6370
Vampire - Bloodlines
-
Hoz_Hun #2889 Hát igen, jó nagy barom vagyok, hogy ilyen szar garfikájú játékkal játszok mi. Sülne ki a szemem, hogy igy leadok az igényeimből.... -
#2888 Hárman, mert Hoz_Hun is ! :DDD -
SG #2887 Na akkor már ketten vagyunk szemellenzősek+fanatikzok ! -
#2886 Ja, de volt itt pár kecsege akik szerint ez húdeszar, meg gagyi, meg mittomén, na azok aztán játsszanak 20 éves tetrist és abba kössenek bele ! :DDD -
Hoz_Hun #2885 Ki mondta, hogy szar a grafika?!?
Az mivel játszik...DVD filmekkel. Szerintem az egyik legszebb grafika a piacon. nem übereli a nagy neveket, de élvonalban van. Akinek ez szar grafika, annak vagy szar is a gépe, vagy ugy el van szálva valami másik játéktol, hogy szemellenzős lett.
Az vessen magára,...de valami jó nehezet. -
#2884 Éna sszomndom nézze meg valaki jó kártyán, TFT-n, 1280*1024-en mindent bekapcsolva mondjuk VV-t közelről és UTÁNA mondja, hogy szar a grafika ! Na mert akkor legalább tudom, hogy hazudik ! -
#2883 De, ki lehet, csak a dolgozoszoba fiokjabaol kell a kulcs. -
SG #2882 Nekem tetszett a grafika és még a védelmére is keltem, de megkaptam érte a szemellenzős+fanatikus bilogot. Hogy nézek majd ezentúl a tükörbe? Mit mondok majdan megszületendő gyermekeimnek?? Miért mérted rám ezt a csapást ó Istenem, miééééééééééééééééééééééééért? -
SG #2881 És mi volt az etalon amihez viszonyították?? Az abszolut megaűbergrafik ami 100%-os?? -
#2880 hát igen -
mike369 #2879 jó, de akkor is minimum a fordítottja (86%) -
#2878 jó,nem lett olyan szép mint a hl2,de szerintem akkor is jó a grafika,pedig én is 800×600-ban jáccom. Az optimalizálás viszont télleg elég szar -
mike369 #2877 szakértők...piha... -
#2876 huhh,azért a hc gamer cikknél a grafikára 68 százalék az szerintem kicsit durva. -
#2875 köszi a linkeket :) -
#2874 Hi!
A problémám a következő. Indítom a játékot az asztali parancsikonról. Elindul. De csak abban az esetben, ha ez az első lépésem a boot-olást követően. Tehát elindult. New game. Töltő képernyő bejön, aztán játék kilép. Valaki valamit? Mintha olvastam volna, hogy a régebbi monitorvezérlő driver segíthet? Segítsetek, mert megőrülök...
-
#2873 ittvan még egy: http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=11273 -
NiGhTM4R3 #2872 link -
#2871 mondjatok már lécci olyan oldalt,ahol van valami teszt/cikk a játékról,ha lehet magyarul :) köszönöm -
mike369 #2870 a lefejezés nem látható végig, de a figurák normálisan mozognak -
Braveheart #2869 Hopp nálam meg kinyírta Janettet a másik személyisége... ugye nem gond? -
haxoror #2868 JÓVAN :D
Legközelebb zombi hent lesz :) -
haxoror #2867 A pálya vége fele amikor a kamerás folyosók vannak a földre festett csíkokkal lesz egy hosszú folyosó valahol aminek kb. a felénél lesz egy beugró, ott az üvegtábla mögötti szobában a pulton van. A szoba ajtaját nem lehet kinyitni szvsz csak a folyosóról lehet bejutni az üveg szétlövésével (tűzoltóbaltával nem tudtam betörni :P) -
Volo #2866 na mind1 azért köszi szépen! -
Hoz_Hun #2865 Nincs értelme nemmüködő CD-ről nemmüködő imaget csinálni szvsz. -
Hoz_Hun #2864 Hát az szívás...bár ha eredeti akkor meni kéne neki...gondolom csak egy "proba" változat... -
Volo #2863 De csak CD-m van! nincs image-m most csináljak egyet?
-
Hoz_Hun #2862 Sőt akkor neked adja a mesterlövész puskát is...bunuszként... -
#2861 Ha megcsinalod a zombist akkor is ad a firearmsra :) -
#2860 Hol van az a szar? Én nem találtam amikor a szarKÓfágot kerestem. -
#2859 Ha meg van még az image(cd1), azzal próbáld elindítani -
Volo #2858 nem tudtok megoldást? -
haxoror #2857 Igazából nem ezen múlt, amikor Pishanak gyűjtöttem be a rohadt fétisét az egyik őr meghallotta a lövést és onnantól már hent volt :/
Amúgy is utáltam azt a pályát mert nem tudtam rendesen körbenézni a bujkálás miatt pedig a nagyterem tényleg gyönyörű -
#2856 Igy can akármennyire összekavarja adolgokat, szerintem jó kis game. :))) -
#2855 Nna, én is hülevagyok má, nézem, hogy mondom beszerzem a Vampire: The Redemption-t (az első részét ennek a jóságnak), aztán rájöttem, hogy már rég végigjátszottam anno és imádtam ! :DDD -
Volo #2854 ki van írva
-
haxoror #2853 Szóval meg lehet csinálni :D
A kurva szerzésért jobb a jutalom, a szkillemelés firearmsra BAROMIRA rámfért
Talán majd a következő gaméban játszom egy kis Hullajó zárójelenetet (imádom azt a filmet :) -
#2852 Kiirtad vagy mountoltad? -
Volo #2851 plz! -
#2850 Minek az neked? Ha oles nelkul mesz vegig, nalad lesz a kulcs :)