MotoGP 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azért csináltam ilyen képet, mert lehet nem jöttél volna rá egyedül. Én is alig találtam meg :S
ide kattints aztán töltheted is.
Itt a 2006-os mod hozzá. 2006-os motorok vannak benne, meg ilyenek. Enjoy 😉
ha megkérnélek adnál pár linket?😛 pls
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
hi
mostanában kezdtem el motogp-zni... lehet hozzá letölteni dolgokat? pl skin pálya ilyesmi
mostanában kezdtem el motogp-zni... lehet hozzá letölteni dolgokat? pl skin pálya ilyesmi
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
MotoGP 2-t tolja mindenki!!! 😄DD
Csináltam egy kis videót. Elsõ videóm ezzel a játékkal, szal úgy nézzétek 😛 Itt van. <#smile>#smile>
Hali!
Leporoltam és újra elõvettem a "Vasakat" és sehol sem találom a neten a cheatet, amit a cfg vagy melyik file-ba kell beírni. Segítene valaki? Ja és az is érdekelne, hogy van e a 2005-ös mocikon kívül frissítés a játékhoz? Köszi szép
Leporoltam és újra elõvettem a "Vasakat" és sehol sem találom a neten a cheatet, amit a cfg vagy melyik file-ba kell beírni. Segítene valaki? Ja és az is érdekelne, hogy van e a 2005-ös mocikon kívül frissítés a játékhoz? Köszi szép
http://www.motogpclan.atw.hu
Nem sokára mûxik rajta a klántag felvétel is!
Nem sokára mûxik rajta a klántag felvétel is!
Sziasztok!
Valaki elküldené nekem a motoGP2 video(.vid) fájljait, mer nekem szarul lettek felírva a cd-re.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
címem: [email protected]
Elõre is köszi!
Valaki elküldené nekem a motoGP2 video(.vid) fájljait, mer nekem szarul lettek felírva a cd-re.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
címem: [email protected]
Elõre is köszi!
Sziasztok!! kéne egy kis help.. kéne egy mentés ahol saját motor van 1 -2 és fel vannak már tuningolva meg a carrier végig van vive.. légyszi nagyon kéne nekem nem igazán sikerül..me béne vok..légyszi segitsetek [email protected] PLS HELP 😞
nem feltétlen kell hozzá az eredeti! 😊
oks deh eredetibe vegyem emg a moto gp2 öt? mert naon szeretnlm neten nyomni? vagy mas valtozataval is lehet?
Én még mindig több emberkét látok a 2-ben, még én is ott tolom esténként.
A gamespy-t regizni kell és mûxik! 😊
A gamespy-t regizni kell és mûxik! 😊
teeeeeee, kicsit eltévedtél, és nem is értelmes a kérdésed<#banplz>#banplz>
BMW 325 iX Rallye Car :)
moto gp3 at érdemes pc re ps2 moto gp4 et???
ALien
valaki tud kodot a moto gp2-höz?
meg asztat hova kell be írni!
meg asztat hova kell be írni!
Official - Neelix - Expect What
hi
valaki nem tudja hogy a dot hova kell be irni?
valaki nem tudja hogy a dot hova kell be irni?
Official - Neelix - Expect What
jah game psy arcadet nem tom hasznalni tudna segiteni vki ? [email protected] ez az msn en lecci vegyen fel vki.
Hellosztok a Moto gP 2 öt lehet neten is nyomni tudtok server cimeket?
szevasztok
mostanság végre elkezdtem gamespyon versenyezgetni és nem nagyon látok magyar arcokat.ha minden jól megy esténként egy faszakis közepes sim levelû szobát alkotnék és örülnék ha benéznétek.che
mostanság végre elkezdtem gamespyon versenyezgetni és nem nagyon látok magyar arcokat.ha minden jól megy esténként egy faszakis közepes sim levelû szobát alkotnék és örülnék ha benéznétek.che
hm
nekem csak demo van de szeretném az egészet
én írok 😉
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Fájó szívvel látom, hogy ide már nem nagyon ír ide senki.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
itt nézz körül
www.gtr-masters.hu
az külön játék vagy a motogp 2 egy modja? sosem hallottam róla
Csak hiszed!!!!!!!!!!!<#wave>#wave>
Szevasztok !!!
Ide már nem akar írni senki?
Szerintem, még mindíg népszerûbb a 2 mint a 3!!!
B.U.É.K. <#eljen>#eljen>
Ide már nem akar írni senki?
Szerintem, még mindíg népszerûbb a 2 mint a 3!!!
B.U.É.K. <#eljen>#eljen>
nem véletlen hogy a gamespy-on többen játszunk még mindig a 2-vel
na milyen néven mész ott ?
Összemérhetnénk az erõnket! <#nevetes1>#nevetes1> Én Bercy-(HUN) vagyok fent.
Csáá !
na milyen néven mész ott ?
Összemérhetnénk az erõnket! <#nevetes1>#nevetes1> Én Bercy-(HUN) vagyok fent.
Csáá !
sztem még mindig a 2 az ász !!!