Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
syberia típus(csajt látod és logikás)
sacred v. diablo nézet(mást is látsz nemcsak a faszit és harcolsz meg rá adsz mindenfélr cuccot)
vagy silent hilles (faszi kölzel horroros logikás)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"vessetek a mókusok közé" :)
milyen nézet?Syberiás, hogy csak az embert látod és logikai v. olyan mint a sacred v. a diablo hogy messzebrõl nézed mindent te választassz és harcolni is kell?1 v. 2 2 v. 1
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Most egy kicsit elment a kedvem a játéktól ez nagyon durva volt...meg az is hogy a werewolfokra 0-t sebez a stukker..na-na-na!Jó hogy nem ezüst, de azért árt ám nekik is..ez tényleg annyira lerontja a játék élvezetét :-(((
Persze lehenteltem õket... és Clint Eastwood nyomán kézbe a .44 magnum és az utca túloldaláról akkor Piszkos Harryt játszva vadászatra indulok :-))
Mondjuk ez a Bloodhunt is poén, a hercegem nyomja a fejemre,akinek speciel én a vérvonalába tartozom, tehát a vérkötelék révén bármikor megtalálhatna, mitöbb uralma alá helyezhetne!
cö..cö..cö..
Ez persze mûködne is ha mondjuk 2. generációs lennék és lenne elég vérpontom....
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ming Xiao-t hogy kell kinyirni, mar probalkoztam tobbfele taktikaval is es sajna a langszorombol mar kifogyott a skulo.
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
*Spoiler!: te gyilkolod le egyedül az ellenséget, vagy csatlakozol az anarch-hoz és te gyilkolod le egyedül az ellenséget 😄 lol
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
Hiába jelenik meg középen az ikon, a use gombra nem csinál semmit... valami csúnya bugra gyanakszom. Korábban is elõfordult, hogy pl a dizsiben nem kezdett táncolni, hiába nyomtam a use gombot, amikor ott volt az ikon. Csak persze az rohadtul nem érdekelt, ettõl viszont nem tudok továbbjutni...
Ez a werewolfos menekülõsdi szvsz nagyon el lett baszva... Addig ok hogy a vérfarkasok erõsek meg félelmetesek de
1.:Ennyire azért nem...
2.:Ilyen szar AI-val egy ilyen kergetõzõs részt beírni már már pofátlanság. Sarokba szorít a dög, na mondom nekem annyi. Erre egyszercsak megfordul beront a házba és elkezdi szétrombolni. Hu na mondom ok ezt megúsztam. Az idõ is pont letelt, úgyhogy elindultam a ház felé. Erre egyszercsak a nyakamba szakad egy adag vakolattal együtt, az erdõ közepén...
Mindezek mellett némileg dühítõ volt mikor késõbb megtudtam, hogy Nines meg holt egyedül leverte a sajátját... Peeersze ja...
Ráadásul a végére tényleg erõsen elfogyott a fantázia, és hogy kiteljen a játékidõ beletették ezeket a kib. hosszú henteléseket. Ezzel még megbékülnék, de ráadásul akad és bugzik... A protean diszciplína használatakor néha nem tûnik el az eredeti testem és a két test egymásba akad én meg mozgásképtelen leszek és kinyírnak. Most már igencsak várom a végét... Szvsz kár volt így összecsapni ezt a játékot. Ha nem teszik akkor minden idõk egyik legjobb RPG-je lehetne...
Kapcsold vissza a szivattyút, és gyorsan kezdj el úszni arra. Ha elég gyors vagy elérsz az eelágazáshoz még mielõtt a propeller bekapcsolna, és akkor az oldalsó kamrák el lesznek öntve vízzel, így felfelé ki tudsz úszni...
Szóval a csatornarendszerben ott tartok hogy elállítottam az áram ellátást, a szivattyút is kikapcsoltam, hogy ne vigyen el az áramlat, de ott a keresztezõdésnél a 2útvonalon nem tudok tovább menni, hogyan tovább? 😊
Tegnap telepítettem fel a játékot,azonban van vele egy "kis" gondom.
Nevezetesen az hogy miután elindítom nem azt a képernyõfrissítést alkalmazza amit kellene neki.Jelenleg 1024x768-ba játszom vele és ebben a felbontásba bírnia kell a 100Hz-t,a játék viszont 60Hz-en fut.Volt már ilyesmi problémája vkinek?A kártya egy 9600pro radeon és a legújabb catalyist van fent.Más játékokkal semmi probléma csak ezzel.
Van két hordó 😊 Dobd a vízbe, az megakasztja a "vízimalmot"
SPOILER OFF
srácok a 'régi csatornáknál' hollywoodban most ott tartok h kinyitottam egy ajtot a viz alatt az beszippantott és most 2 oyan résznél vok ahol nemtok továbbjutni mert iyen vizimalom styleban levan zárva a kijárat féleség (remélem értitek mert én ha nem tudnám mirõl lenne szó nagyonnem 😄) naszal ott mitcsináljak?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
*SPOILER*
Tud vki segíteni, hogy mi a spec sorrend a Jade szobroknál? (Gondolom Jin-Jang jel visz lejjebb, mint lift...) Ha lehetne az ajtótól kiindulva. 😊 (Igen megnéztem, hogy honnan vettem el, és az alapján nem akar mûködni, vagy csak láma vagyok.)
Köszi elõre is!
*SPOILER*
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nektek?
kezd elegem lenni belõle..., 1órát jáccok és csak 20 percet haladok
Gondolom KIBASZOTT MEGERÖLTETÕ ELÉÍRNI HOGY SPOILER, ugye?
Lenne egy kis problémám. Amikor megölöm az ál-herceget, elveszem az astrolite-ot , nem tudom megoldani hogy egyszerre fel is robbantsam a társaságot és életbe is maradjak. Ha felküldöm a lifttel a bombát felrobbanak csak én nem tudok utána felmenni, de ha felmegyek a bombával nekem is lõttek. PLZ valaki segítsen
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Eppen ezert, nem ertem ezt a "martirt csinalok most sajat magambol dolgot." Raadasul egy LOL-on kivul nem igazan kaptal mast, nemhogy nyakelvagast de meg leszurast sem, szal kicsit erosen adod elo ezt az onvedelmi effektust.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Megnezted kinek szolt a kerdes ?
A kerdes a magyaritasra vonatkozott es Mike369-nek szolt, mint azt jelzi a jobb also felirat is 😛 . "Válasz 'mike369' üzenetére (#2070)"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
vagy guru3d.com
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ez egy rpg, vagyis nem kevés szöveg van benne, szóval... <#nemtudom>#nemtudom>
Készül...