1793
-
bercys #1713 a legjobbak 0%-al tolják, a gamespy-t tedd fel és ott esténként nagy derbik vannak!
Amúgy ajánlok 2 oldalt:http://www.nos-clan.com/ http://www.network-challenge.org/ -
#1712 boccs 100-ra -
#1711 Kicsit brutál ha a realisztikát 10%-ra tóljuk. -
#1710 Pályákat ilyesmiket nem lehet tenni a játékba ? (letölteni) -
#1709 passz...
muszáj feltenni, mert a játékban lévővel nem tudsz mit kezdeni -
#1708 Fontos feltenni azt az arcade izét ?
Magába a játékba is találtam multiplayer-t csak épp nem talált servert. (ezt írta) -
#1707 Az elmentett videókat ki tudom szedni a játékból ? -
#1706 aha, elég sokan játszanak, bár sok a profi, akiket nehéz lesz megverni, én is játszanék, de mostanság nem sok időm vam rá sjanos -
#1705 köcce.
Amúgy ahhoz képest hogy milyen régi játék szvsz nagyon jó.
Úgy tudom még most is sokan szeretik. -
#1704 gamespy arcade nevü progit szedd le, a gamespy főoldalon meg regisztrálni kell és akkor a programban betudsz lépni, oldalt kiválasztod a motogp ikont és mutatja is a szervereket, ha vannak -
#1703 Hell. Ehhez a játékhoz lehet leszedni pályát motort vagy akármit ?
Multi-ba hogy kell játszani ??? (még életembe nem multiztam semmilyen játékkal szal ezt részletesen írjátok le köszi) nem baráttal vagy ilyesmi akarok hanem idegenekkel . -
bercys #1702 Pl: velem :) -
bercys #1701 menj 1 kört multiban olyannal akinek meg van és meg kapod. -
roland987654321 #1700 hogyan lehet az utolsó pályát megszerezni? -
#1699 tudom, ott játszom néha én is, csak a magyarokat hiányolom(hiányoltam) -
bercys #1698 szasz! én szoktam tolni a gémet, de ha nagyon akarsz játszani akkor a gamespy-n találsz mindig esténként emberkéket:) -
#1697 Nincs kedve valakinek (vagy több embernek) játszani? -
#1696 CSŐ
Valaki nem tud valami orvosságot arra hogy amikor játszok és a menüben csinálok valamit akkor néha kilép a játékból és bejön a windows hibajelentés?
Ja és hogy Stunt modban mentem és összegyűjtöttem 2x annyi stuntpontot mint amenyi kellett volna a versenyző megnyeréséhez és mégse kaptam meg!
Ezekkel a gondokkal lehet valamit csinálni?
Előre is köszi -
#1695 -
bercys #1694 Pályák csak a gémben találhatók vannak!
Csak módok vannak hozzá ami csak a külsőt befolyásolja, semmi mást.
a GP500-ban lehet mindenfélét csinálni (pályát, motorfestéseket tetszés szerint stb...)
Csá! -
#1693 szivesen -
#1692 ok
kösz mindent:) -
#1691 passz -
#1690 thx...és pályák vannak vhol? -
#1689 csak azért csináltam ilyen képet, mert lehet nem jöttél volna rá egyedül. Én is alig találtam meg :S -
#1688 ide kattints aztán töltheted is. -
#1687 Itt a 2006-os mod hozzá. 2006-os motorok vannak benne, meg ilyenek. Enjoy ;) -
#1686 ha megkérnélek adnál pár linket?:P pls -
#1685 lehet -
#1684 vagy modokat -
#1683 hi
mostanában kezdtem el motogp-zni... lehet hozzá letölteni dolgokat? pl skin pálya ilyesmi -
#1682 Akko én senki vok?! me én 1 éve nem játszottam vele... -.- -
bercys #1681 MotoGP 2-t tolja mindenki!!! :DDD -
#1680 ha valakinek megvan a moto gp2, kérem jelezze priviben, előre is köszi! -
#1679 igen, 5.0b. De amúgy ott van a credis-ben -
#1678 (sony vegas-al csináltad?) -
#1677 Csináltam egy kis videót. Első videóm ezzel a játékkal, szal úgy nézzétek :P Itt van. -
bercys #1676 Szevasz!
Igen vannak 2006-os mocik!
Ha kell nekem meg van!!!
msn címem: [email protected] -
airfly #1675 Hali!
Leporoltam és újra elővettem a "Vasakat" és sehol sem találom a neten a cheatet, amit a cfg vagy melyik file-ba kell beírni. Segítene valaki? Ja és az is érdekelne, hogy van e a 2005-ös mocikon kívül frissítés a játékhoz? Köszi szép -
bercys #1674 http://www.motogpclan.atw.hu
Nem sokára műxik rajta a klántag felvétel is!