6370
Vampire - Bloodlines
  • Hmuda
    Vannak akik igen. Olvasd el a szabálykönyvet. Nem minden klántag felel meg a kialakított sztereotípiáknak és ez mindegyik klánra igaz.
  • Voltan
    Egy Brujah ad a külsőre? Ez új.
  • Jagi
    Pedig a tremere kiccsajra is ráférne, a bujahnak meg amúgy is nagy van.
  • haxoror
    Én a malkavita kiscsajt pörgettem meg, a mellmozgásnál erősen előjön a source motor :D
    Állítólag van valami mellnövelő cheat de csak gangrelre és brujara működik...
  • haxoror
    Tényleg a nosferatuknak is lehet páncéljuk? Ha igen akkor gondolom olyan bőrszíjas szadomazós lehet...
    Miért nem tudják emberinek álcázni magukat!? Nme akarok ilyen trutyikkal játszani :(
  • Jagi
    R.I.P. (GAry) Amúgy a halottak mindig sok okosságot mondanak.
  • Me0w
    Nekem is torreador csajom van igy masodjara, es nagyon jo a borszerko, foleg mikor karakterlapon porgeted es lebeg osszevissza :D

Masreszt ahogy irtad is egy ez szerepjatek, es egy Torreador sosem fog felvenni egy ilyen szuper heavy armort, szoval csak szepen, elegansan. En Guard my cute torreador! - ahogy Gary mondana :D
  • haxoror
    MONDOM TORREÁDOR VAGYOK! :D
    Mire így begyakorolnám addigra egy csomószor összefröcskölném magam pfúlj
    Vagy vegyek fel kezeslábast amíg gyakorlok? Az nem megy a hajamhoz
    Jobb jó messziről lelőni őket és gyorsan odébbrohanni ha már túl közel vannak
  • Jagi
    Igen, mintha láttam volna a mikrofonfejűnél.
  • Jagi
    Nekem még nincs ilyen élményem, bár a brujah-m furán jár a shotgunnal, de nem észrevehető. Viszont a tremere kiccsaj feltűnőbb jelenség, jobban riszálja magát, pedig sokkal kislányosabb, aranyos. :) kiváncsi vagyok hogy áll neki a katana. Bár addig ra mire meg lesz, a fél világ sugárba hánnya majd a vért, a másik fele meg azt teszi amit mond nekik.

Észrevettétek hosszúruhás karakterek, hogy vizes a ruhátok alja a csatornában?
  • haxoror
    JÓVANJÓVAN :P
    Eladom a páncélgyűjteményem és megpróbálok visszaemlékezni hogy a sok vért melyik hűtőben hagytam...
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy az a titka az igazán mesteri penge-technikának, hogy olyan gyorsan és elegánsan kell mozogni és vívni, hogy egyetlen csepp vér se freccsenjen rád ! Ez benne a szép. Csak egy villanás a tokból rántás és már azelőtt eltetted a tisztára törölt kardod, mielőtt még észlelné az ellenfeled, hogy meghalt.
  • Sir Quno Jedi
    Eladsz neki egy csomó mindent, veszel uzit, gyakorolsz vele, mit kell ezen ennyit szenvedni, van mentés vaze !
  • haxoror
    Ő olyat dob? Mert akkor ma szar napja lesz hehhe...
  • haxoror
    Torreádornál a sima bőrpáncél baromira tetszik (olyan édes benne :) de az advanced változat tisztára olyan mintha a NOLF2-be csöppentem volna és csípőficamos benne a mozgása :)
    De ha igazi lolt akartok látni sétáljatok a kezetekben egy glockkkal third person nézetben :D
    ELECTRIC BUGIEEEEEE :D
  • Jagi
    downtown Larry?
  • haxoror
    Csak már eladtam az uzit és most keresnem kéne valami megölhető egyedet hogy elvehessem tőle mert venni nem tudok :(
    Bár ennyi erővel a brawl is beleszólhat a fegyverkezelésbe mert "birkóznom" kell vele :D
  • Jagi
    nem vagyok dzsonmeklén. Szeretek szép ruhába járni, Egy Brujah és egy tremere is ad a külsőre. De pont egy toreadornak magyarázzam? :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Na és, menjél lőgyakorlatra, üvegekre, vagy ilyesmi, előtte meg mentsél !
  • Sir Quno Jedi
    NEM SZOKTAM VÉDEKEZNI !!!

Amúgy meg akármilyen magas a dodge, akkor is eltalálnak a durvább ellenfelek, szal. halottnak a szentelvíz, akkor már jobb a pánczél+fortitude, mert akkor nyugodtan el is találhatnak, sőt a tűzben is békésen álldogálhatunk lazán széttárt karokkal, enyhén félredöntött fejjel, mint Jézus Krisztus ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!
  • haxoror
    Bár majd inkább legközelebb mert most totál le vagyok égve, minden zseton elment magnum lőszerre :)
  • haxoror
    Hmmm...
    Kipróbálom
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, hogy a viszrúgásba beleszámít az erő. Próbáld ki blood buff-fal ! Ha számít gyúrj arra is, ha nem, akkor jó így.
  • haxoror
    Közelharcban lehet a blokkot használni, ilyenkor a védelem megkapja bonusznak a dexterity értékét szal azért nem akkora hülyeség pontokat rakni dexre. Az ember gyakorlatilag megspórolhatja vele a páncélokra költött pénzt és SOKKAL stílusosabb is egy szál pólóban irtani a népet :)
  • haxoror
    Hát tényleg könnyebb az élet meele karakterrel de végülis ez egy szerepjáték én meg kijátszom a karimat :) Egy Torreádor nem keveredik mocskos közelharcba, mi van ha vér fröccsen a ruhámra? VAGY EL IS SZAKAD!?? Ez nem történhet meg! A lőporfüst így is árt a bőrömnek :P :D
    A sorozatlövő fegyverek kimaxolt rangeddal is hatalmas szórásúak afegyver hátrarugása miatt, (a szkill "csak" a sebzést és a célkereszt összeugrásának a gyorsaságát növeli) csak közvetlen közelről jók valamira de arra meg ott az autoshotgun :(
    A Braddok (az ingram szerű) teljesen használhatatlan max végső elkeseredésben használtam de az uzi egyes lövésre állítva kb. akkorát sebez mint a glock plusz 33-as tára van és az egyik legpontosabb fegyver a gameban. A magnummal most 9.-es rangeddal 54-et sebzek a járókelőkön, a desert kb. 10 ponttal kisebbet sebez de dupla akkora a tára és pontosabb mint a magnum. Sniperriflevel, auggal és lángszóróval még nem találkoztam, ez még a jövő zenéje :D
    Nekem bejönnek a ranged fegyverek és az auspex még további bonuszokat ad rájuk.
    Ja, és a shotgunok csak pár centiről sebeznek igazán de akkor hatalmasat :)
  • Jagi
    Én is leszartan, a dex.-t csak lockpickhez használtam lehet fizikális dolgokrs nem is adok, vér mindig van nálunk.(nálam) Hopp... skizo :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Sokan szidták a páncélokat, hogy csökkenti a dex-et ! Ugyan kit izgat, csak a lockpick-be és a sneaking-be számít bele. Na az ember ne lopakodjon és zárnyisson páncélban, de ha mégis nyomjon blood buff-ot ! De a leg1xűbb visszaveni a (heavy)rucinkat ilyenkor. A harcban meg semmiben sem akadályoz a páncél, szal. viselendő !!!
  • Jagi
    igaz :) maxolja, tovább meg úccse megy. :(
  • Sir Quno Jedi
    str-re nem is kell adni, mert a blood buff felnyomja 5-re úgyis !
  • Sir Quno Jedi
    Én Hollywoodig egyáltalán nem nyomtam melee-re, strength-re meg soha sem !
  • Jagi
    3-mas melee meg 3-mas str, az elég lesz1 darabig, csak még 1-et se adtam rá. Most csak befolyásol mindenkit. Most voltam Teréznél, megpróbálom kibékiteni Zsanival.
  • Jagi
    : DDD Jobb is így, a Brujahmat mindenhol parasztnak nézték, Ash pedig nem akart velem ruhát cserélni. :( :)
  • Sir Quno Jedi
    Nos ő mágus, mégis mit vársz tőle ? Majd jól agyon vérmágiázol mindenkit !
  • Jagi
    Vajon a tremere karim elég lesz, a hentekhez, mert elég kis törékenynek néz ki a hölgyike. :DDD (sztem leg a dúrvább)
  • Sir Quno Jedi
    Úgyemléxem, ja.
  • Jagi
    Az asztalon?
  • Sir Quno Jedi
    Én nem úgy csináltam mg, de ha pár hozászólást visszaolvasol sokan írtak a múzeumos küldiről, mind a fétisről, mind a kulcsról. (a fétis amúgy egy üvegtáblás szobában van, amit be kell zúzni/lőni, csak úgy tudsz bemenni elvileg (pisztos lehet másképp is, de kit izgat).
  • Sir Quno Jedi
    Igen, csábítani nővel a legjobb, mert az vegyesen csábíthat nőt és férfit. A szint pedig változó, van olyan bártündér akinek 7-es seduction nélkül nem lehet nekimenni !!!!

A léyneg, hogy KI SEM ÍRJA az új választási lehetőségeket az adott NPC-nél, ha nem elég a feat-ed hozzá, tehát sosem fogod megtudni mit tudtál volna csinálni HA ! :DDD Ez a trükk benne !
  • Jagi
    Hogy lehet megcsinálni a múzeumot ölés nélkül el kell venni a zőrtől a kulcsot? + Hol van Pisha-nak a fetishe?
  • Me0w
    Szvsz, a tavolsagi fegyverek vs. meele fegyverek nem tul jol lettek kiegyensulyozva, pl. uzi nem tetszik, azert 3 loves utan nem kene a lampaa neznie a csovenek 4-es firearms skillel. Pl. 4-es meleevel sosem csapok a katanaval fel meterrel arrebb, a shotgun is eleg gyengusz, de hat ez van...