6370
Vampire - Bloodlines
  • Hoz_Hun
    Hát igen, jó nagy barom vagyok, hogy ilyen szar garfikájú játékkal játszok mi. Sülne ki a szemem, hogy igy leadok az igényeimből....
  • Sir Quno Jedi
    Hárman, mert Hoz_Hun is ! :DDD
  • SG
    Na akkor már ketten vagyunk szemellenzősek+fanatikzok !
  • Sir Quno Jedi
    Ja, de volt itt pár kecsege akik szerint ez húdeszar, meg gagyi, meg mittomén, na azok aztán játsszanak 20 éves tetrist és abba kössenek bele ! :DDD
  • Hoz_Hun
    Ki mondta, hogy szar a grafika?!?
    Az mivel játszik...DVD filmekkel. Szerintem az egyik legszebb grafika a piacon. nem übereli a nagy neveket, de élvonalban van. Akinek ez szar grafika, annak vagy szar is a gépe, vagy ugy el van szálva valami másik játéktol, hogy szemellenzős lett.
    Az vessen magára,...de valami jó nehezet.
  • Sir Quno Jedi
    Éna sszomndom nézze meg valaki jó kártyán, TFT-n, 1280*1024-en mindent bekapcsolva mondjuk VV-t közelről és UTÁNA mondja, hogy szar a grafika ! Na mert akkor legalább tudom, hogy hazudik !
  • Me0w
    De, ki lehet, csak a dolgozoszoba fiokjabaol kell a kulcs.
  • SG
    Nekem tetszett a grafika és még a védelmére is keltem, de megkaptam érte a szemellenzős+fanatikus bilogot. Hogy nézek majd ezentúl a tükörbe? Mit mondok majdan megszületendő gyermekeimnek?? Miért mérted rám ezt a csapást ó Istenem, miééééééééééééééééééééééééért?
  • SG
    És mi volt az etalon amihez viszonyították?? Az abszolut megaűbergrafik ami 100%-os??
  • báttyó02
    hát igen
  • mike369
    jó, de akkor is minimum a fordítottja (86%)
  • báttyó02
    jó,nem lett olyan szép mint a hl2,de szerintem akkor is jó a grafika,pedig én is 800×600-ban jáccom. Az optimalizálás viszont télleg elég szar
  • mike369
    szakértők...piha...
  • báttyó02
    huhh,azért a hc gamer cikknél a grafikára 68 százalék az szerintem kicsit durva.
  • báttyó02
    köszi a linkeket :)
  • mikeleroi
    Hi!

A problémám a következő. Indítom a játékot az asztali parancsikonról. Elindul. De csak abban az esetben, ha ez az első lépésem a boot-olást követően. Tehát elindult. New game. Töltő képernyő bejön, aztán játék kilép. Valaki valamit? Mintha olvastam volna, hogy a régebbi monitorvezérlő driver segíthet? Segítsetek, mert megőrülök...
  • Sil3nt
    ittvan még egy: http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=11273
  • NiGhTM4R3
    link
  • báttyó02
    mondjatok már lécci olyan oldalt,ahol van valami teszt/cikk a játékról,ha lehet magyarul :) köszönöm
  • mike369
    a lefejezés nem látható végig, de a figurák normálisan mozognak
  • Braveheart
    Hopp nálam meg kinyírta Janettet a másik személyisége... ugye nem gond?
  • haxoror
    JÓVAN :D
    Legközelebb zombi hent lesz :)
  • haxoror
    A pálya vége fele amikor a kamerás folyosók vannak a földre festett csíkokkal lesz egy hosszú folyosó valahol aminek kb. a felénél lesz egy beugró, ott az üvegtábla mögötti szobában a pulton van. A szoba ajtaját nem lehet kinyitni szvsz csak a folyosóról lehet bejutni az üveg szétlövésével (tűzoltóbaltával nem tudtam betörni :P)
  • Volo
    na mind1 azért köszi szépen!
  • Hoz_Hun
    Nincs értelme nemmüködő CD-ről nemmüködő imaget csinálni szvsz.
  • Hoz_Hun
    Hát az szívás...bár ha eredeti akkor meni kéne neki...gondolom csak egy "proba" változat...
  • Volo
    De csak CD-m van! nincs image-m most csináljak egyet?
  • Hoz_Hun
    Sőt akkor neked adja a mesterlövész puskát is...bunuszként...
  • Me0w
    Ha megcsinalod a zombist akkor is ad a firearmsra :)
  • Jagi
    Hol van az a szar? Én nem találtam amikor a szarKÓfágot kerestem.
  • Jagi
    Ha meg van még az image(cd1), azzal próbáld elindítani
  • Volo
    nem tudtok megoldást?
  • haxoror
    Igazából nem ezen múlt, amikor Pishanak gyűjtöttem be a rohadt fétisét az egyik őr meghallotta a lövést és onnantól már hent volt :/
    Amúgy is utáltam azt a pályát mert nem tudtam rendesen körbenézni a bujkálás miatt pedig a nagyterem tényleg gyönyörű
  • Jagi
    Igy can akármennyire összekavarja adolgokat, szerintem jó kis game. :)))
  • Sir Quno Jedi
    Nna, én is hülevagyok má, nézem, hogy mondom beszerzem a Vampire: The Redemption-t (az első részét ennek a jóságnak), aztán rájöttem, hogy már rég végigjátszottam anno és imádtam ! :DDD
  • Volo
    ki van írva
  • haxoror
    Szóval meg lehet csinálni :D
    A kurva szerzésért jobb a jutalom, a szkillemelés firearmsra BAROMIRA rámfért
    Talán majd a következő gaméban játszom egy kis Hullajó zárójelenetet (imádom azt a filmet :)
  • Me0w
    Kiirtad vagy mountoltad?
  • Volo
    plz!
  • Me0w
    Minek az neked? Ha oles nelkul mesz vegig, nalad lesz a kulcs :)