6370
Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    Mindegy most már nem változtatok a terven: ha ezt befejeztem jöhet a HalfLife2 aztán megint Bloodlines, tremere + persuade és utána malkavian + dementation.
    Már vagy 2 hete egy percet sem BFV-ztem annyira lekötött ez a game (Fallout és Morrowind volt még ilyen) sztem már felszálásnál bevinném a Cobrát az erdőbe na mindegy :/ Arra is kell még valahogy időt találnom...

DE ROHADT SOK DOLGOM VAN!!! :D
  • Sir Quno Jedi
    Ki lehet, csak nagyon el kell növelni. Nekem mindhárom+1 képesség igen magas, úgyhogy sok helyen van 3, vagy 4 plussz választási lehetőségem a dialógusokban, az alaphoz képest !
  • Jagi
    Ok, de inkább ne üldözzön, hanem jáccál. :D SZIVESEN máskor is! :)
  • Sir Quno Jedi
    A malkavian dementationt használhat párbeszédek közben, nem dominationt !
  • Me0w
    Nem radiator ez bae :))
  • Bat
    Ja, ez nem discipline hanem vmi képessége...
    Az "őrületet" átsugározza vagy vmi ilyesmi lehet...
  • Hoz_Hun
    Érdekes amit mondasz (biztos nem ventrueval játszol), mert elméletileg csak a Ventrue tudja a dominanciát. A malkávnak még csak a diszciplinái között sincs csak: Auspex, Dementation, Obfuscate van neki.
  • Hoz_Hun
    Azt tudom hogy a Nsfiknak más a játékmenete, meg hogy a Malkavianoknak majdnem minden helyen van plusz opciójuk, de még nem játszottam egyikkel sem (malkávval nem is fogok szte, mert nem csípem azt a klánt...bocs a Malkavita rajongóktól).
  • Bat
    Igen ittis, pirossal egy ilyen hülye szövg, mellette bal oldalt pár pötty, hogy mennyi vérbe kerül...
  • Hoz_Hun
    Egyébként nekem ez úgy néz ki, hogy a párbeszédnél megjelenik pirosan valami ilyesmi:
    ***Most meg akarod mondani, hogy hol van XY!***

vagy éppen ami kell, ha kiválasztom, akkor az illető komásan, öööö...igen xy itt meg itt van.
  • Bat
    Malkávoknak is van, bár a game-ba nem láttam leírva (vagy nem figyeltem), de tény hogy van nekik
  • Hoz_Hun
    Na szó szerint ez van leírva a Ventrue karakterlapra az előnyhöz:
    "Advantages: Can utilize Dominate in dialogue, accepted into Kindred society more easily."

Nekem megvan eredetiben a game és a leírásban külön ki van emelve, hogy a Ventrue képes egyedül a dialógusokban dominanciát használni.
    Hogy a Malkavianok mit használnak azt nem tudom.
  • Bat
    Érdekes, a Malkáviaiaknak is van párbeszédben ilyen "őröltség" vagy mi a fene, pirossal jelölve, és vérbe kerül...
  • Hoz_Hun
    Tuti a Domination párbeszédben csakis és kizárólag Ventrue előny. Még a karakterlapon is fenn van (viszont patkányból nem nyerünk ki semmi vért).
  • haxoror
    THX Tremerénél biztos hogy nem működik? [reménykedik]
  • haxoror
    Simán :)
    Nekem LA ÖSSZES kurvája "megvolt" ingyé' :D
  • haxoror
    Az intimidationt ki lehet használni a játékban? Mintha korábban azt írta volna valaki hogy nagyon kevés esetben van lehetőség a használatára.
  • Hoz_Hun
    Mekkora seduction szint kell a csábításhoz?
    A csábításak nő karakter női célpontot is tud csábítani?
  • Sir Quno Jedi
    Domination vörös, előtte vörös pontokkal, hogy hány blood point kell éppen hozzá !
  • haxoror
    Különböző új párbeszédlehetőségeket ad, seduction rózsaszínnel persuation kékkel és intimidation zölddel (a domination a ventruenál nem tudom milyen) ha kiadja a színes sort akkor az automatikusan sikeres is lesz tehát szkilles szöveget választva nem kell félni hogy nem jön össze.
    Példa: magas seductionnal ha odamész egy kurvához új lehetőségként ad egy olyan sort rózsaszínnel hogy éppen le vagy égve de azért megdöntenéd... :)
  • Sir Quno Jedi
    A seduction a csánbítás művészete, mikor kis édi gyönyörűséges istennő/isten vagy, akinek a kedvéért mindent megtesznek a punyi halandók.

Az intimidation a megfélemlítés művészete, pávöWORD térdre kutya !
  • Hoz_Hun
    eheheh....kolégák láttak egy csikot, az újságárusok meg azt, hogy hirtelen valaki manifesztálodik a standjuk előtt. A harmadiknál volt.

Köszi szépen, hálám üldözni fog.
  • Jagi
    :DDDD A seduction és a intimidiation mit csinál? hogyan befolyásol?
  • haxoror
    Elsőre egy Torreádor csajt indítottam és a seduction vonalat gyúrtam fel maxra meg a lőfegyvereket (ez van most), ha végigvittem a következő egy Tremere faszi lesz persuationnal és mágia hegyekkel majd azután egy Malkavian lopakodós de nem a szkillel hanem a magickel meg persze ŐRÜLETTEL :DD

Csak úgy érdekességként már downtownra 10.-es volt a seductionom de hollywoodban a kajaszakértőnél ugyan elindult a rózsaszín szöveges rész de mindig megakadt amikor próbáltam továbbvinni. Kár hogy nem volt olyan kérdés hogy Buzi-e vagy? :D
  • Amiga
    Ugorj el a MediaMarktba és vegyél egyet a Gamestarból, ott mindig vannak régebbi számok.
  • Jagi
    Én is azt hiszem. lehet utánrendelni, talán.
  • Jagi
    Egy elsősnek bőven jó, és sztem az 1. nem volt olyan rossz, egyéblént ha meghallom, én is
    A Vampire 7-ttől záróvizsgának meg hivás of Tulu
  • Hoz_Hun
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, a Noveberi számban van benne. ÉN HÜLYE!!! Muszály körülnéznem....
  • Hoz_Hun
    Úgy érted a Gamestar-e havi (Decemberi) száma tartalmazza a BloodRaynt????
  • Hoz_Hun
    Uh jó cuccok, én még nem járok ott. Mivel kevés időm van játszani, meg el is totyogok játék közben, így lassan haladok.
  • Sir Quno Jedi
    Húzzá már a mókussal vaze !
  • Jagi
    Lehet, hogy az előtt, de megnézném + utánakérdeznék. A közelmúltban láttam, de sztem a múlt havi lesz mer 3. a van. Bocsi. Hátha találsz még valahol.
  • Jagi
    Kezdem 1 tremere-t. sokkal érdekesebb,mint a brujah.
  • SG
    Abba nem a robbin hood van?
  • Jagi
    Jó ötlet elsőben, kötelező olvasmány: Mókus 1. törvénykönyv
  • SG
    Tényleg:)) Akor alapítsuk meg a "Vampire Grafikát Kedvelők Pártját"
    2006-ban még a választásokon is indulhatunk, és ha bejutunk a parlamentbe, kötelezővé tesszük minden oktatási intézményben a szerepjátékot mint tananyagot. A tanulók ezentúl kockadobással döntik el hányast kapnak a dolgozatra ill. feleletre. Természetesen a tanár lesz a dungeon master:)))
  • Jagi
    talán gamestar e havi száma.
  • haxoror
    Van Helsing kisérlet LOL
    Szétröhögtem magam :DD

Na megvan végre a Desert, 12-es tára van és ugyan olyan pontos mint az UZI Az AUG-ot még nem árulják, a snipert már igen de nem fogom megvenni mert az új pisztolyom nagyon bejön :) Majd később találok úgy is [reménykedik]
    Ha a következő gamában is lövöldözőst akarok akkor majd a biznisz szkillre is rakok mert a lőszervásárlás pillanatok alat lenulláz :(

A katona is komoly: "Nem! Nem vagyok katona! A Kínai Lég... öööö Gyógynövény Erőknél szolgáltam!" :D
    SPOILER:
    Kész mázli hogy csak a heavyleatherre volt pénzem mert 5 percel később az összes többi cucc az ölembe pottyant Johnny klubjában (csak arra kell figyelni hogy a felső szinten a körbe járó őr közelharcra kell kényszeríteni mert így katanát fog eldobni ha meghal) :)
    A charmok meg nem érdekelnek mert nem meele vagyok.
  • Hoz_Hun
    Vagy tud valaki olyan külföldi game forgalmazót aki szálít Magyarországra is?
    Az Amazonon a Bloodraynt - átszámítva - kb 900ft meg lehet kapni (a postaköltség önmagában több :)), de ők nem szálítanak gamet Mo-ra.
  • Hoz_Hun
    Tényleg egy kicsit OFF-os kérdés. A BloodRayne-t nem lehet még valahol eredetiben megvenni? Anno nem vettem meg, most meg nem lehet kapni. Természetesen PC-re. (Már 3x végigvittem, szóval ismerem, csak eredetiben kéne, mert nálam az top gamek egyike).