1793
  • zaki
    a 9-esnél mi a teendő?
  • zaki
    bazz akkor ezért nem tudtam +csinálni, de már sikerült, köszi...
  • Ams
    a powerslide az amikor kanyarba szaggatottan nyomod a gázt.
    te a burnout-ot írtad le :)
  • zaki
    köszi
  • Kaszi46
    powerslide
    gumiégetés starttol a célig elsö fékkel pumpálsz a gázt meg tövig .)
  • zaki
    a training-ben mit kell csinálni a 6-os pályán?
  • Kaszi46
    topicmentés
  • Beagie
    ledobott
  • Kaszi46
    ip?
  • Klap
    nem játszunk ?
  • Beagie
    ez nagyon ott volt
  • Kaszi46
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááá aki nem látta a mai futamot hát nem is tudom mit mondjak isssszzzzzzooooonnnnnyyyyyaaaaatttttt durva volt
  • Dns5000
    :P jo de azon kivul persze in game gondoltam
  • Dns5000
    koszi es melyik motorral erdemes menni?
  • hiba
    igen
    a hangjuk :)
  • Kaszi46
    van
  • Dns5000
    a kulonbozo markaju motorok kozott van valami kulonbseg kinezeten kivul?
  • Kaszi46
    köszi kiproszálom

eurosportot reméélem nézitek:)
  • Iceman
    Nekem úgy van beállítva, hogy ha előrenyomom a joyt is gyorsul, meg ha nyomom az egyik tűzgombot is. Esőben induláskor csak egy kicsit nyomom előre a kart, így nem pörög ki a kerék. Ennyi:)
  • Kaszi46
    -ugy
  • Kaszi46
    elmondaná valaki hogy esöben hogyan kell ugy indulni? ugyanis 1 helyröl folyamatosan 15 re visszcsúszok és hát igy esélytelen hogy nyerjek:((
  • Kaszi46
    valaki egy pár race?
  • Iceman
    Most akkor van szerver vagy nincsen? Egyik ip-re se engedett be.
  • Orgi
    Ezt érdekesen hoztátok össze, de elképzelhető! Valóban először feltettem virtuálisról és utána úgy akartam játszani vele, hogy nem mountolom be többet, hanem berakom a cdt.
    Sőt még gondoltam is erre és átnéztem a cfg-t, hogy nincs-e vmi bejegyzése erről, de nem volt.
    1 próbát mindenképpen megér, de jónak hangzik nagyon...KÖSZI!
  • Mikice
    a jelenlegi szerver: 195.56.230.65
  • Moata
    195.56.230.65
  • Orgi
    Akkor csak a binnel lehet gond, mert íróm tökéletes, a többi game/cd mind jó, csak ez nem megy...
  • Orgi
    Gyártottam egy frizbit Alcohollal...szerencsére csak újraírható volt.
  • Aspyrin
    Hmmmm, érdekes én is neroval írtam fel és minden okés, semmi védelem sem volt rajta, sőt a leírásában is ez állt. A hiba az ön készülékében van !
  • Moata
    Mondom hogy alkohollal írd ki.
  • Orgi
    Én is kiírtam simán Nero-val, cd-kép felirása. És az nem jó, kuka. Annyi a baja, hogy kiírja, tegyem be a cdt és hiába teszem be...A binben nincsen crack könyvtár ugye, de találtam hozzá tört exét (de ez most lényegtelen).
    A CloneCD jó lenne, de azzal nem tudok kiírni cuét...
    Vmi védelme biztos van, mert máshol láttam, hogy kérdezik, hogyan kell kiírni.
    Mindehhez hozzátenném, hogy Alcohollal felmountolva a bint tökéletesen megy...csak én szeretném cdre vésni.
    Különben én is csak akkor vettem észre, hogy frizbit gyártottam, mikor kiírás után akartam vele játszani, neked most megy simán?! Nemá:)
  • Kaszi46
    eurosport
  • Orgi
    Nekem bin/cue a formátuma. A CloneCd tudtommal csak a saját ccd-jét tudja így kiírni. Esetleg úgy gondolod, hogy virtual devicéről nyomok CloneCD-vel egy copyt?
  • Moata
    Pont tegnap írtam ki. Előtte megnéztem a védelemnézegető progival de nincs rajta védelem. Bár még nem prószáltam ki. Neked mi baja?
  • zaki
    próbáld meg clonecd-vel kiírni
  • Orgi
    Sziasztok,

végigolvastam az egész topicot, de senkinek nem volt olyan gondja, hogy nem tudja cdre kiírni? Neroval csináltam egy frizbit, Alcohollal is, mert nemtom milyen védelme van pontosan. Ti hogyan írtátok ki? Köszi a segítséget!
  • Beagie
    mindenki TV-t néz?
  • Beagie
    sziasztok!

81.182.10.175
    (axelero adsl, csodakat nem kell varni)
  • Kaszi46
    na elkezdtem a legendet suzukan 0.13al nyertem kb ugyanolyanok mint championon csak a sim durvább.
    mondjuk eléggé izzaszto hogy folyamatosan ott vannak aseggemben 1 sec-en belülül + egy lehelletnyit tovább viszaengedem agázt és máris 3an beelőznek:))
  • Kaszi46
    pediga kanyarokba simán ki lehet öket fékezni
    Blasta nekem egálba van állitva minden a mocin egy kicsit talána fék gyengébb:)