Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. A napfény bántja õket a legjobban mérsékelt természetes fény max. bántja a szemüket szerintem.
3. ha sötét van akkor jó nekik, de talán magából is képes csápok megidézésére amivel különbféle bolgokat mûvel.
A kedvencem. Nagyon szeretek lasombrával játszani, a Sabbat, meg a Camarilla közötti feszültséget, úgy oldottam meg, hogy próbaidõs vagyok. Ha megtudják nagy bajban leszek... 😄DD
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
kb 6 DVD-n jelenne meg a játék ha mindent tartalmazna
Vazze... a hercegnek nem tetszik ahogy beszélsz vele az elsõ felszólítás útán a Seriff eltakarít, vagy még elõtte. Sok a szabály, így viszont nem lenne a játék játék, hisz minden második lépésben meghalnék valami miatt.
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Undorító 😄DD
Azt a köcsögöt hogyan lehet kinyírni? Nem fér be a shotgun csöve a beszélõnyíláson <#fejvakaras>#fejvakaras>
ha többször találkoznék vele asszem eltûnne az összes humanity-m
meg rászoknék a vega kajára. 😊))
(Kezd egyre furább lenni ez a topic 😄)
vaginal damage: d1-4-ig
Oral damage: d2-5-ig
anal damage: d1-12-ig
Ja, bocs mindenkitõl, azt hittem mindenki érdektelennek tartotta, közbe meg nem is.
Amúgy egyben van a kiccsaj, csak kicsit távolságtartó. Janette meg, Janette. "...a vámpírokat elvileg csak a vér érdekli" ne felejtsd el, õ malkavita, nem tudhatod mi érdekli, az más kérdés, hogy te miért mész bele, de letámad 😊 mindenesetre izgalmas lehet... képzeld el hogy puszta "szeretetbõl" egymás vértartalékát szivogatják. Jó lehet.
Jeanette a legjobb, imádnivalóan õrült 😊 Le is lehet vele feküdni bár ez sztem hülyeség a játékban mert a vámpírokat elvileg csak a vér érdekli <#fejvakaras>#fejvakaras>
Tudod mit hiányolok, hogy eddig senki sem írta Ms. Velvet nevét, pedig igazán szemrevaló vérszopó 😄DDD
De ettel se,
Mosmár ez téleg az uccsó, de nem hagyhattam ki a klasszikus Predator effektust.

A tutorialban Jack "shotgun blast to the head"-rõl beszél, nekem elég béna még a lõfegyver skillem ezért nem tudom kipróbálni de a headshot nagyobbat sebez vagy tökmindegy hova lövök?

De ez is király:
http://www.magnumresearch.com/images/bfr_homepix.jpg
Állítólag lángszóró is van a geméban 😊
Mercutio amikor a sniperriflerõl beszélt valami 50.-est emlegetett <#buck>#buck>
Ésa robocop stukkere milyen gyártmány?