1793
-
#689 Én alapból 1 kört nyomtam még rookien is :))) Annyi időm sehol nem lenne a game-re, hogy körbe-körbe száguldozzak feleslegesen :)))
Viszont én championban uccsó helyről indulva soha nem érném be őket, hihetetlenül nyomják. (mondjuk Suzukán a 4. helyről indulva se sikerült értelmes helyezést elérni, sokkal gyorsabbbak nálam) Bár lehet az 5-ös top speed is benne van a dologban :))) -
#688 De mire érdemes gyúrni?
Úgy értem a pontokat kb hogy osszam el, mert már azokat is átállítottam, de nem sok értelme volt!
Az egykörös dolog meg tetszik, be is állítom!
(kis csíter) :-DDDDDDDDDDDDDDD -
#687 pedig tényleg nem nemhéz. én is azt hittem hogy lehetetlen, asszem még irtam is, de nem igy van sőt sztem legendet is meg lehet csinálni.
én ugy nyomtam hogy beállitottam 1 körös futamokra mert 3 körön keresztül ugye nehezebb tartani magd, kvalifikáltam magamat 1 helyre aztán ennyi 1 körön keresztül meg lehet tartani az elsö helyet. amugy a csempiön felétöl már nem is mentem kvalifikáciot és igy is elsö tudtam lenni. ami durva aza z esös pálya. ja meg még arra kll figyelni hogy ne nagyon koccolj mert elég hamar lehet borulni aztán akkor kezdheted elöröl a pályát -
#686 Srácok, én ezt nem értem!
Láttatok már versenyezni, nem vagyok az a full béna kategória.
Eddig a Rookie és Pro kategóriában az összes futamot megnyertem, 129 pontot szedtem össze, elég fullos a verdám!
De a kibaszott champ fokozaton egy kört nem tudok megtenni esés vagy szántás nélkül...
Nincs az az Isten, hogy első helyen tudnék befutni...
Nem tudom, hogy a hiba!
-
#685 szerintem meg mindenki érjen el amennyit tud! én mostmár tuti nem fogok lejebbvenni a pontokbol kibaszottul sokat szenvedtem érte!!sőt valszeg elkezdem a legendet is mert ugy vettem észre hogy nem jobb az ai a champion fokozatnál sak a sim lehet 100 %on -
#684 Mondjuk az jó ötlet, hogy megállapítunk egy limitet és abból rak össze mindenki egy motort így tényleg egál lessz az egész, és aki többször végigpörgette vagy elvitte simán saját maga a pontokat az tuti jobb lessz így is. Meg mindenki úgy is máshogy fogja elosztani a pontokat, ami garantált az izgalomra. Mondjuk így is kell egy kis bizaom, hogy valóban azzal a motorral megy mindenki amire ua. pont van mint a többieknek.
Na szerintem olyan 100-120-140-es pontok közül válasszunk vmit ezekből azért már jó motorokat lehet csinálni.
Annak tényleg semmi értelme, hogy mindenki beírja a kódot azt alázzák a full motorosok azokat akik napogig próbálnak 3 körös és train-es saját mocikkal bizonyítani. -
#683 Te beszélni jól magyar? :))
Este majd mocizhatunk. -
#682 Majd azt fogjak csinalni mint a king of the cornerbe midnigi a celegyenes vegen ezerrel tovabbrepeszt csak eppene egyenesen fube :) -
#681 Capirossi kapott egy notebookot -
mert 330-al ment :) -
#680 thenksz a gémet srácok -
#679 81.182.44.92 -
#678 nincs:( -
#677 van most játék??? -
#676 csak azt nem értem hogy most 150 pontos a mocim a maximum ugye 200, namost hiányzik 4training 4 challange és a legend fokozat, ja meg 1 pont a championon szal ez összesen25 pont ha jol számolom! de akkor miböl lesz a többi 25??? -
#675 -
#674 Én nem hiszek ám neki!
Csak nyomja a dumát, hogy megcsinálta, de ugyan azzal a mocival fogja nyomni továbbra is!!!
-
#673 köszi:) amugy most fejeztem be a champion fokozatot csak mugellon szoptam többi ment mondhatni simán -
#672 ja és Kaszi46-nak:
Minden tiszteletem a Tiéd, hogy figyelembe vettet a játékosok óhaját, és újra végignyomod a játékot, hogy ne csítelt cangád legyen! -
#671 batyker ezt a szart champ fokozaton mugelloban, esöben hetvenharmadjára végre sikerült 3 helyen beérnem erre nem ad pontot:(((( suxxxxxxxxxxx -
#670 hát akkor majd késöbb
-
#669 gyertek még
-
#668 Iceman, ha az NHL ligába be szeretnél lépni, akkor kérlek jelezz Moatának. Én asszem este nem leszek, pihenés a 38,5-mmel... -
#667 62.77.197.122
256kbps, szal ha sokan leszünk majd kell 1 új host
-
#666 ip cím? -
#665 let's party. benne vagyok -
#664 Én ma nem bizto, hogy tudok jönni, sőt leginkább nem!
Asszony érkezik estére, így PC max videózásra használható...
:-DDDD
Azért jó játékot! -
#663 én sajna 10 töl érek rá többiek tuti nyomják
-
#662 emberek, lesz 8-kor game? -
#661 nyihahah phakisát is megnyertem!! de most el kell mennem:(( -
#660 Ez a geciség!
Szét szenveded az agyad, és kapsz 1 rohadt pontot, míg Rookie fokozaton 3-at kapsz, de félszemmel hátrafelé vezetve...:-DDDD -
#659 yeeeeessss suzukán champion fokozaton elsö lettem:))))))) 0.25el nyertem de csak 1 pontot kaptam érte:( -
#658 Jaja! -
#657 mármint a mocid 129 pontos ugyi? -
#656 Nekem 129 pontot sikerült a Pro-ig összeszedni... -
#655 hát én öszeadogattam őket -
#654 Te, ezeket az adatokat hogy tudom megnézni?????????? -
#653 ma mikor jáccunk ? -
#652 fél 1 töl ezzel szoptam, de megérte legalább jobban vágom a pályákat -
#651 na végeztem amit tudtam megcsináltam! eredmények:
Pro:400pont
Training: 10/14
season challanges:43/47
credits: 135/200
3 * os feladatok elég idegesitőek néha:) -
#650 Értettelek, épp ezért nem volt jó a hasonlat!
Mivel a forma 1-ben sem a ferrari alkalmaszkodik, hanem a többiek törik magukat, hogy utolérjék, itt PONT nem ezt kell tenni, mert a gyorsabb gépek nem azért gyorsak, mert végigcsinálták a Legend fokozatot!
Ebben a mocis helyzetben a "ferrarisoknak" (tehát a trainerrel tuningolt versenyzőknek) kell alkalmazkodniuk a többiekhez!
Vágod?