Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
#2306 erre értettem. + #2314. 😊

Jagi
1. Sztem az utcák közvilágitása van,ott van árnyék.
2. A napfény bántja õket a legjobban mérsékelt természetes fény max. bántja a szemüket szerintem.
3. ha sötét van akkor jó nekik, de talán magából is képes csápok megidézésére amivel különbféle bolgokat mûvel.

A kedvencem. Nagyon szeretek lasombrával játszani, a Sabbat, meg a Camarilla közötti feszültséget, úgy oldottam meg, hogy próbaidõs vagyok. Ha megtudják nagy bajban leszek... 😄DD

Hmm?<#conf>

De ugye a vámpírok este mozognak mert árt nekik a fény, és ha este van és nincs se lámpa se holdfény akkor nincs árnyék se hogy elrejtõzzön ugyebár. Vagy a szimpla sötétség is megteszi árnyék gyanánt?

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Van nálam egy rózsaszines cimkéjû videokazetta, a kínai színházban találtam,miután kinyírtam a gargoyle-t. Azt Majd kérni fogja valaki??

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Jagi
Én is szeretném kinyírni, de figyi az nem nõ? 😄DD

Jagi
persze el is higgyem...<#miaz>

Jagi
Lasombra árnyjárás disciple. ha egy fûszál árnyékot vet, ölni tud vele, keresztfóbiás vámpír árnyékát keresztté formáni, a legnagyobb kib*szás 😊)) (egy haver már csinálta) tehát ahol árnyék van ott rejtõzik, és öl. Olyan meg nincs,hogy nincs árnyék.

Undorítónak undorító, de mekkorát sebez😊)))))

Remélem ez is olyan könnyen modolható lesz a Source motor miatt és lesznek új klánok mert nekem a vámpír láthatatlanság nagyon bejön de az csak a nosferatunak (fúj) és a malkaviannak van (az meg dilis)

Jagi
A játék amúgy korántsem részletes annyira, hogy mindenre az összes vonatkozó adatot szabályt tartalmazza. Annyi van benne amennyi feltétlemül szükséges. Ez is azt mutatja hogy az apróságokra nem figyelnek oda, ezért, meg a hangyányi félrinformáltságért nem tehetünk szemrehányást senkinek.
kb 6 DVD-n jelenne meg a játék ha mindent tartalmazna

Vazze... a hercegnek nem tetszik ahogy beszélsz vele az elsõ felszólítás útán a Seriff eltakarít, vagy még elõtte. Sok a szabály, így viszont nem lenne a játék játék, hisz minden második lépésben meghalnék valami miatt.

Nosferatu sneak kill hátulról!?
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Undorító 😄DD

Ja elég unszimpi ez a vandál nevû csávó.

Bár ha jobban belegondolok Vandal a vérbankból mintha azt mondta volna hogy egyszer lefeküdt egy vámpírcsajjal de az a gyerek amúgy is lökött...
Azt a köcsögöt hogyan lehet kinyírni? Nem fér be a shotgun csöve a beszélõnyíláson <#fejvakaras>

Jagi
másnak a cigi, a pia, vagy a narkó, nekik a vér. Senki se tökéletes.

Ja és a szerszámuk +2 fegyvernek számít😊)

Jagi
😄DDD ja.

Kandurex
<#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jagi
szerintem nem volt undorító. Annyira... de, az volt!
ha többször találkoznék vele asszem eltûnne az összes humanity-m
meg rászoknék a vega kajára. 😊))

Nem ismerem a rulebookot de a töltéseknél amikor az infoképernyõket adja az egyik azt írja hogy a vámpírokat nem érdekli a kaja a levegõ meg a szerelem (vagy szex?), csak a vér az egyetlen szenvedélyük azért gondoltam hogy így van. Egy vámpír különben is "szobahõmérsékletû" mert halott, nemigaz? Ki akar egy mirelitt-csirkében kolbászolni?
(Kezd egyre furább lenni ez a topic 😄)

Sõt a vámpíroknak külön szexuális sebzésük is van:
vaginal damage: d1-4-ig
Oral damage: d2-5-ig
anal damage: d1-12-ig

Jagi
lehet vérponttal a szerszámot manipulálni, nem egyszer csináltam.(közben meg kiszívtam a kiscsajt.) 😊))

Jagi
Nem hiszem, hogy én voltam, emlékeznék rá az biztos!

Ja, bocs mindenkitõl, azt hittem mindenki érdektelennek tartotta, közbe meg nem is.

Tudtommal a rulebook-ban nincs benne az hogy vámpírok nem kefélhetnek, de ha rosszúl tudom nyugodtan szóljon valaki.

Inkább nem képzelem el mert túl vizuális vagyok <#hehe>, miután Pisha-val beszéltem egy napig nem tudtam húsra nézni <#vomit>

Dehogynem pár oldallal hátrébb még képet is rakott be valaki róla. Vagy az pont te voltál? Akkor bocsi.

Jagi
A bicskáscsajra gondolsz? Szép.
Amúgy egyben van a kiccsaj, csak kicsit távolságtartó. Janette meg, Janette. "...a vámpírokat elvileg csak a vér érdekli" ne felejtsd el, õ malkavita, nem tudhatod mi érdekli, az más kérdés, hogy te miért mész bele, de letámad 😊 mindenesetre izgalmas lehet... képzeld el hogy puszta "szeretetbõl" egymás vértartalékát szivogatják. Jó lehet.

Most pont nála tartok, most kaptam meg a Buffy-killer küldetést 😄
Jeanette a legjobb, imádnivalóan õrült 😊 Le is lehet vele feküdni bár ez sztem hülyeség a játékban mert a vámpírokat elvileg csak a vér érdekli <#fejvakaras>

Jagi
igen, sztem is. mér nem figyelnek oda 1 kicsit, remélem a patch karácsonyra kijön. Jó kis ajándék lenne a jézuskától.

Tudod mit hiányolok, hogy eddig senki sem írta Ms. Velvet nevét, pedig igazán szemrevaló vérszopó 😄DDD

Jagi
ettel- ezzel

Kár, ez elég nagy visszalépés ahoz képest hogy Source motor hajtja 😞

Jagi
Hát ezzel se kézbõl lõnek.

De ettel se,

Mosmár ez téleg az uccsó, de nem hagyhattam ki a klasszikus Predator effektust.

Jagi
nemtom, még nemlõttem fejbe senkit úgy igazán,de sztem, ha tökön lövöd,vagy fejbe, at tök mindegy uannyit sebez . 😞

Sítalpak vannak rajta bazze 😄

Na még egy utolsót, a puska ezzel kezdõdik 😄

Jagi
Igen... õ a harmadik.

A moderátor ki fog minket herélni <#idiota>

A tutorialban Jack "shotgun blast to the head"-rõl beszél, nekem elég béna még a lõfegyver skillem ezért nem tudom kipróbálni de a headshot nagyobbat sebez vagy tökmindegy hova lövök?

Én a félautomaták híve vagyok:

De ez is király:
http://www.magnumresearch.com/images/bfr_homepix.jpg

Jagi
Pfuu, bazz... ez ott van

Jagi
Igen én is olvastam.

Jagi
Na ez az

Jagi
Hmmm...

http://www.lojadasarmas.net/mntz/walther/nighthwak.ol.jpg

és a kedvencem:

Hát ha egy ilyen akkor igen:

Állítólag lángszóró is van a geméban 😊

Ez assaultrifle cucc de egy ilyen is kell nekem! <#violent>
Mercutio amikor a sniperriflerõl beszélt valami 50.-est emlegetett <#buck>

Jagi
Azzal mindenki 1 lövés?

Jagi
Na tessék. Itt kezdõdik.

Jagi
Az meg volt piszkálva SZTEM. Dea punisher csúzliai sem semmik annak mi a neve?
Ésa robocop stukkere milyen gyártmány?

Jagi
Styer:

nem, ilyet? 4/4 ezt is szeressük. (cs rulez)