6370
Vampire - Bloodlines
  • Sir Quno Jedi
    Az ELizabeth hajós küldi után asszem, mikor a Ventrue tower-hez visszamész.
  • Sir Quno Jedi
    AZt pedig addigra könnyedén kilehet menteni a vadászok elől. Gondolom nem bízik meg benned, vagy beszóltál neki, vagy azt modnatm ISaac küldött pölö.
  • Hoz_Hun
    Ha megitattad a csajt a korházban a véredből, akkor automatikusan előjön később.
  • haxoror
    Csak quicksave-et használok de olyan régi már nincs :(
  • Jagi
    Hogy lehet megszerezni?
  • haxoror
    Már csájnataunnál tartok de az Ash gyerek még mindig csak áll egyhelyben és nem dobja föl a gép a párbeszédablakot
    Meg valami hegylakó cuccos emberke is ott téblábol de azzal sem tudok beszélni...
  • Jagi
    Heather hol van, nekem Pattyhez van közöm8lehet nem a ghoulom, de ki kell nyírnom? Megbüntetnek érte?
  • Sir Quno Jedi
    Body Armor adds FOUR points to your Bashing & Lethal Soak Feats, but reduces your Dexterity by two points. You can only obtain this armor through the Ghouling Heather side quest in the Santa Monica district.
  • Sir Quno Jedi
    Összehasonlításképpen ! :DDD

Ventrue:

Initial Distribution Points: 2 Social, 1 Mental, 2 Talents, 1 Skill, 3 Knowledges

Brujah:

Initial Distribution Points: 2 Physical, 1 Mental, 3 Talents, 2 Skills, 1 Knowledge
  • Sir Quno Jedi
    Ventrue:

Disadvantages: Cannot obtain blood from rats, 50% chance of vomiting when feeding from bums and prostitutes
  • Sir Quno Jedi
    Jeanette kedvelőknek (is): :DDD

Vampire Bloodlines Walpapers
  • Sir Quno Jedi
    Ehhh, vicczőni sem szabad-e ??? :DDD
  • haxoror
    Ezt most komolyan mondod? Te hallotál már olyanról hogy a baromfiudvar TÉNYLEG meglincselt egy disznót :)
    A disznó ugyanolyan állat mint a lúd, a céljait az ösztönei határozzák meg és a "szellemi képességei" bár taníthatóvá teszik de koránt sem adnak neki akkora minőségi előnyt hogy az számottevő lehessen.
    Ez egy népi közmondás amit analfabéta parasztok találtak ki és a benne lévő bölcsesség pont ezért erősen megkérdőjelezhető. Ez ugyanolyan mint a nem-zörög-a-haraszt hiszen ha a kocsmában elkezdem a plébánosról terjeszteni hogy pedofil az csak egy gonosz alaptalan pletyka de a mondás szerint minden pletykának van valóságalapja.
  • Sir Quno Jedi
    Hehheh ! Olvastam valahol, hogy Heather fogja nekünk adni a legjobb armort (body armor ruha alá) a gammában, naugye, hogy érdemes törődni a szerető ghoul-unkkal !
  • Sir Quno Jedi
    Azt nem tudom, hogy Ash-t össze lehet e hozni Isaac-kal, az apjával. Én előbb mentettem ki Ash-t a bárjából, mintahogy Isaac-ból kiszedtem volna hogy az apja és Ash gyűlöli. Na majd kipróbálom reload !
  • haxoror
    Na ezaz...
  • Sir Quno Jedi
    AZ egyiket meg lehet, a kettő húzós, mert nincsnek szárnyaim. Gondolom úgy gondolták a készítők, hogy az egyik oldalról közelharc, a másikra meg átlőssz távcsővel, csak éppen ahhoz 4, azaz NÉGY töltényt ad Romero alapban !
  • Hoz_Hun
    Kinyirni engem sem, de kaput bevédeni nem sikerült.
  • Sir Quno Jedi
    Na én végig kint toltam, 1 idő után már térdig lehet bennük gázolni, coool ! :DDD De nem tudtak kinyírni.
  • Sir Quno Jedi
    Nem mert a disznó egy hírhedeten okos, ravasz és termékeny, nomeg agresszív állat, igen tanulékony és életképes, míg a lúdakról ugyanez nem mondható el !
  • Hoz_Hun
    Azért azt probáld ki, hogy indulás után rögtön berohansz a mauzóleumba pont oda ahol a kazettát találtad ott várj kb 3 percet (addig kint alig 1-2 zombi spawnol, mert messze vagy), nekem nem volt Celeritym lehet azzal végig ki lehet húzni az 5 percet de nekem 1 és 1/2 perc hátralék után kitörtek ugy hogy el kell indulni 2 percel a vége előtt (nem tudtam olyan gyorsan berohanni a mausoleumba és 1-2 zombi elindult a kapuhoz, na az a 2 töri mindig be de eltart nekik 3 percig). Akkor csak 2 percet kell kihúzni, és akkor kezd csak özönleni a tömeg.
    Ha van még mentésed esetleg próbáld ki, hogy úgy könnyben megy-e a quest.
  • Sir Quno Jedi
    Mer ha odamész közelharcolni, akkor el tudod őket onnan ebrudalni, illetve veled foglalkoznak. De sajna tényleg nehéz két helyen lenni 1x-re '
  • haxoror
    Végig 5. szintü Celerityvel és minden-lövés-headshottal sem tudtam lefedni a két kaput :(
  • Hoz_Hun
    Wow, le lehet feküdni Jeanettel. Ha nekiadjuk a nyakláncot később meg lehet húzni.
  • haxoror
    A lúd és a disznó között végső soron mennyiségi (több izom) a különbség és nem minőségi :P
  • Jagi
    Hmm... :))) [állvakar]
  • Sir Quno Jedi
    Nekem semmibe nem került. A persuasion-öm 7-es volt akkor éppen, az elég volt, nem tudom mennyi elég hozzá minimum.

Erre az az általános módszer, ha gyengusz 1néhány képességed, hogy hagysz úgy 20egynéhny XP-t talonban és ha odajutsz, hogy valamit ki akarsz próbálni, mentessz, megteszed a karipontok elosztását, accept, kipróbálod amit akartál, ha nem jó, vagy nem kell, LOAD again. Más út nincs...
  • Jagi
    hanyas kell hozza kb asszem még csak 4-es. :(
    És mennyibe kerül a Bícs mer most (ma hajnal) fizettem 500-at a forgatókönyvért a portásnak.(a qva anyjáját)
  • Sir Quno Jedi
    Puska, az nem járt (legalábbis nekem nem) AZt a zombi hent után adja. De mivel kicsi a firearmsom még hozzá, így zoom-ban úgysem találok el vele egy tehenet sem (baró)! Én azt kétrtem nyomja fel a firearmsomat, mert a pénze az nem kell.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem már nem volt ott a csaj, ezért megkerestem. DE mindkettő jó volt neki, szal. lehet csak hepciáskodott előtte !
  • Jagi
    Ok megnézem majd.
  • Sir Quno Jedi
    AMúgy meg előre meg kell neki mondani, hogy Romero-nak visszük a temetőbe. NA ugye arra nem akar jönni egyből, de pölö egy kis persuasion ezen segít ugye.
  • Jagi
    Tökmindegy milyenszakadt csöves kurva? :DDDD Bár csak 1 vagy két fajta ruházatú van. A jutalom a puska meg a +1-es tulajdonság?
  • Hoz_Hun
    Amelyik a Lucky Star Hotel előtt strázsál rendszeresen...na az kell neki. Legalábbis én azt vittem és át is jött.
  • Sir Quno Jedi
    Az sztem. bug, én két különböző kurvinyeket is átcsábítottam, mert Romeo ízlése "kifinomult", tehát kísérleteztem, mék felel meg jobban neki. Nos az egyik átjött velem, a másik meg nem ! De ettől függetlenül, ha bemész Romeo-hoz, akkor már úgy veszi, hogy elhoztad.

AMúgy lehet elsőre is átjött, mert másodjára ott dekkolt a falon lévő juktól balra, a kövek között, pont a falnál. Ha beragad, akkor nem jön utánad, ezét oda kell menni és szépen átvezetni apránként, hogy jöjjön feléd.
  • Jagi
    de hogy csábítod odáig a kurvát? Más pályarészt tölt (nem azé van) és nem akar tovább jönni.
  • Sir Quno Jedi
    A legdurvább, hogy azt hittem a 7-es persuasion és z 5-ös seduction elég a játékhoz, de egy nagy szart ! A bárban a szöszit csak 7-es seduction-nel tudtam csak elcsábítani, na ez a durva !

Eleve nem jelennek meg bizoyns dialóguspontok, ha valakihez az adott feat-ed nem elég magas, így rengeteg megoldási lehetőségről (és infóról) marad(hat) le az ember gamma közben. ÉS olyankor hiába az igyekezet, a jóindulat, csak bunkernyák harcos módjára lehet intézni a dolgokat ! Ez mondjuk reális !
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom. AZ én karim eg ymocsoks magas appearance-jű és subterfuge-ra gyúrt ventrue, na az bejött neki. Egyből a nyálát csorgatta amint meglátott. Csak nem kell lerázni, hanem jobban fel kell kelteni az érdeklődését, így mégsem kurvázni megy, ahnem családon belül marad a dolog ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Alap ellenfelekre NE használd a blood pool-odat olyan helyen, ahol nincs élő utánpótlás. HA több vér van benne, gyorsabban regenerálódsz (még az agravated-et is), ha meg megvan a fetis, azzal még 80%-ot javul a regenerációd !!! Meg kell tanulni tápok nélkül is boldogulni. A vér meg kell a főellenfelekre.
  • Hoz_Hun
    Csak kérdezem: bármelyik nő karakterrel lefekszik...a Nosferatuval is (gondolom a Brujah, Tremere,...az alapból mehet neki)?