Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy amikor felteszem és elindítom a játékot akkor nem látok semmit csak sötétség van ...
Nem látok semmit csak sötétséget 😄D Jah és csak hang van 😞
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
---- SPOILER ----
Basszus basszus basszus... Nem tudom megsebezni a seriff gargoyle-t már gargoyle alakban. Tudom hogy ez az uccsó mozzanat, mert haveromnak sikerült, de hiába száll le értem a gargoyle egyszer már meg is lõttem lángszóróval, de semmi... valami ötletet tudtok adni? Elõre is köszi csáó!
---- SPOILER OFF ----
Tényleg hent a vége, de hát ha tisztára kell mosni a nevünk, akkor tisztára kell mosni...😄D
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
egy rokea akar lenni vagy esetleg valami démon? És ha rokea akkor mi a franc baja van velem?(Azon túl persze, hogy vámpír vagyok)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Amugy sztem jo a game, a szaggatast meg majd csak orvosoljak valahogy, de nekem még az is belefér 😛
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Animalism is érdekesen van megoldva 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A vérkrokodilra gondolsz? Az tényleg gagyi volt. 😄DD
Ja, Pink. Õ nyirta ki s Giovanni fõarcot és utána találkoztál megint Wilhemmel. Nekem az nem tetszett, még benne, hogy a ranged(meg úgy általában a modern cuccoknak) szar értékeik voltak. Én a teuton bötröntõl kezdve MacLeod-ot jáccotam. bõrkabát + vvérlopós kard. 😄DD
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Pedig 8.generációs Las. tudná szopatni a jónépet. 😊) (árnyjárás)
A ravnossal meg ki lehet lopni a másik szemét .)) szerintem ez igen jó tulajdonság.
Érdekes, hogy az Asszamitákat, meg a Ravnosokat mindkét game-bõl kihagyták (jó, ezt még nem vittem teljesen végig). Bár, ha jól emlékszem, a Redemption-ben volt 1, azaz egy darab asszamita de Ravnos tutira egy sem.
Igaz, most néztem meg aszabálykönyvet. Sajna kurva régen játszottam. Amúgy sajnálom, hogy nem lehet az összes klánt választani. asszamitával megahent lenne az egész! Mondjuk én Lasombra vagyok, de a jókat akkor is mindig kihagyják. A 3_BA KÉREM BERANI MINDET! 😊
Monjuk a Tzimise is tud magának karmokat csinálni, de aztr nem tudom, hogy az is Critical-e.
Downtown-ban az elhagyott kórházban találkoztam ezzel a gusztustalan ribanccal, a neve is jellemzõ (Pisha). Megkért, hogy csábítsam le neki a riporter gyereket, de én inkább kinyírtam a dögöt. Ez meg is jelent a failed questek között... nem is ez a lényeg, hanem hogy a riportersrác (Mullins vagy ki) eltûnt fentrõl! Meg lehet õt még ezek után találni?
Kipróbáltam azt is, hogy elfogadom a szörnyella questjét, de akkor is eltûnt, tehát meg sem tudom oldani... máshol érdemes keresni a csávót netán? Köszi
DB
A ti kung-futok nem erős!
Brujah vagyok, a karmaimat mikor tudom használni, vagy haszmálom, csak nem olyan látványos, mint az 1-ben? (mert Claws diszciplinám nincs)
Jeanettenek kandesz-batyú. Kiváncsi vagyok Theresa, mit fog alakítani.
Mindegy legalább nem megy csõdbe az a jó kis diszkó egy eszetlen kiscsaj miatt (bár jó kis csaj ehehehe).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Valaki tudna egy mûködõ crack-el szolgálni???
(sürgõs lenne....játszani akarok!!!! 😊)
tehát lesz, de még nincs...
nemtudom
Utána, hogy visszamenj a városba: changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
Nem találom visszább, igy hajnalban hogy mi van a régész kimentésekor.Mármint nekem a csónakba ülés után szépen kilép, ment, betölt, kiirja atippeket,infokat.Aztán mikor végére ér a piros csik, visszalép windowsba.Valaki-valahol mintha irt volna erre megoldást?
Szegény Ash, én otthagytam mondván majd visszajövök érte...nem tehetek róla hogy az a fanatikus szent felrobbantotta a kócerájt :-)
A tap hotel pedíg állítólag a kínai színházban van valahol...
(asszem a HOLLYWOODIBAN)
Próbáljátok ki a conzolos parancsokat. Van egy character history command, ezt 1-re átírod és lehet generálásnál a karinak adni hátteret. Marha poén enyhén fallout beütés. Még nem teszteletem , hogy mûködik-e fagyás nélkül, de nagyon fura hogy ezt is kihagyták 😊
A firearmokat is lehet alacsonyabb értékkel csak nem tudsz normálisan célozni meg sebezni
Amúgy nem is tudnám használni,mert 7-es melee kell hozzá nekem meg csak 6-os van,de lehet a Scholarship beleszámít mint AD&D-ben az UMD(use magic device)Szal ez a kard Isten😊
SPOILER TIPP:nehogy vegyetek boltban,mert fél óra chinatownozás után az egyik küldiben lehet szerezni.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"