6370
Vampire - Bloodlines
-
#2729 szega, hónap -
#2728 Áhhh, NAGGYON is megértettem Theresat, hogy miért bukott ki a "nővérére" !!! Gondolj bele egy ilyen undorító, mocskos Noszfival szűri össze a levet !!! Mikor lefexik vele, akkor Teresa is lefexik vele, végül is egy testben vannak, ugyanazzal a szájjal csókolják és ugyanzzal a... ! Az én karim is bepöccent volna, az tuti ! -
#2727 Na léptem, -
#2726 téleg, az is szép hely! :DDD -
#2725 JA főleg, hoyg akzis fickót is oda húzták be, mikor menekült. DE mondjuk a temetőben is dekkolhat. -
#2724 Ugyan-ugyan, most hogy dől az XP, simán áldozok melee-re is, meg dodge-ra is. Van jó kis hosszú bőrcumóm az ütések végett, meg elefántölőm, stb.-stb., úgyhogy... :D -
#2723 Amúgy van 1 tippem. a Csatornában
-
#2722 sok sze... mittoménmit. -
#2721 Nem még nem tudom, mivel nem csaináltam még végig abemutatkozó küldetést Isaac-nak a város urának. Már megvan Swan Ginger neve, meg az is, hogy ki volt, szal. valszeg, megyek a temetőbe ! -
#2720 A noszira aki a hollywoodba van asszem (szarkofágos ügy) -
#2719 Öhm, most konkrétan kire gondolsz (nemesikle) ???!! -
#2718 AMúgy azt írják, hogy még így is meg lehet csinálni kill nélkül, de én KISSÉ meguntam. Mindig is utáltam a splinter cell féle bújkálást. -
#2717 Az engem is zavar. Gary hol van nem tudod? -
#2716 Öhm, most néztem agamebanshee-n, hogy ha múzeumot úgy csinálod meg, hogy avégén akamerásrésznél sem ölsz meg senkit, akkor az plusz 2 XP (merthogy sajna ott már öltem én is) ! A kamerákat nem lehet kikapcsolni anélkül, hogy ne ölnéd meg az őrt, azokkal együtt meg átlopózni az össze vissza masírozó őrökkel közel lehetetlen. Arról nem bezsélve, hogy avn egy rész, ahol be kell törni az ablakot és beugrani. Na nem tudom mekkora sneaking kell ahhoz, hogy ilyenkor se vegyen észre a bent dekkoló őr !!! Hogy miért nem lehet végleg lebénítnai valakit órákra mondjuk... Vagy megölöd, vagy a nyomodban lesz, hülyeség. -
#2715 Én az 1-et, 24 óra volt míg végig vittem. harmadjára már 7 óra 32 (kb) alatt meg volt, minimális reloaddal (die miatt) -
#2714 Nekem is atájt. Pedig én aztán midnent megmahinálok, szétszedek, megnézek, ledumálok, kikutatok stb.-stb. Akkor tényleg nem egy hosszú gamma, bár a 8 órásakhoz képest ez monumentális ! -
#2713 Nem vagyok otthon, de a legutolsó kép 36:18 volt, ami beugrott -
#2712 :DDDDD -
#2711 De hány órát nyomtad ??? A mentésben benne van a képernyőn az órák száma ! -
#2710 Örűjjé szabad vagy és ha jön azzal, hoyg sosenem foglalkozol vele, akkor bemutatod neki a rejtett kamerás felvételeket timestamp-pel, miközben éppen a gép előtt guvvasztja a szemét álló heteken át ! Lebukás !!! -
#2709 Hát már mindent megcsináltam neki, most már csak úgy van, köszönget, mosolyog... -
#2708 megmutattam neki a sims2-t azota minthaevesebbet lennénk együtt. UTÁLOM AZT A JÁTÉKOT! -
#2707 Azt meg hogy érted. -
#2706 jogos, talán jobb igy -
#2705 Nem, annak is van varázsa. ÍGy legalább nem kell elhurcolni minden partyra magaddal ! A néha kínos is tud ám lenni BAZIRA ! Tudod a besértődéstől kímélj meg uram minket ! -
#2704 Én már le vagyok tudva nála véglegő... -
#2703 Én pl a csajomat nem bírom rávenni ilyesmire, lehet rosszul választottam? -
#2702 Én nem tudom, de én is Ms. Valournál járok. Húzza a száját ha máshogy szólíítom. -
#2701 Persze, több is. Persze ez nem úgy megy, hogy TE gyere jáccál velünk Cthulhut, hanem többéves együtt játszás és barátság után, mikor erre került a sor velük is, akkor ő sem akartak kimaradni (naná) ! :DDD Ez a legjobb tanítási módszer ! -
#2700 AMúgy on-ra visszatérve:
Nekem úgy 30 órám ment bele eddig a játék szerint a gammába (annál persze jóval több) és még scak most vagyok túl VV-n, meg a serial killeren is, nektek mennyi ??? -
#2699 akkor nem -
#2698 Mér, vót csaj aki játszott Cthulhu-t? vázz... Eddig még egyet sem tudtunk rávenni. miért.... -
#2697 mermér -
#2696 Azt hogy sok az újszülött és ez magyar is meg 1xű(nek van kikiáltva) is, így a régi vérprofik is rá vannak kényszerítve, ha az új dzsenerésünt is érvényesülni akarják hagyni ! Broáfff...
Magam is mókusolok, pedigsazlé nem sztem. [GYÓNIK] -
#2695 na most van off. -
#2694 Ja csak lányokkal nem lehet nyomni sokáig, mert azok szegények utána tényleg nem alszanak egy hétig, ijesztőbb részeknél meg épphogy csak be nem sz@rnak ! Márha beleélik magukat, nade anélkül meg nem lehet játszani. -
#2693 Amúgy nem tom mit szeretnek annyira a mókuson...a régi (1.) szabálykönnyvel mé nézett ki valahogy... -
#2692 Cthulhu, hmmm utána a koliba WC-re sem mertünk ki menni :DDD, hajnal 2-kor a szomszéd beb*szta az ajtót, megzakkantunk 1 kicsit -
#2691 Nos már rég nem játszottam élőben vámpírt jómagam sem, sajnálom tezstvírem, az idő vasfoga ugye ! De amúgy én is Demszki úr tenvárosát boldogítom term.
Korok múlnak el, manapság mindenki csak mógusozik, mi még néha AD&D-zünk, de már semmi Traveller, semmi Armageddon, semmi Werewolf, semmi Mage, semmi Vampire, semmi Star Wars, semmi Cthulhu (na jó az néha), semmi Codex, semmi Ars Magíca, semmi semmisemnemmár.... -
#2690 megye is elég lesz.