Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Több tárgy kéne, meg több klán ami nem olyan nagy munka, egy-két küldit kéne csak átalakítani benne.A viszonyok már benne vannak és a vampire szabályait is jobban bele kéne tenni, pl: generációváltás elderek leszívásával <#idiota>#idiota>mondjuk ez így hülyén hangzik, meg korábban is írtam, hogy idõzavar van a játékban, nem értesülsz róla, hogy mikor mi változik, pl: akármikor visszamegyek isaachez mindíg ugyanazt mondja, és nem reagálnak a szereplõk a karakter jellemfejlõdésére, igazán élvezetes az lenne, ha a jellemfejlõdéshez olyan dolgok járnának jutalmul amiknek a kezdeménye már látszódik, de kevés: gondolok itt a klubtulajdonlás jó ötlet, de úgy nem sokat ér, ha semmi dolgod nincs csak, hogy felmarkold a részed, vagy a ghoul is jó, de itt kinyírják, vagy egy másik ház kéne meg magasabb pozíciók a szervezeten belül, szóval remélem egy vampire 3-ban már ezeket is kidolgozzák
Gary, a nosferatu fonok kuld egy mailt amiben azt irja, hogy ha elokeritem neki a Tap Hotel cimu filmet (valami prominens darab a mozis multjabol, ha jol emlekszem) akkor ad cserebe egy postert Jeanetterol.
Sikerult ezt valakinek eloasnia?
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
Bar meg csak a felenel vagyok kb, ugy latom, a deus2-ben nagyobb valasztasi lehetosegek voltak, es valahogy a missionok, a terepek nagyon elnagyoltak. Nem sikerult teljesen jol lemasolni ezt a fajta jatekmenetet.
Amiben a bloodlines erosebb, az a kulonbozo karakterek, es ahogy ezek modositjak az emberek hozzaallasat. (amiben a fallout is nagyon ottvolt)
En ugy csinaltam meg hogy picklockoltam a masodik ajtot, ott a legcsatornakon at, es pont az ajtaja ele lyukadtam ki. Magas seductionnal elered hogy a testor beengedjen, majd a maffiavezert meggyozheted hogy kuldje ki a gorillajat. Kettesben mar el lehet temazni vele, en megoltem a vegen. Nem tartott se percig sem. Majd ovatosan ki, egy emberrel sem talakoztam. Ja, Torreador vagyok.
Together we'll fly someday...
Amugy van a medence mellet egy falikar, vagy lampa vagy nememlexem, az levisz a katakombakba.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
2. nem bánthatsz senkit havenben, márpedíg, akkor a nevem kuss és azt csinálom amit mondanak Spoiler:
bezzeg sabathoknak szabadott havenen belül támadni és az alakváltó is kinyírhatta havenen belül a primogen mukit, kicsit képzavar...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
SPOILER
Legalábbis a taxis ürge nekem nagyon nyökögött, hogy mekkora geci a herceg, de én addig erõsködtem, amíg a kueijinhez vitt, hogy azt nyírjam ki.
SPOILER OFF
Igen, erre én is kíváncsi vagyok, hogy hol vannak a mellékszálak, lehet, hogy vannak de azok is kapcsolódnak a fõszálhoz. Bár Kilpatrick küldetései eléggé olyan szagúak voltak
tegnap kezdtük el fordítani, úgyhogy még egy ideig nem lesz...
A ventrue towerbõl megyek vissza a last round felé, beckett valahonnan kiált, hogy várj! erre megdermedek se elõre se hátra, de Beckett sehol, várok, de semmi, na mondom, akkor consol elõ és changelevel... meg a többi, vissza a taxiállomáshoz az elõbbi színhelyére sietek ott vár Beckett egy sikátorban, (de addíg nem volt ott!!)beszélek vele, megy tovább a sztori mellesleg megadnak megint egy helyet célnak, hogy menjek oda, de, hogy az hol van azt enm mondja meg senki, méreg, valamilyen megérzéstõl vezérelve benézek az inventoryba...na mit gondoltok mit találok ott??...
..hát igen, semmit!!!!
A történet is olyan kanyart vett, hogy az elkeserítõ, mindenki mindenki ellen, a gúlomat kinyírták, még mindíg egy szar polóban rohangálok (mert a többi levesz a dexbõl)és egy egérlyukban lakok, mindenki parancsolgat és kölyöknek nevez amikor minden szart én takarítok fel utánuk 😄DD ráadásul egy erõmû kell a játékhoz, pedíg a grafika nem valami istenkirály, azthiszem azért majd patch után még megpróbálkozok vele, de, a legnagyobb csalódás az, hogy azt írták több vége lehet és több szálon fut a dolog, hát én nem ezt tapasztaltam, a fõküldetés egyszálon fut és azt kell csinálnod, ha tetszik, ha nem, mégcsak az se mindegy milyen sorrendben lásd: nyithatatlan ajtók
Ghoul igen lehet, adsz neki vért a kórházban stop Elõtte talán beszélni kell a fickóval a kórház elõtt hogy milyen az a ghoul élet stop Késõbb a csaj megkeres egy másik városrészben stop Elutasítod vagy elfogadod, kis poénokat fog majd produkálni ha meghagyod stop Sehol nem jelzik stop Késõbb még ki is nyírják és semmi lehetõséged megmenteni, vagy beszólni a hercegnek vagy valami stop Ismét egy rész amit nem dolgoztak ki a játékban stop Enyhén röhelyes, de ha ezt a szöveget elolvastad akkor te is az vagy 😊
Aki játszik a játékkal, az plíz ossza meg velem a titkot:
Meg mi a rák lehet ez???
HEV suit volume (minek a hangereje?)
egy kis segítség kéne. Éppen tisztára akarom mosni a nevem Chinatownban. Lelopakodtam a templom alsó részére, ahol van egy nagy kétszárnyú ajtó, keresztbe egy fadarabbal. A fadarabra nézve egy jel jelenik meg, mintha lehetne valamit csinálni vele, de az e-re nem reagál. Ez is valami bug?
"~"-al lehívod a konzolt.
Ha magyar a nyelv, akkor angolra kell váltani, általában a balALT+SHIFT kombinációval.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A játékban a ~ vel jön elõ.
nem egyszer volt már, hogy szaladok utána... hu hazze, kézifék, 180, oszt tünés. 😄
-Hol a lé?
-Anyád picsájában!
és megint hent...
Jó, hogy be lehet szólogatni embereknek, nem mézes-mázos módon elverselni nekik, hogy nem fizet, nincs itt, lécci engedj be stb.
Aki Boris-t õrizte sem volt gyenge: 10 mp-et kapsz.... 😄DDD
ÓÓhóóó mondom megodom szépen a dolgot(harc nélkül)! Aha mire megbeszéltük 4 halott volt, jóbb lett volna, ha beenged a kaviárral.
Mad Minci egy kérdés azaz kettõ: A consolet hogy hozom be? És megmentem a csávót és Brujah-val vagyok. Akkor egészen pontosan mit írjak be? És kösz!
Igen az sajnos egy "showstopping" bug, idáig mindenkinél elõjött majd lesz rá patch de egyelöre a következõt lehet tenni:
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következõket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented õt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
igy pontosan oda jutsz ahova kéne csak nem fagy ki