Zsoldos
    Amugy tenyleg igy van, a diplomaciaval csak a nevetsegesen konnyu missionoket lehet kivaltani, a fo kuldiket egyaltalan nem, ott bloodrayne style harcmodor kell. Elegge el van bokve, mert harcos karakterrel 25x konnyebb a jatek, pedig inkabb forditva illene..
  • haxoror
    "Ejnye-ejyne, no és alacsony karizmámval és műveltséggel hoygan akrjuk átvenni az alvilág feletti hatalmat ??? A politika, intrika, már bakfitty ?!! Kit fogsz így meggyőzni ugyebár ?!! :DDD Charisma, Appearance, Intelligence az egekbe, hozzá sok scholar, subterfuge, persuasion, meg intimidation ÉS lábad előtt hever LA !"

Hah!
    Ha összetöröm a térdkalácsát, na AKKOR hever előttem LA igazán!
    A kedvenc jelenetem az ókori Rómás filmekben amikor eltörik a nyílvesszőt, majd a tucat nyílvesszővel próbálják de az már nem megy és ezzel igazolják a közösség erejét. Pffff. Adtam volna a kezükbe egy titánötvözet nyílvesszőt, na azt törjék el! MINDIG a minőség számít és soha a mennyiség!
    Szopta a társadalmilag decens Torreádorom a csatornákat rendesen, lőszer elfogy én meg Celerityzek miközben kétpofára tömöm magamba a Ratburgert! Egy Tremerével ez nem történhetett volna meg! Megtanulják ezek a rohadék lowlife weaklingek hogy mi az igazi hatalom! Olyan vérengzést vágok le amilyet a mongolok óta nem látott a világ!
    Szemetek!
    Nem kispályázok! Először LA aztán a VILÁG! Értéktelen senkik milliárdjainak összeroncsolt csontjaiból építek templomvárost magamnak! Gargoyle légióim és démon hordáim elsöprik ezt a dekadens világot! Az Új Korszak hajnalán olyan messzire gázolok a Vér Tengerébe hogy elveszítsem a partot és az Üresség Szája megsúgja NEKEM a Tiltott Szavakat! Elhagyott édenek őrült szeráfjai üvöltik majd nevem a kihúnyt csillagok felé és az Ősi Istenek térdreborulnak haragom előtt! Újraformálom a téridő szövetét! Magamba olvasztom az univerzumot!
    MUHHAHAHHAAAHHAAHAHAAAAAA!!!

[eszellős sátáni kacaj, a háttérben egyre erősödő gregorián kórus]
  • Kis Szabó
    úgy írtam ki ahogy le volt írva nfo-ban
  • Tatyla
    van már honositás?
    akkor jegelem!
  • mike369
    jól írtad ki? mountoltad? esetleg eredeti?
  • Kis Szabó
    Hello! A probléma: nem indul. Elindítom az asztali parancsikont (nme írtam be a -consolet) és kijön egy Vampire Bloodlines-os kép, azt lefagy (legalábbis két-3 percig semmi). Közbe elindít vmi ~e500.msi- vagy vmi hasonlót. PLS HELP!!! GÉp: P4 2Gh Gef Ti 4400, legfrissebb (66.72) driver, directx 9.0c. ÖTLET??
  • Braveheart
    na már elévült a lenti kérésem
  • Braveheart
    Vagy adjatok egy linket lécci, ez az 1 file hiányzik a 3 cd-ből.
  • Braveheart
    Hali! nem tudná vki átadni a 3. cd vng-vmb3.r46 fileát? Sajna nem találom sehol.
  • mikeleroi
    Üdv. Az számít, hogy az egyes CD-t újraírhatóra írod ki? Én erre próbálkoztam, de amikor elér az mp3-as hangokhoz, akkor írja, hogy nem olvasható...
    Egyébként mindent úgy csináltam, ahogy írva van. Alcohol verziószám azonos, safedisk 2/3, 4X-es írás.
  • Voltan
    Hűtsd le magad egy kicsit, pajtás! :DDD
  • Jumpy
    ÜDV! Na sok szenvedés után egy kis taktikával tök hamar lenyomtam Ming Xiaot, közzé teszem, hátha másnak is segit :-)
    A bejáraton érkezve az attól távolabb faln két oldal sarkánál van egy-egy tűztartó.Na a mögé bujtam, és lám, nem ért el!Gugolva leglábbis, hiába csápolt nem talált!N ainnentől kezdve shotgun, lángszóró,Colt..ami belefért, és pár perc alatt hasalt is. :-)
    Picit kellett jobra-balra oldalazni mikor próbált cselezni.
    Ha belegondolok hogy előtte hányszor töltöttem vissza!!!AARggh....
  • nagykispeter
    Töröld az alcoholt meg a többit és próbáld a Daemoonnal indítani (legujabb verzióval)!Nekem is így volt aztán elindult
  • Jacky
    Segitsetek lecci: kiirtam a jatekot, 1. cd-t ugy ahogy kell (Alcohol, 4-szeres iras, safedisc 2/3). Feltelepitettem, de nem akar elindulni. Allandoan azt irja ki hogy kapcsoljam ki a cd/dvd emulalo progikat, pedig mindet kikapcsoltam. Pls help me