Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várható volt, hogy a malkavita kiscsaj skizo, zsír volt. Fel tûnt, hogy sosincsenek egyszerre 1 helyen. Na, mondom ez tuti skizo! Az is volt. :))) Komoly, azt is lehet választani, hogy a személyisége melyik részét lõje le. HA, na ez ott van. Tényleg, Therese mit csinál neked, ha õ marad "életben"?
Akkor még néhány kérdés ha nem probléma <#idiota>#idiota>
Új karaktert akarok indítani, szóval:
Számít hogy férfi vagy nõ a karakter?
Megéri lõfegyverre gyúrni? Van annyira hatékony mint a közelharc?
Ha a speckók miatt tremerét indítok de igazából lopakodós karaktert akarok de a szadi-spellek is kellenének :) Lesz annyi xp hogy idõvel mindent kimaxoljak amit csak lehet (összes képesség, feat stb.) mint Morroban? Van itt is valami módszer végtelen xp szerzésre pl. örökké újraspawnoló monsterek leverése vagy random küldetések vagy ilyesmi?
bejövõs
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ronda gyanum van, de remelem tevedek: ugye nem respawnolnak, ugye nem??
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
Ott tartok, hogy a herceg kihirdette ram a bloodhuntot. A toltokepernyo azt tanacsolja, ha gaz van erdemes a csatornat hasznalni, nagyobb biztosnsagot nyujt. Ez tok jo, tenyleg, csakhogy a csatorna folott nem adja be a nyito ikont. Illetve semmilyen ikont nem ad be, helyette viszont halvanyan vibral.
Ez vmi bug lesz??
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
télleg vicces h a kis tangájából elõhúz egy katana-t :D
amugy nézem eléggé kellemes kis nõi karakterek vannak ebben a gameban :) ez a Velvet csaj se rossz :D bár sztem jeanette v h kell írni a best idáig ;) mondjuk a hátteremen jobban kivan dolgozva :p
Vki el tudna mondani, mit kell csinalni a festmeny-kiallitos-rongalos missionon? Jeanette adott egy kest, hogy azzal szabdaljam meg a festmenyeket, de nem akarnak karistolodni, es en meg vesztem a vert.. Az egyik kepet tudtam csak megrongalni, de az is begyogyult egy ido utan.. Sorrendet probaltam varialni a kainos story szerint, lehet en neztem el, de nem valt be.
A vámpír óvónéni jegyzeteibõl
Ravnos: Hát mióta megérkezett a gyerekek nem igazán bíznak benne, s azóta egyre több játék tünik el az óviból.
Toreador: SZépen énekel, jól tud festeni, de más jó tulajdonsága nincs.
Nosferatu: Elég rondácska szegényke, s szerencséra mostanság egyre kevesebbet láttom.
Gangrel: Elég vad kis gyerek. A múltkor is alig tudtuk leszedni a fáról.
Ventrue: Okos, ügyes, mûvelt, és ez mind igaz lenne ha nem õ kényszeritett volna arra, hogy ezt leírjam.
Brujah - jól eljátszogat mások... mások játékával, pénzével, barátaival, mások... mindenesetre ki kéne találnom honnan szereszte azt a pisztolyt
Caitiff - nem régen került az osztályba. A többieknek még nem igazán volt alkalma megismerkedni vele (és úgy viselkednek mintha nem is akarnának).
Giovanni - állandóan az kérdezgeti "mikor boncolunk békát?" meg próbáltam elmagyarázni neki, hogy még nyolc évfolyamot el kell végeznie addig, de õ csak duzzogott.
Lasombra - a legfurcsább gyerek amit valaha láttam.... (már most borostája van...) nem vett részt az osztálykép elkészítésénél annak ellenére, hogy kérték.
Malkav - kedves csöndes gyerek és mégis úgy tûnik, hogy nem kedvelik igazán. Azt gondolják mindnyájuk ellen dolgozik. Ezt nem hiszem el
Tzimisce - gond van a viselkedésével és zaklatja a többieket és a fiatal Lasombraval van együtt.
Tremere - gondoskodó okos gyerek... mindig az elsõ aki segít, ha a többiek közül valaki bármilyen módon megsérül
Salubri - egyike azoknak akin tremere elõször segített... igazából nem láttam mostanában
Setite - a sejpítése kissé zavaró, akár csak a szeme, és sokkal inkább érdekelt abban, hogy terjessze a többiek között az "anyagot" mint, hogy érdemi munkát végezne
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Szóval ez a játék ma is meggyõzött ,hogy isten!!!!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Szóval nemkell keresned külön.
tv riporter-nem nagy baj, ha visszamész a csajszihoz vesztesz egy masquerade pontot mert elkürtöli a cuccot :) de lehet h fájtolnod is kell vele nemtom :D én visszaküldtem :P
--
most help me - pisának hol kell beszerezni a cuccokat? mert már hollywoodban járok és sehol egy könyvtár vagy múzeum :)
a tv riporter a skyline apartman 1. emeletén lesz egy szekrényben megbújva :D