6370
Vampire - Bloodlines
  • Fido4life
    küld vissza a dvd-t egy másikért cserébe ^^
  • Kurt97
    újrainstall után is ugyanaz a hiba... pedig most telepítésnél nem volt gond... igaz iszonyú lassan csinálta.
  • Kurt97
    a lassúság oka a dvd meghajtóm? 16x-os LG.
  • Kurt97
    dupla dvd berak. megnyitás, 10 perc mlva megnyílik. telepítés. újabb 10 perc. belefagy a prepairing to installba. újra. most továbbmegy. telepítés kezdődik. elfogadom-e a leírtaka? ahol a szövegnek lennie kellene, ott semmi nincs, üres az egész. telepítést megnyomo, pár perc múlva megjelenik egy ablak, hogy öö.. huhh mit is írt.. valami olyat, hogy ez nem megfelelő wiondows install-áláshoz, vagy hassonló. újra az egész. most elkezdi rakni.kb a felénél megakad, és én nyomom hogy ismét. továbbmegy, befejezi. rakom a patchet, magyarítást. indítás, hang van, kép nincs. alt+tab. vissza. már van kép. de csak a troika games-ig. menüben már nincs kép megint. alt+tab, alt+tab de semmi. most mit javasoltok?
    egyébként érdekes, hogy pénteken, egy régebbi pc guru mellékletről raktam egy játékot, működött rendesen a dvd. gondoltam megnézem, hátha a rom rossz. az se jó (vagyis az is rohadt lassú). zene CD - jó. hmm.
    asszem újrarakom.
  • Kurt97
    Na itt van mellettem a guru. nézzük..
  • Calver
    én igen, hozzáad pár hasznos új cuccot, de nem vettem észre túl nagy változást.
  • Calver
    Redemption inkább egy hack'n'slash, megtoldva karakterfejlődéssel. Bloodlines azért kevésbé, bár azért itt is nagyon fontos elem a gyilkolás.
  • Shiwo
    én hivatalossal, de bele is futottam 1 durva bugba... a nem-hivatalost még sose teszteltem...

amúgy inkább rpg-akció vagy nem tom...tán a Deus Ex volt hasonló, bár ebbe sokkal több az rpg-elem..
  • Kurt97
    és ti nem hivatalos patch-el játsszátok? azt olvastam, anélkül nem valami jó, a rajongók viszont csináltak pár király patchet....
  • Kurt97
    na akkor jó, mert nem nagyon szerettem a sok karit.. olyan bonyolult volt... szóval ez olyan mint egy kaland-akció?
  • Shiwo
    nem, ebben egyetlen 1 karit irányítasz..viszont választhatsz 7 klán közül...
  • Kurt97
    asszem játdzottam a redemptionnal... abban lehetett/kellett egyszerre 4 karaktert irányítani?ebben is úgy van?
  • Shiwo
    jó, alapvetően nekem is tetszik, de nem fogom azt mondani, hogy "qrva jó, vedd meg!" , mert ha nem tetszik neki, akkor ne engem fikázzon...
  • Fido4life
    egyetértek ^^
  • Calver
    nézőpont kérdése? a fenéket...
    ezért kibaszottul érdemes megvenni a PC Gurut
    életemben nem nyomtam valamit végig 3-szor (meg egyszer félig) csak a Bloodlines-t, szal nagyjából kötelező vétel.
  • Shiwo
    nézőpont kérdése...van akinek nagyon bejön a gém, van akinek meg nem..
  • Kurt97
    Érdemes eztért megvenni a PC Gurut? xD
  • Shiwo
    ha nem malkávval játszol, akkor érthető sztem...malkáv még magyarul se lenne az :D
    lehet nem mindent értesz majd a párbeszédekből, de a küldik leirása relative érthetően levan írva..
  • Mythic
    Alapfokú angol nyelvtudással élvezhető azért a játék a jelenlegi magyarosítással is? Olyan információkhoz jutottam, hogy a magyarosítás úgy néz ki nem is fog tovább haladni. Szal ha nem szórakoztató ilyen angol tudás mellett a játék(esztelen kattintgatás csupán), akkor inkább nem is koltok rá pénzt. koszi az infót!
  • [HUN]Crassus
    köszi:)
  • Shiwo
    lassan fél éves hír...
  • [HUN]Crassus
    nem játszottam 2 éve:P kiment a fejeből,hogy tudom-e gyógyítani magam a vérből instant is vagy csak a regen van?
  • [HUN]Crassus
    Ú a fél karomat odaadnám egy VAMPIRE MMORPG-ért.....
    Van esetleg infó ilyen szándékról?
  • Shiwo
    legutolsó infóm vmi olyasmi, hogy a magyarítás ugyan kész volt, csak nem volt progi, amivel 1be tudták volna pakolni a sok cuccost (merthát nem 1 ember csinálta..)

csakhogy akik csinálták, azoknak az oldala 1 ideje nem jön be..
  • Fido4life
    jelenlegi tudomásom szerint a magyarítás szépen áll magában, magyarul NEM KÉSZÜl
  • Mythic
    Hello! A magyarosítás állásáról nem tud valaki valamit? Most megveszem én is a PC Gurut csak a játékért. :) A magyaritasokportalon a legrégebbi utalás rá már tobb mint egy éves. A fordító oldala sem él már. Remélem továbbra is folyamatban van a játék fordítása. Nagyon jó lenne magyarul nekivágni a kalandnak.
  • TomDantes
    ma jelent meg.
  • Fido4life
    ÉS ma vagy holnap fog megjelenni a PCGuruval teljes játékként !
  • TomDantes
    mindegy, azért nem rosz játék.
  • Shiwo
    lényegében jah
  • TomDantes
    aha, és csak pont a párbeszédek nincsnek lefordítva?
    Kár.
  • Shiwo
    de...idővel..csak még nincs teljes magyarítás..
  • TomDantes
    Üdv, tudna valaki segíteni?
    Most tettem fel a game-t (eredeti, patch-elve) aztán a honosítást.
    Mégsem lett magyar a párbeszéd benne! Vagy nem is lesz?
  • Calver
    azért egy könyv nem játék/felirat h valaki fogja és csak úgy lefordítja, ez "profi" emberek végzik jó pénzért
    btw sztem Gyehenna - Az Ítélet Ideje címen fog kijönni, ha...
    de vicces kieg., főleg Alia tetszett belőle (isten "hírvivője")
  • Shiwo
    tom :) pdf-ben megvan :P
  • icewolf
    A Masquerade-et már semennyire. Bedopták a befejezést a Gyehenna című kiegészítővel... (magyar cím-valójában még itthon nem jelent meg)
  • Shiwo
    mondjuk a Masquerade-ot nem tom mennyire fogja még tolni a fehér farkas..most ráálltak a Requiem/Forsaken/Awekening/Promethean irányvonalra..apropó..nem tudjátok véletlen, hogy van-e a neten az új WoD könyvekhez valami magyarítás ?
  • icewolf
    Ajnálanék linket ha tudnék... Az igazság az hogy ez hangulatjáték, a rendszer csak mellékes dolog (mindamellett szerintem kiválló)... Ha nem tudod beleélni abba magad hogy egy vámpír szerepét játszd, akkor eléggé felejtős a dolog.

Mindamelett: ehhez a játékhoz kell egy bizonyos érettség is, meg nem árt a szégyenérzetet is hanyagolni játék közben...

Gyakran előfordul hogy olyan helyzetbe kerülsz másokkal amikor esélyed sincs a való életbeli etikád betartására, és ilyenkor valahogy kezelni kell a helyzetet.

Meg ha mind keződként álltok össze akkor is érdemes lesz pár dolgot előrre letisztázni, nézeteltéréseket félretenni a játék előtt, majd a játékban történt nézeteltéréseket is félre kell tenni a játék végén.

Így visszaolvasva egy kicsit talán elbátortalanító lett a szöveg, de azért csak hajrá.
  • Calver
    mégviccesebb: ha elküldöd még az Elizabeth Dane előtt a "jester prince"-t (Malkáv azért ilyen szinten üt ) a picsába, Uralmat használ rajtad...
  • Fido4life
    Az azért komoly volt hogy miután a Lacroix elküldött a Múzeumba a Szarkofágért, kapásból azt válaszoltam neki hogy "dúgd fel a seggedbe az egészet lépek innen" XD Csoda hogy nem szúratott le a Sheriffével, hanem csak nyugisan "Kisérd ki őt" :)