6370
Vampire - Bloodlines
-
#2849 Minden extra nelkul, 1 szal kessel meg lehet csinalni a kuldit csak nem agytalanul kell rohangalni :) Masreszt meg kell a melee skill neki, ugye, mert akkor van Lethalod... olyankor 1 utes / zombi ha bejon a skill. Eloszor is kozepen tisztogatsz kicsit, majd felballagsz a felso kapuhoz mikor hallod hogy razzak mar a racsot. Eltakaritod a kapunal levoket, majd le azonnal az alsohoz, es innentol mar csak ingazni kell, mire le meg felersz mindig kb akkorra ertek el nekem a kaput, nyissz nyassz 6 zombi majd futi vissza. -
#2848 Naja, erre magam is rájöttem (mármint hogy nem a kompjúterben kell kikapcsolni a beam-et, hanem leverni a faliizét !), de már kissé untam. -
#2847 Siman meg lehet csinalni a muzeumot oles nelkul. Lejossz a lepcson, a szobaban levo ort megvarod mig hattal fordul, befutsz a kamera ala jobbra, majd ahogy a kamera nem nez, vegig a folyoson a dolgozoszobaig, itt felveszed a stuffokat. Bevarod az ort, es a kamera fordulasanal vissza az elejeig, majd elore. Itt is varsz kicsit, szobaba be, ajtokartyat fel, a dolgozoszobabol gyujtott koddal ajton be, save. Itt vegig a folyoson, az U alaknal a kamera alatt el, majd a folyoso vegen, ahol az or a szobaban van, szinten megvarod mig nem oda nez. Ajton be, lezervezerlot szet, celerityvel 3 ugras es atersz az ajton, ajton be, es vege. Elmondva ennyi... fel szombatom rament anno :D -
Volo #2846 Sziasztok! Van egy kis problémám... Felrakom a játékot és mikor el indítom kijön egy közepes ablak benne a játék "logo" jával és utánna kijön a hibaüzenet h amivel dolgozni szeretnék az nincs meg... Mit csináljak??? segítsetek!!! -
#2845 Nomeg ahhoz Theresat meg kell majd "öletni" Jeanette-tel. Én inkább mindkettőjüket megtartottam.
AMúgy jóval később, mikor visszajárogattam "iszogatni", említik ők ketten, hogy a herceg hivatalosan is bejelentette nekik, hogy bárók lesznek, köszönhetően a pendantnak ! -
Hoz_Hun #2844 Végül is neked megéri... -
Hoz_Hun #2843 Ha odadod Teresanak akkor kipipalja a küldit. Ha Janetnek adod oda később megnyomhatod ...marmint Janetet, nem a szellemet,....heh. De akkkor a szellem bukja a dolgot és kisért még párezer évig.... -
#2842 De a lényeg, hogy ha már elolvastad a diary-t és az alapján megvan már a pendant is, akkor ott végeztél is, uzsgyi Asylumba ! -
#2841 Vagynemtudom. Ez a valószínűbb. -
#2840 Öhm, bocs tévedtem, meg lehet szabadítani, csak én nem csináltam meg ! -
#2839 Sehogy, menj vissza Theresahoz és add oda neki ! -
Braveheart #2838 Hali! Most vagyok az Ocean Hotel pályán, a szellemes küdletést csinálom. Megvan a napló és a medál, de nem tudom hogy hogyan lehet megszabadítani a szellemet. Nem mondaná el vki? Kösz -
#2837 Én tegnap vámpír napot tartottam. Az MGS3 után ugyanis Bloodrayne 2 demo, majd Bloodlines jött ! :DDD -
Hoz_Hun #2836 Nekem utcán zavaró néha (néha meg ful jól fut utcán is lehet sok ember is, szóval nem értem).
Csatornában eddig meg sosem szaggatott be, full simán ment mindig. -
haxoror #2835 Mondjuk azt megoldhatták volna hogy a gép ne számolja folyamatosan a pályán az összes lény mozgását hanem csak akkor ha a pléjer ellő egy auspexet -
#2834 AZért nem érdemes HL2-vel hasonlítgatni, ott nem mászkál ennyi ilyen szinten kidolgozott figura egy ilyen szinten kidolgozott terepen ! AZ egy okosan kifejlesztett, trükkös akciójáték (6 év gyümölcse), ez meg egy RPG/kaland okosság. -
haxoror #2833 Utcán rohadtul és pl. a csatornában is de ott nem annyira...
Amikor elindítom a játékot és rákattintok a Load-ra a hang rendesen beszaggat -
Hoz_Hun #2832 Utcán kívül is, vagy csak utcán szaggat be? -
Hoz_Hun #2831 Kérdés: kivel lehet kefélni a gaméban: fickóként Janettel, lányként Romeroval....van még valaki, akit meg lehet húzni? -
haxoror #2830 ugyan az a konfigom de nekem rendesen szaggat szinte állandóan :( -
Hoz_Hun #2829 Jaja, HL2 szebben futott, de többet is töltött pálya előtt, de ritkábann volt pályaváltás. Save/reload kb ugyanannyi a két gaménál (kár hogy a grafikára ezt nem lehet elmondani, bár a víz szuper itt is, még szerencse hogy a csajok "csöcsének" van fizikája :)). -
#2828 Jól 1280*1024 minden fullon szépen megyeget. De a töltögetés menet közben is megesik olykor, hiszen kevés a memó. -
Hoz_Hun #2827 Nálam ha városba megyek ki 15-20 sec-et szokott töltögetni. A többi helyre nem gáz. meg az utcán az első két lépés néha beszaggat aztán jó. -
Hoz_Hun #2826 És nálad hogy fut? -
#2825 Nekem meg 9600Pro, ua. ! -
Hoz_Hun #2824 Jah, nekem 512 DDR RAM meg 128 GF4 Ti. -
#2823 A gammának elsősorban RAM kell !! 512 édeskvés neki, egyfolytában töltöget mászka közben is. Meg a videóRAM sem árt ha sok ! Képes hosszú másodpercekre kimerevedni míg töltöget ! -
Hoz_Hun #2822 Hogy-hogy, nálam bugos volt.... -
haxoror #2821 A lefejezés végig látható és az anarchok se lebegnek ki a teremből? -
mike369 #2820 érdekes ez az intrós dolog, mert nálam pl. minden rendesen megjelenik benne. -
Hoz_Hun #2819 Az attol függ milyen tipusu játékot szeretsz játszani. Meni aztán hentelni, inkáb dumálni, esetleg lopakodni. Mindegyikre van megfelelő karakter. -
Braveheart #2818 Basszus amikor végignéztem az introt kétségbe estem (enynire bugos intrót még nem láttam) de a játék már jobban megy szerencsére... milyen karit ajánlotok kezdésnek? Brujahot? -
haxoror #2817 Auspex Presence és Celerity van de ezek nem alkalmasak rá és mivel párbeszédet sem lehet kezdeményezni azért muszáj volt megölnöm :/ -
#2816 Jó ok, de hol találom meg a ribit, mert mikor előszőr találkoztam vele vért adtam neki, utána amnéziát. Azóta nem láttam. -
Hoz_Hun #2815 Nem tudom: nincs valami megbénító disciplina, azzal elejtené harc nélkül. -
Hoz_Hun #2814 - Vagy meggyőzöd, hogy lelpéjen (azt mondod a vámpírja elhúzott a városból).
- Kicsalod az épület mögé és kinyírod.
- Kicsalod az épület mögé, ott hagyod viszajársz rá szivoryázni, és később nekiadod egy Pisha nevű nőnek kisérleti alanynak. :) -
haxoror #2813 A múzeumos utolsó őrtől a kulcsot hogy lehet gyilok nélkül elvenni Torreádorral? (bár már mindegy, de azért érdekelne) -
haxoror #2812 Nem, bementem a bárba (Asp Hole?) de soha senkivel sem tudtam beszélni. Táncoltam egy kicsit aztán kijöttem. Jó a zene :D -
#2811 nincs ott. -
#2810 Meg én, csak mondtam neki hogy mindent felejtsen el. A Patty kérdést viszont még mindíg nem oldotta meg.