Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JAGI:
Na szóval van a Carnival of Death, ezt kapod akkor amikor meglátod a zsarukat a hulla körül... ne aggódj, majd downtownbann a kórháznál lesz a folytatás, egy ideig aktí lesz még az a kveszt :), HA nem errõl beszéltél, hanem a merkúriónak a cuccai visszaszerzésérõl, akkor meg ott a 13. generációsoktól jobbra van egy feljáró, és ott kell hentelni egy kicsit :)
HELP ME!!!!!!!!
Nem tudom mi van, fent vagyok ott, hogy ugye megvan a szarkofág elküldtek egy arkheológushoz (vagy hogy kell leírni) ok, csinálom de mikor már kiszabadítom és beugrok a hajóba, hoppla elkezd tölteni és kilép!!! de miért? valami megoldás? Másnak is elõfordult már? Légyszi segítsetek, mert várom mi lesz a folytatás, de itt vagyok meglõve egy ilyen "bug"-al?!
Larvin, akkor megpróbálok beszélni ott a zongorateremben ahol van a Csaj, de már minddel beszéltem és képtelen vagyok rávenni õket. Amúgy miben segít? Abban, hogy hol a másik cucc ami nekem hasznos? (amire a noszi hívta fel a figyelmem)
amúgy e-mailek, hát nem mindig olvasom el õket :\ :D
Na elõre is kösz a helpet Bye
Ghoulos kérdésre tudsz valamit (#1886-tól lefelé)?
Miert ne? :) Joguk van elni. Picit mas azert, miutan puszipajtasak lesznek.
A downtownban van a fekete csaj, hol a zongoraterem?
és akkor maradjon skizo a csaj? :D
(garynek kéne)
ki lehet bekiteni oket es akkor mindenki happy
jó, ha van nálad lõfegyver
na nem beszélek rébuszokban
Spoiler on:
a feketehajú csajszi a megoldás a zongorásteremben, rá kell dumálni, hogy segítsen
A lépcsõ mögött(ahol feljöttem) szintén rács, asse tudom használni. Mi van, bamba vagyok, már csak ez nem megy, a downtownban vagyok a museumos questnél és ez az 1 idegel fel, de nagyon
A harc: odamész oszt leütöd. nem FF stílus, nincs körökre osztott.
A játék stílusa: RPG feat. FPS.
Szerintem istenkirálymegabrutálállat, szóval fasza lett.
------------------------------ SPOILER ------------------------------
Tehát bent vagyok a Giovanni Strongholdban. A küldi, hogy szerezzem meg a szarkofágot, az meg is van, de vissza töltöttem mert a Nosi mondta, hogy van még ott valami ami hasznos, de nem tudom HOL?! Ezen kívül pedig a zongoránál beszéltem a csajjal és mondott valamit Brunoról, Adam-rõl meg még valakirõl... már ott is beszéltem mindenkivel, de hiába megyek vissza semmi, megpróbáltam, hogy a könyvespolc mögött lemegyek ott van egy Giovanni könyv, de azzal sem tudok mit kezdeni... a játék menne tovább semmi gond, csak szeretném megtalálni a másik bizbaszt és segíteni a csajnak. Teljesen tanácstalan vagyok tud valaki segíteni??? FONTOS lenne nagyon!...
Elõre is köszi!
Csáó
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem nem azért mer vámpír vagyok, hanem most meló helyen vagok...*sóhaj*
SM Pierre valami? Hogy tugok bejutni az õrzött területre, egyáltalán jól gondolkozom? Azt nem tudom, hogy honnan kell bemenni.
Ki a partra, lépcsõn fel,ott egy nagy ház, valamelyik oldalán még egy lépcsõott felés merre?
Úgy általánosságban lenne kérdésem a gémrõl:
-elõszöris megkapsz egy nagy szabad területet mint a Morrowindben
vagy pályákra osztott?????
- mennyire konzolos az irányítás gondolok itt a Kotor féle: kiadod a támadást-> odafut, körbeugrálja, megcsapkodja stílura, vagy rendes tûzgombos verzió, esetleg ki van dolgozva a harc is rendesen
- ja és sikerült megoldani a gépigénnyel kapcsoltatos dolgokat?????
Egyébként én is Janettet hagytam meg, nincs különösebb oka, jobban tetszik. :)))
Robbantottam, utána kinyírtam az egész orosz maffiát,
lövöldözés a parkolóházban,
+ voltam a hercegnél,
DE A SÁNTA MONIKA PIERRE HOL KELL lemenni, valaki monja meg plz!
Meg azt is hogy a vérfarkasvéres küldetésnél visszamentem a zsetonért,
de nem túnt el a questek közül, mér?<#confused>#confused><#help>#help><#falbav>#falbav>
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ki kell lõni a rácsok mögötti falon a dobozokat
Together we'll fly someday...
Na az én gondomat közben megoldottam, máris elakadtam a generátoros résznél, ott ki tudja mit kell csinálni?Ahol állandóan elektromosságot pumpálnak a vizbe?
Remélem ennek a mandarinnak a végén vérit vehetem!!Ahh!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Szeva!!Te ki tudsz segiteni??
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mert az a fickó akit keresel az NÕ!Azért beszélt róla az emberke :-)
és nem árt nagyon alaposan elolvasnia szövegeket...én pl értelmeztem amit mondott, és kisétáltam a temetõbe, és a kriptában megkerestem a nõci sírját..nahát, és mit találtam benne??? :-)
A Tommy FLynn..meg Hollywoodban a resti teraszán ácsorog..
DE MIT KELL CSINÁLNI A HÜLYE FU- mandarinos házban forgó pengéknél??EZT irj már meg valaki!!!
Köszi!