1793
-
aerodrom #1673 Sziasztok!
Valaki elküldené nekem a motoGP2 video(.vid) fájljait, mer nekem szarul lettek felírva a cd-re.
címem: [email protected]
Előre is köszi! -
RangeR crashing #1672 Sziasztok!! kéne egy kis help.. kéne egy mentés ahol saját motor van 1 -2 és fel vannak már tuningolva meg a carrier végig van vive.. légyszi nagyon kéne nekem nem igazán sikerül..me béne vok..légyszi segitsetek [email protected] PLS HELP :( -
bercys #1671 nem feltétlen kell hozzá az eredeti! :) -
zuzo93 #1670 oks deh eredetibe vegyem emg a moto gp2 öt? mert naon szeretnlm neten nyomni? vagy mas valtozataval is lehet? -
bercys #1669 Én még mindig több emberkét látok a 2-ben, még én is ott tolom esténként.
A gamespy-t regizni kell és műxik! :) -
#1668 teeeeeee, kicsit eltévedtél, és nem is értelmes a kérdésed -
Alien1024 #1667 moto gp3 at érdemes pc re ps2 moto gp4 et???
-
ipse #1666 valaki tud kodot a moto gp2-höz?
meg asztat hova kell be írni! -
ipse #1665 hi
valaki nem tudja hogy a dot hova kell be irni?
-
Beagie #1664 Hátsó kerék felemelése a megadott ideig (ha jól emlékszem) -
zuzo93 #1663 jah game psy arcadet nem tom hasznalni tudna segiteni vki ? [email protected] ez az msn en lecci vegyen fel vki. -
zuzo93 #1662 Hellosztok a Moto gP 2 öt lehet neten is nyomni tudtok server cimeket? -
#1661 A tréningnél az endo pályánál mit kell csinálni?
köszi -
Beagie #1660 ammeg minek?
-
#1659 Van ehez a játékhoz magyarítás?
-
slukk11 #1658 szevasztok
mostanság végre elkezdtem gamespyon versenyezgetni és nem nagyon látok magyar arcokat.ha minden jól megy esténként egy faszakis közepes sim levelű szobát alkotnék és örülnék ha benéznétek.che -
slukk11 #1657 hm -
cziczamicza #1656 nekem csak demo van de szeretném az egészet -
#1655 én írok ;) -
bercys #1654 Fájó szívvel látom, hogy ide már nem nagyon ír ide senki. -
Beagie #1653 itt nézz körül -
steweee #1652 az külön játék vagy a motogp 2 egy modja? sosem hallottam róla -
Joker Hun #1651 Csak hiszed!!!!!!!!!!! -
bercys #1650 Szevasztok !!!
Ide már nem akar írni senki?
Szerintem, még mindíg népszerűbb a 2 mint a 3!!!
B.U.É.K. -
Beagie #1649 ok, majd kereslek ("szp" néven amúgy) -
bercys #1648 nem véletlen hogy a gamespy-on többen játszunk még mindig a 2-vel
na milyen néven mész ott ?
Összemérhetnénk az erőnket! Én Bercy-(HUN) vagyok fent.
Csáá ! -
bercys #1647 sztem még mindig a 2 az ász !!! -
#1646 amig nem jelent meg a 3 addig a gp 500 volt az ász :)
-
Beagie #1645 nem véletlen hogy a gamespy-on többen játszunk még mindig a 2-vel -
#1644 a 3 tényleg szar :)
mindenki ezt mondta eddig, aki 2-vel játszik sokat. -
#1643 :DDDDDDD azhogy nagyon arcade, ennyi -
Beagie #1642 Nekem a 3-al a fő bajom az hogy nincs benne 100% sim level. (illetve maga a sim level állítás teljesen kimaradt) Engem az kifejezetten zavar ha 250-nel lemegyek a fűre kanyarban és úgy megyek tovább mintha mi sem történt volna. -
bercys #1641 Csá Gugger ! Röviden úgy írnám le, hogy nsr-el megyek és hátsó fékkel csúsztatom be a motort a kanyarba. Na ezt próbáld meg a 3-ba valamelyik motorral. Ez olyan mint ha a 2-be 100% sim-be mennék. Ezért nehéz nekem az átállás. Szerintem már a 3-ba is sokan csalnak, főleg a külföldiek. Biztos, hogy van nekik valami chat, hogy pl:már a rajtnál úgy ott hagynak, mint a sicc! Köszi, hogy meghallgattál!
-
#1640 még mindíg nem értem, mi a baj az irányítással? jobbra-balra, gáz-fék, első fék, előre-hátra dölés, ez ua. -
#1639 akkor nincs füled, hallgasd a hangokat:) meg nézdd meg az irányítást -
bercys #1638 Szia Gleva ! Veled szoktam játszani, mit akarsz még ?
Amúgy a 3 nekem se nagyon jön be, az irányítás és a motorok miatt. A grafika nagyon szép, de ennyi. Valahogy a 2-re éreztem rá. A GameSpyn is többen tolják a 2-t, nem hiába ! Szevasztok ! Ui: (Gleva Te a szakács vagy ugye ?)
(Gleva:Csak aztán arra vigyázz,hogyha állandóan megalázlak a versenyeken,nehogy sírva fakadjál!) Lehet Te többet sírnál !!! -
#1637 hát nem tudom, én nem nagyon látok külömbséget, anno elég sokat játszottam a 2 vel is ! ??? -
#1636 mert az szar:D -
#1635 Ti miért nem a MotoGP3 at nyomjátok ? -
Beagie #1634 itt például, bár valóban egy kicsit körülményes eljutni ide az oldalról.
Vigyázat! Nem csak a motorokat cseréli, hanem a fizikát és az AI-t is megpiszkálja, de szerencsére úgy csinálták meg hogy az eredeti motogp2 is ugyanúgy használható marad.