6370
Vampire - Bloodlines
  • Sir Quno Jedi
    Mert én szerinted állok ?!!! :DDD Csak egy oldal van az pedig az ENYÉM ! Bárkivel lepaktálok és bárkit felnyomok. Pl. Nines-t is állandóan felnyomom LaCroix-nál, pedig neki köszönhetem az életem, de mivel az anarchoknak (is) dolgozomn és ugye ők kértek rá meg, hogy a herceg bizalmába férkőzzek, így mindig meggyőzőm őket, hogy ennek így kell(ett) lennie, hiszen a tökéletes lojalitás látszatát kell keltenem !!! UGYE ! :DDD
  • Hoz_Hun
    Ezt mire érted? A brujah, az Anarch, a küldetés?
  • Hoz_Hun
    Ja és a legjobb: Nines Rodriguez felnyomta egyel a firearmsomat. Ezt a ventruemnak nem tette meg. Most megkértem a Brujah csajjal, hogy tanítson nekem valamit, erre megtanított lőni, és felment a skillem :))
  • Jagi
    Én kavarok mindenkivel, nem állok egyik oldalon sem.
  • Sir Quno Jedi
    Ventrue, de persze az anarchoknak (is) dolgozom, mivel minden szövetségesre és infóra szükségem van, hogy fellépdeljek a csúcsra !
  • Jagi
    Milyenek?
  • Sir Quno Jedi
    A hang nem a hangkártya miatt akad, hanem az engine ilyen szaggatós töltés közben. Ez egy ilyen tipikus Half Life 2 betegség, a Source motor hibája. Majd javítják, bár szerintem nem, mert szarnak rá.
  • Hoz_Hun
    Most egy Brujah csajjal nyomom. Ultramagasra felnyomtam a seductiont,...királyul mindenkit elcsábítok, nincs gond a vérrel a tuti. Most az Anarchokal tartok, ők a legrendesebbek. Jenettet nem sikerült még megfektetnem, pedig nekiadtam a medaliont. Bejött pár olyan küldetés amit edig nem teláltam. Király.
  • Jagi
    te mivel vagy?
  • Sir Quno Jedi
    ÁRULÓ !!!!!!!! :D
  • Jagi
    fegyvert nem vettem, mert az automata 300 körül van és úgy sem használom. A Brujahmmál pedig az első párbeszédre be adta, de nem tom mit csináltam.
  • Hoz_Hun
    Elsőre Ventruval vittem végig.

SPOILER

Ming Xaiot választottam szövetségesenek......senki ne essen ebbe a hibába. Király a átvezető vége, de rám nézve elég xar.
  • Boroskóla
    Patch-ről lehet már valamit tudni, mikorjön?
  • Hoz_Hun
    haxoror: hogy lehet Damseltől posztert szerezni?
  • Hoz_Hun
    Vettél nála fegyvert, vagy ruhát (lehet mindkettőt kell). Egyébként fasz küldi. Add el előtte a késed, bézból ütődet, meg a kispityut, mert lesz belőle elég lent. Larrytől meg leakasztasz 500 a buliért. :)
  • Jagi
    Tremere.
    De Larry nem atta ide a parkolóházas küldit. Lehet valamit csinálni?
  • Hoz_Hun
    Melyik klánnal nyomod?
  • Jagi
    Hi, mi történt velem a hétvégén?
    Jött a Mikulás, de azon kívül?

Ha nem gyilokkal oldod meg a dolgokat, több az xp és mindenki kedvesebb.

Ninest mindíg fel kell nyomni a hercegnél?

De a lényeg: elmentem vért venni, lecseréltem a nyári szoknyácskát, mellénnyel, feszülős rucira és a faszi egyből rám kattant. Pfúú milyen jól nézek ki meg hogy, megváltoztam, meg szeretné ha sűrűben láthatna... Na erre mondom: Látsd a jó k*rva any/*dat, azok után,hogy nem akartál vért adni, úgyhogy add ide azt a néhány csomagot, mert kinyomom azt a hülye szemed! :)))
    Mindenki nagyon rendes és előzékeny (pers. 7) és nagyon jól mennek a dolgok. Tele vagyok lével és most megyek a mmuseumba, mert intelektüell vagyok + kaptam egy "jegyet a hercegtől(így is fel lehet fogni).
  • CarajoEsp
    Amennyiben valaki belekezd szívesen veszek benne résztt és segítek. Ez a játék megérdemli!!!! (nem azt ,hogy én foglalkozok vele ,hanem ,hogy egyáltalán lefordítjuk):D
  • trident
    Még csak két napja bilincsel le a játék...Nagyon bejön, pediglen a favoritom inkább a II. vh-s fps...
    Két dolog érdekelne:
    1; mind hl2, mind a Vampire esetében a hang sokszor akad. Elég idegesítő és zavaró (Abit AN7-soundstorm, a hangminőség "jó"-ra állítva, hardveres gyorsítást megpróbáltam levenni, de kidobott az asztalra).
    2; körbenéztem, de nem találtam magyarosítást. Van esély rá, hogy lesz? (sokat tompult az angoltudásom, de amúgy is bonyolultnak tűnik a nyelvezet és szöveg)
    thx!
  • SRobert
    A malkaviták is elég érdekeseket reagálnak a mondókájára. :)
  • SRobert
    Akkora IQ-val, ami annak a fazonnak van, nem is csoda! :D
  • Me0w
    Az igazi szopas, hogy 6-os seductionnal nem tudom elvenni a Giovanni belepokartyat a Klicsko imitator hapsitol :D
  • Me0w
    Ha beszel Ming Xiaoval, elmondja hogy ok nem vampirok. Maskepp reagalnak a napfenyre is, es egyebek. Szerintem beszelgess vele sokat, bar az en Torreadoromnak mar a 4 dialogus alatt ott volt a 'i think i'd rather piss on your grave' :D
  • SRobert
    :'(
  • Me0w
    Attol fugg milyen stilust szeretnel, ha lovoldozos vagy, akkor firearms, ha kardozos (haxoror altal lenezos, hulye modon bohocolos, kozben buta fegyverrel hadonaszos, csaknorisz majmolos, szerintem) akkor pedig erdemes arra tenni. Egyebkent ugy vettem eszre, barmire is gyursz meg lehet csinalni a jatekot, csak nehany kuldetest mas modon oldasz meg. Egyebkent boven lesz XP mindket vonal erositesere, nekem meele jelenleg 8, firearms meg 5, persze talizmanokkal.
  • Me0w
    Jah
  • SRobert
    AKI MÁR VÉGIGJÁTSZOTTA KÉREM VÁLASZOLJON! :)
    A ghoult mindenki elveszíti a sabbatok miatt?
  • Shongi
    Amúgy meg tény hogy a gamben vannak Ázsiai Vámpírok (akik nem is igazi vámpírok, ha jól tom ezt egy NPC mondta)
  • SG
    Nos be kell valljam, egy kissé filozofikusabb rávilágítást szerettem volna kapni a dologra.
  • Shongi
    Hát figy nem kell ők Ázsiaiak Vámpírok legyenek, lehetnek csak simán ásziaiak akit valaki vámpírrá tett nem?
  • Shongi
    Lenne néhány kérdésem.
    1. SZerintetek meik jó Meele kari(a fontos hogy jól kardozzon majd)?
    És annál majd mire érdemes még a meelen kívül rakni?
    2. Tremerénél mire érdemes rakni a vérmágián kívül?
  • SG
    Hát föléviszed az egeret és egy infóablakban kiírja, ezt a karakterlapnál tudod megtenni.
  • Shep
    srácok azt hogy az egyse képességek mit is csinálnak hol tudom megnézni?
  • SG
    Valaki aki keni vágja a maskarádés világot szabálykönyvestől,háttérismeretestől és extra tudásbázissal rendelkezik, írja márle nekem hogy az ázsiai népek vámpírjai(japán,kínai,stb.) hogy illeszkednek bele ebbe a keresztény alapokra építkező játék és világrendszerbe? Gondolok itt arra hogy egy ázsiai származású átlag egyednek, lófaszt sem mond káin neve, annál többet viszont a saját vallásának tanításai,szereplői,történetei, ami elsősorban a taoista,sintoista,budhista vallásokra vezethető vissza. És akkor Indiát még nem is említettem.
  • Sith
    A húsevő csaj Nagarajah... egy elég extrém vámpir vérvonal
    esetleg ajánlom az érdeklödöknek:
    http://www.rpg.hu/letoltes2/index.php?action=subcat&subcat=Vampire&id=6
  • CarajoEsp
    A kuej-jinek pontosan micsodák?Mert démonok ez rednben vad ,de csak Ming a démon vgay ,hogy van ez?
  • Takezó
    a vampire szabálykönyv alapján lehet simán vámpír
  • haxoror
    Nem monda meg hogy micsoda hanem azt mondta hogy ha nekem vért kell innom akkor átkozott vagyok de neki a vér mellet húst is kell ennie, lehet ezt duplán átkozottnak hívni? Vagy valami ilyesmi...
    Tud zombikat idézni meg woodoo cuccokat gyűjt meg bőrt eszik VÁÁÁÁÁÁÁÁ inkább hagyjuk már megint elment az étvágyam egy hétre...
  • Zsoldos
    hat ha nem toltogetne ennyit lenne a gameplay ido 8 ora, igy 18 :D