Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoldos:

felmész a létrán és ott van egy kapcsoló, asszem pump on/off. Azt megnyomod és spuri beúszni a propeller felé, ott pedi elágazásnál jobbra. Mert nekem csak a jobb oldali telt meg vízzel, gondolom ez lehet a gond, ha beúsztál akkor felúszol és kész.
fasza tegnap jött le
jól néz ki a játék
magyarítás van már?

Le tudnad irni pontosan mit kell csinalni? Bekapcsoltam a szamitogepen a propellert, es kikapcsoltam a kapcsoloval. Valoban volt idom beuszni mielott beindult volna, viszont a vizszint marad ott ahol volt, hiaba forog az a szar.. Ilyenkor mi van? Ha kiuszok (meg ez is nehez a prop miatt kiuszni a kivezeto csobe), a muszerek szerint flooded mindket resz.
Fel kell tolteni a viztarolokat vizzel, hogy kiuszhass a plafonon.
A szamitogep helyett ha a kapcsolot hasznalod akkor meg pont lesz eleg idod atuszni mielott ujraindul a propeller.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

A csatornaban mit kell csinalni? Most keresem a nosferatukat. Kikapcsoltam az aramot es a propellert, ami megakadalyozta, hogy leusszak a csobe. De hiaba jutok oda be, csak 2 fele uszhatok es mindketto zsakutca (2 pici terem, az aljan egy lyuk ahol feluszok, es a plafonon is 1, amit nem erhetek el)
Jahh latom, mar #1976 is valaszolt ra.😊

Nekem is ugyanez a problem, mar kinyirtam minden mas futo programot, lejebb vettem a beallitasokat, ujraindultam es ugy is kiakad...
Patch asszem meg nincs😞

Hali!

Larven nekem nem fordult elõ.

SPOILER

LOL!!! Muahhahahaha😄DD A kurva bazinagy vérfarkas beragadt a két fa közé lol mekkora király imádom a bugot a gémekben😄DD Pl. amikor a kamerát kellett elhelyezni nem vettek észre, pedig ott futkostam mellette (nem lopakodtam).

SEGÍTSÉG: a tremere régenst hol találom meg?
és hogy tudom kinyírni a végén a régens-t?

SPOILER OFF

Vélemény: Naja a vége brutál elég hentelõs :\
És picit hamar vége vagy nem is tudom, kicsit gagyi a vége, azaz hatalmas pojén... legalábbis egyik befejezés, amit haverom csinált meg. Na mind1 azért hosszú idõ után ez volt az elsõ gém amit végigvittem és a Half-Life-ot meguntam 😛
Eye-scream
Hát ez érdekes. Elsõre mindenem eltûnt, beleértve a diszciplínákat is ráadásul átváltoztam Tremerévé... Másodikra ellenben gond nélkül bejött és a cuccok is megvannak. Szal akinek elsõre eltûnik vmije az próbálja meg újra...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

A jatekmenet leginkabb a DeusEx re hasonlit, csak nem rendelkezel akkora szabadsaggal. Sok koze nincs a Redemptionhoz, leszamitva hogy ez is Vampire 😊

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

ize...😄 ennek a vilagon kivul semmi koze az "elso" reszhez... ez nem masodik resz ez egy tok kulonallo jatek😊 de pasz en meg nem jatszottam vele.

Sephi
Jo tudom hulye kerdes meg minden de...

Nekem az elso resze naon teccet de ebbe nem merek belefogni. Mennyire jo ez a jatek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

<#taps>

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Eye-scream
Arra azért magamtól is rájöttem 😉

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Nos mégis sikerült... Nem tudom, hogy az elõbb miért nem ment, köszi mind2töknek 😊

Köszics

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

módosítsd

ize ott van datum szerint legalso a legelso kotet, de a kotetekben benne van hogy melyik a kovetkezo😊 ez igaz mind a jelenkori vampire regenyeklre mind a kozepkorira is..😊 jelenkoriban a torreador az elso, kozepkoriban a noszfi. es igen osszefugg. es ugy a jo ha egyams utan olvasod😊

Nehogy már ezért újratelepítsd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak az elérési utat nódosítsd a games könyvtáradhoz !!!!

Eye-scream
Hát nekem így sem megy... Lehet azért mert a Games könyvtárban van... Na majd holnap újratelepítem...

Ja de van aki nem szereti a sok parancsikont az asztalon pl. én😊))

Sry kicsit vastag lettem. A parancsikonban pont az a jo, hogy nem kell kesobb szoszmotolni Start/Run-nal, csak kattintasz es kesz 😊

"C:\Program Files\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console

Nalam igy nez ki az atszerkesztett parancsikon Target mezoje. Lehet hogy csak valami plussz karakter becsuszott nalad, vagy hianyzik vmi. Lenyeg hogy a macskakorom utan szunet es : -console

Tessék ! Én ezt írom be a startmenû/futtatás-hoz
"C:\Program Files\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console

Fölösleges parancsikonnal szöszmötölni

Eye-scream
Hát basszus... Hogy sikerült nektek ez a -console faszság? Nekem nem akarja elfogadni, azt írja, hogy a cél mezõben megadott név érvénytelen... Pls írja le vki lépésrõl lépésre, hogy mit hova kell írni mert én eddig akárhová írtam a -console-t nem ment...

És ezek valahogy meg vannak számozva? Ugy értem beazonosítható valahogy, hogy mit érdemes olvasni elõször majd mászodszor stb. Vagyis ha megrendelném mondjuk mind a tizenhármat, látnám rajta az olvasási sorrendet valamiképpen? Mennyire függnek össze idõrendi és történeti sorrendben?

Eye-scream
Köszi!

hat ilyen kis konyvecske kb 250-350 oldalasak...es mint latod a szerzok veygesen vannak, szal lesz amelyik bejon majd es van amelyik kevesbe fog tetszeni, de nagyjabol midengyik halad elore majd a fo sztoryban, ha az kozben amugy nem is latszodna😄D antologiat meg nem olvastam.

azis az a vilag ahogy igy nezem, de ugye az meg a vampira:dark ages re epul. azt eddig nem is tudtam hogy van ilyen erre is mar regeny..hmmh 😄 szal azis ehez a vialghoz kapcsoldoik csak kicsit regebben😄

Buzi vámpír rulez😊)) Jaj jaj mit is írkálok most meleget kell mondani ez a trendi😊))

buzi-e vagy ? <#vigyor1>

"vessetek a mókusok közé" :)

Solid Snake
"leszívtam az embert a sikátroban" <#banplz>
Shep
Nagyon alap kérdés, az elején miután leszívtam az embert a sikátroban, lövések zaja hallatszik Jack azt mondja talállkozunk fent, nade nem tudok sehova menni, a use gombot nyomkodom ész nélkül nem nyílik egy ajtó sem, akkor most mi van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

helyesbítek, akármit mondok neki crash a vége, találkozott valaki itt ezzel?

Figyelem !!! Még1 crashet okozó bug:

a prince Nines-hoz küld tárgyalni, ha a párbeszéd alatt (Ninesnál)
azt az opciót választod, hogy we can't trust the prince, vagy ilyesmi, akkor crashel a gém.

BlackShadow
na megrendeltem életem elsõ könyvét !! (applause) 😄
a Toreador t 😊 990 be nem halok bele, legalább tesztelem magam h télleg képesvok elolvasni 1 könyvet 😊 amugy kb hány oldalasak? 😄D

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Egész jó ez a deltavisionos webbolt van egy csomo shadowrun könyv is.
Ez a középkoros vámírkönyv sorozat ez kapcsolódik a maskarásokhoz, vagy tök más világ??

pasz, regjartam arra😊

Nem tudod a Silverland-ban is lehet még a sorozatból kapni?

De jót röhögtem, az internet kávézóban az egyik gép fölé a falra felvésték a "noob camper" szöveget. Legszebb SOF2-s élményeim jutottak eszembe😊)) Az se gyenge hogy snuff film után kell kutatni, bár az rendkívûl nevetséges hogy egy vámpírokról szóló játékban, beszarnak egy snuff múvitól. Ja ha valki nem tudná a snuff videóban nincs speciális efekt, hanem ténylegesen megölik a szereplõt és azt veszik fel filmre. Bár a szakértõk a mai napig vitatkoznak, hogy tényleg készült e ilyen film valaha.

a vampire the masquerade klankonyvekre gondolsz gondolom😊 13 kotetes sorozat. camelotban meg talankapni oket.

kuk

BlackShadow
Sracok, olvastam h vannak errõl a játékról könyvek, mármint a könyvekrõl ez a játék 😄 pontosan mik ezek? cím beszerezhetõség stb 😊 az iyesmit szeressük (bár az olvasást annyira nem😉)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kosz, hogy betetted ide az 5 eves hattered, foleg a modemesek orulnek neked most 😊
Pinceben az egyik hordo mogott van egy lejarat. Use bill.

Eye-scream
Lehet van benne egy kis SPOILER

Biztos én vagyok béna de hol a francban van Johanson a Leopold society erõdjében? Bementem, legyaktam mindenkit, megszereztem a pince kulcsát az emeletrõl de innen nincs tovább... A pincében is megöltem mindenkit de semmi érdemlegeset nem találtam. Merre kéne továbbmenni?

Jagi
Szóval, sorry k*rva nagy.

Jagi
Nem megy, így csináltam, bocs,ha nagy!

Jagi
Hello.

Lehet hogy mar volt es valaszoltatok is.De most nem nezem at az osszes oldalt.A Society of Leopold palya vegen,amikor a motorcsonakkal kene elmenekulni,amikor beugrok a csonakba akkor elkezd tolteni de aztan kilep a windowsba.Valakivel volt hasonlo vagy ez csak az en egyeni szoc problemam?

Önmagam paródiája vagyok.

Jagi
Vid kártya driver? egymásik, v kodek