Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Most mi van.

syberia típus(csajt látod és logikás)

sacred v. diablo nézet(mást is látsz nemcsak a faszit és harcolsz meg rá adsz mindenfélr cuccot)

vagy silent hilles (faszi kölzel horroros logikás)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez rosszhír. Még nem mélyültem el a gamában de ezek után elgondolkoztam hogy folytassam e. Minekután olvastam a könyveket ez a hozzászólás eléggé kedvemet szegte.<#rinya>A grafikát még nagynehezen megemésztettem de ez elég durva.

"vessetek a mókusok közé" :)

<#zavart2>

berlinboy6329
ez RPG igaz?

milyen nézet?Syberiás, hogy csak az embert látod és logikai v. olyan mint a sacred v. a diablo hogy messzebrõl nézed mindent te választassz és harcolni is kell?1 v. 2 2 v. 1

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Na most lett tele a puttonyom a játékkal.De komolyan, ez azért vicc,túléltem a Griffith parkot..megtudom Jack tesótól hogy fejem a vérvadászat..oké.Kilépek akéróból, erre kiérve az utcára nyakamba esik 3 vámpir.Ebbõl egy olyan denevéremberformában, egy félzombiként, egy meg csaka alig emberi kinézettel.Kérdem én HOL a Maskarádé törvény ilyenkor..a nyilt utcán várakoznak teljes szörnyformában!!Ez bezzeg NEM sérti a Camarilla szabályait?Miközben ugye nekem mindig be kellett tartani, hiszen 5x-i megszegéskor nyakamra küldik a végrehajtókat(vége a játéknak).
Most egy kicsit elment a kedvem a játéktól ez nagyon durva volt...meg az is hogy a werewolfokra 0-t sebez a stukker..na-na-na!Jó hogy nem ezüst, de azért árt ám nekik is..ez tényleg annyira lerontja a játék élvezetét :-(((
Persze lehenteltem õket... és Clint Eastwood nyomán kézbe a .44 magnum és az utca túloldaláról akkor Piszkos Harryt játszva vadászatra indulok :-))
Mondjuk ez a Bloodhunt is poén, a hercegem nyomja a fejemre,akinek speciel én a vérvonalába tartozom, tehát a vérkötelék révén bármikor megtalálhatna, mitöbb uralma alá helyezhetne!
cö..cö..cö..
Kapja be a bugos köcsög... átmentem rajta noclip-pel.
DrGreen
Én buff _után_ nyomtam el - amíg aktív volt meg se nyikkant. Valszínû bugos...

Eye-scream
Ez már röhej. Nálam egyetlen módon hajlandó tolni azt a qrva reteszt: Átváltozom warformba, megpróbálom tolni de meg se moccan de ha lejár az idõ és visszaváltozok, akkor egy pár centivel odébbtolja.
Ez persze mûködne is ha mondjuk 2. generációs lennék és lenne elég vérpontom....

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Nekem nem megy így sem...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

SPOILER:

Ming Xiao-t hogy kell kinyirni, mar probalkoztam tobbfele taktikaval is es sajna a langszorombol mar kifogyott a skulo.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

DrGreen
Fuss neki távolabbról a retesznek. (Esetleg közben nyomd a use gombot...)

1 tuti a történet mostmár érdekel, hogy végzõdik, és tényleg nagyon jó dolgok vannak benne, de úgy összehányták ezt a játékot..., csak vigyem végíg egyszer aztán uninstall 😄D méghogy újrajátszhatóság, ahhoz megszállotnak kell lenni, hogy valaki mégegyszer belekezdjen, és a sztori pedíg igenis egyszálon fut a végén választhatsz, hogy:
*Spoiler!: te gyilkolod le egyedül az ellenséget, vagy csatlakozol az anarch-hoz és te gyilkolod le egyedül az ellenséget 😄 lol

értesíts, ha kitaláltad a megoldást!

Királyság,köszönöm.

Eye-scream
Nem. Ott úgy ölöd meg ahogy csak akarod.

Kis oszlopokon vannak eredetileg es ugyanolyan faragasu oszlopra kell tenni a kozepso teremben.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Egy kérdés: Ugye a tutorial-ba az elején elmondja a vámpír hogy ha vért szívok vkitõl akkor úgy csináljam hogy ne öljem meg.Viszont mi a helyzet abban az esetben ha egy küldetésnél,ahol "combat" szabályok vannak ott vki mögé lopodzok és úgy ölöm meg hogy teljesen kiszívom a vérét?A muksót így is úgyis megölném,de nekem ez így egyszerûbb.Szóval lehet ebben az esetben vmi bajom emiatt?

Én is itt akadtam el.

Hiába jelenik meg középen az ikon, a use gombra nem csinál semmit... valami csúnya bugra gyanakszom. Korábban is elõfordult, hogy pl a dizsiben nem kezdett táncolni, hiába nyomtam a use gombot, amikor ott volt az ikon. Csak persze az rohadtul nem érdekelt, ettõl viszont nem tudok továbbjutni...
próbáltam, de nem bírom 😞 use-zal, vagy símán menni kell abba az irányba?

Eye-scream
SPOILER's

Ez a werewolfos menekülõsdi szvsz nagyon el lett baszva... Addig ok hogy a vérfarkasok erõsek meg félelmetesek de
1.:Ennyire azért nem...
2.:Ilyen szar AI-val egy ilyen kergetõzõs részt beírni már már pofátlanság. Sarokba szorít a dög, na mondom nekem annyi. Erre egyszercsak megfordul beront a házba és elkezdi szétrombolni. Hu na mondom ok ezt megúsztam. Az idõ is pont letelt, úgyhogy elindultam a ház felé. Erre egyszercsak a nyakamba szakad egy adag vakolattal együtt, az erdõ közepén...
Mindezek mellett némileg dühítõ volt mikor késõbb megtudtam, hogy Nines meg holt egyedül leverte a sajátját... Peeersze ja...

Ráadásul a végére tényleg erõsen elfogyott a fantázia, és hogy kiteljen a játékidõ beletették ezeket a kib. hosszú henteléseket. Ezzel még megbékülnék, de ráadásul akad és bugzik... A protean diszciplína használatakor néha nem tûnik el az eredeti testem és a két test egymásba akad én meg mozgásképtelen leszek és kinyírnak. Most már igencsak várom a végét... Szvsz kár volt így összecsapni ezt a játékot. Ha nem teszik akkor minden idõk egyik legjobb RPG-je lehetne...

traXion
hooah, kössz 😊

Eye-scream
SPOILER

Kapcsold vissza a szivattyút, és gyorsan kezdj el úszni arra. Ha elég gyors vagy elérsz az eelágazáshoz még mielõtt a propeller bekapcsolna, és akkor az oldalsó kamrák el lesznek öntve vízzel, így felfelé ki tudsz úszni...

traXion
Hello, elakadtam. 😊

Szóval a csatornarendszerben ott tartok hogy elállítottam az áram ellátást, a szivattyút is kikapcsoltam, hogy ne vigyen el az áramlat, de ott a keresztezõdésnél a 2útvonalon nem tudok tovább menni, hogyan tovább? 😊

Sziasztok

Tegnap telepítettem fel a játékot,azonban van vele egy "kis" gondom.
Nevezetesen az hogy miután elindítom nem azt a képernyõfrissítést alkalmazza amit kellene neki.Jelenleg 1024x768-ba játszom vele és ebben a felbontásba bírnia kell a 100Hz-t,a játék viszont 60Hz-en fut.Volt már ilyesmi problémája vkinek?A kártya egy 9600pro radeon és a legújabb catalyist van fent.Más játékokkal semmi probléma csak ezzel.

Van egy fogó rajta... jobbra kell tolni 😊
az ajtóról a reteszt. hogy kell eltolni? mert az ikon villog, de nemtom megmozdítíni 😞

SPOILER
Van két hordó 😊 Dobd a vízbe, az megakasztja a "vízimalmot"
SPOILER OFF
BlackShadow
SPOILER lehetéges

srácok a 'régi csatornáknál' hollywoodban most ott tartok h kinyitottam egy ajtot a viz alatt az beszippantott és most 2 oyan résznél vok ahol nemtok továbbjutni mert iyen vizimalom styleban levan zárva a kijárat féleség (remélem értitek mert én ha nem tudnám mirõl lenne szó nagyonnem 😄) naszal ott mitcsináljak?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

DrGreen
Hali!

*SPOILER*
Tud vki segíteni, hogy mi a spec sorrend a Jade szobroknál? (Gondolom Jin-Jang jel visz lejjebb, mint lift...) Ha lehetne az ajtótól kiindulva. 😊 (Igen megnéztem, hogy honnan vettem el, és az alapján nem akar mûködni, vagy csak láma vagyok.)
Köszi elõre is!
*SPOILER*

Shep
poénból írtam, bár a fene tudja lehet tényleg jakuza vagy, na de ettõl függetlenûl továbbra is kérdezem, mi a fenét kell az elején csinálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem jobban szaggat mint a doom 3.
nektek?
kezd elegem lenni belõle..., 1órát jáccok és csak 20 percet haladok

Komolyan hagyom a francba ezt a topicot, semmi értelme hogy mindenki spoilerezik 😞
Gondolom KIBASZOTT MEGERÖLTETÕ ELÉÍRNI HOGY SPOILER, ugye?

Eye-scream
Egy spoilert odaírhattál volna elé....

Üdv!
Lenne egy kis problémám. Amikor megölöm az ál-herceget, elveszem az astrolite-ot , nem tudom megoldani hogy egyszerre fel is robbantsam a társaságot és életbe is maradjak. Ha felküldöm a lifttel a bombát felrobbanak csak én nem tudok utána felmenni, de ha felmegyek a bombával nekem is lõttek. PLZ valaki segítsen
Tud valaki megoldást arra , hogy ne váltson semmilyen fegyvernél TPS nézetre ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

[Jakuza]
Hiszen en nem is kertem, hogy segitsel nekem.
Eppen ezert, nem ertem ezt a "martirt csinalok most sajat magambol dolgot." Raadasul egy LOL-on kivul nem igazan kaptal mast, nemhogy nyakelvagast de meg leszurast sem, szal kicsit erosen adod elo ezt az onvedelmi effektust.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shep
amúgy gondolom te soha életedben nem néztél még el semmit te vagy a tökéletes ember.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
így akarjon segíteni az ember egy jakuzának, még jó hogy a torkom nem vágod el.

Én gyári drivert használok, sose volt még vele gond, nemúgy mint a referenciadriverekkel bár azokkal is csak ritkán.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

jAsOn VoOrHeEs
Feltettem a 66.93-as drivert, de ugyanúgy csak sötétséget látok indításnál és csak hang van... <#gonosz3><#rinya>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

[Jakuza]
LOL.
Megnezted kinek szolt a kerdes ?
A kerdes a magyaritasra vonatkozott es Mike369-nek szolt, mint azt jelzi a jobb also felirat is 😛 . "Válasz 'mike369' üzenetére (#2070)"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shep
nvidia.com -on fent vannak a régiek is
vagy guru3d.com

[Jakuza]
Valami weblap amin elerthetoek a kezdeti verziok?

66.93

Uccsó oficiál .

jAsOn VoOrHeEs
Akinek megy a játék annak hanyas verziójú drivere van? ( nvidia )

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Na jó jó, de a hülyeség helyett inkább azt mondanátok el mit is kellene csinálni. Elõre is kösz.

hááááát....
ez egy rpg, vagyis nem kevés szöveg van benne, szóval... <#nemtudom>

és mikor lesz kész?

Készül...