6370
Vampire - Bloodlines
  • Sir Quno Jedi
    szega, hónap
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, NAGGYON is megértettem Theresat, hogy miért bukott ki a "nővérére" !!! Gondolj bele egy ilyen undorító, mocskos Noszfival szűri össze a levet !!! Mikor lefexik vele, akkor Teresa is lefexik vele, végül is egy testben vannak, ugyanazzal a szájjal csókolják és ugyanzzal a... ! Az én karim is bepöccent volna, az tuti !
  • Jagi
    Na léptem,
  • Jagi
    téleg, az is szép hely! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    JA főleg, hoyg akzis fickót is oda húzták be, mikor menekült. DE mondjuk a temetőben is dekkolhat.
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan-ugyan, most hogy dől az XP, simán áldozok melee-re is, meg dodge-ra is. Van jó kis hosszú bőrcumóm az ütések végett, meg elefántölőm, stb.-stb., úgyhogy... :D
  • Jagi
    Amúgy van 1 tippem. a Csatornában
  • Jagi
    sok sze... mittoménmit.
  • Sir Quno Jedi
    Nem még nem tudom, mivel nem csaináltam még végig abemutatkozó küldetést Isaac-nak a város urának. Már megvan Swan Ginger neve, meg az is, hogy ki volt, szal. valszeg, megyek a temetőbe !
  • Jagi
    A noszira aki a hollywoodba van asszem (szarkofágos ügy)
  • Sir Quno Jedi
    Öhm, most konkrétan kire gondolsz (nemesikle) ???!!
  • Sir Quno Jedi
    AMúgy azt írják, hogy még így is meg lehet csinálni kill nélkül, de én KISSÉ meguntam. Mindig is utáltam a splinter cell féle bújkálást.
  • Jagi
    Az engem is zavar. Gary hol van nem tudod?
  • Sir Quno Jedi
    Öhm, most néztem agamebanshee-n, hogy ha múzeumot úgy csinálod meg, hogy avégén akamerásrésznél sem ölsz meg senkit, akkor az plusz 2 XP (merthogy sajna ott már öltem én is) ! A kamerákat nem lehet kikapcsolni anélkül, hogy ne ölnéd meg az őrt, azokkal együtt meg átlopózni az össze vissza masírozó őrökkel közel lehetetlen. Arról nem bezsélve, hogy avn egy rész, ahol be kell törni az ablakot és beugrani. Na nem tudom mekkora sneaking kell ahhoz, hogy ilyenkor se vegyen észre a bent dekkoló őr !!! Hogy miért nem lehet végleg lebénítnai valakit órákra mondjuk... Vagy megölöd, vagy a nyomodban lesz, hülyeség.
  • Jagi
    Én az 1-et, 24 óra volt míg végig vittem. harmadjára már 7 óra 32 (kb) alatt meg volt, minimális reloaddal (die miatt)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem is atájt. Pedig én aztán midnent megmahinálok, szétszedek, megnézek, ledumálok, kikutatok stb.-stb. Akkor tényleg nem egy hosszú gamma, bár a 8 órásakhoz képest ez monumentális !
  • Jagi
    Nem vagyok otthon, de a legutolsó kép 36:18 volt, ami beugrott
  • Jagi
    :DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    De hány órát nyomtad ??? A mentésben benne van a képernyőn az órák száma !
  • Sir Quno Jedi
    Örűjjé szabad vagy és ha jön azzal, hoyg sosenem foglalkozol vele, akkor bemutatod neki a rejtett kamerás felvételeket timestamp-pel, miközben éppen a gép előtt guvvasztja a szemét álló heteken át ! Lebukás !!!
  • Sir Quno Jedi
    Hát már mindent megcsináltam neki, most már csak úgy van, köszönget, mosolyog...
  • Jagi
    megmutattam neki a sims2-t azota minthaevesebbet lennénk együtt. UTÁLOM AZT A JÁTÉKOT!
  • Jagi
    Azt meg hogy érted.
  • Jagi
    jogos, talán jobb igy
  • Sir Quno Jedi
    Nem, annak is van varázsa. ÍGy legalább nem kell elhurcolni minden partyra magaddal ! A néha kínos is tud ám lenni BAZIRA ! Tudod a besértődéstől kímélj meg uram minket !
  • Sir Quno Jedi
    Én már le vagyok tudva nála véglegő...
  • Jagi
    Én pl a csajomat nem bírom rávenni ilyesmire, lehet rosszul választottam?
  • Jagi
    Én nem tudom, de én is Ms. Valournál járok. Húzza a száját ha máshogy szólíítom.
  • Sir Quno Jedi
    Persze, több is. Persze ez nem úgy megy, hogy TE gyere jáccál velünk Cthulhut, hanem többéves együtt játszás és barátság után, mikor erre került a sor velük is, akkor ő sem akartak kimaradni (naná) ! :DDD Ez a legjobb tanítási módszer !
  • Sir Quno Jedi
    AMúgy on-ra visszatérve:

Nekem úgy 30 órám ment bele eddig a játék szerint a gammába (annál persze jóval több) és még scak most vagyok túl VV-n, meg a serial killeren is, nektek mennyi ???
  • Jagi
    akkor nem
  • Jagi
    Mér, vót csaj aki játszott Cthulhu-t? vázz... Eddig még egyet sem tudtunk rávenni. miért....
  • Sir Quno Jedi
    mermér
  • Sir Quno Jedi
    Azt hogy sok az újszülött és ez magyar is meg 1xű(nek van kikiáltva) is, így a régi vérprofik is rá vannak kényszerítve, ha az új dzsenerésünt is érvényesülni akarják hagyni ! Broáfff...

Magam is mókusolok, pedigsazlé nem sztem. [GYÓNIK]
  • Jagi
    na most van off.
  • Sir Quno Jedi
    Ja csak lányokkal nem lehet nyomni sokáig, mert azok szegények utána tényleg nem alszanak egy hétig, ijesztőbb részeknél meg épphogy csak be nem sz@rnak ! Márha beleélik magukat, nade anélkül meg nem lehet játszani.
  • Jagi
    Amúgy nem tom mit szeretnek annyira a mókuson...a régi (1.) szabálykönnyvel mé nézett ki valahogy...
  • Jagi
    Cthulhu, hmmm utána a koliba WC-re sem mertünk ki menni :DDD, hajnal 2-kor a szomszéd beb*szta az ajtót, megzakkantunk 1 kicsit
  • Sir Quno Jedi
    Nos már rég nem játszottam élőben vámpírt jómagam sem, sajnálom tezstvírem, az idő vasfoga ugye ! De amúgy én is Demszki úr tenvárosát boldogítom term.

Korok múlnak el, manapság mindenki csak mógusozik, mi még néha AD&D-zünk, de már semmi Traveller, semmi Armageddon, semmi Werewolf, semmi Mage, semmi Vampire, semmi Star Wars, semmi Cthulhu (na jó az néha), semmi Codex, semmi Ars Magíca, semmi semmisemnemmár....
  • Jagi
    megye is elég lesz.