6370
Vampire - Bloodlines
  • GazCamp3r
    Segítsetek mán neki, me én beszélek vele skype-on ,és MAJD FELROBBAN A SRÁC!!!
  • Fido4life
    hátha jól emlékszek én is 98-ast tettem fel legutóbb mivel az én monitorom is eléggé őslelet és siekresen megoldotta a problémát..
  • torrento
    csak azt ne mondd hogy nem fogom tudni megoldani mert a monitorom egy csöppet régi és Win98-as driver az uccsó support..
  • torrento
    :((((
    hat szerintem a 98as driver nagyon para az xpnek...nem merem felrakni mert meg ramrobban
    vagy megsem?
  • torrento
    hey, koszi, valszeg ez lesz a gond telleg, de a monitorom HP Ego 1600 21" és az a para, hogy Windows 3.11, 95,98-as telepitot tudok letolteni LOL
    nem baj kiprobalom oszt hatha...:)
  • FLeK0
    -w 800
  • Kurt97
    megpróbáltam a telepítő fájlokat leszedni a dvd-ről a gépre, és a version nevű fájlnál adathibát ír..
  • Fido4life
    én tudok megoldást a problémádra ! nekem is ugyanez volt a gondom a játékkal, mivel a monitorom alapértelmezettre volt állítva ! Nézd meg te is hogy a tulajdonságok/beállításoknál a Képernyőnél alapértelmezett monitor van e kiírva és ha igen a google segítségével tölts le a monitorodhoz megfelelő illesztőprogramot, amit a speciális/monitor/tulajdonságok/illesztőprogram/frissítés fájlból-nál tudsz felrakni.. ha ezek után a gép rendesen kiírja monitorod márkáját a játék rendesen fog futni !
  • Kurt97
    calver hova kelll ezt beírni? apám gépén jó a melléklet... neki ment a játék tökéletesen. valószínüleg a gépemmel van gond...
  • torrento
    ez a dxlevel ez vmi mást állit sztem...valami olyan csiribiri nijncs hozzá amivel a felbontást be lehetne állitani inditás előtt?
  • torrento
    megcsinaltam ahogy mondtad de meg mindig szar...

Kurt: szerintem nem ugyanaz a problémánk, mert én primán gond nélkül fel tudom rakni, egyszer nem volt install problémám. a szar az hogy a feltepult, peccselt, nem peccselt verzio is ugyanzt a fassagot produlkalja...
  • Calver
    nem lehet h PC guru cd a szar? amúgy próbálj még ki egy olyan dolgot (bár nemtom ez miben segíthetne, de hátha) h a parancsikonba beírod: -dxlevel 70
  • Kurt97
    torrento: gyanus, hogy a te és az én hibám hasonlítanak egymásra...
  • torrento
    azaz mindent megproblatam, 1.2es patchel, patch nelkul, unofficiallal, de semmi. jo lenne ha lehetne parameterezni azt, hogy milyen felbontasban szeretnem elinditani a jatekot - szerintem ez a problema, hogy a csikok azert vannak , mert a monitor valamiert nem tudja megjeleniteni a kepet rendesen...
  • torrento
    ismetlem: megprobaltam, de sehogyse megy...ez nem patch problema lesz...mind1...az baj hogy akkora tré ez igy mint állat. rohadt béndzsa játék, semmi más nem csinál ilyet mér pont ez ilyen sátán. rohadt az ***** retkes *******át bele.
  • Calver
    ha az installos gondra gondolsz, próbáld meg beolvasni cd-képbe (vagy akár csak felmásolni a vinyóra) és onnan telepíteni.
  • Calver
    ismétlem: 1.2-es hivatalos patchet felraktad 3.5-ös rajongói patch előtt? mert az is okozhat imho szép nagy gondokat...
  • Kurt97
    nah, senkinek sincs ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani az én problémám?
  • torrento
    szerintem valami pofonegyszerű dolog, csak még nem találkoztam ilyennel azé' nemtom:D
  • torrento
    igen de sehogyse meg...na erre varj gombot:

frapsal csinaltam...en nem lattam semmit csak csíkokat a fraps meg ilyet shotot csinalt, miszerint frankon fut a game...nemertem...
  • Calver
    öööö... egy gondolat: 3.5ös unnoffical patch előtt felraktad 1.2-es officialt?
  • torrento
    figy, akkor sem látok semmit amikor a főmenü bejön, érted?
    tehát a játék kvázi "grafikájából" nem látok semmit, c sak olyat mintha a monitorom nem birna a felbontást...az nvidia logot látom tisztan meg utana van meg vmi, de utana a jatek jon...es az a paras nekem:(
  • Calver
    semmi profilnév nincs, codeccel van ott vmi gáz - bár ha az a "valami" az activision logó után egy nvidia logó, akkor passzolom mikor kapsz csíkokat -, de ha utána bejön a főmenü ne törődj vele, a gém közben nem lesznek videóbejátszások, a logokat meg ki nem szarja le...
  • torrento
    még annyi: indul két különbözö csíkos videjoval, majd utána amikor bejön az Activision logo + még vmi akkor ok, majd amikor profilnevet kéne beiirni (gondolom én), akkor megint csíkos:(
  • torrento
    1.csak a legújabb dvx van fent, tegnap rittyentettem ujra a Windowst...talán valami újabb kell neki? nálad mi van fent...meghülyülök...nagy vtes kártyás vagyok, és megbolondulok hogy végre megvan és nemtom vele jatszani:(
    2.megoldott, köszi
  • Calver
    1. nVidiára van optimizálva, tehát biztos nem. az elején lejátsza a videókat? lehet vmi codec baja van.

2. nem kéne eltünnie semmilyen fájlnak, a hiba az ön készülékében van
  • torrento
    Hi!
    lenne két kérdésem a gémmel kapcs:

1. vki tudja miért csíkos az egész képernyő játék induláskor? Olyan mintha nem birna vmilyen felbontást vagy tudom is én (7800GT van, lehet hogy vmi baja van a nVidiával?)

2. másik, hogy ha felrakom a 3.5ös patchet akkor miért tűnik el a játék "exe"-éje?

előre is köszi
    t
  • jocika
    Milyen a magyarítás? Csak a menü magyar, vagy a játék szövegei is?
  • Atisz #5422
    A borospincéből kell továbbmenni, ott próbáld meg elmozdítani az egyik hordót.
  • cornellred
    hali! én is megvettem a pcguruval, el is szenvedtem vele egy napot mire feltudtam rakni, mert folyton hiba volt, bár nekem nem az isntall közben hanem utána irta ki folyton hoyg a vmapire.exe hibát észlelt, de aztán másik dvdolvasóról meg simán felrakta, és a 3.5ös patchel meg a magyarítással nagyon zsír.

viszont lenne egy kérdésem, most a society of leopoldot tolom, de már kinyirtam mindenkit a házban, de a csóka meg sehol (akit kikéne szabaditani)...az nem valószínű hogy azt is kinyirtam volna:p de mindenesetre a pincében is voltam már meg az emeleten is, de sehol senki. olyan lehet hoyg nem töltötte be a karktert?:S
  • Kurt97
    senkinek nincs ötlete? ...
  • Atisz #5419
    Ezen mennie kéne.
  • Kurt97
    OFF
    egyéként ti milyen fejlesztést javasolnátok a kompjúteremre? ami a legfontosabb/legjobban felhúzná és persze olcsó.
  • Kurt97
    Mennie kellene! A gépem vinné. Persze nem max. grafon tolnám, de minimum fölött élvezhetőnek kell lennie. C&C 3 megy szépen rajta.
    Calver: ezt nem nagyon értem.. Elmagyaráznád egy 14 éves emberke számra? :)
    Fido4life: mi hogy lehet?
    a megoldás talán reinstall windows... bár nem szívesen, de a kurva ideiglenes meg internetfájlokat törölni kéne. meg a programmaradványokat. Vaze.
  • Fido4life
    az meg hogy lehet ?
  • Calver
    azért nem... egyszer parancsikonba: -dxlevel 70
    meg hesszeld meg amit #5334-ben írtam. lehet szépen gyorsítani a gémen...
  • persil
    Nem nagyon akarok beleszólni, de ha el is indul a gépeden, akkor nem fűznék hozzá nagy reményeket, mert amilyen jó játék olyan szarul van optimalizálva. (bár inkább egyáltalán nincs is) Jobb gépen is elég szarul megy:S De azért sok sikert!
  • Amiga
    Vírusos a vampiregames.uw.hu.
  • Kurt97
    ja apám gépén belenézve: jónak tűnik, bár a source motor HL-nél 3szor ilyen jó volt... vagy az a HL fejlesztőinek érdeme? és 5.1-es hang.. huh odabasz
  • Kurt97
    na apám gépén tökéletesen működik. igaz pár fokkal jobb kompjútere, de azér mennie kéne. hardvereim:
    alaplap: ASUS P4S533E
    processzor: Intell Pentium 4 2400 Mhz
    GPU: Geforce FX 5200
    DDR: 256-os Geil és egy másik 256-os Samsung.
    de leginkább a dvd-rom a gyanús...