1793
-
#744 a 9-esnél mi a teendő? -
#743 bazz akkor ezért nem tudtam +csinálni, de már sikerült, köszi... -
#742 a powerslide az amikor kanyarba szaggatottan nyomod a gázt.
te a burnout-ot írtad le :) -
#741 köszi -
#740 powerslide
gumiégetés starttol a célig elsö fékkel pumpálsz a gázt meg tövig .) -
#739 a training-ben mit kell csinálni a 6-os pályán? -
#738 topicmentés -
Beagie #736 ledobott -
#734 ip? -
#732 nem játszunk ? -
Beagie #731 ez nagyon ott volt -
#729 ááááááááááááááááááááááááááááááááááá aki nem látta a mai futamot hát nem is tudom mit mondjak isssszzzzzzooooonnnnnyyyyyaaaaatttttt durva volt -
Dns5000 #728 :P jo de azon kivul persze in game gondoltam -
Dns5000 #727 koszi es melyik motorral erdemes menni? -
#726 igen
a hangjuk :) -
#725 van -
Dns5000 #724 a kulonbozo markaju motorok kozott van valami kulonbseg kinezeten kivul? -
#723 köszi kiproszálom
eurosportot reméélem nézitek:) -
#722 Nekem úgy van beállítva, hogy ha előrenyomom a joyt is gyorsul, meg ha nyomom az egyik tűzgombot is. Esőben induláskor csak egy kicsit nyomom előre a kart, így nem pörög ki a kerék. Ennyi:) -
#721 -ugy -
#720 elmondaná valaki hogy esöben hogyan kell ugy indulni? ugyanis 1 helyröl folyamatosan 15 re visszcsúszok és hát igy esélytelen hogy nyerjek:(( -
#717 valaki egy pár race? -
#713 Most akkor van szerver vagy nincsen? Egyik ip-re se engedett be. -
Orgi #709 Ezt érdekesen hoztátok össze, de elképzelhető! Valóban először feltettem virtuálisról és utána úgy akartam játszani vele, hogy nem mountolom be többet, hanem berakom a cdt.
Sőt még gondoltam is erre és átnéztem a cfg-t, hogy nincs-e vmi bejegyzése erről, de nem volt.
1 próbát mindenképpen megér, de jónak hangzik nagyon...KÖSZI! -
Mikice #708 a jelenlegi szerver: 195.56.230.65
-
Moata #707 195.56.230.65 -
Orgi #704 Akkor csak a binnel lehet gond, mert íróm tökéletes, a többi game/cd mind jó, csak ez nem megy... -
Orgi #703 Gyártottam egy frizbit Alcohollal...szerencsére csak újraírható volt. -
Aspyrin #702 Hmmmm, érdekes én is neroval írtam fel és minden okés, semmi védelem sem volt rajta, sőt a leírásában is ez állt. A hiba az ön készülékében van ! -
Moata #701 Mondom hogy alkohollal írd ki. -
Orgi #700 Én is kiírtam simán Nero-val, cd-kép felirása. És az nem jó, kuka. Annyi a baja, hogy kiírja, tegyem be a cdt és hiába teszem be...A binben nincsen crack könyvtár ugye, de találtam hozzá tört exét (de ez most lényegtelen).
A CloneCD jó lenne, de azzal nem tudok kiírni cuét...
Vmi védelme biztos van, mert máshol láttam, hogy kérdezik, hogyan kell kiírni.
Mindehhez hozzátenném, hogy Alcohollal felmountolva a bint tökéletesen megy...csak én szeretném cdre vésni.
Különben én is csak akkor vettem észre, hogy frizbit gyártottam, mikor kiírás után akartam vele játszani, neked most megy simán?! Nemá:) -
#699 eurosport -
Orgi #698 Nekem bin/cue a formátuma. A CloneCd tudtommal csak a saját ccd-jét tudja így kiírni. Esetleg úgy gondolod, hogy virtual devicéről nyomok CloneCD-vel egy copyt? -
Moata #697 Pont tegnap írtam ki. Előtte megnéztem a védelemnézegető progival de nincs rajta védelem. Bár még nem prószáltam ki. Neked mi baja? -
#696 próbáld meg clonecd-vel kiírni -
Orgi #695 Sziasztok,
végigolvastam az egész topicot, de senkinek nem volt olyan gondja, hogy nem tudja cdre kiírni? Neroval csináltam egy frizbit, Alcohollal is, mert nemtom milyen védelme van pontosan. Ti hogyan írtátok ki? Köszi a segítséget! -
Beagie #694 mindenki TV-t néz?
-
Beagie #693 sziasztok!
81.182.10.175
(axelero adsl, csodakat nem kell varni) -
#691 na elkezdtem a legendet suzukan 0.13al nyertem kb ugyanolyanok mint championon csak a sim durvább.
mondjuk eléggé izzaszto hogy folyamatosan ott vannak aseggemben 1 sec-en belülül + egy lehelletnyit tovább viszaengedem agázt és máris 3an beelőznek:)) -
#690 pediga kanyarokba simán ki lehet öket fékezni
Blasta nekem egálba van állitva minden a mocin egy kicsit talána fék gyengébb:)